Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hala hissediliyor tabiki orda oldukları:) sızlama yapıyo arada, ama ilk zamana göre iyiyim. kolaltı olduğu için benim evde temizlik vs bişi yapmıyorum. zorlanıyorum o konuda çok. yumuşamaya başladılar. sutyensizde çıkıyorum ben. dikiş izlerim de azalıyo son 2 günde farkettim. haftaya cuma 1 ay bitiyor kontrolüm var

Ya valla bu yasadiklarinizi okudukca korkmaya basladim. Kaldi 8 gun ameliyatima. Ama sonrasindan cok korkuyorumm.
Korkma çilekçiğim, hepimiz farklı hisler yaşıyoruz. acı eşiği, vücut yapısı falan filan bi sürü şey var. sen kendi kendine pek te hafife alınacak bi operasyon değil diye düşün ona hazırla. inşallah rahat edersin

Evet aynen öyle benim ki biraz zor bir ameliyattı memelerim sönmüş balon gibiydi dolayısıyla toparlama,dikleştirme ve protez oldu bugün drenim çıktı çok şükür...biraz rahatladım neyse ki
ayh canım gözün aydın. çok sevindim kurtuldun drenlerden. senle aynı ameliyatı olcazzzzzzz çok merak ediorummmmmm. bende de 1 çift sönmüş balon var çünkü fotograf koydun mu? ben seni izliyorum zaten sen de beni izlersen sevinirim

dün bir ay kontrolüm için gittim ama doktorum değil hemşiresi yaptı kontrolümü iyi mi :) ameliyat oldu parasını aldı yok kadın ortalarda :) her neyse kız beni yatırdı iki mememi de acaip bir şekilde sıkıp bastırdı oluşan kapsülü kırıyormuş birinci ay masajı dedi bir kere yapılıyormuş.halen acıyor. sonra istediğin sütyeni tak balenli de olur dedi. ama güvenemedim balensiz rahat bir sütyen aldım pentiden onu taktım.ne sorsam geçecek zamanla dedi. inşallah geçer dalgalanmalar ve dikiş izleri vs. şu varki doktor birinci aydan itibaren yumuşayacak demişti,evet yumuşamaya başladılar baya. üçüncü ayda normal kıvama gelecekler gibi hissediyorum. hemşire altıncı aydan itibaren herşey normalleşecek dedi. aynada bakıyorum da okadar mutlu ve güzel hissediyorum ki kendimi. dikişlerimin fotoğrafını koysam akşam benim için bir fikir verebilir mi izlediğim arkadaşlar

geçmiş olsun hayırlı olsun

teşşekür ederim daha iyiyim agrı yok artık ama hala taş bunlar yumuşasın artıııık seksi sütyenler almak için can atıyorum özel mesajdan bi foto gönderdim bi bakıp yorumlarsan iyi olur
maalesef hepimiz aynı duygulardayız ama yumuşaması geçmesi zaman alıyor yaaa evdeki sutyenleri denemekle yetiniyoruz. bişi almıyorum bende hala. haftaya birinci ay kontolümden sonra bakalım denerim heralde artık.

ameliyatım salı günü sonraki ptesi işe başlarım diye düşünüyodum masa başı olduğu için ama bak emin olamadım şimdi gerçi herkesin hikayesi o kadar farklı ki bana ne denk gelecek acaba
aynen çyle pınar.. acaba hangimiz ne yaşıycaz bilemiyoruz. bende 5 gün sonra işte olurum sandım. o ptesi patlattım haftalık rapor daha

ay çok fenaymış , nası yapılcak kesin acır gibi geliyo insana

aynen çyle pınar.. acaba hangimiz ne yaşıycaz bilemiyoruz. bende 5 gün sonra işte olurum sandım. o ptesi patlattım haftalık rapor daha
ayh inşallah zorlanmam ya valla düşündükçe stres oluyorum stres oldukça düşünüyorum. kısır döngüye girdim resmen

dönüşü olmayan birşey olduğu için insan korkuyor. bende 325 çok büyük mü olaccak diyordum. günlerde delirdim burda kurdum durdum, sordum durdum, baktım durdum.. şimdi normal geliyo 325.. az daha byük bile taşırmışım diyorum.. ama fazla büyük olmasındansa normal olması benim tercihim.

ayh inşallah zorlanmam ya valla düşündükçe stres oluyorum stres oldukça düşünüyorum. kısır döngüye girdim resmen
çok tatlım girme.. kendinede stres yapma. doktorum bana demişti ne kadar rahat girersen ameliyatta o kadar iyi geçer diye. kaslarının sinirlerinin gerilmemesi lazım . eninde sonunda olacak bu.. sonu güzel olacak. ama pek çok insan için kolay geçmiyor. valla göğsümdeki o ağarlık hissi rahat hareket edememek beni mahfetti. hala hareket ederken bazen ah uh diyorum. özellikle yatakta dönerken yada kalkarken. uzun süre yattıktan sonra kalkarken mesela alt kısımları acıyo. sonuçta yer yapıyo silikon uyurken. sen şekil değiştirince sanki içerde bişi de kıpraşıyo.. korkma .. geçecek ve inşallah senin iyi olacak ..

ayh canımmmmmmmmm inşallahhhhhhhhh. aynen kendimi sıkmak istemiyorum çünkü nasıl pskolojiyle girersem öyle çıkıcam ameliyattan.korkunç bi şekilde uyanmak istemem bende gerginlik hissi pek olmıcak sanırım dokum var çünkü fazlasıyla. dikleştirmeden kaynaklı ağrım çok olucak mı onu merak ediyorum. bi de lolipop olcam o kesiklerden de huylanıyorum meme başı hassas ya ondan herhalde

meme ucundan ameliyat olan yakın arkadaşlarım var. his kaybı yaşanıyormmuş. düşünsene benım kol altı olmasına ragmen kesiklerim sağ göğüs ucum hissiz hala. solda hersey ilk günden beri hissediliyor. zaten o uyuşukluk hissin olacak meme genelinde.. ve bir ağarlık hissi. ama senin dokun var dye o yanmalar o gerilmeler ben yada benim gibi kişilerin çektiği gibi olmaz.. kaygılanma.. kasların ameliyattan önce gerilmemesi çok önemli. uyandığında zaten bişi hissetmiyorsun

kalıcı his kaybı olmasın da geçici olması normal. izler nasıl peki çok mu kötü duruyo lolipopta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…