Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

doğrusu ben 10 gün sonra zorlansamda ev bile süpürdüm ama eskisi gibi tabiki kollarımı kullanamadım mesela kavanoz açarken bile hala zorlanıyorum ama 1 ay sonra eski hayatına dönebilirsin kendini çok zorlamadan
ayh valla ameliyat tarihini önceden almakla ii mi ettim kötü mi bilmiyorum. memeyle kafayı yedim resmen nasıl olcak zorlancam mı hemen uyancam mı sürekli düşünüyorum

ayh valla ameliyat tarihini önceden almakla ii mi ettim kötü mi bilmiyorum. memeyle kafayı yedim resmen nasıl olcak zorlancam mı hemen uyancam mı sürekli düşünüyorum
nekadar estetik gözüyle bakılsada bir ameliyat sonuçta
diğer ameliyatlardan farkı yani benim için çok yoğun şekilde baskı hissi,sırt ağrıları bunlarda normal zaten.

25 ocakta ameliyat olmuştum ben bir ay oluyor artık. yatınca protez sabit,üzerinde derim aşağı yukarı oynuyor dokunuca kayıyor gibi. birde mememin yan taraflarında öne doğru hafif eğilince dalgalanma oluyor. bunlar zamanla geçer umarım. artık yumuşamaya başladılar. ben 10. günden itibaren masaja başladım.masaj sonrasında yumuşuyor ancak biraz zaman geçince tekrar sertleşiyorlar. dikiş izlerim kırmızı halen.geçmeye başlaması üç aydan itibaren olur sanırım. ağrım sızım kalmadı artık o bakımdan rahatım. artık normalleşmelerini ve dikiş izlerimin geçmesini bekliyorum. senin nasıllar

nekadar estetik gözüyle bakılsada bir ameliyat sonuçta
diğer ameliyatlardan farkı yani benim için çok yoğun şekilde baskı hissi,sırt ağrıları bunlarda normal zaten.
tabi canım sonuçta ameliyat yatcaz o masaya.uyutulduktan sonra nereni kesmiş napmış ne fark eder. kas altımıydı senin?

Aynen...evet kas altı benim
ondan belki de çok ağrı oldu herkes aynı şeyi söylüyo çünkü. benimki sanırım kas zarı altı olacak. vakit var die net bişey konuşmadık. tek bildiğim damla protez olacağı ameliyattan 1 hafta önce fln başlık açmayı düşünüyorum zaten. 2 ameliyat bir arada olcam ya olmak isteyenlere de fikir olsun.

Rica etsem beni de izler misiniz ,350 ile 375 cc arasında çok bit fark var mi

Damla protez dr mu senin mi tercihin?

2mizin de tercihi aslında. doktorum önce bana sordu ben damla istiyorum dedim. bence de damla dedi seninkiler de damlaydı sanırım di mi?

memnun değil misin damla protezden?
Memnunum tabiki ama sanki damla protezde dekolte kısmın fazla olmuyor yuvarlak proteze göre daha sönük duruyor ama ben yanlış bilgi vermiş olmak istemiyorum yani benimkiler öyle daha 2 ay yeni bitti sonrası ne olur bilemem hani şu seksi görünüm olmuyor ama dediğim gibi benim yapımla alakalı olabilir sen dr herşeyini açık şekilde bildir ne istiyorsun doğal mı,seksi mi,dolgun mu,dekolte kısmı belirgin mi?bunların hepsini konuş bence

hımmmm anladım canım. doktorum sordu zaten ben damla istiyorum diyince her zaman mı dekolten olsun istersin istediğin zaman mı dedi. istediğim zaman diyince kesinlikle damla o zaman dedi. valla şuan damla diye düşünüyorum bilmiyorum ki fikrim değişir mi? bir de doktorun elinden de çok fark ediyo sanırım. bazı yuvarlaklara bakıyorum damla gibi duruyo. senin dokun var mıydı ameliyattan önce?

Albümümde var öncesi-sonrası bak istersen zaten dr dokumun üst tarafında olduğu için yuvarlağın abartılı ve belli olduğunu o sebepten damlayı tercih ettiğini söyledi, bunada şükür 2 ay önce bunlarda yoktu

baktım canım evet dokun varmış ama çok az. bence seninkiler şuan damla ve yuvarlak arası duruyo belki de daha çok yeni onun için böyle duruyodur. hep 1 sene sonunda tam şeklini alır diyolar ya. çok güzel olmuş maaşallah.

Evet 1 sene sonra şeklini alıyorlarmış tabi giydiğimiz sütyen modelleriylede alakalı olduğunu düşünüyorum görüntünün ,dediğim gibi çok yeniler bekliyip göreceğiz

Evet 1 sene sonra şeklini alıyorlarmış tabi giydiğimiz sütyen modelleriylede alakalı olduğunu düşünüyorum görüntünün ,dediğim gibi çok yeniler bekliyip göreceğiz
ben de bi ameliyat oldum 2 ay geçti diyebilseydim evet sabır işi kesinlikle bu ameliyat ya. ameliyat olmayı bekle, iyileşmeyi bekle, şekil almasını bekle, yumuşamasını bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…