Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben sana açık açık söyliyim öyle 4 gün bir hafta falan hikaye en az 10 gün yanında birisi olması şart küçük çocuğun olduğu için .
Yanına gelecek kimsen yokmu?

Ben sana açık açık söyliyim öyle 4 gün bir hafta falan hikaye en az 10 gün yanında birisi olması şart küçük çocuğun olduğu için .
Yanına gelecek kimsen yokmu?
Ablam var ama onunda 2 yasinda kucuk cocugu var muhakkak gelir yanimda durur ama ne kadar yardimci olabilir bilmiyorum.annem vefaat etti. Kocis sagolsun izin alirim dedi ona guveniyorum.ama oda bilmiyor bu kadar agrili bi surec olacagini bende diyemiyorum tabi 2 3gun izin yetmez die vazgececek die

Sen hiç söyleme yazdıklarımı 2-3 gün yetermiş dersin ikna olmuşken vazgeçmesin
Ablan çocuğu olsada önemli değil sonuçta yanında olucak.
Hayırlısı olur inşallah

MERHABA BENİDE İZLEMEYE ALIRMISIN MERAK ETTİM BENDE 20 OCAKTA KASÜSTÜ 325CC OLDUM AMA BANA BÜYÜK GİBİ GELİYO

Sen hiç söyleme yazdıklarımı 2-3 gün yetermiş dersin ikna olmuşken vazgeçmesin
Ablan çocuğu olsada önemli değil sonuçta yanında olucak.
Hayırlısı olur inşallah
Tesekkur ederim magic angel bende soylemeyi dusunmuyorum bakar halime acirda uzatir iznini belki ins en gec onumuzdeki ay sonu bende gogsumu gere gere gezerim memeli olmak nasil bi duygu tatmak istiyorum bende.. gitsin dolgulu sutyenler gelsin ciciler

Slm arkadaslar.dr.eser aydogduyla gorustum 290 kas alti dedi bana magic angel in fotolarini gordum superler olmusken cokta kücük istemiyorum tabi

çok beğendim canım seninkileri evet benimkiler ayrık baksana fotolarıma gerçi bi tane estetikli var
Baktım fotoğraflarına , bencede dokun varmış önceden yani özellikle bir fotoğraf öncesinde bile iyi duruyor :) güle güle kullan gayet güzel olmuş başarılı gözüküyor o gegin şiş hali düzelecek bir süre sonra. ama ayrık göğüs başka bi olay. bitişmeyince bitişmiyor. benimde hala ayrık .. yandan toplayıp bitiştirenle elbette süper duruyor . ama göğüs şeklim bu ..ayrık işte :)

hayatım niye öyle oluyor senin anlamadım ben ben eğildiğimde ne görüntüde nede elleyince öyle birşey yok. Moralini bozma ama , bence rahay bir 3 - 4 ay geçtikten sonra ohh diyebileceğiz. çeşitli değiklikler olacak bu sürede. doktora sordunmu ? bi gösterseydin

Insallahh hepimizin yaa
Yaza da dugunum olucak nisanlimada bisey soylemedim bakalim nasil olucak neyse arrik ameliyat hallolsun da..

Peki sen damla formu istiosun yoksa yuvarlakmi
Bana yuvarlak daha guzel gibi geliyor
sevgili Yeliz bu konuyu nişanlınla paylaşacaksın ama değilmi.. zor bi süreç oek saklanacak birşey değil kolay kolay. ameliyat sonrasında da bi sürü hareketinden belli oluyor insanın böyle bi operasyon geçirdiği

MERHABA BENİDE İZLEMEYE ALIRMISIN MERAK ETTİM BENDE 20 OCAKTA KASÜSTÜ 325CC OLDUM AMA BANA BÜYÜK GİBİ GELİYO
Büyük gelmesinin nedeni sanırımkas üstü olması çünkü kas altı yapılan protezler kas üstüne göre daha küçük oluyormuş

Slm arkadaslar.dr.eser aydogduyla gorustum 290 kas alti dedi bana magic angel in fotolarini gordum superler olmusken cokta kücük istemiyorum tabi
Valla açık konuşmak gerekirse 290 cc bana küçük geldi yani okadar acıya,paraya,ağrıya ,sızıya değmeli diye düşünüyorum dr tekrar görüş isteklerini net bir şekilde anlat sonra pişman olma
Dekolte mi,seksilik mi,doğalllık mı bunların hepsini açık açık konuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…