Sedacim bana masaj konusunda ayrintili bilgi verebilir misin?
Ayyyy canım yaaa geçmiş olsun tam benim istediğim ameliyat özellikleri.sürecini bizimle paylaş lütfen.acil şifalar diliyorumEvet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)
Ohh ohhh maşallahEvet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)
Memnunum evet :)saol canım çok teşekkür ederim. memnunmusun sen :)
Beni izlemiyorsun ve fotonu göremiyorum :)Kızlar dikiş izimin fotoğrafını ekledim bir baksanız fikir verseniz sevinirim. Birde kontrol etsenize dışardan görünüyor mu diye ona göre foto ekleyeceğim. Öpüldünüz memedaşlarım sırdaşlarım
Ay hemen izliyorumBeni izlemiyorsun ve fotonu göremiyorum :)
fiyatlar nasıl acaba?
Çok sağol canım göreceğiz bakalım :) burada bu kadar konuşulmasa gerçekten ameliyat sonrası da hüsran olurdu. Hazırlıklıydım.Ohh ohhh maşallah
Sızılar ödemler normal olacak o kadar. Allah pişman etmesin,çok Mutlu ol
Ben de göremiyorumKızlar dikiş izimin fotoğrafını ekledim bir baksanız fikir verseniz sevinirim. Birde kontrol etsenize dışardan görünüyor mu diye ona göre foto ekleyeceğim. Öpüldünüz memedaşlarım sırdaşlarım
Benim görüştüklerim 7500-16500 arasıydı :)fiyatlar nasıl acaba?
Bazı doktorlar regl iken yapmamayi tercih ediyor. O dönemde vücudun kanamaya eğilimi artiyormus.Bir de adet olmam gerekiyordu olmadim hala. Kaldi 5 gün. Olup biter diye düsündüm ama planladigim gibi olmayacak. Sorun olur mu acaba ?
Çok geçmişler olsunEvet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)
Çok sağol canım. Evet bakalım ne çıkacak ortaya:)Çok geçmişler olsunçok sevindim senin adına 10 gün sonra rahatlarsın eee artık atarsın beee seksi resimleri
Beni neden izlemiyorsun?Çok sağol canım. Evet bakalım ne çıkacak ortaya:)
Çok sağol canım göreceğiz bakalım :) burada bu kadar konuşulmasa gerçekten ameliyat sonrası da hüsran olurdu. Hazırlıklıydım.
Lex ciğim benide izlermisin lütfenBenim görüştüklerim 7500-16500 arasıydı :)
Canm izmrde fatih uygur beyi tavsiye ederm..ben çok memnunm..şmdiden hayrlsi olsn diliuorm.sanada:))Merhaba arkadaşlar izmirde doktor tavsiyeniz var mı_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?