Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ameliyatım salı günü sonraki ptesi işe başlarım diye düşünüyodum masa başı olduğu için ama bak emin olamadım şimdi gerçi herkesin hikayesi o kadar farklı ki bana ne denk gelecek acaba
Benimde Çarşamba idi ve doktorum bana pazartesi işe dönebilirsiniz demişti bugün 1 haftayı geride bıraktım ama işe dönmek mümkün gibi görünmüyor ben ki sezeryan ameliyat olup 2.gün Normal hayatıma dönmüştüm bu çok başka birşey ama kişiye göre değişiyor 3. Gün işe dönebilen arkadaşlarımızda var mesela

Bugun 8. Gunum, dikislerim alindi, masaja baslamami soyledi doktor. Dogru teknikler ve zamanlamayi ogrenmek icin video aradim ama bulamadim. Bir de allscar jel kremi onerdi. Dikisler yeni alindi hemen baslamali miyim bu kreme de? Masajla ilgili onerilerilerinizi de bekliyorum

Avuclarinin ortasina memelerini yerlestir, parmaklarini ac, bastirarak 2 dk saat yonunde, 2 dk saat yonunun tersine, tam daire seklinde yapacaksin. Anlatabildim umarim. Ne kadar bastirirsan o kadar yumusar. Aci, agri falan olmuyor. Ilk anda "ay acir yavas yapayim" demistim ama acimiyor. Sıklıgiyla ilgili birsey soylemiyorum aklina geldikce yapabilirsin :)

Öyle deme.. Dren önemli kanamanın oldugu durumlarda. Dren olmasa o kan içeride birikecek ve daha kötü bir durum yaşayacaktın. Allah korusun..
Öyle tabii benim sağlığım için olduğunu biliyorum ama özgürlüğüm kısıtlandı ne işime dönebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum ellerime takılmış kelepçe gibiler

Biz seninle aynı gün mü ameliyat olmuşuz benim de bugün 8.Günüm hayırlı olsun yeni memişlerimiz kendini Nasıl hissediyorsun merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…