Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

alla allaaaaa doktor ne dedi peki? drenler hayatı zorlaştırıyo maalesef ama o kanın içerde toplanmasından iyi tabiki de.yeter ki içerde kan kalmasın o büyük sıkıntı yaratır allah korusun.

hep tercihim siyahtan yana.. saten dantel..vs uzun kısa hepsi mevcut :9 ama kırmızıyı ben sevmedim. biz sevmiyoruz ailecek banada yakışmıyo sanırım zaten
Bende bunca zamandır hiç kırmızı kullanmamıştım ama bazı arkadaşlara o kadar yakışmış ki baktıkça bakasım geldi eminim sana da yakışacaktır

alla allaaaaa doktor ne dedi peki? drenler hayatı zorlaştırıyo maalesef ama o kanın içerde toplanmasından iyi tabiki de.yeter ki içerde kan kalmasın o büyük sıkıntı yaratır allah korusun.
Doktor mecbur kalacak diyor oda aynen öyle söyledi idare ediyorum bende mecburen eve kapalı kaldım

geçmiş olsun miamensa, nasıl 1 ay sonrası durum? umarım kendini daha iyi ve daha güçlü hissediyorsundur. izlemeye alabilir misin

1 ay sonraki durumum gayet iyi, artık tamamen normal hayatıma döndüm diyebilirim. Yanlış anlama ama fotoğrafı olmayan birini izlemeye almaya genelde sıcak bakilmiyor. Sen de tahmin edersin ki endişelendiriyor.

Canım yaaaaa ameliyattan sonra doktora hiç gittinmi seni gördümü bu duruma ne dedi Allah yardımcın olsun .
Amin teşekkür ederim 1 haftadır her gün gidiyorum adamcağız da şaşkın bilmediğim birşey mi yapıyorsunuz diyor kolları zorlamak gibi falan

Amin teşekkür ederim 1 haftadır her gün gidiyorum adamcağız da şaşkın bilmediğim birşey mi yapıyorsunuz diyor kolları zorlamak gibi falan
Ben halen anlamıyorum seni ameliyata alıpta göğsünü açıp bakmamasına! Neden bu kanamanın nedenini sana bağlıyor?! Yakmadıgı damardan gelen kanama olamazmıymış acaba??? Kanamanın kendiliğinden kesilmesini bekliyor ama tutumu tuhaf gelmeye başladı artık açıkcası..

Aynen ilk gün bana eğer kanama ve şişlik devam ederse Sizi tekrar ameliyata almak zorunda kalıcam demişti bugün onu hatırlattım Şişlik olmadığı için birde kanama çok yoğun olmadığı için buna gerek olmadığını söyledi

kizlar iki gun sonra hayalim gerceklesiyor ve ameliyat oluyorum. Cok heycanliyim zaman gecmek bilmiyor Damla silikon taktircam cunku ben dogal durmasini istiyorum. Ameliyattan sonra ayrintilari paylasirim sizinle!
Simdiden gecmis olsun.
Damla = dogal gorunum,
yuvarlak = yapay gorunum
Bu hurafeden ote degil

inşallah yarın iyi hbrlerini alırız.. iyi düşün iyi olsun kuzum..telaş yapma, vardır bi bildiği. yarında devam ederse bu durum cırla biraz patla.. nooluyo yani

cabotinciiiim yoktun sanki son zamanlarda, nasılsın canım? benim 19 gün bitti başlamadım henüz msj vermedi daha. bazen bende o sert dokuyu hissediyorum kimi zaman sanki kayıp bişeye takılıyo gibi. gerginliktende sıkıldım. sen kaçında ameliyat olmuştun.

Benide izler misiniz lütfen

benim yanma sağ göğsümde, yan tarafı ve ucunda oluyor. sol gayet iyi bi halde.. yeminle bazen kesip çıkartasım atasım geliyo yetti beeee diye bağırası geliyo insanın
Bende 2 şubatta ameliyat oldum 375 cc kas alti hislerime tercüman olmuşsun resmen zor günler gecirmekteyim

inşallah yarın iyi hbrlerini alırız.. iyi düşün iyi olsun kuzum..telaş yapma, vardır bi bildiği. yarında devam ederse bu durum cırla biraz patla.. nooluyo yani
Valla ya aklıma türlü türlü şeyler gelmeye başladı aynen öyle yapıcam

1 ay sonraki durumum gayet iyi, artık tamamen normal hayatıma döndüm diyebilirim. Yanlış anlama ama fotoğrafı olmayan birini izlemeye almaya genelde sıcak bakilmiyor. Sen de tahmin edersin ki endişelendiriyor.
çok geçmiş olsun. 1 aydan sonra normal hayata rahatça dönebiliyomuyuz ya en çok bunu merak ediyorum. doktor bana ilk 1 ay 2 kgdan fazla bişi kaldırmıcaksın bişi itmiceksin fln dedi. sanki ilk 1 ay çok engellencekmişim geliyo

doğrusu ben 10 gün sonra zorlansamda ev bile süpürdüm ama eskisi gibi tabiki kollarımı kullanamadım mesela kavanoz açarken bile hala zorlanıyorum ama 1 ay sonra eski hayatına dönebilirsin kendini çok zorlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…