- 13 Mart 2016
- 113
- 92
- 103
- 36
Teşekkür ederim yorumun için inşallah canım moral oluyorsunuz banaben de çok korkuyordum narkozdan uyanamam silikon taktırırken öldü denir vs vs... okadar rahat uyandım ki hiç sıkıntım olmadı sadece tuvalete kalktığımda bir kez kustum. hiç korkma ol ameliyatını ilk günler çok zor ama sonra inanılmaz mutlu oluyor insan. benim iki ay olacak şimdiden çok güzel olduklarını düşünüyorum
olsun canım ben ilk günden koymuştum sargılı haliylekızlar 3. gün fotomu dayanamadım koydum bi bakar mısınız şuan acyip gergin derim yırtılacak sanki bide ortası boş baya inşallah zamanla oturacak diye düşünüyorum
inanır mısın aynı korkuları yaşadımben de çok korkuyordum narkozdan uyanamam silikon taktırırken öldü denir vs vs... okadar rahat uyandım ki hiç sıkıntım olmadı sadece tuvalete kalktığımda bir kez kustum. hiç korkma ol ameliyatını ilk günler çok zor ama sonra inanılmaz mutlu oluyor insan. benim iki ay olacak şimdiden çok güzel olduklarını düşünüyorum
canım beni izle görebilirsin şimdi ben de seni izliyorumolsun canım ben ilk günden koymuştum sargılı haliylegörebilir miyim peki
:) arkadaşım dalga geçmişti okadar para verdin boşa gitmesin ölürsen senden çıkarttırıp kendime taktırırım dedi:) şimdi de ilerde hasta olup doktora vs gidersem nasıl söylerim diyorum ama mecbur kalınca utana sıkıla söylüyor insan. şeyyyy memelerim protez o gördüğünüz garip şeyler silikonlarıminanır mısın aynı korkuları yaşadımya uyanamazsam ölürken rezil olucam diye ödüm koptu
ben seni izlemiyor olabilirim çünkü açıkçası insan yeni üye olunca çekiniyor biraz ama izlemeye aldım seni.mesela üyeler arasında bir muratti3906 var meğerse erkekmiş sizde dikkatli olun arkadaşlar Allah'tan izlemeye almamıştımYaa izliyorum açtığım günden beri ben de senin fotolarını göremiyorum 9 tane yazıyor ama açılmıyor. İzlemekten vazgeçip tekrar izledim şimdi yine açılmadı senin fotolar neden ki
ok tatlımcanım beni izle görebilirsin şimdi ben de seni izliyorum
:) arkadaşım dalga geçmişti okadar para verdin boşa gitmesin ölürsen senden çıkarttırıp kendime taktırırım dedi:) şimdi de ilerde hasta olup doktora vs gidersem nasıl söylerim diyorum ama mecbur kalınca utana sıkıla söylüyor insan. şeyyyy memelerim protez o gördüğünüz garip şeyler silikonlarım
versin sapık ruhlularben seni izlemiyor olabilirim çünkü açıkçası insan yeni üye olunca çekiniyor biraz ama izlemeye aldım seni.mesela üyeler arasında bir muratti3906 var meğerse erkekmiş sizde dikkatli olun arkadaşlar Allah'tan izlemeye almamıştım
ahahha evet rezil bir durum Allah korusun... Allah göstermesin ama napalım mecbur önceki halini açarken daha çok utanırdım ben özellikle Ekg çektirirken utançtan yerin dibine giriyordum:) arkadaşım dalga geçmişti okadar para verdin boşa gitmesin ölürsen senden çıkarttırıp kendime taktırırım dedi:) şimdi de ilerde hasta olup doktora vs gidersem nasıl söylerim diyorum ama mecbur kalınca utana sıkıla söylüyor insan. şeyyyy memelerim protez o gördüğünüz garip şeyler silikonlarım
Allah cezalarını versin sapık ruhlularben seni izlemiyor olabilirim çünkü açıkçası insan yeni üye olunca çekiniyor biraz ama izlemeye aldım seni.mesela üyeler arasında bir muratti3906 var meğerse erkekmiş sizde dikkatli olun arkadaşlar Allah'tan izlemeye almamıştım
annesi ameliyat olmuşta bilgi almak için üye olmuş hey Allah'ım ya
aynen öyleEminim öyledir hepsinin çükünü koparmak gerek
beni izlemeye alır mısın ben de seni göremiyorum
ben seni izlemeye almıştım oysa ama demek ki bir hata olmuşbeni izlemeye alır mısın ben de seni göremiyorum
o kadar gerekli bişi olduğunu sanmıyorum.. doğum sancısımı bu ..
Merhaba gecmiş olsun hiç tasalanma Zaman'la aradaki boşlukta sertlikte azalıyor benimkiler ilk 2 hafta otoyol gibiydi(2 meme arasındaki boşluk) ödemler gidip memeler yumuşamaya başlayınca aradaki boşlukta azalıyor şeklide normale dönüyor
10. gün biz daldık olaya.. o zaman hafif elle müdahale vardı ..fazla yaklaştırmadım. 1. ay dolduğunda da gayet rahattım.Kızlar ne kadar süre sonra cinsel hayata dönüyoruz? ??? Yani elleyebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?