Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim yorumun için inşallah canım moral oluyorsunuz bana

kızlar 3. gün fotomu dayanamadım koydum bi bakar mısınız şuan acyip gergin derim yırtılacak sanki bide ortası boş baya inşallah zamanla oturacak diye düşünüyorum
olsun canım ben ilk günden koymuştum sargılı haliyle görebilir miyim peki

inanır mısın aynı korkuları yaşadım ya uyanamazsam ölürken rezil olucam diye ödüm koptu

inanır mısın aynı korkuları yaşadım ya uyanamazsam ölürken rezil olucam diye ödüm koptu
:) arkadaşım dalga geçmişti okadar para verdin boşa gitmesin ölürsen senden çıkarttırıp kendime taktırırım dedi:) şimdi de ilerde hasta olup doktora vs gidersem nasıl söylerim diyorum ama mecbur kalınca utana sıkıla söylüyor insan. şeyyyy memelerim protez o gördüğünüz garip şeyler silikonlarım

Yaa izliyorum açtığım günden beri ben de senin fotolarını göremiyorum 9 tane yazıyor ama açılmıyor. İzlemekten vazgeçip tekrar izledim şimdi yine açılmadı senin fotolar neden ki
ben seni izlemiyor olabilirim çünkü açıkçası insan yeni üye olunca çekiniyor biraz ama izlemeye aldım seni.mesela üyeler arasında bir muratti3906 var meğerse erkekmiş sizde dikkatli olun arkadaşlar Allah'tan izlemeye almamıştım

Allah cezalarını ve
versin sapık ruhlular

foto ekleyip soru soracağım erkek üye korkusundan yapamıyorum. soru: ellediğimizde içinde sert protez ele gelmemesi, normal yumuşak meme olması( ki normal meme kıvamını hiç bilmiyorum bilenlere soruyorum ) nekadar zaman alır.bir yıl diyoruz ama misal altıncı ayda normal kıvama gelmiş oluyor diyenlerde var ondan soruyorum.bu arada benim dikiş izlerim aşırı belirgin çok taktım onları kafaya açıp açıp aynada bakıyorum

ahahha evet rezil bir durum Allah korusun... Allah göstermesin ama napalım mecbur önceki halini açarken daha çok utanırdım ben özellikle Ekg çektirirken utançtan yerin dibine giriyordum

Allah cezalarını versin sapık ruhlular

annesi ameliyat olmuşta bilgi almak için üye olmuş hey Allah'ım ya

canım nbr , sessiz modtasın bi süredir.. alıştınmı ne alemdesin

Kızlar ne kadar süre sonra cinsel hayata dönüyoruz? ??? Yani elleyebiliyorlar
10. gün biz daldık olaya.. o zaman hafif elle müdahale vardı ..fazla yaklaştırmadım. 1. ay dolduğunda da gayet rahattım.
geçen gün benimki yorum yaptı artık iyice normale döndüler heralde baya bi yüklendim sesin çıkmadı diye :) 42 gün oldu benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…