Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Siz orada çalışıyormusunuz acaba?

teşşekür ederim daha iyiyim agrı yok artık ama hala taş bunlar yumuşasın artıııık seksi sütyenler almak için can atıyorum özel mesajdan bi foto gönderdim bi bakıp yorumlarsan iyi olur
Baktım ama sadece msj var resim yok tekrar dene istersen

Spor, ağır kaldırma gibi aktivitelerden uzak duruyorum ama günlük yaşantımı kisitlayacak bir durum artık kalmadi:) ama özellikle ilk 2 hafta ciddi anlamda dikkatli olman gereken ve kisitlandigin dönem olacak canım.

Spor, ağır kaldırma gibi aktivitelerden uzak duruyorum ama günlük yaşantımı kisitlayacak bir durum artık kalmadi:) ama özellikle ilk 2 hafta ciddi anlamda dikkatli olman gereken ve kisitlandigin dönem olacak canım.

ameliyatım salı günü sonraki ptesi işe başlarım diye düşünüyodum masa başı olduğu için ama bak emin olamadım şimdi gerçi herkesin hikayesi o kadar farklı ki bana ne denk gelecek acaba

ameliyatım salı günü sonraki ptesi işe başlarım diye düşünüyodum masa başı olduğu için ama bak emin olamadım şimdi gerçi herkesin hikayesi o kadar farklı ki bana ne denk gelecek acaba

Çocuk emzirdin mi, fazla miktarda kilo alıp verdin mi, derin esnek mi sıkı mı, kas kitlen nasıl, protezin büyüklüğü nasıl, ameliyat yöntemin bunlar hep ameliyat sonrası süreci etkiliyor. Ben kendi adıma konuşacak olursam 2 hafta full yattım. 10 günden önce işe başlamam imkânsızdı.

fazla miktarda kilo verdim o yüzden zaten acil ihtiyaç oldu bana bu ameliyat. meme dokum yeterince var c cup şuan zaten.lolipop olcak ameliyatım en çok da bundan huylanıyorum sanırım

Geçmş olsnn..bende damlamı yuvarlakmı dye doktoruma sormştm kesinlikle yuvarlak demişti benm üstlerde doku yoktu boş oldğu içn.damla koyarsam ustler aynı kalr altlarda dolgunluk olur hoş olmaz demşti.yani doktorum karar vermişti..fikir olsn dye yzmak.istedm:))))

allah korusun aklına kötü şeyler getirme hiç ama doktoru sıkıştır biraz yani. bugün gidicek misin doktora? bize haber ver mutlaka.iyi haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim bugün gitmedim yarın gidicem inşallah ve drenim çekilecek çok şükür iyice azaldı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…