- 12 Şubat 2016
- 24
- 38
- 3
4. Gunde alinmis oldu. Cuma ameliyatti. Ama onlarla yasamak zor gercekten. Simdi iyisin degil mi?Gözün aydın canım çok geçmiş olsun bilirim o drenlerin sıkıntısını ben 9 gün çektimşimdi yeniden doğmuş gibi olacaksın kaç gün kaldı sende
inanır mısın drenler alındıktan sonra ertesi gün ağrı sızım hiçbir şeyim kalmadı,çok rahat hareket etmeye başladım ve doktorum bana söylemişti drenleri çıkarınca ağrılarında geçecek diye4. Gunde alinmis oldu. Cuma ameliyatti. Ama onlarla yasamak zor gercekten. Simdi iyisin degil mi?
çok çok geçmiş olsunHeyooo
direnler cikti sargilar alindi.
memisler gorundu. Darisi isteyenlerin basina....
hayırlı olsun Canım bana da 275 cc takıldı ve dokum vardı bende 162 boy 54 kiloyum bana da çok büyük görünüyor hep keşke bi tık daha küçük olsaymış diyorumve hep kilo alırsam nolacak diye düşünüyorum biraz küçük olması o bakımdan bir avantaj bence
mutlumusun kuzum :)) haydi gözün aydınHeyooo
direnler cikti sargilar alindi.
memisler gorundu. Darisi isteyenlerin basina....
hoş geldin.. he ya yoktun.. bende senin gibiyim nerdeyse 1 ay 4 günlük falanım :) ayy yayıla yayıla sağa sola döne döne yatmak ne güzelmiş beee diyorumKızlaaar herkese merhaba, epeydir yazamadım. benim 6 hafta doldu şu an gayet iyiyim. Ameliyat olduğumu unuttum... Ameliyat olanlara çoookkkk geçmiş olsun. Olacaklara da Allah yardım etsin. Bu arada hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...
Sakınhayırlı olsun Canım bana da 275 cc takıldı ve dokum vardı bende 162 boy 54 kiloyum bana da çok büyük görünüyor hep keşke bi tık daha küçük olsaymış diyorumve hep kilo alırsam nolacak diye düşünüyorum biraz küçük olması o bakımdan bir avantaj bence
Ben birazda tekrar sarkmasından korkuyorum çünkü daha şimdiden aşağıya indi bile birde çok çabuk yumuşamaya başladı anlamadım buradaki arkadaşlar aylarca bekliyor ne Zaman yumuşayacak ne Zaman birleşecek falan diye benim sporcu sütyenle şimdiden birleşiyor neden acabaya bak resmen zihnimi okumuşsun.ben de d istiyorum doktorum da senin fiziğin kaldırır dedi ama aklımda hep bi acaba var. çok abes durur mu acaba die düşünüyorum ister istemez.
Sağ ol bebeğim senin deKızlar hepimizin DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun
Ee yeni foto bekliyoruz öyleyseKızlaaar herkese merhaba, epeydir yazamadım. benim 6 hafta doldu şu an gayet iyiyim. Ameliyat olduğumu unuttum... Ameliyat olanlara çoookkkk geçmiş olsun. Olacaklara da Allah yardım etsin. Bu arada hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...
benim dikkatimi çeken hiç dokusu olmayanların ki geç yumuşuyo.senin dokun vardı zaten di mi?bence bu yüzden zaten en başından beri o kadar gergin olmadı.Ben birazda tekrar sarkmasından korkuyorum çünkü daha şimdiden aşağıya indi bile birde çok çabuk yumuşamaya başladı anlamadım buradaki arkadaşlar aylarca bekliyor ne Zaman yumuşayacak ne Zaman birleşecek falan diye benim sporcu sütyenle şimdiden birleşiyor neden acaba
Evet aynen bende öyle düşündüm belkide dikişlerin selameti için böylesi daha iyidirbenim dikkatimi çeken hiç dokusu olmayanların ki geç yumuşuyo.senin dokun vardı zaten di mi?bence bu yüzden zaten en başından beri o kadar gergin olmadı.
Canım seninkiler de öyle maşallahSakınaysmir cim bidaha bi tık daha mı küçük olsaydı dediğini duymayım
Süper seninkiler süper
Bende heeeeep bi tık daha büyük olsaymış diye düşünüyorum
kaç cm e dikleştirmişti seninkini hatırlıo musun?bence yumuşamaya başladığı için sana aşağıya inmiş gibi geliyo.Evet aynen bende öyle düşündüm belkide dikişlerin selameti için böylesi daha iyidiryoksa maazallah
Sakınaysmir cim bidaha bi tık daha mı küçük olsaydı dediğini duymayım
Süper seninkiler süper
Bende heeeeep bi tık daha büyük olsaymış diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?