hahah nerdesin sen kuzum ya10. gün biz daldık olaya.. o zaman hafif elle müdahale vardı ..fazla yaklaştırmadım. 1. ay dolduğunda da gayet rahattım.
geçen gün benimki yorum yaptı artık iyice normale döndüler heralde baya bi yüklendim sesin çıkmadı diye :) 42 gün oldu benim :)
Yok cnm henüz ekleyemedim bişi malesef ama ameliyat sabahı çektim önce sonra yapmak için :)0
Tamam canım bilgilendirirsin. Foto falan koydun mu hiç ben eski halimi koydum yenileri iyileşince koyucam beni izlersen görürsün sanırım ☺
kuzucum slm, seni düşünüyodum bende sesin çıkmadı diye. benim sol göğsüm daha ertesi gün hissediyordu .. gayet iyiydi onda hiç uyuşmadım. sağ olan geçen gün daha yeni yeni hisseder gibi oldu. bende elim soğukken yada ıslakken deniyorum. haka uyuşuk canım. 42 gün olmuş işte bugün. Bu arada ilk güzel denebilecek sutyenimi aldım. balensiz dantelli gibi hafif ten. ten rengi bunu buldum. o diğeri herşeyden gözüküyor. Osyho dan aldım biraz üçgen bikinilere benziyor. sıkmıyor yanlardan bitiştirmiyor. mayıs sonuna dek böyle idare edicez işte.Electra ne zaman gecti senin uyusukluk hissi... bende de oldu...
iyileşince koyucaktım ama dayanamadım şimdi koydum bi tane estetikliYok cnm henüz ekleyemedim bişi malesef ama ameliyat sabahı çektim önce sonra yapmak için :)
Fotolarını gördüm çok şişliğin yok gibi şanslısın benim daha vahim şuan
hahah nerdesin sen kuzum ya
korkma hiçbişiolmaz. bende sigara içiyorum. hatta forumda herkes dedisakın içme ameliyattan önce diye.. ben 2 gün önce içmedim sadece ..hçte bşi olmadı. ayrıca daha önce 3 kez başka ameliyat oldum.. bu basit bi ameliyat . kaygılanma. sadece ameliyattan sonra 10 gün kadar içmedim . arada belki tek tğk içtim. ama zaten canım çekmemiştiAynen kas alti olucak cunku daha evlenmedim cocugum yok illerde emzirebilmek icin kas alti dusundum
Ama cok korkuyorum ya narkozdan da korkuyorum eger uyanamazsam diye
Ben gunde 4 5 tane sigara iciyorum eski yorumlara baktim narkozu kotu etkiliyormus sok oldum
sevgili yeliz 2 ay öncesine bak forumda , bizim grubun baya hararetli konuşmaları var.. nele roluyo nası geçiyo falan.. inan çok faydası olur. oldukça tecrubeliler var2 hafta sonra istanbula ucucam 8 gun kalicam otelde ameliyatimi olup 7. Gun kontrol varmis dedi doktorum
Ve 8. Gun ucak yolculugu yine
Acaba ameliyatan sonra o ucak yolculugu nasil olucak agri artabilirmi basincdan??
Ve tam olarak nasil gecio ameliyat agrilar vs.?
Lutfen beni biriai aydinlatsinnnnn
Bende soz veriyorum ameliyatan sonra yazmaya calisicam herseyi anlaticam nasil gecri nasil oldu diye
bana bi bak.. sanırım bana benziyorsun benım 325 yuvarlak high profilBenim meme dokum yok çok çok çok az kas altı yapıcam 350 cc takıcam dedi kızlar foto yüklicem lütfen bakıp 375 bana olur mu doktoru zorlayım mı söylermisinizmemem hiç yok gibi bişey ama
bir izle beni bakalım seninkiler ne durumda çok mu ayrık olmuşkızlar 3. gün fotomu dayanamadım koydum bi bakar mısınız şuan acyip gergin derim yırtılacak sanki bide ortası boş baya inşallah zamanla oturacak diye düşünüyorum
İyi yaptın gayet normal benimde yanlara doğru sonrayı ekliim olmazsa için rahatlar belki :) zamanla şişler yandan inip ortaya doğru yaklaşıyorlarmış buradaki arkadaşlarda öyle yazmış hep, gerginlikten bunlar rahat olalım çok güzel olcak inş :)iyileşince koyucaktım ama dayanamadım şimdi koydum bi tane estetikliya canım aslında şiş ama anlamadım yanlara doğru şiş ortası boş üff çok mu ayrık olucak memem inşallah oturunca düzelir
hatun nbr nerelerdesin..özlendinben de çok korkuyordum narkozdan uyanamam silikon taktırırken öldü denir vs vs... okadar rahat uyandım ki hiç sıkıntım olmadı sadece tuvalete kalktığımda bir kez kustum. hiç korkma ol ameliyatını ilk günler çok zor ama sonra inanılmaz mutlu oluyor insan. benim iki ay olacak şimdiden çok güzel olduklarını düşünüyorum
kıçmmm bizde yedikannesi ameliyat olmuşta bilgi almak için üye olmuş hey Allah'ım ya
Tamam canımbana bi bak.. sanırım bana benziyorsun benım 325 yuvarlak high profil
İNŞALLAH canım inşallahİyi yaptın gayet normal benimde yanlara doğru sonrayı ekliim olmazsa için rahatlar belki :) zamanla şişler yandan inip ortaya doğru yaklaşıyorlarmış buradaki arkadaşlarda öyle yazmış hep, gerginlikten bunlar rahat olalım çok güzel olcak inş :)
çok beğendim canım seninkileri evet benimkiler ayrık baksana fotolarıma gerçi bi tane estetikli varbir izle beni bakalım seninkiler ne durumda çok mu ayrık olmuş
Ekledim bende bitane net olmuyo sporcu sütyenleriyle gerçi :)İNŞALLAH canım inşallah
Benide izlermisin merak ettim benimde 5.günüm 365 cc ile, tek foto ekledim şimdilikbir izle beni bakalım seninkiler ne durumda çok mu ayrık olmuş
Hahaha ben düştüm yaakıçmmm bizde yedik
Tabiki henüz çok yeni ve Zaman'la doğallaşacakkızlar sutyeni çıkarıp tekrar çektim albüme koydum yalnız kocaman duruyor şişlikten heralde zamanla oturacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?