Hayır önermedi henüz.pansumanımı her gün kendisi yapıyor,drenlerimden birini bugün çıkardı diğerini pazartesi çıkaracak belki o zaman önerir diye düşünüyorumBen de aynı dertten muzdaribim. Tavşan uykusu uyuyorum. Bu arada doktor bana krem, pansuman veya masaj onermedi. Sana onerdi mi merak ettim?
Çok teşekkür ederimSenin adına çok sevindim canım.bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle
Geçmiş olsn canm..şu anda benimkiler de öyle henüz 4.günüm ama ben razıyım eski sarkık yayılan utanç veren halinden kurtuldum en azından
high profil benim tercihim değildi ben herşeyi dr bıraktım sadece abartı büyük olmasın dedim okadar ayrıca meme dokum üst bölgemde vardı azıcık herşeyimden çok memnun ve mutluyumhigh profil niye düşündünüz. Fazla dik olmaz mi 345te. Meme dokunuz biraz varsa hele bayağı büyük olur gibime geldi
high profil benim tercihim değildi ben herşeyi dr bıraktım sadece abartı büyük olmasın dedim okadar ayrıca meme dokum üst bölgemde vardı azıcık herşeyimden çok memnun ve mutluyum
Ameliyat sonrası halini ben de merak ettim. Profilinize baktım, benim de sizinkiler gibi şu an. Pek de memnun değilim. .
Bi de benim göğüs kafesi kemiğimde bi gariplik varBi de üzerine göğüslerim de ufak . . Bilmiyorum artık nasıl olur yaptırmayı düşünürsem.[/QUOTE
profilinize ve paylaşımlarınıza baktım eski üyesiniz buna güvenerek sizi izlemeye aldım bakabilirsiniz....
profilinize ve paylaşımlarınıza baktım eski üyesiniz buna güvenerek sizi izlemeye aldım bakabilirsiniz...Ameliyat sonrası halini ben de merak ettim. Profilinize baktım, benim de sizinkiler gibi şu an. Pek de memnun değilim. .
Bi de benim göğüs kafesi kemiğimde bi gariplik varBi de üzerine göğüslerim de ufak . . Bilmiyorum artık nasıl olur yaptırmayı düşünürsem.
Bni de izler misin cnmprofilinize ve paylaşımlarınıza baktım eski üyesiniz buna güvenerek sizi izlemeye aldım bakabilirsiniz...
izliyorum bak bakalım ...Bni de izler misin cnm
resim eklemedinmi ?ben mi göremiyorumBeni izleyen arkadaşlar ben bu resim yükleme işinde pinpirikli olduğum için, denemek için resim koydum. Gizli olmuştur umarım yazarsanız resim ekliyeceğim:)
profilinize ve paylaşımlarınıza baktım eski üyesiniz buna güvenerek sizi izlemeye aldım bakabilirsiniz...
Evet ben birini biliyorum ve bir diğeride kardeşine yapmıştı demek ki pekte zararlı değilKızlar bir şey soracagim,hiç karısına silikon takmış bir estetik cerrah biliyor musunuz ? Dün birisi -yok çok zararlı zararlı olmasa eşlerine silikon yaparlardı gibi bir şey soyledi
Aynen bende goremedim
şimdi görebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?