Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar forumda bütün detayları çok güzel anlatıyorsunuz gerçekten ama bi kaç konuyu merak ediyorum. Şu an çalışıyorum ve 1 ay oldu işe başlayalı, 1 ay sonra da ameliyat olmak istiyorum izin konusunu nasıl yaptınız rapor da ne yazıyor? iş yerindekilere ne dediniz?

hoş geldin.. he ya yoktun.. bende senin gibiyim nerdeyse 1 ay 4 günlük falanım :) ayy yayıla yayıla sağa sola döne döne yatmak ne güzelmiş beee diyorum
Ben inanamıyorum 4hafta sonra ameliyat olduğumu unutacağıma umarım öyle olur sargı ve sıkı bi sütyen var şu an hareket edemiyorum ve pazartesi çıkacakmış nasıl dayanıcam o kadar gün off sıktığı için kötü gibi sanki

Canlar meraba ben meme prtezi olalı bugün tam 9 gün oldu ağrılarımda hemen hemen geçti şimdi size iki sorum olcak 1.cisi benim meme altindan kesildi kas altindan konuldu bu dikis izi kalirmi yaa nolu yardım edin kadını yicem ikincisi 275 ss takıldı bana ve cok küçük gelio gözüme sanki birazda indi bugün 9 gün sizce daha çok inermi ya

İzlerin için dr sana krem tavsiye etmesi lazım ama daha erken ,ödemlerde malesef daha inicekler 275 cc senmi istedin?

bende axiller bölge lipom ameliyatı yazıyo , kol altıyla ilgili işte..lenf bezlerime yakın bişi olduğunu söylemiştim ben . kol altıydı kesiklerim.. tam uydu yani kollamak açısından. 2 taraftanda olduğumu söyledim

benim ilk 2 hafta ki ağlaşmalarımı oku şok olursun , nasıl zahmetliydi. o sıkan iğrenç kayış gibi sargı ne kötüydü.. göğsümde oturan öküzden illallah demiştim. ağrı sızı ve hareket edememek te cabası .. 1 aydan sonra baya rahat olucaksın

canim ben ogretmenim, o yuzden problem olmadi 15 tatilde ameliyat oldum.15 gun yeterli olmazsa rapor veririz dedi doktorum.raporda gogus estetigi seklinde yazmiyormus o yuzden icini ferah tut.1 haftalik rapor yeterli olur

Arkadaşlar lütfen yardım edin! Bu karar verme işi ne kadar zormuş. Eşimle sürekli olarak konuşuyoruz ama karara bir türlü varamadık. Ben ameliyat olmayı çok istiyorum, ama sonrasından korkularım var 2 tane çocuğum var küçük olan (4) yaşında bana çok düşkün hala kucak ister . Nasıl başa çıkarım diye endişelerim korkularım beni çıkmaza sokuyor kardeşim ilk 10 gün yanımda kalıcak ama ne bileyim. Bi taraftan eşim neden vücüduna böyle şeyler taktırıyorsun hiç gerek yok diyor sonra sana bırakıyorum diyor kafam çok karışık...

Merhaba.. bende asagi yukari ayni dirumdayim ama herkesi ikna ettim. Iki cocugum var ilki 10 ikincisi 2 yasinda benim durum daha fena. ,) ogretmenim. 1 ay sonra ameliyat olmak uzere doktorlarla gorusmeye basladim. Beni nasil bir surecin bekledigini bu sitw sayesinde ogrendim zor olacak ama hepimizin ortak noktasi ayni. Bunu istiyoruz. Kas alti olacakmis ameliyatim bu demektirki daha da agrili olacak. Anneme kacmayi dusunuyorum. Ilk 5 gun onunla kalir sonra ise donerim diyorum. Belki 2 3 gun daha rapor. Birbirimize destek olup sureci paylasalim bence ,))

Kızlar merhaba ben de kısmetse pazartesi günü ameliyat oluyorum ctesi günü detaylı bir şekilde doktrla protezlerim hakkında konuşacağız. gerçi doktorum damla yaparız dedi ben kararsızın ve 300 den aşağı istemiyorum. çok da bilgim yok aslında bu konularda ctesi sormam gereken sorular neler olabilir kızlar bana ne önerirsiniz bilgilendirirseniz çok sevinirim

Yatarken sürekli bunu düşünüyorum yayıla yayıla yatabilecek kadar iyileşmek su serptin resmen içime SABIR SABIR SABIR ,,ama bilemiyorum umarım kötü bişey olmaz sol tarafım çok kötü

B
benim 1gün bitti ,herkeste değişiyormuş direncine göre benim şükür kusmam halsizliğim olmadı 2kere kendşm kalktım tuvalete refekatçım yoktu hemşireleri bekleyemedim onlar da şaşırdılar çok iyisin sen diye ama 1 günden sonra sıkıbtı başladı bende kımıldamayı unut o yüzden iyi düşün çocuklar büyümesini beklebiliyosan bikez daha düşün derim ben nacizane şu an ötanazi hakkımı kullanmak istiyorum ben mesela

Günaydin kizlar. Benimde 2 yasinda kizim var. Annemle yasiyorum. Sagolsun o cok destek oldu. Benim 2.gun ve sonrasinda biraz agrim oldu. Cok sukur dayanamayacak gibi degildim. Kizima sargilari gosterdim bir sure kucagima alamayacagim hastayim dedim. Anladi cok yormadi beni. Bugun tam 1 hafta oldu ve dun ise basladim. Cok gergin ve bazen igne batiyor gibi bir sanci giriyor ama uzun surmuyor.bende cok korktum nasil olucak diye ama suan cok daha iyiyim. Bir sekilde geciyor.eger karar verdiyseniz bence bir an once ameliyat olun ertelemeyin.benim suam derdim boyle kaskati durmasi bir an once yumusa da rahatlasam.sanki patlicak gibi dokunamiyorum bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…