pek fikrim yok inan.. çok rastlamadım ben lolipop olayına. ama bazı jeller kremler ile ameliyat izleri geçiyo. ben başka bir ameliyatımda yara izi için bi krem kullandım süperdir. hem yeni hem eski izlere çok iyi geliyor. Mederma . Türkiyede varmı bilmiyorum , amerikadan almıştımkalıcı his kaybı olmasın da geçici olması normal. izler nasıl peki çok mu kötü duruyo lolipopta?
evet 2 3 ay his kaybı normal tabi. meme etrafında kaybolur gibi geliyo da altındaki için endişeliyim birazkalıcı değilmiş his kaybı ama 2 - 3 ay hissetmeyen var yani bildiğim. kendi gözümle hiç görmedim lolipop kesisi.. sadece meme ucu kesisi gördüm
bunu bir araştırtayım ben canım vardır belki türkiyede de. çok teşekkür ederim ilgin içinpek fikrim yok inan.. çok rastlamadım ben lolipop olayına. ama bazı jeller kremler ile ameliyat izleri geçiyo. ben başka bir ameliyatımda yara izi için bi krem kullandım süperdir. hem yeni hem eski izlere çok iyi geliyor. Mederma . Türkiyede varmı bilmiyorum , amerikadan almıştım
meme etrafı iyi geçiyor onu gördüm. alt kısmını bilemiyorum. mederma cidden çok iyi bir ilaçtır.. benım zaten kol altı diye henüz araştırmaya başlamadım.. ama bakıcam bende .bulursam hbr veririmevet 2 3 ay his kaybı normal tabi. meme etrafında kaybolur gibi geliyo da altındaki için endişeliyim biraz
Dün sabah 8 de oldum aneliyatı gün boyu iyiydim sadece gece yatarken biraz Ağrım oldu, Ağrı kesici aldım geçti. Tabi yatıp kalkarken eşimden destek alıyorum, kollarımın hareketi kısıtlı, zorlarsam ağrıyor epey. Yinede düşündüğümden daha iyiyim. Buarada sizlerin fotoları görünce hocadan high profil istedim, moderate plus koydurtnadımçok geçmiş olsun. güle güle kullan.. nasılsın bakalım. inşallah ağrısız devam ediyordur son halin
Ayh canım çok sevinirim ben de haber veririm mutlaka bulunca.meme etrafı iyi geçiyor onu gördüm. alt kısmını bilemiyorum. mederma cidden çok iyi bir ilaçtır.. benım zaten kol altı diye henüz araştırmaya başlamadım.. ama bakıcam bende .bulursam hbr veririm
geçmiş olsun ilk geceyi hafif ağrıyla atlatmışsınız ne güzel.Dün sabah 8 de oldum aneliyatı gün boyu iyiydim sadece gece yatarken biraz Ağrım oldu, Ağrı kesici aldım geçti. Tabi yatıp kalkarken eşimden destek alıyorum, kollarımın hareketi kısıtlı, zorlarsam ağrıyor epey. Yinede düşündüğümden daha iyiyim. Buarada sizlerin fotoları görünce hocadan high profil istedim, moderate plus koydurtnadım
Aslında bizim ölçüler ve öncesi meme yapımız seninle çok benziyordu. Seni görünce 325 hp olurmu diye düşündüm, hocayıda ikna ettim, ama anesteziyi alınca büyük olmasın büyük olmasın demiş durmuşum, memelerde ayrık olunca 325 iyi durmamış 300 koymuş hoca:) drenler çıksın foto koyucamdönüşü olmayan birşey olduğu için insan korkuyor. bende 325 çok büyük mü olaccak diyordum. günlerde delirdim burda kurdum durdum, sordum durdum, baktım durdum.. şimdi normal geliyo 325.. az daha byük bile taşırmışım diyorum.. ama fazla büyük olmasındansa normal olması benim tercihim.
Evet inan çok korkuyordum meme altı kesi ve kas altı, pek Ağrım yok iyiyim hatta:) benimki 300 cc olduğu için zorlamadı herhalde diye düşünüyorum, Ağrı eşiğimin bu kadar yüksek olmadığına eminim çünkü:)geçmiş olsun ilk geceyi hafif ağrıyla atlatmışsınız ne güzel.
ayyy kas altı hem de hep ağrılı olur diyolar. maaşallah maaşallah. demek ki ağrı eşiğin hiç de fena değilmişEvet inan çok korkuyordum meme altı kesi ve kas altı, pek Ağrım yok iyiyim hatta:) benimki 300 cc olduğu için zorlamadı herhalde diye düşünüyorum, Ağrı eşiğimin bu kadar yüksek olmadığına eminim çünkü:)
Ay okuduğumda çok gülmüştüm, eminimki memesiz bizlerin ortak tepkisidir memelere kavuşuncabakalım benım duş alırken ki olayım sanada olacak mı :)) kolumun iç kısmına değen bir meme beni acayip sıçrattı. birden koluma meme değdi.. yandan hissedilen bi meme.. çok komiktim.
güle güle kullan canım..high profil en temizi :))) ben bile bazen evde biri varsa hala destek alıyorum kalkarken 3 hafta oldu. foto ekledinmiDün sabah 8 de oldum aneliyatı gün boyu iyiydim sadece gece yatarken biraz Ağrım oldu, Ağrı kesici aldım geçti. Tabi yatıp kalkarken eşimden destek alıyorum, kollarımın hareketi kısıtlı, zorlarsam ağrıyor epey. Yinede düşündüğümden daha iyiyim. Buarada sizlerin fotoları görünce hocadan high profil istedim, moderate plus koydurtnadım
insan gerçekten çok huzursuz oluyor korkuyor..istemediğim büyüklükte olmasındansa küçüğünü tercih ederim. bana şimdi diyolar iş yerinde, pek belli olmuyor diye. çok mutluyum. önceden 15 kilo su çekecek kadar yastık gibi sutyenle gezersek tabiki de belli olmaz :)))Aslında bizim ölçüler ve öncesi meme yapımız seninle çok benziyordu. Seni görünce 325 hp olurmu diye düşündüm, hocayıda ikna ettim, ama anesteziyi alınca büyük olmasın büyük olmasın demiş durmuşum, memelerde ayrık olunca 325 iyi durmamış 300 koymuş hoca:) drenler çıksın foto koyucam
sanırım yok yaAyh canım çok sevinirim ben de haber veririm mutlaka bulunca.
türkiyede yok sanırım canım evet ama amazondan fln sipariş verilse gümrüğe takılır mı ki?sanırım yok yaaraştırdım biraz da devam edeceğim bakmaya.. ben ondan başka kullanmam.. google dan bakınca zaten yorumları görürsün
kas altı ağlatıyo valla ... benım hem kas hem kol altı. çok zorlandım çookayyy kas altı hem de hep ağrılı olur diyolar. maaşallah maaşallah. demek ki ağrı eşiğin hiç de fena değilmiş
recep ivedik - memen koluma değdi.. hönnkkkAy okuduğumda çok gülmüştüm, eminimki memesiz bizlerin ortak tepkisidir memelere kavuşunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?