Teşekkürler canım sütyen siz halini de gördün mü ☺Tabiki henüz çok yeni ve Zaman'la doğallaşacak
Evet... Sütyensiz öyle durmasıda gayet doğal.. Henüz üç günlük operasyon olmuş içine protez koyulmuş,ödemli bir memeden bahsediyoruzTeşekkürler canım sütyen siz halini de gördün mü ☺
Ayy inşallah canım iyileşince güzel olsun da napalım bi kaç ay katlanirim .. ortası da bu kadar açık kalmaz değil mi en çok bunu takıyorumEvet... Sütyensiz öyle durmasıda gayet doğal.. Henüz üç günlük operasyon olmuş içine protez koyulmuş,ödemli bir memeden bahsediyoruz
Ameliyattan sonra uçak yolculuğu için bir bilgim yok ama mantık olarak basınçtan etkilenirsin diye düşünüyorum, dr sorarsın en doğru bilgiyi verir.
Ağrıların içinde 10 gün sonra hissedilir şekilde rahatlarsın,ödemlerin geçmeye başlar.
Ama o sırt ağrıları yokmuişte benim için en büyük sorun buydu
Sırt ağrıları içinde bol bol istemesen bile yürüme ihtiyacı duyacaksın sabaha kadar volta atardım.
Yatarken arkana yastıklarda destek yapıp oturur vaziyette yatman çok daha rahat olur.
Şimdilik bende bu kadar merak ettiğiniz bişey olursa ben burdayımYeliz yildizz @perte
iyiyim Can'ım ya iş güç ev koşturuyorum. Şimdi yatağımda kitap okuyordum öne doğru eğildim elimi göğsüme attım, moralim çok bozuldu. Dalgalanma var evet ama eğilince o protez kırış kırış plastik gibi elime geliyor okadar üzüldüm ki anlatamam. Durumu ifade de edemiyorum tabi gelip ellemeniz gerek anlamanız için tmm meme yoktu direk derinin altı gibi oldu kas bile yoktu ama bu ne ya bu kadar bir bende mi anlaşılıyor. Sinir oldum mememi elleyince hemen dedim foruma gireyim de kızlarla konuşayım. Bu böyle kalır dimi Nasıl düzelecek ki düzelmez sanırımhatun nbr nerelerdesin..özlendin
korkma hiçbişiolmaz. bende sigara içiyorum. hatta forumda herkes dedisakın içme ameliyattan önce diye.. ben 2 gün önce içmedim sadece ..hçte bşi olmadı. ayrıca daha önce 3 kez başka ameliyat oldum.. bu basit bi ameliyat . kaygılanma. sadece ameliyattan sonra 10 gün kadar içmedim . arada belki tek tğk içtim. ama zaten canım çekmemişti
Hem izlemeye alıcaksın hem izleneceksin canım şimdiden hayırlı olsunAmeliyat günüm yaklaştıkça heyecanım artıyor. Uyuyamıyorum şu an çarpıntım da var fenayım kızlar sizde böyle olmuşmuydunuz
Hem izleneceksin hem izlemeye alıcaksın canım şimdiden hayırlı olsunBen hickimsenin fotosuna neden bakamiyorum
Izlemeye mi almam gerekiyor anlamadim
Merak ediyorum
Bende 2 hafta sonra eklicem insallahhhh iyi gecsin de istedigim gibi
Hem izleneceksin hem izlemeye alıcaksın canım şimdiden hayırlı olsun
24 martta 7 gün var canım Sana kaç cc takılacak kas altı mıHerkez izlesin ozaman hic bi bilgim yok
Siz nezaman olucaksiniz peki
24 martta 7 gün var canım Sana kaç cc takılacak kas altı mı
Yeterli meme dokun var mı foto yüklememişsinAz kalmis benim 29 mart
Hic konusmadik kac takilicak diye zaten almanyada yasiyorum istanbula ucucaz 28 martda insallah kontrollerim olucak
Doktorum neyi uygun gorurse artik ama olmusken dolgun olsun isterim
Kas alti istiyorum
Bayaa ugrasmali benim icin istanbula ucmak otel araamakk oooo insallah deger bunlara ve agrimazzzzz
Kas altı olucam ben 350 cc dedi bakalım ikna edersem 375 cc istiyorumAz kalmis benim 29 mart
Hic konusmadik kac takilicak diye zaten almanyada yasiyorum istanbula ucucaz 28 martda insallah kontrollerim olucak
Doktorum neyi uygun gorurse artik ama olmusken dolgun olsun isterim
Kas alti istiyorum
Bayaa ugrasmali benim icin istanbula ucmak otel araamakk oooo insallah deger bunlara ve agrimazzzzz
Yeterli meme dokun var mı foto yüklememişsin
İnşallah istediğin gibi olur canımFoto yuklicem ama ameliyat yaklassin da
Benim memelerim asimetrik sol normal ama sag hic yok oyuzden bu ameliyati olmak istedim yani memelerim yok gibi bisey
Insallahh hepimizin yaaİnşallah istediğin gibi olur canım
Yuvarlak dekolte için daha mantıklı dedi doktorum üstelik döndüğünde hiçbir sorun yaşamazsın dediInsallahh hepimizin yaa
Yaza da dugunum olucak nisanlimada bisey soylemedim bakalim nasil olucak neyse arrik ameliyat hallolsun da..
Peki sen damla formu istiosun yoksa yuvarlakmi
Bana yuvarlak daha guzel gibi geliyor
ne zamandı canım ameliyatın?Ameliyat günüm yaklaştıkça heyecanım artıyor. Uyuyamıyorum şu an çarpıntım da var fenayım kızlar sizde böyle olmuşmuydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?