Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

beni izlermisiniz? her şeyin basındayım bu hafta sizlerden çok sey ögrendim. 2 doktorla görüşmem var izmirde. sonrasını paylaşıp tecrübelerinizden faydalanmayi çok isterim.

Tesekkurler seda 11. Malesef kucuk cocugum var ve esimden baska bana yardim edebilcek cok az sayili kisi var
Tesekkurler seda 11. Malesef kucuk oglum var il disina gitmem imkansiz benim istanbul avrupa yakasinda dr. Bakiyorum. Esim ikna olmusken bu firsati kacirmak istemiyorumsenin kas altimi oldu acaba. Esimden baska pek bana bakabilecek kimse yok oda 2 3 gun anca izin alabilirim dedi. Agridan korkmuyorum acikcasi cocugum oldugu icin onla nasil ilgilenebilirim onu bilmiyorum daha hicbir dr.la gorusmedim ama arastirdigim kadariyla benimki kas alti olucak (yeni ergenler gibi memem ) ve daha agrili bi iyilesme sureci oldugu soyleniyor

Kız,sen ne yaptın oldunmu Ameliyat :)
Evet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)

Evet benim kas alti oldu,2-3 gun yeterli bi sure.sonrasinda kendi isinizi kendiniz rahatlikla yaparsiniz cocugunuza da bakarsiniz.ancak kucaga bi sure alamicaksiniz agir kaldirinca agri oluyor.ben 1.haftasi valiz tasidim bikac gun hafif agridi

Sedacim bana masaj konusunda ayrintili bilgi verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…