- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Sedacım seninkiler bir harika.tam kararında.acaba bizde mi anormallik var canim:) ben 375cc ama daha buyuk olsa hayir demezdim.bir de masaj yaparken ustten asagi dogru yapmiyorm.ustler insin istemiyorm dekolte olsun istiyorm:)))
Sedacım seninkiler bir harika.tam kararında.
canım baktım şimdi resimlerine gözün aydın kurtulmuşsun sargılardan. çok güzel olmuşşşşşşSelam arkadaslar. Bugun kontrolum vardi ve sargilar acildiii.. resim ekledim taze taze :)
Ben inanamıyorum 4hafta sonra ameliyat olduğumu unutacağıma umarım öyle olur sargı ve sıkı bi sütyen var şu an hareket edemiyorum ve pazartesi çıkacakmış nasıl dayanıcam o kadar gün off sıktığı için kötü gibi sankihoş geldin.. he ya yoktun.. bende senin gibiyim nerdeyse 1 ay 4 günlük falanım :) ayy yayıla yayıla sağa sola döne döne yatmak ne güzelmiş beee diyorum
İzlerin için dr sana krem tavsiye etmesi lazım ama daha erken ,ödemlerde malesef daha inicekler 275 cc senmi istedin?Canlar meraba ben meme prtezi olalı bugün tam 9 gün oldu ağrılarımda hemen hemen geçti şimdi size iki sorum olcak 1.cisi benim meme altindan kesildi kas altindan konuldu bu dikis izi kalirmi yaa nolu yardım edin kadını yicem ikincisi 275 ss takıldı bana ve cok küçük gelio gözüme sanki birazda indi bugün 9 gün sizce daha çok inermi ya
Merhaba arkadaşlar forumda bütün detayları çok güzel anlatıyorsunuz gerçektenama bi kaç konuyu merak ediyorum. Şu an çalışıyorum ve 1 ay oldu işe başlayalı, 1 ay sonra da ameliyat olmak istiyorum izin konusunu nasıl yaptınız rapor da ne yazıyor? iş yerindekilere ne dediniz?
benim ilk 2 hafta ki ağlaşmalarımı oku şok olursun , nasıl zahmetliydi. o sıkan iğrenç kayış gibi sargı ne kötüydü.. göğsümde oturan öküzden illallah demiştim. ağrı sızı ve hareket edememek te cabası .. 1 aydan sonra baya rahat olucaksınBen inanamıyorum 4hafta sonra ameliyat olduğumu unutacağıma umarım öyle olur sargı ve sıkı bi sütyen var şu an hareket edemiyorum ve pazartesi çıkacakmış nasıl dayanıcam o kadar gün off sıktığı için kötü gibi sanki
Merhaba arkadaşlar forumda bütün detayları çok güzel anlatıyorsunuz gerçektenama bi kaç konuyu merak ediyorum. Şu an çalışıyorum ve 1 ay oldu işe başlayalı, 1 ay sonra da ameliyat olmak istiyorum izin konusunu nasıl yaptınız rapor da ne yazıyor? iş yerindekilere ne dediniz?
Yatarken sürekli bunu düşünüyorum yayıla yayıla yatabilecek kadar iyileşmek su serptin resmen içime SABIR SABIR SABIR ,,ama bilemiyorum umarım kötü bişey olmaz sol tarafım çok kötübenim ilk 2 hafta ki ağlaşmalarımı oku şok olursun , nasıl zahmetliydi. o sıkan iğrenç kayış gibi sargı ne kötüydü.. göğsümde oturan öküzden illallah demiştim. ağrı sızı ve hareket edememek te cabası .. 1 aydan sonra baya rahat olucaksın
benim 1gün bitti ,herkeste değişiyormuş direncine göre benim şükür kusmam halsizliğim olmadı 2kere kendşm kalktım tuvalete refekatçım yoktu hemşireleri bekleyemedim onlar da şaşırdılar çok iyisin sen diye ama 1 günden sonra sıkıbtı başladı bende kımıldamayı unut o yüzden iyi düşün çocuklar büyümesini beklebiliyosan bikez daha düşün derim ben nacizane şu an ötanazi hakkımı kullanmak istiyorum ben meselaMerhaba.. bende asagi yukari ayni dirumdayim ama herkesi ikna ettim. Iki cocugum var ilki 10 ikincisi 2 yasinda benim durum daha fena. ,) ogretmenim. 1 ay sonra ameliyat olmak uzere doktorlarla gorusmeye basladim. Beni nasil bir surecin bekledigini bu sitw sayesinde ogrendim zor olacak ama hepimizin ortak noktasi ayni. Bunu istiyoruz. Kas alti olacakmis ameliyatim bu demektirki daha da agrili olacak. Anneme kacmayi dusunuyorum. Ilk 5 gun onunla kalir sonra ise donerim diyorum. Belki 2 3 gun daha rapor. Birbirimize destek olup sureci paylasalim bence ,))
Doktorunuz kim hangi sehirde ameliyat olacaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?