Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

4. Gunde alinmis oldu. Cuma ameliyatti. Ama onlarla yasamak zor gercekten. Simdi iyisin degil mi?
inanır mısın drenler alındıktan sonra ertesi gün ağrı sızım hiçbir şeyim kalmadı,çok rahat hareket etmeye başladım ve doktorum bana söylemişti drenleri çıkarınca ağrılarında geçecek diye ben şimdi iyiyim sen nasılsın peki

ya bak resmen zihnimi okumuşsun.ben de d istiyorum doktorum da senin fiziğin kaldırır dedi ama aklımda hep bi acaba var. çok abes durur mu acaba die düşünüyorum ister istemez.

Kızlaaar herkese merhaba, epeydir yazamadım. benim 6 hafta doldu şu an gayet iyiyim. Ameliyat olduğumu unuttum... Ameliyat olanlara çoookkkk geçmiş olsun. Olacaklara da Allah yardım etsin. Bu arada hepimizin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun...

hoş geldin.. he ya yoktun.. bende senin gibiyim nerdeyse 1 ay 4 günlük falanım :) ayy yayıla yayıla sağa sola döne döne yatmak ne güzelmiş beee diyorum

Hatunlar , hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.. değerimizi bişen, herşeyden önce saygı gösteren, bizsiz yapamayacaklarını anlayan , bizi ömrü boyunca sevecek insanlarla bi hayat geçirmek dileğiyle . Kadın olarak parlamaya, yükselmeye, yıkılmadan ayakta kalmaya devam edelim.. sevgiler

Sakın aysmir cim bidaha bi tık daha mı küçük olsaydı dediğini duymayım
Süper seninkiler süper
Bende heeeeep bi tık daha büyük olsaymış diye düşünüyorum

ya bak resmen zihnimi okumuşsun.ben de d istiyorum doktorum da senin fiziğin kaldırır dedi ama aklımda hep bi acaba var. çok abes durur mu acaba die düşünüyorum ister istemez.
Ben birazda tekrar sarkmasından korkuyorum çünkü daha şimdiden aşağıya indi bile birde çok çabuk yumuşamaya başladı anlamadım buradaki arkadaşlar aylarca bekliyor ne Zaman yumuşayacak ne Zaman birleşecek falan diye benim sporcu sütyenle şimdiden birleşiyor neden acaba

benim dikkatimi çeken hiç dokusu olmayanların ki geç yumuşuyo.senin dokun vardı zaten di mi?bence bu yüzden zaten en başından beri o kadar gergin olmadı.

benim dikkatimi çeken hiç dokusu olmayanların ki geç yumuşuyo.senin dokun vardı zaten di mi?bence bu yüzden zaten en başından beri o kadar gergin olmadı.
Evet aynen bende öyle düşündüm belkide dikişlerin selameti için böylesi daha iyidir yoksa maazallah

Antalya'da ameliyat olan var mi ? Varsa doktor ve fiyat bilgisi verebilir mi acaba:)

Sakın aysmir cim bidaha bi tık daha mı küçük olsaydı dediğini duymayım
Süper seninkiler süper
Bende heeeeep bi tık daha büyük olsaymış diye düşünüyorum

acaba bizde mi anormallik var canim:) ben 375cc ama daha buyuk olsa hayir demezdim.bir de masaj yaparken ustten asagi dogru yapmiyorm.ustler insin istemiyorm dekolte olsun istiyorm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…