Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benimkiler sırtüstü yattığım zaman top gibiler yayılmıyorlarzamanla değişirmi acaba?
şu anda benimkiler de öyle henüz 4.günüm ama ben razıyım eski sarkık yayılan utanç veren halinden kurtuldum en azından

Papatyam75 evet çok haklısın tecrübeyle sabittir electraa sen bizi dinle pişman olmazsın hele birde memelerin var artık adam kıskaçlık krizine girer valla

evt canım ya aynen öyleler, çektim elimi zaten bikaç haftadır. şaşırıyo

Doktora kontrole gittim sonunda... hersey guzel dedi. Neden dalga hissi var dedim gene sende az herkeste olabilecek birsey teninin inceligi ve gouste yag dokunun azligindan 2 3 kg alsan o his de gecer dedi. Sutyen secimi serbest dedi. Skintin olmadikca kontrole gerek yok dedi. Masaja devam gene.
Neden biraz daha buyuk degil dedim olmaz meme baslari suan saga sola hafif donuk duruyor biraz daha buyuk yapsak olmazdi bu iyi dogalda durdu 325 sana kullanabilecegim en yuksek cc dedi. Gous kafesim disa cikik ve gous uclarim yanlara dogru doktor muayenede soyleyince farketmistim hakli...

Buarada firsat buldukca girebiliyorum electraa cok gecmis olsun.
Yeni ameliyat olan herkese de acil sifalar.

Bende ameliyattan suana kadar foto koyim de bencillik olmasin.

Her ne kadar doktoru ilgisiz desem de isinin ehli herseyim hafif gecti kendi hatalarim disinda ameliyattan sonra aynı gun cikis yaptim sonrasi agri az ve kisa sureliydi dikis yerleri guzel sonrasi badaj vs yoktu sutyen kullanimim kisa surede basladi .. vs vs vs sukur ins bundan sonra da skintisiz devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…