Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kalıcı değilmiş his kaybı ama 2 - 3 ay hissetmeyen var yani bildiğim. kendi gözümle hiç görmedim lolipop kesisi.. sadece meme ucu kesisi gördüm

kalıcı his kaybı olmasın da geçici olması normal. izler nasıl peki çok mu kötü duruyo lolipopta?
pek fikrim yok inan.. çok rastlamadım ben lolipop olayına. ama bazı jeller kremler ile ameliyat izleri geçiyo. ben başka bir ameliyatımda yara izi için bi krem kullandım süperdir. hem yeni hem eski izlere çok iyi geliyor. Mederma . Türkiyede varmı bilmiyorum , amerikadan almıştım

Eklentiler

• indir.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 43
bunu bir araştırtayım ben canım vardır belki türkiyede de. çok teşekkür ederim ilgin için

evet 2 3 ay his kaybı normal tabi. meme etrafında kaybolur gibi geliyo da altındaki için endişeliyim biraz
meme etrafı iyi geçiyor onu gördüm. alt kısmını bilemiyorum. mederma cidden çok iyi bir ilaçtır.. benım zaten kol altı diye henüz araştırmaya başlamadım.. ama bakıcam bende .bulursam hbr veririm

çok geçmiş olsun. güle güle kullan.. nasılsın bakalım. inşallah ağrısız devam ediyordur son halin
Dün sabah 8 de oldum aneliyatı gün boyu iyiydim sadece gece yatarken biraz Ağrım oldu, Ağrı kesici aldım geçti. Tabi yatıp kalkarken eşimden destek alıyorum, kollarımın hareketi kısıtlı, zorlarsam ağrıyor epey. Yinede düşündüğümden daha iyiyim. Buarada sizlerin fotoları görünce hocadan high profil istedim, moderate plus koydurtnadım

meme etrafı iyi geçiyor onu gördüm. alt kısmını bilemiyorum. mederma cidden çok iyi bir ilaçtır.. benım zaten kol altı diye henüz araştırmaya başlamadım.. ama bakıcam bende .bulursam hbr veririm
Ayh canım çok sevinirim ben de haber veririm mutlaka bulunca.

geçmiş olsun ilk geceyi hafif ağrıyla atlatmışsınız ne güzel.

Aslında bizim ölçüler ve öncesi meme yapımız seninle çok benziyordu. Seni görünce 325 hp olurmu diye düşündüm, hocayıda ikna ettim, ama anesteziyi alınca büyük olmasın büyük olmasın demiş durmuşum, memelerde ayrık olunca 325 iyi durmamış 300 koymuş hoca:) drenler çıksın foto koyucam

ayyy kas altı hem de hep ağrılı olur diyolar. maaşallah maaşallah. demek ki ağrı eşiğin hiç de fena değilmiş

Slm bende 15 şubatta ameliyat oldum 325 CC natrella True form 1 yuvarlak protez konuldu drenlerim bir gün sonra çekildi sağ göğsüm sıvı topladı şişti ağrım şiddetlendi ama üç gün içinde geçti şu an 10 gün oldu ağrım yok denecek kadar azaldı ilaç kullanmıyorum çocuklarımı kucaklıyorum sadece yüksekten bişey almak beni zorluyor iyi ki yaptırmışım çok beğenerek bakıyorum

Buarada tecrübeli arkadaşlara danışmak istediğim iki konu var; 1. Si hoca benim silikon tırtıklı olduğu için masaj önermedi. Daha önce forumda bir kişiye de aynı şeyin söylendiğini duymuştum. Bu durumda olanınız var mı? 2. Si hoca medikal korseyi 21 gün kullan sonra istediğin sütyeni takabilirsin balenli yasak değil dedi bu konuda fikir ayrılıkları var ama balenin zararı yok dedi. Ne yapsam bilemedim. Hocama güvendiğim için ne dediyse yapıcaz ama masaja kafam takıldı doğrusu

güle güle kullan canım..high profil en temizi :))) ben bile bazen evde biri varsa hala destek alıyorum kalkarken 3 hafta oldu. foto ekledinmi

insan gerçekten çok huzursuz oluyor korkuyor..istemediğim büyüklükte olmasındansa küçüğünü tercih ederim. bana şimdi diyolar iş yerinde, pek belli olmuyor diye. çok mutluyum. önceden 15 kilo su çekecek kadar yastık gibi sutyenle gezersek tabiki de belli olmaz :))) şuanki görüntü giysiyle aynı gibi.. askılılarla belli oluyo ama süper duruyo :) doktor deneyince en iyisini bilir. benimki 350 kaldırırsın demişti ya, denedimi bilmiyorum sormadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…