İlk 2 3 gün sıkıyo aşırı şiş olduğundan ama sonra problem kalmıyo gece gündüz normalde de sütyen taksak sıkar zaten :)hımmm anladım hangi türden bahsettiğinibenim lolipop olcak dikişe denk gelmez ama sütyen sanki memişleri mengeneye sıkıştırıyomuş gibi anlatıyo herkes
ayh di mi?geceyi geçtim şuan gündüz bile takmak bunaltıyo beni psikolojik sanırımİlk 2 3 gün sıkıyo aşırı şiş olduğundan ama sonra problem kalmıyo gece gündüz normalde de sütyen taksak sıkar zaten :)
ama kuzum ben ne kadar zırladım hatırlasana .. sağ göğsüm hala biraz uyuşuk benim.. 1 ay var aramızda nerdeyse.. az sabretHerkese selam,
Cocuklardan , isten yazamadim. Benim yarin 2. Hafta bitiyor. Karsidan bakinca super, diklestirme yapmadan dik de oldu 375 cc ile ama kaslarim oyle agriyor ki.
bi de uyusukluk hissi. Hani su bi pozisyonda uzun sure oturunca ayaginiz uyusur ya iste o his goguslerimde. Neden boyle oldu anlamiyorum. 5 gundur falan hissediyorum. Pisman degilimameliyat olduguma tabiki cok guzel duruyorlar ama, hani insanin neresi agrirsa cani ordadir ya oyle bir durum var. Cok mu sabirsizim kizlar, gececekmi?
Kas gevsetici ise yariyor mu, icen var mi.
Bozma moralini şu doktora bi gitsene senpoşet ellemiş gibi. okadar moralim bozldu kiben yüz kilo da alsam göğsüme gitmiyor kilolar kilo da çözüm değil. görüntü ile idare ediyorum
teşekkürler.. o kadar rahatımki son 10 gündür.. evde askılı güzel body ler ve spor yaparken giydiğim kıyafeleri cıscıbıl giymek muhteşem zevk veriyo. ..heuheuhe tavsiye ederimEvet o kadar cok forumdakileri okudumki kafam karisti dogrusu.sanirim agri esigiylede alakali kimisi ayaklaniyo kimisi yataklardaikna etmek kolay olmadi esimi hadi cocuk olsun hadi biraz buyusun die. Ben basima gelecekleri az cok ogrendim sizlerden geri adim atmakta istemiyorum.sozde her erkekte oldugu gibi esimde boyle begeniyo özgüven meselesi hayatimi cok degistirecegimi biliyorum.. zor günler beni bekler bu arada electraa super gorunuyor cicisler
öyle bi soru sordun ki pek çok ameliyat olmuş biri olarak ben baya geniş bi yanıt veririm ama önce sen neler geçirdin bilmek lazım.. vücut yapına ve ameliyat şekline göre de değişir. onu detaylı konuşalım . benim ilk gece annem babam ve erkek arkadaşım hastanedeydi. suit gibi olduğu için oda çok keyifliydi..herkes bana moral oldu acısını da pek hissetmedim. herkes hep geyik yaptı meme üstüne.. hatta parayı babamdan talep ettim. siz beni yapmışsınız ama olmamış.. eksik olmuşum, memesiz olmuşum hemen ödemeyi yap bakayım bana diye :)))Tabi soylicem ama amleyatdan sonra yoksa yapma etme der cunku cok karsi estetik ameliyatlara
Ay ama en cok acidan korkuyorum yaaa bide babamla gidicez istanbula ucakla tualete giderken yanliz gidebilicekmiyim diye dusunuyorum yoksa o kadar sidetlimi agricak acaba
Beni kan bile tutuyorken ameliyata kalkistim insallah cok basarili ve agrisoz gecer
Agrisi ne sidetle acaba birisi tam anlatabilirmi?
Yelizcim ilk 2 hafta zorlanıyorsun baya.. 3. hafta hala hissediyorsun..ilk 1 ay kontrolüne gittiğinde baya için rahat ediyor. sonrasında unutuyorsun. ben şuan sağa sola dönerken elbet hala protez olduğunu hissediyorum ama inan oldukça gerçeğe dönmüş durumdalar. elle sık sert değil.. hem acımıyo hemde elleyen farketmiyo pek :)) okYaaaa cokmu agrili geciyor gercekten yaaaa offffff deloricdmmm
29 mart ameliyat gunum ve cok korkuyorum
Demin dusune dusune aglamaya basladim
ben yazmıştım daha önce sanırım , koltuk altında axiller lipom ilkinde 2 gün rapor verdiler..çünkü hftsonu geliyodu. sonra ameliyat sonrası istirahat işte 1 haftada öyle aldımCalisan arkadaslar. Kurumumun estetik oldugumu bilmesini istemiyorum. Sizler ne dediniz? Rapor aldisaniz ne yaziyordu?
5 nisan da kolay dönersin üzülme... kimdi dr un nerde oluyorsun ameliyatCok teaekur ederim cevapladigin icin
Bende ne alip ne almicagimi tam bilmiyordum
Ne giyinem gerektigini vs.
Babama tembihledim boyle boyle diye tamam bakarim kizim dedi :)
Insallah iyi gecer bende 28 martda ucucam 29 mart ameliyat 5 nisan geri donus almanyaya 12 de isbasi insallah
Allah yardim etsin
Eger sorularim olursa size sorarim tekrardannnn :))
ben esnel body ler tercih ettim hep.. aşağıdan giyiyordum..göğüs ucunu da bantlayabilirsin.. ama hastaneden çıkarken body nin üstüne fermuarlı eşof üstü giydim oldu bitti.. ama asla kol kaldırmalı bişi hayal etmesin kimseCnm pamuklu bol askılı seçiyorum alttan giyip çıkarabilcek kadar esnek olduğu için çok sıkmıyo. Boş hırka da giyebilirsiniz tabi ama sporcu sütyeninden hafif uç belli oluyo diye rahat edemedim ben. Bide sporcu sütyeni sıkıyo epey dikiş izlerimn acısı geçmedi bi :/ 2.yi aldm yine olmadı altı bantlı tercih edin tam dikişte bitmesin
ayy ne gülerdik dimi.. ben az zırlamazdım, bu öküz hala kalkmadı yok kıpırdamıyo .. gitmeli kalmadı bitmedi..Aslında tam olarak ağrı demeyelim baskı hissi diyelim.
Yani memişlerinin üzerine öküz oturmuş farzet öyle bir his
Aynen ne günlerdiayy ne gülerdik dimi.. ben az zırlamazdım, bu öküz hala kalkmadı yok kıpırdamıyo .. gitmeli kalmadı bitmedi..
ne günlerdi diicem daha ne kadar yakın zamanmış.. wuhuu şmdi koşturuyorum valla
Bunada şükür diyelimGiyinme yatıp kalkma gibi şeyleri kendim hallediyorum tamamen hatta kendi tabağını alma kahveni yapma gibi kısımlar da sorun deil :) sancı girince kilitleniyorum bitek sonra geçiyo o da benim dkişlerle alakalı sizde olmaz inş :)
Duş alırken yardım şart bide ağr bşi kaldramıyorm onun dşnda sorun yok 2 gündür
Kolay mı sanıyosun kolaysa yap o zaman :)Arkadaşlar ben ogretmenim. 1 haftadan once 6. Gunde ise baslayacagim. Siniflara girer otururum artik diyorum. ,))
Valla nekadar da oturursan otur o oturmanın bide kalkmasıArkadaşlar ben ogretmenim. 1 haftadan once 6. Gunde ise baslayacagim. Siniflara girer otururum artik diyorum. ,))
Bugün son görüşmemi yaptım doktorumla 350 cc den 375 cc ye çıkartmak için çabalarken bana 325 cc de olabilir ameliyatta herşey her an değişebilir deyıp azarladı :)))) Sağlıklı güzel görüntü önemli olan biz erkekler genelde çapıyla değil öne doğru olmasıyla tahrik oluyoruz dediiiii kızlar allahIm allahIm inşallah 350 den aşağı takmazAynen ne günlerdi
Şimdi bizler eskidik arkadaşlara destek oluyoruz.Öküzleri gönderdin mi?Nasıl yumuşadılar mı?
Ahh o gunleri sabirsizlikla bekliyorum tadini cikarmak icinteşekkürler.. o kadar rahatımki son 10 gündür.. evde askılı güzel body ler ve spor yaparken giydiğim kıyafeleri cıscıbıl giymek muhteşem zevk veriyo. ..heuheuhe tavsiye ederim
Baya bi yumuşadılar bide benimkiler. o kadar çok yazdımki tekrar tekrar ayno konuya giremiycem.. gerçekten heö ameliyatın şekli kesi yeri yerleştirme şekline göre hemde kişinin yapısına göre çok değişiyor sonrasında hissedilen ve tabiki acı eşiği..doku meselesi falan. doğum yapanlara diyorum korkmayın diye.. benim dokum yoktu dümdüzdüm resmen.. ne kadar geriliyor o kas o deri herşey bi düşünsene.. zordu yalan söyleyemem ama bitti
mrh, yazınıokudum ve içim rahatladı diyebilirim... bende uzun zamandır bu operasyonu geçirmek istemekteyim ancakfiyatlar çok fazla ama devlet hastanelerinde daha makul hep okudugum kadarıyla ve çokda memnun olanlar var... ben yeni katıldım bu platforma. umarım bende mutlu paylaşımlar yaparım... devlet hastanesinde olmayı düşünüyorumiyideniyiyiye :)ucuz etin yahnisi olmayalım sonra :) bu sözlerle çok karşılaşır oldum bu forumdaArkadaşım ben bu ameliyatı 2.500 tl ya devlet hasttanesinde oldum. Şimdi benimki ucuz etin yahnisi mi oluyor anlamadım.Ben sonuçtan çok memnunum doktoruma dua ediyorum beni böyle muhteşem göğüslere kavuşturduğu için.Profilimde resimlerim mevcut, bunun cevabını remi gören arkadaşlarım gayet iyi bilir. Bu ameliyatı 15.000 tl ya yapan doktorlar da var pahalı yapan iyi yapar düşüncesinden kurtulun bence. Özelde bu ameliyatı yaptırdığınız zaman verdiğiniz fazla para sadece ve sadece ÖZEL HASTANEDE olduğunuz için veriliyor. Kullanılan silikon aynı, kullanılan teknik aynı bu durumda mantığınızı kullanırsanız zaten ödenen fazla ücretin özel hastane masrafları olduğunu anlarsınız. Bu ameliyatı sırf maddi imkkanları elvermediği için erteleyen hatta olamayan birçok kişi var. Lütfen insanları yanlış yönlendirip vebal altına girmeyin. Makul fiyatlarla yapılan ameliyatları UCUZ ETİN YAHNİSİ olarak tanımlamaktan vazgeçin!
umarım istediğin gibi olur.. bende yaptırmayıdüşünüyorum.... muhtemelendevlet hastaneside olacağım fiyatlar yükseksanırım halaBugün son görüşmemi yaptım doktorumla 350 cc den 375 cc ye çıkartmak için çabalarken bana 325 cc de olabilir ameliyatta herşey her an değişebilir deyıp azarladı :)))) Sağlıklı güzel görüntü önemli olan biz erkekler genelde çapıyla değil öne doğru olmasıyla tahrik oluyoruz dediiiii kızlar allahIm allahIm inşallah 350 den aşağı takmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?