Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet aynı gümn olduk aysmir ama toparlamayla beraber yapildi degil mi senin ki , o yuzden surec farkli isliyor galiba.sonradan bir sorun olmasin da iyilesme sureci uzun sursun gerekirse. İnsallah bir an once her sey yoluna girer.
Biz seninle aynı gün mü ameliyat olmuşuz benim de bugün 8.Günüm hayırlı olsun yeni memişlerimiz kendini Nasıl hissediyorsun merak ediyorum

Evet aynı gümn olduk aysmir ama toparlamayla beraber yapildi degil mi senin ki , o yuzden surec farkli isliyor galiba.sonradan bir sorun olmasin da iyilesme sureci uzun sursun gerekirse. İnsallah bir an once her sey yoluna girer.
Evet aynen öyle benim ki biraz zor bir ameliyattı memelerim sönmüş balon gibiydi dolayısıyla toparlama,dikleştirme ve protez oldu bugün drenim çıktı çok şükür...biraz rahatladım neyse ki

Sizede geçmiş olsun Çok çok Mutlu olun inşallah :)
Çok teşekkür ederim, şimdilik sorunsuz bi süreç yaşıyorum. Birtek boyut acaba küçük mü oldu diye düşünüyorum herkes gibi ama doktorum 275 deyince 300 ün üstüne cesaret edemedim. Kaç cc olursa olsun memeli olmak güzel:)

Önemli olan cc nin boyutu degil hayalinizdeki isteğe kavuşmanız
Zaman'la gerçek sonuç ortaya çıkacak zaten. Sabırlı olup bekleyeceksiniz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…