Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

10.günden sonra hissedilir şekilde rahatlıyacaksın merak etme, sabır
Teşekkür ederim bizde gectik aynı donemlerden canım merak etme zaman cabucak gecıyor sana da gecmiş olsun zor olanı atlatmışsın gerısı kolay

Canimm 2-3gune acilarin gececek insallah biraz sabret bi hafta sonra da baskilar azalcak sonra hazir ol memislerinle mutlu günlere:))

10.günden sonra hissedilir şekilde rahatlıyacaksın merak etme, sabır
Çok teşekkür ederim kızlar umarım öyle olur bende hala kanama devam ediyor sağ mememde hala dren var doktorda şaşkın ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi ayrıca 3.gün morarma başladı doktorum kanama devam ederse yeniden ameliyata alıp kanayan damarı bulucaz demişti o yüzden çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen oldumu acaba kapsül olurmu ki acaba

kanamanın bu kadar uzun sürmesi normal deeil ama diren olduğu için endişe etme. kapsül ihtimalini düşünme bence

kanamanın bu kadar uzun sürmesi normal deeil ama diren olduğu için endişe etme. kapsül ihtimalini düşünme bence
şimdi baktım da direnin çıktığı memede de kanama olmuş birde ve morarmalar artmış gelde endişelenme bende bahtsız Bedevi gibiyim

şimdi baktım da direnin çıktığı memede de kanama olmuş birde ve morarmalar artmış gelde endişelenme bende bahtsız Bedevi gibiyim
Böyle düşünme canım. Kan sızmaları varsa onu bulup yakmaları gerekki kan gelmesin.
Zor bir operasyon olacağını sanmam. Belkide ameliyattan sonra dren bile takmazlar ve dünya varmış dersin. Üzülme..

sende bi kan hastalığı falan mı vardı.
trombosit sayın mı düşüktü muz ve papates haşlaması yer misin kabızlık yapabilir ama trombosit seviyeni arttırır. benim trombositlerim düşünce en küçük bi kan aksa saatlerce durmaz hatta kan verirken çıkarılan iğne yerinden fışkırır kan. üzüldüm ne diyim belki de ameliyat olmak daha iyidir kan kaybından dr una söyledin mi diğer yerinide

İyiyim bayagi toparladım :) cok tesekkurler bir sey soracagim gögsumun ust kisminin altindan daha şiş olması normal mi? Ve bu düzelecek mi acaba?
Evet canım gayet normal, zamanla inecek merak etme. Hatta bazılarında ilk günlerde göğüs ters damla gibi duruyor, üst çok dolu alt çok boş zamanla kaslar kendini saldıkta protez aşağı inecek ve üst lop boşalacak

Böyle düşünme canım. Kan sızmaları varsa onu bulup yakmaları gerekki kan gelmesin.
Zor bir operasyon olacağını sanmam. Belkide ameliyattan sonra dren bile takmazlar ve dünya varmış dersin. Üzülme..

Şimdi doktorumla konuştum oda aynı şeyleri söyledi endişelenmeyin dedi herhangi bir kan hastalığımın ya da başka bir kronik hastalığımın olup olmadığını sordu kanamanın 4-5 gün sürmesi normal değil ama yine de endişe etmeyin dedi

Evet biraz ters damla gibi, acikcasi biraz uzuldum. Ne kadar zamanda iner ,gerci bunu sormak icin cok erken ama :). Bazi arkadaslarin aylar sonra bile oyle gorunuyor.

O hastalığın olup olmadığına ameliyat öncesi yapılan kan tahlillerinde bakıldığını sanıyorum. Çünkü anestezi doktoruda soruyor ameliyattan önce hastaya.
Benim bademcik ameliyatında kanama değerim yüksek çıkmıştı,yani ne deniyor o duruma bilmiyorum ama bir yerin kesildiğinde çok kanaman oluyormu diye sormuşlardı. Bu yüzden ameliyatım ertelenmişti.
Bence bir damar var yakılmayan,gözden kaçan. Bu yüzden kanaman devam ediyor ve morarmalar başladı.
Neden doktor halen bekliyor anlamadım. Biran önce müdahale edilse iyi olur kanımca.

Evet yapılan tetkiklerde anestezi uzmanı herşey normal görünüyor sorun yok demişti bakalım akşama hastaneye gelmemi istedi

Cok gecmis olsun aysmir. Acil şifalar dilerim.

Gecmis olsun canim.cok sukur atlatmissin.darisi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…