- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
İzliyorum hayırlı olur insallah ameliyatınızBeni de izler misiniz lutfen
tabiki izlerim hayirlisi olur insallahBeni de izler misiniz lutfen
hala hissediliyor tabiki orda oldukları:) sızlama yapıyo arada, ama ilk zamana göre iyiyim. kolaltı olduğu için benim evde temizlik vs bişi yapmıyorum. zorlanıyorum o konuda çok. yumuşamaya başladılar. sutyensizde çıkıyorum ben. dikiş izlerim de azalıyo son 2 günde farkettim. haftaya cuma 1 ay bitiyor kontrolüm var25 ocakta ameliyat olmuştum ben bir ay oluyor artık. yatınca protez sabit,üzerinde derim aşağı yukarı oynuyor dokunuca kayıyor gibi. birde mememin yan taraflarında öne doğru hafif eğilince dalgalanma oluyor. bunlar zamanla geçer umarım. artık yumuşamaya başladılar. ben 10. günden itibaren masaja başladım.masaj sonrasında yumuşuyor ancak biraz zaman geçince tekrar sertleşiyorlar. dikiş izlerim kırmızı halen.geçmeye başlaması üç aydan itibaren olur sanırım. ağrım sızım kalmadı artık o bakımdan rahatım. artık normalleşmelerini ve dikiş izlerimin geçmesini bekliyorum. senin nasıllar
geçmiş olsun arkadaşım sanada , aramızda 2 gün varmış. kötüyüm diyemem ama yani bitemedi gitti o ameliyatlıyım hissi. sıkıldımBende 2 şubatta ameliyat oldum 375 cc kas alti hislerime tercüman olmuşsun resmen zor günler gecirmekteyim
Korkma çilekçiğim, hepimiz farklı hisler yaşıyoruz. acı eşiği, vücut yapısı falan filan bi sürü şey var. sen kendi kendine pek te hafife alınacak bi operasyon değil diye düşün ona hazırla. inşallah rahat edersinYa valla bu yasadiklarinizi okudukca korkmaya basladim. Kaldi 8 gun ameliyatima. Ama sonrasindan cok korkuyorumm.
ayh canım gözün aydın. çok sevindim kurtuldun drenlerden. senle aynı ameliyatı olcazzzzzzz çok merak ediorummmmmm. bende de 1 çift sönmüş balon var çünküEvet aynen öyle benim ki biraz zor bir ameliyattı memelerim sönmüş balon gibiydi dolayısıyla toparlama,dikleştirme ve protez oldu bugün drenim çıktı çok şükür...biraz rahatladım neyse ki
geçmiş olsun hayırlı olsunÇok teşekkür ederim, şimdilik sorunsuz bi süreç yaşıyorum. Birtek boyut acaba küçük mü oldu diye düşünüyorum herkes gibi ama doktorum 275 deyince 300 ün üstüne cesaret edemedim. Kaç cc olursa olsun memeli olmak güzel:)
maalesef hepimiz aynı duygulardayız ama yumuşaması geçmesi zaman alıyor yaaateşşekür ederim daha iyiyim agrı yok artık ama hala taş bunlar yumuşasın artııııkseksi sütyenler almak için can atıyorum özel mesajdan bi foto gönderdim bi bakıp yorumlarsan iyi olur
bi sene çok uzun yaaa , naapçaz. bakalım bana ne diyecekBen hala bile seksili sutyeni gectim sutyen takamiyorumyasakliyim doktor tarafından bi sene telli sutyen yok, telsizler de çirkin
aynen çyle pınar.. acaba hangimiz ne yaşıycaz bilemiyoruz. bende 5 gün sonra işte olurum sandım. o ptesi patlattım haftalık rapor dahaameliyatım salı günü sonraki ptesi işe başlarım diye düşünüyodum masa başı olduğu için ama bak emin olamadım şimdigerçi herkesin hikayesi o kadar farklı ki bana ne denk gelecek acaba
ay çok fenaymış , nası yapılcak kesin acır gibi geliyo insanaAvuclarinin ortasina memelerini yerlestir, parmaklarini ac, bastirarak 2 dk saat yonunde, 2 dk saat yonunun tersine, tam daire seklinde yapacaksin. Anlatabildim umarim. Ne kadar bastirirsan o kadar yumusar. Aci, agri falan olmuyor. Ilk anda "ay acir yavas yapayim" demistim ama acimiyor. Sıklıgiyla ilgili birsey soylemiyorum aklina geldikce yapabilirsin :)
çok geçmiş olsun. güle güle kullan.. nasılsın bakalım. inşallah ağrısız devam ediyordur son halinOleeeyyy bu sabah ameliyatımı oldum, kasaltı mentor 300 cc high profil, ağrım yok şimdilik, umarım böyle devam eder. Çok mutluyum :)
ayh inşallah zorlanmam ya valla düşündükçe stres oluyorum stres oldukça düşünüyorum. kısır döngüye girdim resmenaynen çyle pınar.. acaba hangimiz ne yaşıycaz bilemiyoruz. bende 5 gün sonra işte olurum sandım. o ptesi patlattım haftalık rapor daha
bakalım benım duş alırken ki olayım sanada olacak mı :)) kolumun iç kısmına değen bir meme beni acayip sıçrattı. birden koluma meme değdi.. yandan hissedilen bi meme.. çok komiktim.Çok sağol kendimi memeli görmek beni çok mutlu ediyorr
dönüşü olmayan birşey olduğu için insan korkuyor. bende 325 çok büyük mü olaccak diyordum. günlerde delirdim burda kurdum durdum, sordum durdum, baktım durdum.. şimdi normal geliyo 325.. az daha byük bile taşırmışım diyorum.. ama fazla büyük olmasındansa normal olması benim tercihim.Çok teşekkür ederim, şimdilik sorunsuz bi süreç yaşıyorum. Birtek boyut acaba küçük mü oldu diye düşünüyorum herkes gibi ama doktorum 275 deyince 300 ün üstüne cesaret edemedim. Kaç cc olursa olsun memeli olmak güzel:)
çok tatlım girme.. kendinede stres yapma. doktorum bana demişti ne kadar rahat girersen ameliyatta o kadar iyi geçer diye. kaslarının sinirlerinin gerilmemesi lazım . eninde sonunda olacak bu.. sonu güzel olacak. ama pek çok insan için kolay geçmiyor. valla göğsümdeki o ağarlık hissi rahat hareket edememek beni mahfetti. hala hareket ederken bazen ah uh diyorum. özellikle yatakta dönerken yada kalkarken. uzun süre yattıktan sonra kalkarken mesela alt kısımları acıyo. sonuçta yer yapıyo silikon uyurken. sen şekil değiştirince sanki içerde bişi de kıpraşıyo.. korkma .. geçecek ve inşallah senin iyi olacak ..ayh inşallah zorlanmam ya valla düşündükçe stres oluyorum stres oldukça düşünüyorum. kısır döngüye girdim resmen
ayh canımmmmmmmmm inşallahhhhhhhhh. aynen kendimi sıkmak istemiyorum çünkü nasıl pskolojiyle girersem öyle çıkıcam ameliyattan.korkunç bi şekilde uyanmak istememçok tatlım girme.. kendinede stres yapma. doktorum bana demişti ne kadar rahat girersen ameliyatta o kadar iyi geçer diye. kaslarının sinirlerinin gerilmemesi lazım . eninde sonunda olacak bu.. sonu güzel olacak. ama pek çok insan için kolay geçmiyor. valla göğsümdeki o ağarlık hissi rahat hareket edememek beni mahfetti. hala hareket ederken bazen ah uh diyorum. özellikle yatakta dönerken yada kalkarken. uzun süre yattıktan sonra kalkarken mesela alt kısımları acıyo. sonuçta yer yapıyo silikon uyurken. sen şekil değiştirince sanki içerde bişi de kıpraşıyo.. korkma .. geçecek ve inşallah senin iyi olacak ..
meme ucundan ameliyat olan yakın arkadaşlarım var. his kaybı yaşanıyormmuş. düşünsene benım kol altı olmasına ragmen kesiklerim sağ göğüs ucum hissiz hala. solda hersey ilk günden beri hissediliyor. zaten o uyuşukluk hissin olacak meme genelinde.. ve bir ağarlık hissi. ama senin dokun var dye o yanmalar o gerilmeler ben yada benim gibi kişilerin çektiği gibi olmaz.. kaygılanma.. kasların ameliyattan önce gerilmemesi çok önemli. uyandığında zaten bişi hissetmiyorsunayh canımmmmmmmmm inşallahhhhhhhhh. aynen kendimi sıkmak istemiyorum çünkü nasıl pskolojiyle girersem öyle çıkıcam ameliyattan.korkunç bi şekilde uyanmak istemembende gerginlik hissi pek olmıcak sanırım dokum var çünkü fazlasıyla. dikleştirmeden kaynaklı ağrım çok olucak mı onu merak ediyorum. bi de lolipop olcam o kesiklerden de huylanıyorum meme başı hassas ya ondan herhalde
kalıcı his kaybı olmasın da geçici olması normal. izler nasıl peki çok mu kötü duruyo lolipopta?meme ucundan ameliyat olan yakın arkadaşlarım var. his kaybı yaşanıyormmuş. düşünsene benım kol altı olmasına ragmen kesiklerim sağ göğüs ucum hissiz hala. solda hersey ilk günden beri hissediliyor. zaten o uyuşukluk hissin olacak meme genelinde.. ve bir ağarlık hissi. ama senin dokun var dye o yanmalar o gerilmeler ben yada benim gibi kişilerin çektiği gibi olmaz.. kaygılanma.. kasların ameliyattan önce gerilmemesi çok önemli. uyandığında zaten bişi hissetmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?