Benimde Çarşamba idi ve doktorum bana pazartesi işe dönebilirsiniz demişti bugün 1 haftayı geride bıraktım ama işe dönmek mümkün gibi görünmüyor ben ki sezeryan ameliyat olup 2.gün Normal hayatıma dönmüştüm bu çok başka birşey ama kişiye göre değişiyor 3. Gün işe dönebilen arkadaşlarımızda var meselaameliyatım salı günü sonraki ptesi işe başlarım diye düşünüyodum masa başı olduğu için ama bak emin olamadım şimdigerçi herkesin hikayesi o kadar farklı ki bana ne denk gelecek acaba
Ay inşallah inşallah şu dren denen şey kabus gibiHadi inşallah yarın hayırlı haberlerle gel aramıza
Öyle deme.. Dren önemli kanamanın oldugu durumlarda. Dren olmasa o kan içeride birikecek ve daha kötü bir durum yaşayacaktın. Allah korusun..Ay inşallah inşallah şu dren denen şey kabus gibi
Hala mi aysmir ? Acil sifalar tekrar.Ay inşallah inşallah şu dren denen şey kabus gibi
Avuclarinin ortasina memelerini yerlestir, parmaklarini ac, bastirarak 2 dk saat yonunde, 2 dk saat yonunun tersine, tam daire seklinde yapacaksin. Anlatabildim umarim. Ne kadar bastirirsan o kadar yumusar. Aci, agri falan olmuyor. Ilk anda "ay acir yavas yapayim" demistim ama acimiyor. Sıklıgiyla ilgili birsey soylemiyorum aklina geldikce yapabilirsin :)Bugun 8. Gunum, dikislerim alindi, masaja baslamami soyledi doktor. Dogru teknikler ve zamanlamayi ogrenmek icin video aradim ama bulamadim. Bir de allscar jel kremi onerdi. Dikisler yeni alindi hemen baslamali miyim bu kreme de? Masajla ilgili onerilerilerinizi de bekliyorum
Rica ederim :) seviyorum tecrubelerimi anlatmayiZatzuma her soruma sıkılmadan yanıt verdigin ve tüm yardımların için teşekkürler
Harikasın :)Rica ederim :) seviyorum tecrubelerimi anlatmayi
Istedigin zaman, istedigin kadar sorabilirsin :)
Toparlandiginda fotograf koyabilirsin, daha saglikli yorum yaparizHarikasın :)
Sorma canım ya 8 gün oldu yarın çıkacak inşallah
Evet maalesef ben diyorum hep;ben bahtsız Bedevi'yim diyeHala mi aysmir ? Acil sifalar tekrar.
Öyle tabii benim sağlığım için olduğunu biliyorum ama özgürlüğüm kısıtlandı ne işime dönebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum ellerime takılmış kelepçe gibilerÖyle deme.. Dren önemli kanamanın oldugu durumlarda. Dren olmasa o kan içeride birikecek ve daha kötü bir durum yaşayacaktın. Allah korusun..
Biz seninle aynı gün mü ameliyat olmuşuz benim de bugün 8.Günüm hayırlı olsun yeni memişlerimiz kendini Nasıl hissediyorsun merak ediyorumBugun 8. Gunum, dikislerim alindi, masaja baslamami soyledi doktor. Dogru teknikler ve zamanlamayi ogrenmek icin video aradim ama bulamadim. Bir de allscar jel kremi onerdi. Dikisler yeni alindi hemen baslamali miyim bu kreme de? Masajla ilgili onerilerilerinizi de bekliyorum
ayh hadi nşallah çıkarsın bugün de rahatla. çok engelliyo dren insanı yaa..Çok teşekkür ederim bugün gitmedim yarın gidicem inşallah ve drenim çekilecek çok şükür iyice azaldı çünkü
ayh hadi nşallah çıkarsın bugün de rahatla. çok engelliyo dren insanı yaa..Çok teşekkür ederim bugün gitmedim yarın gidicem inşallah ve drenim çekilecek çok şükür iyice azaldı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?