Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Cnm izlermsn bnm bantlar daha çıkmadi merak edyrm.izler nasl dye...

Arkadaslar Merhaba ssk hastanelerinde Estetik yapiliyormu ?? Goguslerim yok denecek Kadar kücük ... Eger yaptiran arkadaslarimiz Varta Cook Rica ediyorum lüften Cevap yazsinlar Ne kadara yaptirdiniz hängi hastane Istanbul ici birde bu resimlere nerden bakabiliyoruz

ameliyatı hangi hastanede oldunuz? Birde fiyat bilgisi verebilir misiniz?

ameliyatı hangi hastanede oldunuz? Birde fiyat bilgisi verebilir misiniz?

Ameliyati izmit akademi hastanesinde yapiyor.diger hersey icin kendi klinigine gidiyosunuz.hastanede iki gun kaldim cok ilgilendiler guler yuzlu calisanlari var.ikinci gun refakatcim yoktu.en ufak bisey de cagirmami istediler surekli kontrol.ameliyat ucretini burdan yazmaym

Arkadaslar merhaba, ben de ameliyat olmayı çok istiyorum heleki burada arkadaşların güzel sonuçlarını okudukça cesaret geliyor. Ama yazın 2. Çocuğu planlarken simdi ameliyat olmak saçma olur di mi? Off bu gidişle 40 ında memelere kavusucam

Merhaba
Fatih uygur dan baskasiyla gorustunuzmu? Nerde oldunuz? Kacunci gun biraz detay ne olur ,)
Fatih uygur dan başkasyla görüşmedm çünku cok.araştırma yapmştm ve herkesten memnuniyet bilgisi alnca ve de doktr beyle görüştkten snra zaten hemen ikna oldm.cnkü aklmda hic bir soru işarwti brakmadı...38 gün bugn amlyat olali artk.çok rahatm.ben iki amlyat oldm.ayni anda sarkma çok fazlaydı ve doku kaybm vardı dikleştrme ve protez ayni anda yapldı..1 hafta zorlu bir süreçti 15 günden snra baya rahatlamştm.şu an sanki hep memelydm gbi unutyorm.bile.bazen amlyat oldğmu.yarn kontrlm.var tekrar masaja başlıcam sanrm.başka bşi sormak.istersen zevkle cevaplarm :)))

Eger ameliyat dusunuyosaniz cocugu ertelemeniz gerekecek.cunku doktor bir yila kadar hamilelik onermiyor.zor bi ameliyat degil kendinizi hazirladiginizda hemen olun geciktirmeyin derim ben.cok rahat oluyor.ic camasiri bikini rahatlikla hic tereddutsuz hepsine bakiyorm artik.bunaltan yastik sutyenden kurtuldum.yazin ozellikle tam iskenceydi onu takmak.

teşekkürler

sol göğsümün üst kısmında protez dışı olduğunu düşündüğüm bir şişlik var ve çok ağrıyor ağrı koluma da vuruyor. beş hafta oldu bugün ameliyat olalı. daha öncede söylemiştim hemşire geçen hafta birinci ay masajı kapsülü kırıyorum deyip mememin üzerine bastırıp kuvvetlice çevirmişti. o esnada çok canım yandı ama geçer diye düşündüm.şimdi bu sertlik olup ağrım çoğalınca korkmaya başladım bir hasar vermiş olabilir mi diye.sizede böyle bir şey yaptılar mı? birde farzedelim memede farklı bir kitle oluştu bunu nasıl anlayacağız elime gelen her şeyi protez sanıyorum. gerçi bu protez gibi de değil. fikri olan var mı? keşke kontrole falan gitmeseydim iyiydim ben

canim senin adina cok uzuldum.en kotu seyde belirsizlik.ne oldugunu bilememek benim de 5.hafta ama kontrollerde doktor hic oyle tutup dondurmedi.sadece masaj sekillerini gosterdi.ama burda benim doktoruma ameliyat olan bi arkadas tam tur sert bi sekilde dondurdugunu soylemisti.bence doktoruna tekrar git ya da ulaş sormakta fayda var

teşekkür edderim seda. belki okadar sıkıp çevrimek proteze zarar vermeyebilir ama süt bezlerine damarlara zarar vermiş olabilir diye düşünüyorum. ağrısı geçmediği gibi artıyorda. yattığım yerde resmen tüm gücü ile çullandı üzerime. kapsül varsa bile kesin yoktur artık :)

biraz fazla abartmis bence de normal bi kontrolde.eger kapsul olusumunu hissedip gitsen belki kirmak icin ugrasir.acaba komtrol edip gordu mu kapsulu yoksa bi ihtimal ugruna mi cektin aciyi.insallah bi zarar gormemistir kontrolsuz yapilmamistir(

doktorunla konuş mutlaka canım

bende olmak istiyorum. ankaradayim. dr tavsiyesi olan var mi. fiyatlar hakkinda bilgi alabilir miyim?
Canım ben Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum. Çok memnun kaldım. Ameliyat Medicana'da memealtı kesisi 8000, koltukaltı kesisi 11000 lira. 7 ayı tamamladım, çok rahat ve SIKINTISIZ bir süreç geçirdim. Ön görüşmeler hep ücretsiz. Aklındaki Dr larla tek tek görüş derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…