- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
2 ay yeni bitti 345cc damla protezGördüm çok iyi olmuş :) Ne kadar oldu peki operasyon olalı ? Belki yazmışsınızdır ama görmedim. .
2 ay yeni bitti 345cc damla protez
Ne güzel gözünüz aydın darısı bana ben hala acı çekiyorum bugün 5. GünümKızlar bugun tam bır aylık oldu benımkıler ızler de olmasa unutucam amelıyat oldugumu yeni album yaptım 1. Ay şerefine:))
Teşekkür ederim bizde gectik aynı donemlerden canım merak etme zaman cabucak gecıyor sana da gecmiş olsun zor olanı atlatmışsın gerısı kolayNe güzel gözünüz aydın darısı bana ben hala acı çekiyorum bugün 5. Günüm
Canimm 2-3gune acilarin gececek insallah biraz sabret bi hafta sonra da baskilar azalcak sonra hazir ol memislerinle mutlu günlere:))Ne güzel gözünüz aydın darısı bana ben hala acı çekiyorum bugün 5. Günüm
10.günden sonra hissedilir şekilde rahatlıyacaksın merak etme, sabırNe güzel gözünüz aydın darısı bana ben hala acı çekiyorum bugün 5. Günüm
10.günden sonra hissedilir şekilde rahatlıyacaksın merak etme, sabır
Teşekkür ederim bizde gectik aynı donemlerden canım merak etme zaman cabucak gecıyor sana da gecmiş olsun zor olanı atlatmışsın gerısı kolay
Canimm 2-3gune acilarin gececek insallah biraz sabret bi hafta sonra da baskilar azalcak sonra hazir ol memislerinle mutlu günlere:))
Çok teşekkür ederim kızlar umarım öyle olur bende hala kanama devam ediyor sağ mememde hala dren var doktorda şaşkın ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi ayrıca 3.gün morarma başladı doktorum kanama devam ederse yeniden ameliyata alıp kanayan damarı bulucaz demişti o yüzden çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen oldumu acaba kapsül olurmu ki acaba10.günden sonra hissedilir şekilde rahatlıyacaksın merak etme, sabır
Çok teşekkür ederim kızlar umarım öyle olur bende hala kanama devam ediyor sağ mememde hala dren var doktorda şaşkın ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi ayrıca 3.gün morarma başladı doktorum kanama devam ederse yeniden ameliyata alıp kanayan damarı bulucaz demişti o yüzden çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen oldumu acaba kapsül olurmu ki acaba
şimdi baktım da direnin çıktığı memede de kanama olmuş birde ve morarmalar artmış gelde endişelenme bende bahtsız Bedevi gibiyimkanamanın bu kadar uzun sürmesi normal deeil ama diren olduğu için endişe etme. kapsül ihtimalini düşünme bence
Böyle düşünme canım. Kan sızmaları varsa onu bulup yakmaları gerekki kan gelmesin.şimdi baktım da direnin çıktığı memede de kanama olmuş birde ve morarmalar artmış gelde endişelenme bende bahtsız Bedevi gibiyim
sende bi kan hastalığı falan mı vardı.şimdi baktım da direnin çıktığı memede de kanama olmuş birde ve morarmalar artmış gelde endişelenme bende bahtsız Bedevi gibiyim
Evet canım gayet normal, zamanla inecek merak etme. Hatta bazılarında ilk günlerde göğüs ters damla gibi duruyor, üst çok dolu alt çok boşİyiyim bayagi toparladım :) cok tesekkurlerbir sey soracagim gögsumun ust kisminin altindan daha şiş olması normal mi? Ve bu düzelecek mi acaba?
Böyle düşünme canım. Kan sızmaları varsa onu bulup yakmaları gerekki kan gelmesin.
Zor bir operasyon olacağını sanmam. Belkide ameliyattan sonra dren bile takmazlar ve dünya varmış dersin. Üzülme..
kanamanın bu kadar uzun sürmesi normal deeil ama diren olduğu için endişe etme. kapsül ihtimalini düşünme bence
Şimdi doktorumla konuştum oda aynı şeyleri söyledi endişelenmeyin dedi herhangi bir kan hastalığımın ya da başka bir kronik hastalığımın olup olmadığını sordu kanamanın 4-5 gün sürmesi normal değil ama yine de endişe etmeyin dediBöyle düşünme canım. Kan sızmaları varsa onu bulup yakmaları gerekki kan gelmesin.
Zor bir operasyon olacağını sanmam. Belkide ameliyattan sonra dren bile takmazlar ve dünya varmış dersin. Üzülme..
Evet biraz ters damla gibi, acikcasi biraz uzuldum. Ne kadar zamanda iner ,gerci bunu sormak icin cok erken ama :). Bazi arkadaslarin aylar sonra bile oyle gorunuyor.Evet canım gayet normal, zamanla inecek merak etme. Hatta bazılarında ilk günlerde göğüs ters damla gibi duruyor, üst çok dolu alt çok boşzamanla kaslar kendini saldıkta protez aşağı inecek ve üst lop boşalacak
O hastalığın olup olmadığına ameliyat öncesi yapılan kan tahlillerinde bakıldığını sanıyorum. Çünkü anestezi doktoruda soruyor ameliyattan önce hastaya.Şimdi doktorumla konuştum oda aynı şeyleri söyledi endişelenmeyin dedi herhangi bir kan hastalığımın ya da başka bir kronik hastalığımın olup olmadığını sordu kanamanın 4-5 gün sürmesi normal değil ama yine de endişe etmeyin dedi
Evet yapılan tetkiklerde anestezi uzmanı herşey normal görünüyor sorun yok demişti bakalım akşama hastaneye gelmemi istediO hastalığın olup olmadığına ameliyat öncesi yapılan kan tahlillerinde bakıldığını sanıyorum. Çünkü anestezi doktoruda soruyor ameliyattan önce hastaya.
Benim bademcik ameliyatında kanama değerim yüksek çıkmıştı,yani ne deniyor o duruma bilmiyorum ama bir yerin kesildiğinde çok kanaman oluyormu diye sormuşlardı. Bu yüzden ameliyatım ertelenmişti.
Bence bir damar var yakılmayan,gözden kaçan. Bu yüzden kanaman devam ediyor ve morarmalar başladı.
Neden doktor halen bekliyor anlamadım. Biran önce müdahale edilse iyi olur kanımca.
Cok gecmis olsun aysmir. Acil şifalar dilerim.Şimdi doktorumla konuştum oda aynı şeyleri söyledi endişelenmeyin dedi herhangi bir kan hastalığımın ya da başka bir kronik hastalığımın olup olmadığını sordu kanamanın 4-5 gün sürmesi normal değil ama yine de endişe etmeyin dedi
Insallah canim haberiniz olur zaten paylasirim burda.senin zaten dokun olduğu için gayet güzel olur diye düşünüyorum
Her ne kadar doktoru ilgisiz desem de isinin ehli herseyim hafif gecti kendi hatalarim disinda ameliyattan sonra aynı gun cikis yaptim sonrasi agri az ve kisa sureliydi dikis yerleri guzel sonrasi badaj vs yoktu sutyen kullanimim kisa surede basladi .. vs vs vs sukur ins bundan sonra da skintisiz devam ederim.
Geçmiş olsun canım yaaaa Allah yardımcın olsunEvet yapılan tetkiklerde anestezi uzmanı herşey normal görünüyor sorun yok demişti bakalım akşama hastaneye gelmemi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?