- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
Ben yaptığım diyetten dolayı 5 aydır kesinlikle patates ve muz yemiyordum ama dediğinizi yaptım kuralları yıktım bakalım umarım iyi gelirdoktorum yeşil çaya bağlıyor biraz benim ameliyat biraz aceleye geldi ben beklemek istemedim normalde 10 gün öncesinden yeşil çayı kesmek gerekiyormuş ben 6-7 gün önce bıraktım bunuda ameliyat olacak arkadaşlara burdan duyurmuş olalım en azından daha tedbirli davranırlar
Aman diyim ameliyattan en az ama en az 10 gün öncesinde Yeşilçay ve aspirini kesinlikle kullanmayın alkolü sigarayı söylememe gerek yok zaten aslındaayh iyi ki söyledin canım ben de ameliyatıma kadar diyete devam ediyo olcam. her türlü bitki çayında mı acaba sıkıntı oluyo yoksa yeşil çaya mahsus bişi mi var?
geçmiş olsun tatlım. ya benim bi arkadaşım geçen sene oldu ameliyat koltuk altı kesisiyle 15 gün kalı drenleriAman diyim ameliyattan en az ama en az 10 gün öncesinde Yeşilçay ve aspirini kesinlikle kullanmayın alkolü sigarayı söylememe gerek yok zaten aslındaarzum77 bu konuyla ilgili çok aydınlatıcı bir başlık açmış ameliyat hazırlıklarımı yaparken çok faydasını gördüm ama ameliyat aceleye geldiği için yeşilçayı geç bırakmış oldum buna niyet eden arkadaşlar varsa bence şimdiden bıraksın ben yandım siz yanmayın sözde gizli olmuştum bu ameliyatı ama bugün 6.gün ve hala sağ memede dren var ve bende kızkardeşime kaçtım dışarı çıkamıyorum kimse anlamasın diye
Doktorum bugün yarın kesilmesini bekliyor o da şaşkın meslek hayatım boyunca ilk defa böyle bir durumla karşılaştım diyorgeçmiş olsun tatlım. ya benim bi arkadaşım geçen sene oldu ameliyat koltuk altı kesisiyle 15 gün kalı drenleriiçerde kan toplanmasındansa drenlerin kalması daha ii tabi ama doktorun herhangi bir açıklama getirmedi mi?
benimde çıkık göğüs kafesim.. az daha büyük olsamıydılar diyorum ya , ama olmazdı. birden çok garip duracak özellikle profilden kötü olacakDoktora kontrole gittim sonunda... hersey guzel dedi. Neden dalga hissi var dedim gene sende az herkeste olabilecek birsey teninin inceligi ve gouste yag dokunun azligindan 2 3 kg alsan o his de gecer dedi. Sutyen secimi serbest dedi. Skintin olmadikca kontrole gerek yok dedi. Masaja devam gene.
Neden biraz daha buyuk degil dedim olmaz meme baslari suan saga sola hafif donuk duruyor biraz daha buyuk yapsak olmazdi bu iyi dogalda durdu 325 sana kullanabilecegim en yuksek cc dedi. Gous kafesim disa cikik ve gous uclarim yanlara dogru doktor muayenede soyleyince farketmistim hakli...
Buarada firsat buldukca girebiliyorumelectraa cok gecmis olsun.
Yeni ameliyat olan herkese de acil sifalar.
Bende ameliyattan suana kadar foto koyim de bencillik olmasin.
çok sevindim canım iyice azaldı desene yabancılık ve agrı hissi. benim 18 gün oluyor. sol gayet iyi, sağ da ki uyuşukluk devam. daha rahat yatıyorum artık. yanda yatıyorum rahatla ama yüzüstü yatmayı çok özledimKızlar bugun tam bır aylık oldu benımkıler ızler de olmasa unutucam amelıyat oldugumu yeni album yaptım 1. Ay şerefine:))
canım selam, ctesi koca gece gezince pazar azcık tembellik ve sonrasında gene dışarı çıkmakla geçti. yazamadım . iyiyim de arada sızlama zonklama devam. sadece daha rahat yatıyorum. göğsümde oturan öküz baya rahat şuan.. gerginlik hissi devam. soyulma çatlama falan olmadı çok şükür bende. sağ kolumu biraz daha rahat kullanıyorum artık. haftaya cuma birinci ay kontrolüm var , o zaman msj verir heralde. az yumuşamaya başladılar da , hala ameliyatlı meme olduğu belli sankiElectraa kardeşim nasılsın
geldim cano, şimdi @papatyam 40 a yazdım. biran önce solaryuma girip sporuma devam etmek istiyorum yaaaa.. ama sanırım spor için 2 ay bekliycem, solaryumda sanırım 6 hafta. dr a sormadım da nette bi yerde okumuştum
tatlım msj attım sana ama okumuyorsun galiba. naaptın, sınavın nasıldı? son durum nedir? tekrar geçmiş olsun. bitmedi gitti şu diren kanama mevzuun yaa.. iyi hbrler ver biranönce bizeTeşekkür ederim umarım öyle olur.moraran yerlerimin fotosunu eklicem bir bakın isterseniz
ameliyattan nekadar süre sonra bunları yapabilirsin pek bi fikrim yok hiç spor yapmadığım içingeldim cano, şimdi @papatyam 40 a yazdım. biran önce solaryuma girip sporuma devam etmek istiyorum yaaaa.. ama sanırım spor için 2 ay bekliycem, solaryumda sanırım 6 hafta. dr a sormadım da nette bi yerde okumuştum
drenlere toplanan kan hala bildiğimiz kan gibi mi yoksa açılma oldu mu renginde? sarı su gibi bişey gelene kadar tutuolar sanırım drenleri.
Doktorum bugün yarın kesilmesini bekliyor o da şaşkın meslek hayatım boyunca ilk defa böyle bir durumla karşılaştım diyor
benim spor olayım biraz zorlayıcı olduğu için 2 ay bekleyeceğim sanırım canım. kol ve göğüs beni korkutuyor. solaryum olayı da pek alışkanlığım değildirde, bikini izlerim komik duruyor silikondan sonra. şekil değişti ya :)) bi el atalım bakalım. haftaya kontrolüm varya sorucam detaylı.ameliyattan nekadar süre sonra bunları yapabilirsin pek bi fikrim yok hiç spor yapmadığım içinbilemicem en iyisi dr sormak
Bugün biraz açıldı çok şükür sarıya dönmeye başladıdrenlere toplanan kan hala bildiğimiz kan gibi mi yoksa açılma oldu mu renginde? sarı su gibi bişey gelene kadar tutuolar sanırım drenleri.
Sorma canım yaa şu kanama yüzünden hiç tadım tuzum kalmadı bugün biraz azaldı şükür. yeni memelerime sevinemedim bile bi atlatsam ilk işim kırmızı gecelik giyip foto eklemek olucak sende denemelisin çok seksi oluyortatlım msj attım sana ama okumuyorsun galiba. naaptın, sınavın nasıldı? son durum nedir? tekrar geçmiş olsun. bitmedi gitti şu diren kanama mevzuun yaa.. iyi hbrler ver biranönce bize
geldim cano, şimdi @papatyam 40 a yazdım. biran önce solaryuma girip sporuma devam etmek istiyorum yaaaa.. ama sanırım spor için 2 ay bekliycem, solaryumda sanırım 6 hafta. dr a sormadım da nette bi yerde okumuştum
Ben de ctesi günü 1 ay kontrolüne gittim. Masajı çok sert gösterdi. Bir de dikiş izlerini verdiği kremle çok sert sürmemi söyledi. Gösterirken bile içim gitti, bakalım nasıl yapacagim:) 2 gün önce mucizevi bi şekilde sabah gogsume oturan öküz olmadan uyanmaya başladım :) yüzüstü yatabilirsin dedi doktor ama henüz cesaret edemedim:)Canimm ben bugun doktora 1.ay muayenesine gittim.cok iyiler agir hareketler disinda spor yapabilirsin dedi.yuruyus falan.solaryuma gircegm gunleri ben de sabirsizlikla bekliyorm,acaba bi zarari olur mu diye de korkuyorum.doktoruna sorarsan burdan bize de bilgi verirsin olur mu:) bu arada masaji sert yapmami soyledi doktor.yeni fotolar bekliyoruz senden ayrica:)
Ohh çok şükür.. Sarıya döndüyse sorun kalmamıştır inşallah,böyle olursa çıkarırlar drenleri.Bugün biraz açıldı çok şükür sarıya dönmeye başladı
benimde çıkık göğüs kafesim.. az daha büyük olsamıydılar diyorum ya , ama olmazdı. birden çok garip duracak özellikle profilden kötü olacak
ameliyattan nekadar süre sonra bunları yapabilirsin pek bi fikrim yok hiç spor yapmadığım içinbilemicem en iyisi dr sormak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?