Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hahah nerdesin sen kuzum ya

0

Tamam canım bilgilendirirsin. Foto falan koydun mu hiç ben eski halimi koydum yenileri iyileşince koyucam beni izlersen görürsün sanırım ☺
Yok cnm henüz ekleyemedim bişi malesef ama ameliyat sabahı çektim önce sonra yapmak için :)
Fotolarını gördüm çok şişliğin yok gibi şanslısın benim daha vahim şuan

Electra ne zaman gecti senin uyusukluk hissi... bende de oldu...
kuzucum slm, seni düşünüyodum bende sesin çıkmadı diye. benim sol göğsüm daha ertesi gün hissediyordu .. gayet iyiydi onda hiç uyuşmadım. sağ olan geçen gün daha yeni yeni hisseder gibi oldu. bende elim soğukken yada ıslakken deniyorum. haka uyuşuk canım. 42 gün olmuş işte bugün. Bu arada ilk güzel denebilecek sutyenimi aldım. balensiz dantelli gibi hafif ten. ten rengi bunu buldum. o diğeri herşeyden gözüküyor. Osyho dan aldım biraz üçgen bikinilere benziyor. sıkmıyor yanlardan bitiştirmiyor. mayıs sonuna dek böyle idare edicez işte.

Yok cnm henüz ekleyemedim bişi malesef ama ameliyat sabahı çektim önce sonra yapmak için :)
Fotolarını gördüm çok şişliğin yok gibi şanslısın benim daha vahim şuan
iyileşince koyucaktım ama dayanamadım şimdi koydum bi tane estetikli ya canım aslında şiş ama anlamadım yanlara doğru şiş ortası boş üff çok mu ayrık olucak memem inşallah oturunca düzelir

hahah nerdesin sen kuzum ya

yahu pek akıcı gelmiyo muhabbet .. arada bakıyorum hiç takılan gülen yok.. genede yazıyorum işte yenilere bişiler..özledim .. nası oldun. yeni foto bekliyorum :) saç baş değiştimi. ben hala bekliyorum solaryuma girene dek saçlara dokunmayacağım

korkma hiçbişiolmaz. bende sigara içiyorum. hatta forumda herkes dedisakın içme ameliyattan önce diye.. ben 2 gün önce içmedim sadece ..hçte bşi olmadı. ayrıca daha önce 3 kez başka ameliyat oldum.. bu basit bi ameliyat . kaygılanma. sadece ameliyattan sonra 10 gün kadar içmedim . arada belki tek tğk içtim. ama zaten canım çekmemişti

sevgili yeliz 2 ay öncesine bak forumda , bizim grubun baya hararetli konuşmaları var.. nele roluyo nası geçiyo falan.. inan çok faydası olur. oldukça tecrubeliler var

Benim meme dokum yok çok çok çok az kas altı yapıcam 350 cc takıcam dedi kızlar foto yüklicem lütfen bakıp 375 bana olur mu doktoru zorlayım mı söylermisiniz memem hiç yok gibi bişey ama
bana bi bak.. sanırım bana benziyorsun benım 325 yuvarlak high profil

kızlar 3. gün fotomu dayanamadım koydum bi bakar mısınız şuan acyip gergin derim yırtılacak sanki bide ortası boş baya inşallah zamanla oturacak diye düşünüyorum
bir izle beni bakalım seninkiler ne durumda çok mu ayrık olmuş

iyileşince koyucaktım ama dayanamadım şimdi koydum bi tane estetikli ya canım aslında şiş ama anlamadım yanlara doğru şiş ortası boş üff çok mu ayrık olucak memem inşallah oturunca düzelir
İyi yaptın gayet normal benimde yanlara doğru sonrayı ekliim olmazsa için rahatlar belki :) zamanla şişler yandan inip ortaya doğru yaklaşıyorlarmış buradaki arkadaşlarda öyle yazmış hep, gerginlikten bunlar rahat olalım çok güzel olcak inş :)

hatun nbr nerelerdesin..özlendin

İNŞALLAH canım inşallah

kızlar sutyeni çıkarıp tekrar çektim albüme koydum yalnız kocaman duruyor şişlikten heralde zamanla oturacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…