Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hep tercihim siyahtan yana.. saten dantel..vs uzun kısa hepsi mevcut :9 ama kırmızıyı ben sevmedim. biz sevmiyoruz ailecek banada yakışmıyo sanırım zaten

şu aralar hiç keyfim yok .. dolunay etkisimidir ne halttır bilmem ama tadım kaçık. eklerim bi ara.. pek öyle foto çekesin yok. ayrıca çok sıkıldım şu gerginlik hissinden. sağ taraf hala uyuşuk . ne bitmez şeymiş. şu 1 ayı bi doldursam belki rahatlarım

ay darısı başıma 19 gün oldu.. yeter bee diye dün gece isyan ettim. zaten canım sıkkındı birazda şu ameliyatın etkisiyle sanırım, sel sümük oldum. yeter ama adam gibi uyumak istiyorum. bu gerginlik çok sıkıcı. öküz zayıfladı ama kalkamadı göğsümden.. hassasiyette cabası

ozaman bir ay benimde doluyorum,salıyorum kızları bir aydır sıkıştırıp durduk ameliyat sütyeni ile. doktor da bir ay demişti perşembe muayenem var. ben de salıyorum bu akşamdan itibaren azıcık hava alsın rahatlasın kızlarım. balensiz sütyen alayım mı yoksa yarım atletle mi devam edeyim bilemedim. daha ölçüler değişecek çünkü. bir de yatınca silikon sert sert ele geliyor ayaktayken pek anlaşılmıyor. ilerde yumuş yumuş olacak deyin bana lütfen.

Hassasiyet de öküz de rahat uyuma da gelecek, 2 hafta sabret:)

geçmiş olsun miamensa, nasıl 1 ay sonrası durum? umarım kendini daha iyi ve daha güçlü hissediyorsundur. izlemeye alabilir misin

normaldir o tatsızlık... kafaya takmamak gerek. sen yine de izlemeye al bizi, fotoğraf koyduğunda bakarız

epey zaman olmuş herhalde ama ne hale geldiler. ben de araştırma sürecindeyim izlemeye alabilir misin

masaja 10. günden itibaren başladım.masaj çok yumuşatıyor rahatlatıyor. sürekli ve düzenli olarak yapıyorum.üç ay devam dedi doktor. balenli sütyen zaten bildiğim kadarı ile 1 sene yok. balensiz bir tane denedim bugün çok güzel durdu ama halen sertler ve normal meme kıvamında değiller bir süre daha bekleyecek yarım atlet şeklindeki sütyenlerle idare deceğim. sadece yattığımda meme dokumun altında semsert kıpıdamadan duran silikona sinir oluyorum.umarım zaman içinde o da normal kıvama gelir ve hissedilmez.yumuşayacakları ben yürürken hafiften salınacakları günleri iple çekiyorum. üç ay sonra o kıvama gelir mi diye burdan sevgili memedaşlarıma soruyorum.

izlemeye alır mısın acaba

mümkünse izlemeye alabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…