- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Ameliyattan sonra uçak yolculuğu için bir bilgim yok ama mantık olarak basınçtan etkilenirsin diye düşünüyorum, dr sorarsın en doğru bilgiyi verir.2 hafta sonra istanbula ucucam 8 gun kalicam otelde ameliyatimi olup 7. Gun kontrol varmis dedi doktorum
Ve 8. Gun ucak yolculugu yine
Acaba ameliyatan sonra o ucak yolculugu nasil olucak agri artabilirmi basincdan??
Ve tam olarak nasil gecio ameliyat agrilar vs.?
Lutfen beni biriai aydinlatsinnnnn
Bende soz veriyorum ameliyatan sonra yazmaya calisicam herseyi anlaticam nasil gecri nasil oldu diye
0Göğsü hissetmiyorum bende dikişlerden sanırım :) hafif de sızıntı olmş doktoru aradım gdicem tekrar bakalm başka ağrı kesici sorucam bşi derse söylerim sanada :)
Tamam canım bilgilendirirsin. Foto falan koydun mu hiç ben eski halimi koydum yenileri iyileşince koyucam beni izlersen görürsün sanırım ☺Göğsü hissetmiyorum bende dikişlerden sanırım :) hafif de sızıntı olmş doktoru aradım gdicem tekrar bakalm başka ağrı kesici sorucam bşi derse söylerim sanada :)
En sağlıklı bilgiyi dr verir zaten.Ameliyat sırasında 350cc -375cc denesin çok abartılı durmazsa 375 cc daha iyi bence bunu mutlaka belirt dr deneme yanılma yapsınBenim meme dokum yok çok çok çok az kas altı yapıcam 350 cc takıcam dedi kızlar foto yüklicem lütfen bakıp 375 bana olur mu doktoru zorlayım mı söylermisinizmemem hiç yok gibi bişey ama
Albümlere gir sağ tarafta albüm oluştur var oradan yüklersinNerden yükleniyor foto anlamadım yardım
Çok sağol canım inşaallah güzel sonuç alıcamEn sağlıklı bilgiyi dr verir zaten.Ameliyat sırasında 350cc -375cc denesin çok abartılı durmazsa 375 cc daha iyi bence bunu mutlaka belirt dr deneme yanılma yapsın
ben burda çok güzel sonuçlar gördüm gördüklerimin hepsi birbirinden güzel olmuştu hiç a kötü olmuş dediğim olmadı eminim seninkide çok güzel olacaktırTeşekkür ediyorum canım genelde bu yönde yazılar oluyor duzelicek tarzda ama insan görüntüyü görmeden rahat edemiyor yine de insan çektiği acıya değsin istiyor
izlersen görebiliriz canımMememin şimdiki fotosunu yükledim
İnşallah canım otursun hemen paylaşacağım sizinle ☺ben burda çok güzel sonuçlar gördüm gördüklerimin hepsi birbirinden güzel olmuştu hiç a kötü olmuş dediğim olmadı eminim seninkide çok güzel olacaktır
Canım beni izler misin hem seni görebilirim hem de sen benim estetiksiz halimi görürsün ben estetikle yukleyemedim daha 3. GünümMememin şimdiki fotosunu yükledim
İzliyorum seni bayadırizlersen görebiliriz canım
İzliyorum ama görünmüyor muCanım beni izler misin hem seni görebilirim hem de sen benim estetiksiz halimi görürsün ben estetikle yukleyemedim daha 3. Günüm
Görebildin mi canımizlersen görebiliriz canım
canım resim koymuşsun fakat gizli değil. ben seni izlemeye aldım ama sen beni izlememene rağmen görebiliyorum. onu bi düzelt istersenMememin şimdiki fotosunu yükledim
hayır görünmüyorsun sanırım izlemiyorsunGörebildin mi canım
Yaa izliyorum açtığım günden beri ben de senin fotolarını göremiyorum 9 tane yazıyor ama açılmıyor. İzlemekten vazgeçip tekrar izledim şimdi yine açılmadı senin fotolar neden kihayır görünmüyorsun sanırım izlemiyorsun
ben de çok korkuyordum narkozdan uyanamam silikon taktırırken öldü denir vs vs... okadar rahat uyandım ki hiç sıkıntım olmadı sadece tuvalete kalktığımda bir kez kustum. hiç korkma ol ameliyatını ilk günler çok zor ama sonra inanılmaz mutlu oluyor insan. benim iki ay olacak şimdiden çok güzel olduklarını düşünüyorumAllahım korusun bizi sevdiklerimize bağışlasın sağ salim uyanmak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?