- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Siz orada çalışıyormusunuz acaba?Merhaba arkadaşlar. Estetik olmak isteyen yada korkuları ve endiseleri olan herkese seve seve yardimci olmak isterim. Kendi tecrübelerim dahilinde her türlü işlemde doktorumuz ve ekibimiz tam kadro yardıma hazırız. Klinigimiz istanbul ataşehir de
Yardıma hazırız dediğine göre bence çalışıyorSiz orada çalışıyormusunuz acaba?
İyi ama burada bu şekilde üye olması benim bildiğim normal değil,ben mi yanlış biliyorum acaba?Yardıma hazırız dediğine göre bence çalışıyor
Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsunBende 2 şubatta ameliyat oldum 375 cc kas alti hislerime tercüman olmuşsun resmen zor günler gecirmekteyim
Haksız rekabet oluyor sanırım öyle değilmiİyi ama burada bu şekilde üye olması benim bildiğim normal değil,ben mi yanlış biliyorum acaba?
nasıl oldun? ağrı ve şişliklerin ne durumda? merak ettim
teşşekür ederim daha iyiyim agrı yok artık ama hala taş bunlar yumuşasın artııııknasıl oldun? ağrı ve şişliklerin ne durumda? merak ettim
Baktım ama sadece msj var resim yok tekrar dene istersenteşşekür ederim daha iyiyim agrı yok artık ama hala taş bunlar yumuşasın artııııkseksi sütyenler almak için can atıyorum özel mesajdan bi foto gönderdim bi bakıp yorumlarsan iyi olur
Pentide çok güzel telsiz sütyenler var bakmanı tavsiye ederimBen hala bile seksili sutyeni gectim sutyen takamiyorumyasakliyim doktor tarafından bi sene telli sutyen yok, telsizler de çirkin
çok geçmiş olsun. 1 aydan sonra normal hayata rahatça dönebiliyomuyuz ya en çok bunu merak ediyorum. doktor bana ilk 1 ay 2 kgdan fazla bişi kaldırmıcaksın bişi itmiceksin fln dedi. sanki ilk 1 ay çok engellencekmişim geliyo
Spor, ağır kaldırma gibi aktivitelerden uzak duruyorum ama günlük yaşantımı kisitlayacak bir durum artık kalmadi:) ama özellikle ilk 2 hafta ciddi anlamda dikkatli olman gereken ve kisitlandigin dönem olacak canım.
ameliyatım salı günü sonraki ptesi işe başlarım diye düşünüyodum masa başı olduğu için ama bak emin olamadım şimdigerçi herkesin hikayesi o kadar farklı ki bana ne denk gelecek acaba
fazla miktarda kilo verdim o yüzden zaten acil ihtiyaç oldu bana bu ameliyat. meme dokum yeterince var c cup şuan zaten.lolipop olcak ameliyatım en çok da bundan huylanıyorum sanırımÇocuk emzirdin mi, fazla miktarda kilo alıp verdin mi, derin esnek mi sıkı mı, kas kitlen nasıl, protezin büyüklüğü nasıl, ameliyat yöntemin bunlar hep ameliyat sonrası süreci etkiliyor. Ben kendi adıma konuşacak olursam 2 hafta full yattım. 10 günden önce işe başlamam imkânsızdı.
Geçmş olsnn..bende damlamı yuvarlakmı dye doktoruma sormştm kesinlikle yuvarlak demişti benm üstlerde doku yoktu boş oldğu içn.damla koyarsam ustler aynı kalr altlarda dolgunluk olur hoş olmaz demşti.yani doktorum karar vermişti..fikir olsn dye yzmak.istedm:))))Albümümde var öncesi-sonrası bak istersen zaten dr dokumun üst tarafında olduğu için yuvarlağın abartılı ve belli olduğunu o sebepten damlayı tercih ettiğini söyledi, bunada şükür 2 ay önce bunlarda yoktu
O zaman bi penti turu yapmak şart olduPentide çok güzel telsiz sütyenler var bakmanı tavsiye ederim
Rica etsem beni de izler misiniz ,350 ile 375 cc arasında çok bit fark var mi
Çok teşekkür ederim bugün gitmedim yarın gidicem inşallah ve drenim çekilecek çok şükür iyice azaldı çünküallah korusun aklına kötü şeyler getirme hiç ama doktoru sıkıştır biraz yani. bugün gidicek misin doktora? bize haber ver mutlaka.iyi haberlerini bekliyoruz
Hadi inşallah yarın hayırlı haberlerle gel aramızaÇok teşekkür ederim bugün gitmedim yarın gidicem inşallah ve drenim çekilecek çok şükür iyice azaldı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?