merhaba kaç gün sonra normal uyumaya basladınız?ah bir uyuyabilseydim sırt üstü yatmak eziyet gibi benki her daim yan yatan biriyim
merhaba, ameliyatı kime oldunuz?Evet canım seninkiler gerçekten muhteşemler
resim koymayı nasıl yapacağımResim
ben resim koymayı bir türlü beceremedim
Teşekkür ederim Canım tamam izliyorumayh canım gözün aydın. çok sevindim kurtuldun drenlerden. senle aynı ameliyatı olcazzzzzzz çok merak ediorummmmmm. bende de 1 çift sönmüş balon var çünküfotograf koydun mu? ben seni izliyorum zaten sen de beni izlersen sevinirim
Hayırlı olsun damla duydukça Mutlu oluyorum çokkizlar cok mutluyum dun ameliyat oldum ama agrilarima ragmen cok memnunum suan. 330 cc dual plane damla takildi. Sonunda cicislerime
kavustum.
Hayırlı olsun damla duydukça Mutlu oluyorum çok
Ayrıca senin için bir foto daha ekledim bir bak bakalım senin şimdiki memelerinle benim eski memeler birbirine çok benziyor çünkü ve eskiyle kıyaslayınca ben şimdiki memelerime bayılıyorumTeşekkür ederim Canım tamam izliyorum
Tesekkurler seda 11. Malesef kucuk cocugum var ve esimden baska bana yardim edebilcek cok az sayili kisi var1 ay once ameliyat oldum farkli bir ilden sakaryaya gittim.ilsun hanim cok sicakkanli bi doktor.hic zorluk yasamadim.ameliyattan sonra ilgisi azalan doktorlardan da degil ayrica.sonucumdan cok memnunum.375cc yuvarlak protez takildi.suan yumusamaya da basladilar.sorunuz varsa cevaplayabilirim
Surecle ilgili
Tesekkurler seda 11. Malesef kucuk oglum var il disina gitmem imkansiz benim1 ay once ameliyat oldum farkli bir ilden sakaryaya gittim.ilsun hanim cok sicakkanli bi doktor.hic zorluk yasamadim.ameliyattan sonra ilgisi azalan doktorlardan da degil ayrica.sonucumdan cok memnunum.375cc yuvarlak protez takildi.suan yumusamaya da basladilar.sorunuz varsa cevaplayabilirim
Surecle ilgili
Salin protezler Zaman'la hacmini kaybedebilir ve patlama riski yüksek. Ama artık tercih edilmiyor zaten.cevap verirmisiniz silikon eriyormu sonradan acaba
Hayırlı olsun canım benim.acil şifalar diliyorumSagol balim darisi isteyenlere
Salin protezler Zaman'la hacmini kaybedebilir ve patlama riski yüksek. Ama artık tercih edilmiyor zaten.
Günümüzde kullanılan protezler silikon jel protezlerdir. Patlama yapmaz,erimez :)
Evet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)Kız,sen ne yaptın oldunmu Ameliyat :)
Tesekkurler seda 11. Malesef kucuk cocugum var ve esimden baska bana yardim edebilcek cok az sayili kisi var
Tesekkurler seda 11. Malesef kucuk oglum var il disina gitmem imkansiz benimistanbul avrupa yakasinda dr. Bakiyorum. Esim ikna olmusken bu firsati kacirmak istemiyorum senin kas altimi oldu acaba. Esimden baska pek bana bakabilecek kimse yok oda 2 3 gun anca izin alabilirim dedi. Agridan korkmuyorum acikcasi cocugum oldugu icin onla nasil ilgilenebilirim onu bilmiyorum daha hicbir dr.la gorusmedim ama arastirdigim kadariyla benimki kas alti olucak (yeni ergenler gibi memem ) ve daha agrili bi iyilesme sureci oldugu soyleniyor
Sedacim bana masaj konusunda ayrintili bilgi verebilir misin?1 ay once ameliyat oldum farkli bir ilden sakaryaya gittim.ilsun hanim cok sicakkanli bi doktor.hic zorluk yasamadim.ameliyattan sonra ilgisi azalan doktorlardan da degil ayrica.sonucumdan cok memnunum.375cc yuvarlak protez takildi.suan yumusamaya da basladilar.sorunuz varsa cevaplayabilirim
Surecle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?