Ah maalesef boşuna sevinmişim sonra tekrar başladı bugün 7.günüm ve hala dren duruyor çok stres yaptım bunalttı beniayh canım hadi gözünaydın. sarıya dönmeye başladıysa tamam artık çıkartır bugün yarın inşallah doktorun.
Bende bunca zamandır hiç kırmızı kullanmamıştım ama bazı arkadaşlara o kadar yakışmış ki baktıkça bakasım geldi eminim sana da yakışacaktırhep tercihim siyahtan yana.. saten dantel..vs uzun kısa hepsi mevcut :9 ama kırmızıyı ben sevmedim. biz sevmiyoruz ailecekbanada yakışmıyo sanırım zaten
Doktor mecbur kalacak diyor oda aynen öyle söyledi idare ediyorum bende mecburen eve kapalı kaldımalla allaaaaa doktor ne dedi peki? drenler hayatı zorlaştırıyo maalesef ama o kanın içerde toplanmasından iyi tabiki de.yeter ki içerde kan kalmasın o büyük sıkıntı yaratır allah korusun.
Canım yaaaaa ameliyattan sonra doktora hiç gittinmi seni gördümü bu duruma ne dedi Allah yardımcın olsun .Ah maalesef boşuna sevinmişim sonra tekrar başladı bugün 7.günüm ve hala dren duruyor çok stres yaptım bunalttı beni
geçmiş olsun miamensa, nasıl 1 ay sonrası durum? umarım kendini daha iyi ve daha güçlü hissediyorsundur. izlemeye alabilir misin
Amin teşekkür ederim 1 haftadır her gün gidiyorum adamcağız da şaşkın bilmediğim birşey mi yapıyorsunuz diyor kolları zorlamak gibi falanCanım yaaaaa ameliyattan sonra doktora hiç gittinmi seni gördümü bu duruma ne dedi Allah yardımcın olsun .
Ben halen anlamıyorum seni ameliyata alıpta göğsünü açıp bakmamasına! Neden bu kanamanın nedenini sana bağlıyor?! Yakmadıgı damardan gelen kanama olamazmıymış acaba??? Kanamanın kendiliğinden kesilmesini bekliyor ama tutumu tuhaf gelmeye başladı artık açıkcası..Amin teşekkür ederim 1 haftadır her gün gidiyorum adamcağız da şaşkın bilmediğim birşey mi yapıyorsunuz diyor kolları zorlamak gibi falan
Aynen ilk gün bana eğer kanama ve şişlik devam ederse Sizi tekrar ameliyata almak zorunda kalıcam demişti bugün onu hatırlattım Şişlik olmadığı için birde kanama çok yoğun olmadığı için buna gerek olmadığını söylediBen halen anlamıyorum seni ameliyata alıpta göğsünü açıp bakmamasına! Neden bu kanamanın nedenini sana bağlıyor?! Yakmadıgı damardan gelen kanama olamazmıymış acaba??? Kanamanın kendiliğinden kesilmesini bekliyor ama tutumu tuhaf gelmeye başladı artık açıkcası..
Simdiden gecmis olsun.kizlar iki gun sonra hayalim gerceklesiyor ve ameliyat oluyorum. Cok heycanliyim zaman gecmek bilmiyorDamla silikon taktircam cunku ben dogal durmasini istiyorum. Ameliyattan sonra ayrintilari paylasirim sizinle!
inşallah yarın iyi hbrlerini alırız.. iyi düşün iyi olsun kuzum..telaş yapma, vardır bi bildiği. yarında devam ederse bu durum cırla biraz patla.. nooluyo yaniAynen ilk gün bana eğer kanama ve şişlik devam ederse Sizi tekrar ameliyata almak zorunda kalıcam demişti bugün onu hatırlattım Şişlik olmadığı için birde kanama çok yoğun olmadığı için buna gerek olmadığını söyledi
cabotinciiiim yoktun sanki son zamanlarda, nasılsın canım? benim 19 gün bitti başlamadım henüz msj vermedi daha. bazen bende o sert dokuyu hissediyorum kimi zaman sanki kayıp bişeye takılıyo gibi. gerginliktende sıkıldım. sen kaçında ameliyat olmuştun.masaja 10. günden itibaren başladım.masaj çok yumuşatıyor rahatlatıyor. sürekli ve düzenli olarak yapıyorum.üç ay devam dedi doktor. balenli sütyen zaten bildiğim kadarı ile 1 sene yok. balensiz bir tane denedim bugün çok güzel durdu ama halen sertler ve normal meme kıvamında değiller bir süre daha bekleyecek yarım atlet şeklindeki sütyenlerle idare deceğim. sadece yattığımda meme dokumun altında semsert kıpıdamadan duran silikona sinir oluyorum.umarım zaman içinde o da normal kıvama gelir ve hissedilmez.yumuşayacakları ben yürürken hafiften salınacakları günleri iple çekiyorum. üç ay sonra o kıvama gelir mi diye burdan sevgili memedaşlarıma soruyorum.
Kizlar oncelikle protez boyutunda acaba buyuk mu olur yapay mi gorunur diye dusunenler bence vucudunuzun kaldirabildigi en buyuk boyutu tercih edin.ben burda cok buyuk diye rahatsiz olan gormedim daha.25.gunum 375cc takildi ama ben kucuk oldugunu dusunuyorum:)) album yaptim 25.gun fotograflari fikir edinmek isteyen bakablr
Bende 2 şubatta ameliyat oldum 375 cc kas alti hislerime tercüman olmuşsun resmen zor günler gecirmekteyimbenim yanma sağ göğsümde, yan tarafı ve ucunda oluyor. sol gayet iyi bi halde.. yeminle bazen kesip çıkartasım atasım geliyo yetti beeee diye bağırası geliyo insanın
Valla ya aklıma türlü türlü şeyler gelmeye başladı aynen öyle yapıcaminşallah yarın iyi hbrlerini alırız.. iyi düşün iyi olsun kuzum..telaş yapma, vardır bi bildiği. yarında devam ederse bu durum cırla biraz patla.. nooluyo yani
çok geçmiş olsun. 1 aydan sonra normal hayata rahatça dönebiliyomuyuz ya en çok bunu merak ediyorum. doktor bana ilk 1 ay 2 kgdan fazla bişi kaldırmıcaksın bişi itmiceksin fln dedi. sanki ilk 1 ay çok engellencekmişim geliyo1 ay sonraki durumum gayet iyi, artık tamamen normal hayatıma döndüm diyebilirim. Yanlış anlama ama fotoğrafı olmayan birini izlemeye almaya genelde sıcak bakilmiyor. Sen de tahmin edersin ki endişelendiriyor.
allah korusun aklına kötü şeyler getirme hiç ama doktoru sıkıştır biraz yani. bugün gidicek misin doktora? bize haber ver mutlaka.iyi haberlerini bekliyoruzValla ya aklıma türlü türlü şeyler gelmeye başladı aynen öyle yapıcam
doğrusu ben 10 gün sonra zorlansamda ev bile süpürdüm ama eskisi gibi tabiki kollarımı kullanamadım mesela kavanoz açarken bile hala zorlanıyorum ama 1 ay sonra eski hayatına dönebilirsin kendini çok zorlamadançok geçmiş olsun. 1 aydan sonra normal hayata rahatça dönebiliyomuyuz ya en çok bunu merak ediyorum. doktor bana ilk 1 ay 2 kgdan fazla bişi kaldırmıcaksın bişi itmiceksin fln dedi. sanki ilk 1 ay çok engellencekmişim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?