Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet... Sütyensiz öyle durmasıda gayet doğal.. Henüz üç günlük operasyon olmuş içine protez koyulmuş,ödemli bir memeden bahsediyoruz
Ayy inşallah canım iyileşince güzel olsun da napalım bi kaç ay katlanirim .. ortası da bu kadar açık kalmaz değil mi en çok bunu takıyorum

Cok tesekur ederim cevapladiginiz icin
Ama doktorum demisti 7ci gun almanyaya donebilirsin diye insallah bi sorun cikmaz
Ama dayanilmicak agrilar degil dimi?

hatun nbr nerelerdesin..özlendin
iyiyim Can'ım ya iş güç ev koşturuyorum. Şimdi yatağımda kitap okuyordum öne doğru eğildim elimi göğsüme attım, moralim çok bozuldu. Dalgalanma var evet ama eğilince o protez kırış kırış plastik gibi elime geliyor okadar üzüldüm ki anlatamam. Durumu ifade de edemiyorum tabi gelip ellemeniz gerek anlamanız için tmm meme yoktu direk derinin altı gibi oldu kas bile yoktu ama bu ne ya bu kadar bir bende mi anlaşılıyor. Sinir oldum mememi elleyince hemen dedim foruma gireyim de kızlarla konuşayım. Bu böyle kalır dimi Nasıl düzelecek ki düzelmez sanırım dik dururken normal Zaman'da çok güzel görünüyor da demek ki hiç eğilmeyecek hiç ellemeyeceğiz

Cok sagolun ya gercekten iyiki bu guruba baktim baska kimseye danisamiyorum iyiki varsinizzzzzz :)
Ben bide babamla gidicem istanbula refakatcim olucak okudugum kadariyla tualete bile gidemeyenler varmis agrilardan acaba okadarmi kotu agrilar kendi ihtiyacimi karsilamiyacak kadarmi?

Ameliyat günüm yaklaştıkça heyecanım artıyor. Uyuyamıyorum şu an çarpıntım da var fenayım kızlar sizde böyle olmuşmuydunuz

Ben hickimsenin fotosuna neden bakamiyorum
Izlemeye mi almam gerekiyor anlamadim
Merak ediyorum
Bende 2 hafta sonra eklicem insallahhhh iyi gecsin de istedigim gibi

24 martta 7 gün var canım Sana kaç cc takılacak kas altı mı

Az kalmis benim 29 mart
Hic konusmadik kac takilicak diye zaten almanyada yasiyorum istanbula ucucaz 28 martda insallah kontrollerim olucak
Doktorum neyi uygun gorurse artik ama olmusken dolgun olsun isterim
Kas alti istiyorum
Bayaa ugrasmali benim icin istanbula ucmak otel araamakk oooo insallah deger bunlara ve agrimazzzzz

Yeterli meme dokun var mı foto yüklememişsin

Kas altı olucam ben 350 cc dedi bakalım ikna edersem 375 cc istiyorum

İnşallah istediğin gibi olur canım
Insallahh hepimizin yaa
Yaza da dugunum olucak nisanlimada bisey soylemedim bakalim nasil olucak neyse arrik ameliyat hallolsun da..

Peki sen damla formu istiosun yoksa yuvarlakmi
Bana yuvarlak daha guzel gibi geliyor

Insallahh hepimizin yaa
Yaza da dugunum olucak nisanlimada bisey soylemedim bakalim nasil olucak neyse arrik ameliyat hallolsun da..

Peki sen damla formu istiosun yoksa yuvarlakmi
Bana yuvarlak daha guzel gibi geliyor
Yuvarlak dekolte için daha mantıklı dedi doktorum üstelik döndüğünde hiçbir sorun yaşamazsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…