Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Doktorum Avni hakan ölmeztürk Isparta da tavsiye ederim internetten bakabilirsiniz. Ben bir cerrahi hemşiresi olarak el becerisi konusunda kendisini tebrik ediyorum teşekkür ediyorum

Burda yeni ameliyat olacak arkadaslarin yorumlarini okudum.onlara cesaret vermek icin yaziyorum:) ne kadar rahat olursaniz o kadar kolay geciyor ameliyat.ben ameliyat olali 1 ayi gecti.

Farkli bir il problem olmazsa sakarya'da ilsun hanim var.bence gorusun derim

Bayan dr. Onerebilecek yokmu baska tecrubelerini paylasacak

1 ay once ameliyat oldum farkli bir ilden sakaryaya gittim.ilsun hanim cok sicakkanli bi doktor.hic zorluk yasamadim.ameliyattan sonra ilgisi azalan doktorlardan da degil ayrica.sonucumdan cok memnunum.375cc yuvarlak protez takildi.suan yumusamaya da basladilar.sorunuz varsa cevaplayabilirim
Surecle ilgili

kol altı zor oluyo canım evet benim arkadaşım da kol altından olmuştu geçen sene. hareket özgürlüğünü baya kısıtlıyo.ama sonuç güzel olunca çekilen sıkıntıların hepsi unutuluyo
Merhaba. henüz ameliyat olmadım. 5. gün işe dönmem gerekecek. ne dersiniz olur mu?

güle güle kullan canım..high profil en temizi :))) ben bile bazen evde biri varsa hala destek alıyorum kalkarken 3 hafta oldu. foto ekledinmi
merhaba geçmiş olsun. şimdi nasılsınız. 5. günde işe dönmem gerekecek. sizce dönebilirmiyim?
fotoğraf görmem mümkün mü?

geçmiş olsun. memnunmusunuz? kaç günd
çok geçmiş olsun. güle güle kullan.. nasılsın bakalım. inşallah ağrısız devam ediyordur son halin
e
çok geçmiş olsun. güle güle kullan.. nasılsın bakalım. inşallah ağrısız devam ediyordur son halin
nasıl geçti bugunkü ağrılarınız nasıl? doktor kim acaba?

Benim de 1 hafta sonra ise dönmem gerekiyor. Insallah sorunsuz gecer. Birde 2 yasında kızım var nasil olacak bilmiyorum. Ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun ve hayirli olsun :)

Reactions: lex
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…