- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Canım yaaaa nasılsınah anacım ona neler yapılıyo bi bucuk senedir.. :)))) börek diil poğaamı yapaydım acaba :))) kafası geç bastı da bende bezdim artık beklemekten
Ekleyemedimresim eklemedinmi ?ben mi göremiyorum
Hiç endişe etme. Morarma kişiden kişiye değişiyor. Ben de morarmistim. Hiç bir sıkıntım yoktu ama morardim. Bazı hastalarda nadir de olsa oluyormuş bu durum. Boş yere sıkma canını. Keyfini çıkar. En zor kısmı atlattin zaten.Çok teşekkür ederim kızlar umarım öyle olur bende hala kanama devam ediyor sağ mememde hala dren var doktorda şaşkın ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi ayrıca 3.gün morarma başladı doktorum kanama devam ederse yeniden ameliyata alıp kanayan damarı bulucaz demişti o yüzden çok korkuyorum başına böyle bir durum gelen oldumu acaba kapsül olurmu ki acaba
Ben yaptığım diyetten dolayı 5 aydır kesinlikle patates ve muz yemiyordum ama dediğinizi yaptım kuralları yıktım bakalım umarım iyi gelirsende bi kan hastalığı falan mı vardı.
trombosit sayın mı düşüktü muz ve papates haşlaması yer misin kabızlık yapabilir ama trombosit seviyeni arttırır. benim trombositlerim düşünce en küçük bi kan aksa saatlerce durmaz hatta kan verirken çıkarılan iğne yerinden fışkırır kan. üzüldüm ne diyim belki de ameliyat olmak daha iyidir kan kaybından dr una söyledin mi diğer yerinide
Teşekkür ederim umarım öyle olur.moraran yerlerimin fotosunu eklicem bir bakın istersenizHiç endişe etme. Morarma kişiden kişiye değişiyor. Ben de morarmistim. Hiç bir sıkıntım yoktu ama morardim. Bazı hastalarda nadir de olsa oluyormuş bu durum. Boş yere sıkma canını. Keyfini çıkar. En zor kısmı atlattin zaten.
ay evet yeşil çay kanamayı arttırır.Ben yaptığım diyetten dolayı 5 aydır kesinlikle patates ve muz yemiyordum ama dediğinizi yaptım kuralları yıktım bakalım umarım iyi gelirdoktorum yeşil çaya bağlıyor biraz benim ameliyat biraz aceleye geldi ben beklemek istemedim normalde 10 gün öncesinden yeşil çayı kesmek gerekiyormuş ben 6-7 gün önce bıraktım bunuda ameliyat olacak arkadaşlara burdan duyurmuş olalım en azından daha tedbirli davranırlar
ay canım benimde hep mosmordu meme uçlarım özellikle endişe etme geçiyor onlarTeşekkür ederim umarım öyle olur.moraran yerlerimin fotosunu eklicem bir bakın isterseniz
Ay o Zaman biraz nefes alabilirim hepsi üst üste gelince korktum açıkçasıay canım benimde hep mosmordu meme uçlarım özellikle endişe etme geçiyor onlar
dr una güven endişe edici bir şey olsaydı acil alırlardı ameliyata. ferah tut içiniAy o Zaman biraz nefes alabilirim hepsi üst üste gelince korktum açıkçası
Tabi ki bakarım. Bu arada sadece yeşil çay değil bütün bitki caylarini bu tür operasyonlardan 10 gün önce bırakmayı tavsiye ediyorlar. Ben de unutup yeşil çay icmistim tam ameliyat olacağım dönem. Morarmayı buna baglamistim.Teşekkür ederim umarım öyle olur.moraran yerlerimin fotosunu eklicem bir bakın isterseniz
Şimdi baktım fotoğraflarina. Canım sen buna morarmak mi diyorsun. Bu kadarı etrafımda yaptıran herkeste oldu. Benim morluklarim seninkine göre çok fazlaydı. Doktorum da ilk kez sende gördüm böyle bir morluk demişti. Ama ben dizimi hafifçe çarpsam hemen morarir. Kendimi bildiğim için hiç korkmamistim. Sadece morluklar çabuk geçsin diye her zaman vazelin sürerim ameliyattan sonra da öyle yaptım. Moraran yerlere sabah aksam vaselin sürdum. Çok hızli dağılıyor morluklar. Hiç ama hiç korkma.Teşekkür ederim umarım öyle olur.moraran yerlerimin fotosunu eklicem bir bakın isterseniz
yanlış yaptığın bişey yok izlediğin herkesin resimlerini görmen normal yada kişi resimlerini herkes görebilir şeklinde ayarlarını yapmıştırEkleyemedimçünkü sayfada çıkıyor eklediğim resim bende güvenemedim bi yerde yanlış yapıyorum ama nerede
Şimdi baktım fotoğraflarina. Canım sen buna morarmak mi diyorsun. Bu kadarı etrafımda yaptıran herkeste oldu. Benim morluklarim seninkine göre çok fazlaydı. Doktorum da ilk kez sende gördüm böyle bir morluk demişti. Ama ben dizimi hafifçe çarpsam hemen morarir. Kendimi bildiğim için hiç korkmamistim. Sadece morluklar çabuk geçsin diye her zaman vazelin sürerim ameliyattan sonra da öyle yaptım. Moraran yerlere sabah aksam vaselin sürdum. Çok hızli dağılıyor morluklar. Hiç ama hiç korkma.
Tabi ki bakarım. Bu arada sadece yeşil çay değil bütün bitki caylarini bu tür operasyonlardan 10 gün önce bırakmayı tavsiye ediyorlar. Ben de unutup yeşil çay icmistim tam ameliyat olacağım dönem. Morarmayı buna baglamistim.
Vazelini mutlaka denicem yüreğime su serptiniz çok teşekkür ederim. ben çok fazla bitki çayı tüketen biriyim özellikle Yeşil çay, tarçınlı mistik çay vs.sanırım bunlar etkili oldu içmem bir daha daŞimdi baktım fotoğraflarina. Canım sen buna morarmak mi diyorsun. Bu kadarı etrafımda yaptıran herkeste oldu. Benim morluklarim seninkine göre çok fazlaydı. Doktorum da ilk kez sende gördüm böyle bir morluk demişti. Ama ben dizimi hafifçe çarpsam hemen morarir. Kendimi bildiğim için hiç korkmamistim. Sadece morluklar çabuk geçsin diye her zaman vazelin sürerim ameliyattan sonra da öyle yaptım. Moraran yerlere sabah aksam vaselin sürdum. Çok hızli dağılıyor morluklar. Hiç ama hiç korkma.
Ben kızımın düşmekten dolayı oluşan morlukları için biberiye yağı kullanıyorum muhteşem iyi geliyor 2 gün sonra morluktan eser yok ama bu ameliyatlar için kullanılırmı bilemem araştır istersen sonucu gerçekten inanılmazTeşekkür ederim umarım öyle olur.moraran yerlerimin fotosunu eklicem bir bakın isterseniz
Doktorum onay verirse kullanırım tabii ...Vazelini deneyip memnun kalan I idonotcare var onuda denemek isterimBen kızımın düşmekten dolayı oluşan morlukları için biberiye yağı kullanıyorum muhteşem iyi geliyor 2 gün sonra morluktan eser yok ama bu ameliyatlar için kullanılırmı bilemem araştır istersen sonucu gerçekten inanılmaz
Biberiye yağını Netten araştırırsan zaten görürsün kolumu kapıya vursam morarır ben bile kullanıyorum dr sorarsın canını sıkmaDoktorum onay verirse kullanırım tabii ...Vazelini deneyip memnun kalan I idonotcare var onuda denemek isterim
hemen bakıyorumBiberiye yağını Netten araştırırsan zaten görürsün kolumu kapıya vursam morarır ben bile kullanıyorum dr sorarsın canını sıkma
Evet yapılan tetkiklerde anestezi uzmanı herşey normal görünüyor sorun yok demişti bakalım akşama hastaneye gelmemi istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?