Seda11 izler misin beni
Bana doktorum 1 aydan sonra artık hiç birşey takmana gerek yok dedi. Ama önceden çok dokun varsa ayrıca sormak gerekebilir:)Aksamlari sutyensiz takiliyorum acaba sarkma gbi bir durum sozkonusu olur mu ileriki zamanlar icin
ayh canım hadi gözünaydın. sarıya dönmeye başladıysa tamam artık çıkartır bugün yarın inşallah doktorun.Bugün biraz açıldı çok şükür sarıya dönmeye başladı
hep tercihim siyahtan yana.. saten dantel..vs uzun kısa hepsi mevcut :9 ama kırmızıyı ben sevmedim. biz sevmiyoruz ailecekSorma canım yaa şu kanama yüzünden hiç tadım tuzum kalmadı bugün biraz azaldı şükür. yeni memelerime sevinemedim bile bi atlatsam ilk işim kırmızı gecelik giyip foto eklemek olucak sende denemelisin çok seksi oluyor
şu aralar hiç keyfim yok .. dolunay etkisimidir ne halttır bilmem ama tadım kaçık. eklerim bi ara.. pek öyle foto çekesin yok. ayrıca çok sıkıldım şu gerginlik hissinden. sağ taraf hala uyuşuk . ne bitmez şeymiş. şu 1 ayı bi doldursam belki rahatlarımCanimm ben bugun doktora 1.ay muayenesine gittim.cok iyiler agir hareketler disinda spor yapabilirsin dedi.yuruyus falan.solaryuma gircegm gunleri ben de sabirsizlikla bekliyorm,acaba bi zarari olur mu diye de korkuyorum.doktoruna sorarsan burdan bize de bilgi verirsin olur mu:) bu arada masaji sert yapmami soyledi doktor.yeni fotolar bekliyoruz senden ayrica:)
ay darısı başıma 19 gün oldu.. yeter bee diye dün gece isyan ettim. zaten canım sıkkındı birazda şu ameliyatın etkisiyle sanırım, sel sümük oldum. yeter ama adam gibi uyumak istiyorum. bu gerginlik çok sıkıcı. öküz zayıfladı ama kalkamadı göğsümden.. hassasiyette cabasıBen de ctesi günü 1 ay kontrolüne gittim. Masajı çok sert gösterdi. Bir de dikiş izlerini verdiği kremle çok sert sürmemi söyledi. Gösterirken bile içim gitti, bakalım nasıl yapacagim:) 2 gün önce mucizevi bi şekilde sabah gogsume oturan öküz olmadan uyanmaya başladım :) yüzüstü yatabilirsin dedi doktor ama henüz cesaret edemedim:)
hiç sanmam.. bana bile dedi akşam çıkartıp yatabilirsin diyeAksamlari sutyensiz takiliyorum acaba sarkma gbi bir durum sozkonusu olur mu ileriki zamanlar icin
Hassasiyet de öküz de rahat uyuma da gelecek, 2 hafta sabret:)ay darısı başıma 19 gün oldu.. yeter bee diye dün gece isyan ettim. zaten canım sıkkındı birazda şu ameliyatın etkisiyle sanırım, sel sümük oldum. yeter ama adam gibi uyumak istiyorum. bu gerginlik çok sıkıcı. öküz zayıfladı ama kalkamadı göğsümden.. hassasiyette cabası
ozaman bir ay benimde doluyorum,salıyorum kızları bir aydır sıkıştırıp durduk ameliyat sütyeni ile. doktor da bir ay demişti perşembe muayenem var. ben de salıyorum bu akşamdan itibaren azıcık hava alsın rahatlasın kızlarım. balensiz sütyen alayım mı yoksa yarım atletle mi devam edeyim bilemedim. daha ölçüler değişecek çünkü. bir de yatınca silikon sert sert ele geliyor ayaktayken pek anlaşılmıyor. ilerde yumuş yumuş olacak deyin bana lütfen.[/QUOTE
Masaja başlamış miydin canım? Ben iki üç gündür yapıyorum yumuşama ya başladığını hissettim:) ama balenli sütyen için erken diye düşünüyorum.
geçmiş olsun miamensa, nasıl 1 ay sonrası durum? umarım kendini daha iyi ve daha güçlü hissediyorsundur. izlemeye alabilir misinBen de ctesi günü 1 ay kontrolüne gittim. Masajı çok sert gösterdi. Bir de dikiş izlerini verdiği kremle çok sert sürmemi söyledi. Gösterirken bile içim gitti, bakalım nasıl yapacagim:) 2 gün önce mucizevi bi şekilde sabah gogsume oturan öküz olmadan uyanmaya başladım :) yüzüstü yatabilirsin dedi doktor ama henüz cesaret edemedim:)
normaldir o tatsızlık... kafaya takmamak gerek. sen yine de izlemeye al bizi, fotoğraf koyduğunda bakarızşu aralar hiç keyfim yok .. dolunay etkisimidir ne halttır bilmem ama tadım kaçık. eklerim bi ara.. pek öyle foto çekesin yok. ayrıca çok sıkıldım şu gerginlik hissinden. sağ taraf hala uyuşuk . ne bitmez şeymiş. şu 1 ayı bi doldursam belki rahatlarım
epey zaman olmuş herhalde ama ne hale geldiler. ben de araştırma sürecindeyim izlemeye alabilir misinZatzuma1607 kimseyi inandirmak zorunda degilim.bilen bilir.bu siteden bu sureci paylastigim arkadaslar var.tikebella sagolsun onun sayesinde tanidim doktorumu.burda bi arkadas ile de ayni gun 2 saat arayla ameliyatolduk...fotomu da atarim.merak etme:))
izlemeye alabilir misin acaba?Aksamlari sutyensiz takiliyorum acaba sarkma gbi bir durum sozkonusu olur mu ileriki zamanlar icin
izlemeye alır mısın acabamasaja 10. günden itibaren başladım.masaj çok yumuşatıyor rahatlatıyor. sürekli ve düzenli olarak yapıyorum.üç ay devam dedi doktor. balenli sütyen zaten bildiğim kadarı ile 1 sene yok. balensiz bir tane denedim bugün çok güzel durdu ama halen sertler ve normal meme kıvamında değiller bir süre daha bekleyecek yarım atlet şeklindeki sütyenlerle idare deceğim. sadece yattığımda meme dokumun altında semsert kıpıdamadan duran silikona sinir oluyorum.umarım zaman içinde o da normal kıvama gelir ve hissedilmez.yumuşayacakları ben yürürken hafiften salınacakları günleri iple çekiyorum. üç ay sonra o kıvama gelir mi diye burdan sevgili memedaşlarıma soruyorum.
mümkünse izlemeye alabilir misinKızlar selam bayadır girememiştim foruma, 2. ayımdayım, göğüslerimden biri indi oturdu masaj yaparken de daha yumuşak ama diğer göğsüm daha sert ve dekolteli kısmı diğerine göre daha şiş, masaj yaparken de diğerine göre daha sertlik var, sanırım oturmadı ya da başka birşey var çözemedim :/ ara ara ağrımda oluyor o ğöğsümde kas ağrısı gibi, böyle bişey yaşayan var mı içinizde? Cumartesi bakıcak doktorum ama ben yinede sizlere de sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?