Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kas altı ağlatıyo valla ... benım hem kas hem kol altı. çok zorlandım çook
kol altı zor oluyo canım evet benim arkadaşım da kol altından olmuştu geçen sene. hareket özgürlüğünü baya kısıtlıyo.ama sonuç güzel olunca çekilen sıkıntıların hepsi unutuluyo

Geçmiş olsun, güle güle kullanın sizde.. Bu arada form 1 demek nasıl oluyor. genelde burda çok kişide mentor markayı duyuyoruz o sebeple sordum. Düşük profil mi form 1 denince yada yüksek mi

kol altı zor oluyo canım evet benim arkadaşım da kol altından olmuştu geçen sene. hareket özgürlüğünü baya kısıtlıyo.ama sonuç güzel olunca çekilen sıkıntıların hepsi unutuluyo
hemde ne kısıtlamak, mekik çeker gibi kalk diyordu dr um.. illa sırtımdan ittiler beni resmen 1 hafta. hala kollarımı pek kullanmıyorum

Evelynciiim , benim sanırım düz.. öyle hatırlıyorum. smooth yazıyordu bir yerde sanki. 3 haftam bitti. henüz masaj önerilmedi. haftaya 1.ay kontrolüme gidicem. ilk kontolümü 8. günde olmuştum o zaman ayyıldızın operasyon sonrası takılan sutyenini al demişti. onu aldım. yatarken çıkartabilirsin dedi, istediğinde de takma dedi. geçen hafta bi yere giderken operasyn sutyenini takmak istemedim gözüküyordu ne giysem. sordum başka takayımmı diye. normal sutyen takma, hiçbişiey takmasan normal sutyenden daha iyi, öyle çık git dedi :)

geçmiş olsun arkadaşım sanada , aramızda 2 gün varmış. kötüyüm diyemem ama yani bitemedi gitti o ameliyatlıyım hissi. sıkıldım
teşekkür ederim valla o ameliyatlıyım hissi kısa bir süre daha devam edecek gibi...benimde sıkıntım çok sert olmaları yumuşasa sanki hisde gelecek gibi hissediyorum..sarılmak istiyoruumm artııkkamaaaa.. masaja başlamalımıyım forumda takip ettiklerimden biraz bilgi sahibiyim ama uygulamalı görmedim tabi..sen başladınmı peki..

ah o sarılamama olayı çok fena.. isyan ediyoruz erkek arkadaşımla.. son bikaç gündür sarılıyorda fazla sıkı olunca acıyor. yan yatıp yayılıp sarılıp film izlemeye başladığıma memnunum ama eski konfor yok. ben hala başlamadım. sanırım haftaya olan kontrol de önerecek. kafaya göre başlanmıyo zaten. ben mutlaka nemlendirici sürüyorum hergün , o sırada azcık acıtmadan bişiler yapıyorum :)))

iyi yapmışsın canım linki vermekle hiç aklıma gelmemişti valla
yalnız ben daha önce ordan bişi almadım, kargo parasıyla astarı yüzünden pahalıya gelirmi bilemedim. alibaba ya falan da bakmak lazım. küçük bişey olduğu için fazla tutmaz diye düşündüm. gümrük vergiside yok hem

Anladım canım off yaaa gerçekten her yiğidin yoğurt yeyişi farklı, neyse ben biraz araştırayım bu tırtıklı işini, gerçi sonucu değiştirmeyecek hoca ne dediyse onu yapıcam ama kafam rahatlar belki, forumdakiler ne taparsa onu yapmak istiyorummmmm

Arkadaslar bende uzun zamandir gogus buyutme ameliyati dusunuyordum. esim istemedigi icin pekte ustunde duramadim malesef suan ikna ettim nisan sonu gibi olur dedi. Yalniz bir suru soru var aklimda 1bucuk yasinda oglum var ve esimden baskada bakacak pek kimsem yok 2 3 gun anca izin alirim dedi esim yeterli olurmuki. Dr. Arastirmaya baslamistimki esim erkek dr. Istemiyo malesef bayan onerebileceginiz dr.lar varmi eser aydogdu yu arastirdim biraz ama pek icim sinmedi gibi

Aysegul Sivri'yi biliyorum Istanbul'da, iyi oldugunu duymustum

Geçmiş olsun, güle güle kullanın sizde.. Bu arada form 1 demek nasıl oluyor. genelde burda çok kişide mentor markayı duyuyoruz o sebeple sordum. Düşük profil mi form 1 denince yada yüksek mi
Truform natrella markasının çıkardığı yumuşak silikonun adı bu serinin 123 var 1 en yumuşak kohezm jel içeriyor yüksek orta düşük profil doktor belirliyor bu markayı ben seçtim mentordan daha yumuşak geldi

Protezi asagi itmek ve yanlardan ortaya itmek icinmasaj nasil yapilir? Doktor tam olarak gostermedi, uygun bir video da bulamadim. Tecrubeli arkadaslar anlatabilir ya da bir link gonderebilirler mi minnettar olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…