- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Ben sana açık açık söyliyim öyle 4 gün bir hafta falan hikaye en az 10 gün yanında birisi olması şart küçük çocuğun olduğu için .
Tesekkurler seda 11. Malesef kucuk cocugum var ve esimden baska bana yardim edebilcek cok az sayili kisi var
Tesekkurler seda 11. Malesef kucuk oglum var il disina gitmem imkansiz benimistanbul avrupa yakasinda dr. Bakiyorum. Esim ikna olmusken bu firsati kacirmak istemiyorum senin kas altimi oldu acaba. Esimden baska pek bana bakabilecek kimse yok oda 2 3 gun anca izin alabilirim dedi. Agridan korkmuyorum acikcasi cocugum oldugu icin onla nasil ilgilenebilirim onu bilmiyorum daha hicbir dr.la gorusmedim ama arastirdigim kadariyla benimki kas alti olucak (yeni ergenler gibi memem ) ve daha agrili bi iyilesme sureci oldugu soyleniyor
Ablam var ama onunda 2 yasinda kucuk cocugu var muhakkak gelir yanimda durur ama ne kadar yardimci olabilir bilmiyorum.annem vefaat etti. Kocis sagolsun izin alirim dedi ona guveniyorum.ama oda bilmiyor bu kadar agrili bi surec olacaginiBen sana açık açık söyliyim öyle 4 gün bir hafta falan hikaye en az 10 gün yanında birisi olması şart küçük çocuğun olduğu için .
Yanına gelecek kimsen yokmu?
Sen hiç söyleme yazdıklarımı 2-3 gün yetermiş dersin ikna olmuşken vazgeçmesin
Ablam var ama onunda 2 yasinda kucuk cocugu var muhakkak gelir yanimda durur ama ne kadar yardimci olabilir bilmiyorum.annem vefaat etti. Kocis sagolsun izin alirim dedi ona guveniyorum.ama oda bilmiyor bu kadar agrili bi surec olacaginibende diyemiyorum tabi 2 3gun izin yetmez die vazgececek die
MERHABA BENİDE İZLEMEYE ALIRMISIN MERAK ETTİM BENDE 20 OCAKTA KASÜSTÜ 325CC OLDUM AMA BANA BÜYÜK GİBİ GELİYOEvet canım oldum yazmaya fırsat olmadı evdeki tantanadan.Daha çok yeni bandajlar var. Kasüstü oldum. Ameliyat sonrası yürüdüm, tuvalete gittim. Fena değilim. Sadece kalkıp otururken sağ göğsümde korkunç bir sızı oluyor. Sırtüstü uyuyabiliyorum. Ödem oldu tabi. Sanki su akıyor gibi hissediyorum. 300 cc high profile takmış doktor. Ameliyat sonrası sormadım bile:) akşam kutulara bakınca gördüm. O kadar şaşkındım yani:)
Tesekkur ederim magic angelSen hiç söyleme yazdıklarımı 2-3 gün yetermiş dersin ikna olmuşken vazgeçmesin
Ablan çocuğu olsada önemli değil sonuçta yanında olucak.
Hayırlısı olur inşallah
24 ünde Perşembe :)ne zamandı canım ameliyatın?
Baktım fotoğraflarına , bencede dokun varmış önceden yani özellikle bir fotoğraf öncesinde bile iyi duruyor :) güle güle kullan gayet güzel olmuş başarılı gözüküyor o gegin şiş hali düzelecek bir süre sonra. ama ayrık göğüs başka bi olay. bitişmeyince bitişmiyor. benimde hala ayrık .. yandan toplayıp bitiştirenle elbette süper duruyor . ama göğüs şeklim bu ..ayrık işte :)çok beğendim canım seninkileri evet benimkiler ayrık baksana fotolarıma gerçi bi tane estetikli var
Hahaha ben düştüm yaabirde sazan gibi yardımcı olmaya çalıştım
hayatım niye öyle oluyor senin anlamadım beniyiyim Can'ım ya iş güç ev koşturuyorum. Şimdi yatağımda kitap okuyordum öne doğru eğildim elimi göğsüme attım, moralim çok bozuldu. Dalgalanma var evet ama eğilince o protez kırış kırış plastik gibi elime geliyor okadar üzüldüm ki anlatamam. Durumu ifade de edemiyorum tabi gelip ellemeniz gerek anlamanız için tmm meme yoktu direk derinin altı gibi oldu kas bile yoktu ama bu ne ya bu kadar bir bende mi anlaşılıyor. Sinir oldum mememi elleyince hemen dedim foruma gireyim de kızlarla konuşayım. Bu böyle kalır dimi Nasıl düzelecek ki düzelmez sanırımdik dururken normal Zaman'da çok güzel görünüyor da demek ki hiç eğilmeyecek hiç ellemeyeceğiz
sevgili Yeliz bu konuyu nişanlınla paylaşacaksın ama değilmi.. zor bi süreç oek saklanacak birşey değil kolay kolay. ameliyat sonrasında da bi sürü hareketinden belli oluyor insanın böyle bi operasyon geçirdiğiInsallahh hepimizin yaa
Yaza da dugunum olucak nisanlimada bisey soylemedim bakalim nasil olucak neyse arrik ameliyat hallolsun da..
Peki sen damla formu istiosun yoksa yuvarlakmi
Bana yuvarlak daha guzel gibi geliyor
yanında mutlaka 1 hafta sana destek olup yardım edecek biri lazım.. bende 5. güne işe başlarım diye düşünüyorumdum. 12. günde gittim işe ahlaya vahlaya.. öyle pek küçümsenecek bir operasyon değilAyrica resim ekledim tecrubeli arkadaslar yardim lütfen
ayyy 1 hafta kalmış ne güzel.24 ünde Perşembe :)
Büyük gelmesinin nedeni sanırımkas üstü olması çünkü kas altı yapılan protezler kas üstüne göre daha küçük oluyormuşMERHABA BENİDE İZLEMEYE ALIRMISIN MERAK ETTİM BENDE 20 OCAKTA KASÜSTÜ 325CC OLDUM AMA BANA BÜYÜK GİBİ GELİYO
Valla açık konuşmak gerekirse 290 cc bana küçük geldi yani okadar acıya,paraya,ağrıya ,sızıya değmeli diye düşünüyorum dr tekrar görüş isteklerini net bir şekilde anlat sonra pişman olmaSlm arkadaslar.dr.eser aydogduyla gorustum 290 kas alti dedi banamagic angel in fotolarini gordum superler olmusken cokta kücük istemiyorum tabi
İnşallah allahım aksilik olmadan nasip eder umarım...ayyy 1 hafta kalmış ne güzel.haftaya bugün bu saatlerde çıkmış olursun ameliyattan. çok güzel geçer inşallah.
Bu bana ders oldu Can'ım ya bir daha düşmem herhaldeneyse salla, olur öyle arada
inşallah canım.güzel haberlerini burda beklio olucazİn
İnşallah allahım aksilik olmadan nasip eder umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?