Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ameliyattan sonra uçak yolculuğu için bir bilgim yok ama mantık olarak basınçtan etkilenirsin diye düşünüyorum, dr sorarsın en doğru bilgiyi verir.
Ağrıların içinde 10 gün sonra hissedilir şekilde rahatlarsın,ödemlerin geçmeye başlar.
Ama o sırt ağrıları yokmuişte benim için en büyük sorun buydu
Sırt ağrıları içinde bol bol istemesen bile yürüme ihtiyacı duyacaksın sabaha kadar volta atardım.
Yatarken arkana yastıklarda destek yapıp oturur vaziyette yatman çok daha rahat olur.
Şimdilik bende bu kadar merak ettiğiniz bişey olursa ben burdayım Yeliz yildizz P perte

Göğsü hissetmiyorum bende dikişlerden sanırım :) hafif de sızıntı olmş doktoru aradım gdicem tekrar bakalm başka ağrı kesici sorucam bşi derse söylerim sanada :)
0
Göğsü hissetmiyorum bende dikişlerden sanırım :) hafif de sızıntı olmş doktoru aradım gdicem tekrar bakalm başka ağrı kesici sorucam bşi derse söylerim sanada :)
Tamam canım bilgilendirirsin. Foto falan koydun mu hiç ben eski halimi koydum yenileri iyileşince koyucam beni izlersen görürsün sanırım ☺

Benim meme dokum yok çok çok çok az kas altı yapıcam 350 cc takıcam dedi kızlar foto yüklicem lütfen bakıp 375 bana olur mu doktoru zorlayım mı söylermisiniz memem hiç yok gibi bişey ama

Benim meme dokum yok çok çok çok az kas altı yapıcam 350 cc takıcam dedi kızlar foto yüklicem lütfen bakıp 375 bana olur mu doktoru zorlayım mı söylermisiniz memem hiç yok gibi bişey ama
En sağlıklı bilgiyi dr verir zaten.Ameliyat sırasında 350cc -375cc denesin çok abartılı durmazsa 375 cc daha iyi bence bunu mutlaka belirt dr deneme yanılma yapsın

Teşekkür ediyorum canım genelde bu yönde yazılar oluyor duzelicek tarzda ama insan görüntüyü görmeden rahat edemiyor yine de insan çektiği acıya değsin istiyor
ben burda çok güzel sonuçlar gördüm gördüklerimin hepsi birbirinden güzel olmuştu hiç a kötü olmuş dediğim olmadı eminim seninkide çok güzel olacaktır

kızlar 3. gün fotomu dayanamadım koydum bi bakar mısınız şuan acyip gergin derim yırtılacak sanki bide ortası boş baya inşallah zamanla oturacak diye düşünüyorum

Allahım korusun bizi sevdiklerimize bağışlasın sağ salim uyanmak nasip etsin inşallah
ben de çok korkuyordum narkozdan uyanamam silikon taktırırken öldü denir vs vs... okadar rahat uyandım ki hiç sıkıntım olmadı sadece tuvalete kalktığımda bir kez kustum. hiç korkma ol ameliyatını ilk günler çok zor ama sonra inanılmaz mutlu oluyor insan. benim iki ay olacak şimdiden çok güzel olduklarını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…