Malesef tum forumu okuyamadim. Siz oldunuzmu iyilesme sureciniz nasildi ?Tesekkurler arastiracagim hemen
Benim ilk haftalarda ellerim uyaninca paslanmis da acilmiyomus gibi oluyodu hareket ettire ettire aciyodum her sabahhemde ne kısıtlamak, mekik çeker gibi kalk diyordu dr um.. illa sırtımdan ittiler beni resmen 1 hafta. hala kollarımı pek kullanmıyorum
Arkadaslar bende uzun zamandir gogus buyutme ameliyati dusunuyordum. esim istemedigi icin pekte ustunde duramadim malesef suan ikna ettim nisan sonu gibi olur dedi. Yalniz bir suru soru var aklimda 1bucuk yasinda oglum var ve esimden baskada bakacak pek kimsem yok 2 3 gun anca izin alirim dedi esim yeterli olurmuki. Dr. Arastirmaya baslamistimki esim erkek dr. Istemiyo malesef bayan onerebileceginiz dr.lar varmi eser aydogdu yu arastirdim biraz ama pek icim sinmedi gibi
kizlar cok mutluyum dun ameliyat oldum ama agrilarima ragmen cok memnunum suan. 330 cc dual plane damla takildi. Sonunda cicislerime
kavustum.
Bayan dr. Onerebilecek yokmu baskatecrubelerini paylasacak
Merhaba. henüz ameliyat olmadım. 5. gün işe dönmem gerekecek. ne dersiniz olur mu?kol altı zor oluyo canım evet benim arkadaşım da kol altından olmuştu geçen sene. hareket özgürlüğünü baya kısıtlıyo.ama sonuç güzel olunca çekilen sıkıntıların hepsi unutuluyo
merhaba geçmiş olsun. şimdi nasılsınız. 5. günde işe dönmem gerekecek. sizce dönebilirmiyim?güle güle kullan canım..high profil en temizi :))) ben bile bazen evde biri varsa hala destek alıyorum kalkarken 3 hafta oldu. foto ekledinmi
olsungeçmiş olsun ilk geceyi hafif ağrıyla atlatmışsınız ne güzel.
eçok geçmiş olsun. güle güle kullan.. nasılsın bakalım. inşallah ağrısız devam ediyordur son halin
nasıl geçti bugunkü ağrılarınız nasıl? doktor kim acaba?çok geçmiş olsun. güle güle kullan.. nasılsın bakalım. inşallah ağrısız devam ediyordur son halin
tabiki :)İzliyorum hayırlı olur insallah ameliyatınız
tabiki izlerim hayirlisi olur insallah
merhaba,Te
teşekkür ederim, sizinde gözünüz aydın drenler çıkmış, bende de dren var 3-4 gün duracak dedi hoca
merhaba nasıl geçti ameliyatınız? kaçıncı gündesiniz?Oleeeyyy bu sabah ameliyatımı oldum, kasaltı mentor 300 cc high profil, ağrım yok şimdilik, umarım böyle devam eder. Çok mutluyum :)
merhaba, nasılsınız? kaç gün oldu ameliyatınız?Biz seninle aynı gün mü ameliyat olmuşuz benim de bugün 8.Günüm hayırlı olsun yeni memişlerimiz kendini Nasıl hissediyorsun merak ediyorum
merhaba, ameliyat oldunuz mu?Simdiden gecmis olsun.
Damla = dogal gorunum,
yuvarlak = yapay gorunum
Bu hurafeden ote degil
nasıl geçti ameliyatınız?kizlar iki gun sonra hayalim gerceklesiyor ve ameliyat oluyorum. Cok heycanliyim zaman gecmek bilmiyorDamla silikon taktircam cunku ben dogal durmasini istiyorum. Ameliyattan sonra ayrintilari paylasirim sizinle!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?