- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
Yok canim.kas alti olmayacak ama aynen dedigin gibi kucuk bi silikon koyulacak. Buyuk gogus seviyorum ama yururken fln da benden once gitmesinlerkas altı mı olacak.
bana sorarsan küçük silikon koydur en küçüğü ne ise
Ters taktik uygula hiç ilgilenme fazla ilgiye alışık erkekler ilgi kesilince şaşırıp kendi ilgilenmeye başlıyor.ben eşimle öyleyiz.bi ben ilgilenirim bi o ilgilenir.sırayla.aynı anda ilgi yok.adamın huyu böyle naaapiiiim.nabza göre şerbet misali.sevgiler herkese[/QUOTOa
şu anda benimkiler de öyle henüz 4.günüm ama ben razıyım eski sarkık yayılan utanç veren halinden kurtuldum en azındanbenimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarzamanla değişirmi acaba?
Senin adına çok sevindim canım.bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyleşu anda benimkiler de öyle henüz 4.günüm ama ben razıyım eski sarkık yayılan utanç veren halinden kurtuldum en azından
Ters taktik uygula hiç ilgilenme fazla ilgiye alışık erkekler ilgi kesilince şaşırıp kendi ilgilenmeye başlıyor.ben eşimle öyleyiz.bi ben ilgilenirim bi o ilgilenir.sırayla.aynı anda ilgi yok.adamın huyu böyle naaapiiiim.nabza göre şerbet misali.sevgiler herkese
Aklın yolu birPapatyam75 evet çok haklısın tecrübeyle sabittir electraa sen bizi dinle pişman olmazsın hele birde memelerin var artık adam kıskaçlık krizine girer valla
senin zaten dokun olduğu için gayet güzel olur diye düşünüyorumYok canim.kas alti olmayacak ama aynen dedigin gibi kucuk bi silikon koyulacak. Buyuk gogus seviyorum ama yururken fln da benden once gitmesinler
benimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarzamanla değişirmi acaba?
Ya ben de cekiniyorum son hali nasil olacak diye.. :-( Ben de bakmak istiyorumkızlar foto yükledim nolur bi bakın
bikinili halime dün eşim silikon olduğu abartı belli oluyor dedi bunlar hep böylemi durucaklar
Bizde merak ediyoruz ama izlemeyince olmuyor canmYa ben de cekiniyorum son hali nasil olacak diye.. :-( Ben de bakmak istiyorum
Ben aşırı endişelilerdenim galiba.. Beni de izler misinİzlediim senide
high profil niye düşündünüz. Fazla dik olmaz mi 345te. Meme dokunuz biraz varsa hele bayağı büyük olur gibime geldi2 ayım yeni bitti
345cc damla mentor high profil kullanıldı
evt canım ya aynen öyleler, çektim elimi zaten bikaç haftadır. şaşırıyoTers taktik uygula hiç ilgilenme fazla ilgiye alışık erkekler ilgi kesilince şaşırıp kendi ilgilenmeye başlıyor.ben eşimle öyleyiz.bi ben ilgilenirim bi o ilgilenir.sırayla.aynı anda ilgi yok.adamın huyu böyle naaapiiiim.nabza göre şerbet misali.sevgiler herkese
tamamdır kızlarsssssAklın yolu bir
Izler misin canimBi de tabi ameliyat izi azaltici kremlerden kullaniyorum.
Geçmiş olsun nasil durum? Bakabiliyo muyuzResim ekledim
İyiyim bayagi toparladım :) cok tesekkurlerGeçmiş olsunnasılsın şimdi
Ben de aynı dertten muzdaribim. Tavşan uykusu uyuyorum. Bu arada doktor bana krem, pansuman veya masaj onermedi. Sana onerdi mi merak ettim?ah bir uyuyabilseydim sırt üstü yatmak eziyet gibi benki her daim yan yatan biriyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?