Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de aynı dertten muzdaribim. Tavşan uykusu uyuyorum. Bu arada doktor bana krem, pansuman veya masaj onermedi. Sana onerdi mi merak ettim?
Hayır önermedi henüz.pansumanımı her gün kendisi yapıyor,drenlerimden birini bugün çıkardı diğerini pazartesi çıkaracak belki o zaman önerir diye düşünüyorum

Herkese yeniden merhaba, henuz fotograf yukleyemedim kusuruma bakmayın..
15i pazartesi ameliyat olmustum, cuma ilk kontrolume gittim, pansuman bile yapılmadı sadece bakıp iyi durumdalar dendi :)
bana 225cc kas altı meme altı kesisi yapılmıstı.. tabiki gozume kucuk geliyor ve burdaki cc leri gordukce ah kafam ah diyorum.. denerken 250-285cc denemesine ragmen 225 takılmıs olmasına biraz bozuğum halen ama bi tam iyileşip görmek istiyorum.. su an yapcak birsey yok haliyle
dun dısarı cıktım oglen baya dolandım aksam yemege gittim, çok şüükür ekstra bir ağrı cekmedim gece, başım ağrıdı sadece birde vucuttaki ödem arttı ama bugun sabah ödemlerde epey azalma var
sizde de ödem bacaklara kadar inmiş miydi, michelin lastik maskotu gibi oldum ben gogus onden yandan bel ve yanlar ayrı şişti, kalcalarım ikinci baseni cıkardı falan
pazartesi işe başilyoroum herhalde sorun olmayacak gibi.. bugun kk bayanlarına foto cekip koyacagım
herkese sevgileeer

high profil niye düşündünüz. Fazla dik olmaz mi 345te. Meme dokunuz biraz varsa hele bayağı büyük olur gibime geldi
high profil benim tercihim değildi ben herşeyi dr bıraktım sadece abartı büyük olmasın dedim okadar ayrıca meme dokum üst bölgemde vardı azıcık herşeyimden çok memnun ve mutluyum

high profil benim tercihim değildi ben herşeyi dr bıraktım sadece abartı büyük olmasın dedim okadar ayrıca meme dokum üst bölgemde vardı azıcık herşeyimden çok memnun ve mutluyum

Ameliyat sonrası halini ben de merak ettim. Profilinize baktım, benim de sizinkiler gibi şu an. Pek de memnun değilim. .

Bi de benim göğüs kafesi kemiğimde bi gariplik var Bi de üzerine göğüslerim de ufak . . Bilmiyorum artık nasıl olur yaptırmayı düşünürsem.

profilinize ve paylaşımlarınıza baktım eski üyesiniz buna güvenerek sizi izlemeye aldım bakabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…