- 13 Aralık 2015
- 34
- 23
- 3
Biz seninle aynı gün mü ameliyat olmuşuz benim de bugün 8.Günüm hayırlı olsun yeni memişlerimiz kendini Nasıl hissediyorsun merak ediyorum
Hayırlı olsun.Hoşgeldin aramızaOleeeyyy bu sabah ameliyatımı oldum, kasaltı mentor 300 cc high profil, ağrım yok şimdilik, umarım böyle devam eder. Çok mutluyum :)
Evet aynen öyle benim ki biraz zor bir ameliyattı memelerim sönmüş balon gibiydi dolayısıyla toparlama,dikleştirme ve protez oldu bugün drenim çıktı çok şükür...biraz rahatladım neyse kiEvet aynı gümn olduk aysmirama toparlamayla beraber yapildi degil mi senin ki , o yuzden surec farkli isliyor galiba.sonradan bir sorun olmasin da iyilesme sureci uzun sursun gerekirse. İnsallah bir an once her sey yoluna girer.
Aman inşallah olmaz gözünüz aydın nazar değmesinOleeeyyy bu sabah ameliyatımı oldum, kasaltı mentor 300 cc high profil, ağrım yok şimdilik, umarım böyle devam eder. Çok mutluyum :)
Allah'ım şükürler olsun Allah beterinden korusun drenim çıktı bugün çok rahatladım ve hemen kuaföre koştumayh hadi nşallah çıkarsın bugün de rahatla. çok engelliyo dren insanı yaa..
çok şükür canım bak dr unun bildiği bir şey varmış ameliyatsız halloldu :)Allah'ım şükürler olsun Allah beterinden korusun drenim çıktı bugün çok rahatladım ve hemen kuaföre koştum
İnşallah bundan sonra bir sorun yaşamam da yeni cicilerime sevinebilirimçok şükür canım bak dr unun bildiği bir şey varmış ameliyatsız halloldu :)
Hayırlı olsun canım benimOleeeyyy bu sabah ameliyatımı oldum, kasaltı mentor 300 cc high profil, ağrım yok şimdilik, umarım böyle devam eder. Çok mutluyum :)
2.ameliyata gerek kalmadan atlatmana çok sevindim,gözün aydınAllah'ım şükürler olsun Allah beterinden korusun drenim çıktı bugün çok rahatladım ve hemen kuaföre koştum
Çookk teşekkür ederim2.ameliyata gerek kalmadan atlatmana çok sevindim,gözün aydın
Canım kurtuldun gözün AydınÇookk teşekkür ederim
Çok sağol kendimi memeli görmek beni çok mutlu ediyorrHayırlı olsun.Hoşgeldin aramıza
Çok teşekkürlerHayırlı olsun canım benim
teşekkür ederim, sizinde gözünüz aydın drenler çıkmış, bende de dren var 3-4 gün duracak dedi hocaAman inşallah olmaz gözünüz aydın nazar değmesin
Hadi gözün aydın.. Bundan sonra sorunsuz birAllah'ım şükürler olsun Allah beterinden korusun drenim çıktı bugün çok rahatladım ve hemen kuaföre koştum
Sizede geçmiş olsunOleeeyyy bu sabah ameliyatımı oldum, kasaltı mentor 300 cc high profil, ağrım yok şimdilik, umarım böyle devam eder. Çok mutluyum :)
Çok teşekkür ederim, şimdilik sorunsuz bi süreç yaşıyorum. Birtek boyut acaba küçük mü oldu diye düşünüyorum herkes gibi ama doktorum 275 deyince 300 ün üstüne cesaret edemedim. Kaç cc olursa olsun memeli olmak güzel:)Sizede geçmiş olsunÇok çok Mutlu olun inşallah :)
Önemli olan cc nin boyutu degil hayalinizdeki isteğe kavuşmanızÇok teşekkür ederim, şimdilik sorunsuz bi süreç yaşıyorum. Birtek boyut acaba küçük mü oldu diye düşünüyorum herkes gibi ama doktorum 275 deyince 300 ün üstüne cesaret edemedim. Kaç cc olursa olsun memeli olmak güzel:)
Beni de izler misiniz lutfen2 ay yeni bitti 345cc damla protez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?