Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hımmm anladım hangi türden bahsettiğini benim lolipop olcak dikişe denk gelmez ama sütyen sanki memişleri mengeneye sıkıştırıyomuş gibi anlatıyo herkes
İlk 2 3 gün sıkıyo aşırı şiş olduğundan ama sonra problem kalmıyo gece gündüz normalde de sütyen taksak sıkar zaten :)

ama kuzum ben ne kadar zırladım hatırlasana .. sağ göğsüm hala biraz uyuşuk benim.. 1 ay var aramızda nerdeyse.. az sabret

teşekkürler.. o kadar rahatımki son 10 gündür.. evde askılı güzel body ler ve spor yaparken giydiğim kıyafeleri cıscıbıl giymek muhteşem zevk veriyo. ..heuheuhe tavsiye ederim
Baya bi yumuşadılar bide benimkiler. o kadar çok yazdımki tekrar tekrar ayno konuya giremiycem.. gerçekten heö ameliyatın şekli kesi yeri yerleştirme şekline göre hemde kişinin yapısına göre çok değişiyor sonrasında hissedilen ve tabiki acı eşiği..doku meselesi falan. doğum yapanlara diyorum korkmayın diye.. benim dokum yoktu dümdüzdüm resmen.. ne kadar geriliyor o kas o deri herşey bi düşünsene.. zordu yalan söyleyemem ama bitti

öyle bi soru sordun ki pek çok ameliyat olmuş biri olarak ben baya geniş bi yanıt veririm ama önce sen neler geçirdin bilmek lazım.. vücut yapına ve ameliyat şekline göre de değişir. onu detaylı konuşalım . benim ilk gece annem babam ve erkek arkadaşım hastanedeydi. suit gibi olduğu için oda çok keyifliydi..herkes bana moral oldu acısını da pek hissetmedim. herkes hep geyik yaptı meme üstüne.. hatta parayı babamdan talep ettim. siz beni yapmışsınız ama olmamış.. eksik olmuşum, memesiz olmuşum hemen ödemeyi yap bakayım bana diye :)))
neyse wc olayına gelince , sanırım 3 gün yardım aldım . çünkü eğilip indiremiyordum iç çamaşırımı..zaten evde bol pijama eşofmanla gezdim hep..kollarım çok acıdığı için zaten pantalon giy çıkar yapamadım. ilk zamanlar kardeş anne sevgili kim varsa o yardım etti wc de.. benim hala saçımı erkek arkadaşım tarıyor.. çünkü uzun ve çok kıvırcıklar. kollarım acıyo zorlanınca.. onun bile sağlam kolu acıyomuş düşün :))

kan tutması başka bişey burda kanlı bişi yok üzülme daralma kasılma.. rahat ol..bırak kendini herşey çok daha kolay olur.. ne zaman istersende ara sor yaz .. biraz sıkıntılı bi süreç sabır gerekiyor. kanlı manlı bişi diil.. sıkıcı sadece ok tatlım ..gerilme

Yaaaa cokmu agrili geciyor gercekten yaaaa offffff deloricdmmm
29 mart ameliyat gunum ve cok korkuyorum
Demin dusune dusune aglamaya basladim
Yelizcim ilk 2 hafta zorlanıyorsun baya.. 3. hafta hala hissediyorsun..ilk 1 ay kontrolüne gittiğinde baya için rahat ediyor. sonrasında unutuyorsun. ben şuan sağa sola dönerken elbet hala protez olduğunu hissediyorum ama inan oldukça gerçeğe dönmüş durumdalar. elle sık sert değil.. hem acımıyo hemde elleyen farketmiyo pek :)) ok

Calisan arkadaslar. Kurumumun estetik oldugumu bilmesini istemiyorum. Sizler ne dediniz? Rapor aldisaniz ne yaziyordu?
ben yazmıştım daha önce sanırım , koltuk altında axiller lipom ilkinde 2 gün rapor verdiler..çünkü hftsonu geliyodu. sonra ameliyat sonrası istirahat işte 1 haftada öyle aldım

5 nisan da kolay dönersin üzülme... kimdi dr un nerde oluyorsun ameliyat

ben esnel body ler tercih ettim hep.. aşağıdan giyiyordum..göğüs ucunu da bantlayabilirsin.. ama hastaneden çıkarken body nin üstüne fermuarlı eşof üstü giydim oldu bitti.. ama asla kol kaldırmalı bişi hayal etmesin kimse

Aslında tam olarak ağrı demeyelim baskı hissi diyelim.
Yani memişlerinin üzerine öküz oturmuş farzet öyle bir his
ayy ne gülerdik dimi.. ben az zırlamazdım, bu öküz hala kalkmadı yok kıpırdamıyo .. gitmeli kalmadı bitmedi..

ne günlerdi diicem daha ne kadar yakın zamanmış.. wuhuu şmdi koşturuyorum valla

ayy ne gülerdik dimi.. ben az zırlamazdım, bu öküz hala kalkmadı yok kıpırdamıyo .. gitmeli kalmadı bitmedi..

ne günlerdi diicem daha ne kadar yakın zamanmış.. wuhuu şmdi koşturuyorum valla
Aynen ne günlerdi
Şimdi bizler eskidik arkadaşlara destek oluyoruz.Öküzleri gönderdin mi?Nasıl yumuşadılar mı?

Bunada şükür diyelim iyi olmana sevindim mesgul etmiyosam seni kac cc kas altimi seninki? Zorluyomusun acaba o yuzdenmi sanci giriyoki

Aynen ne günlerdi
Şimdi bizler eskidik arkadaşlara destek oluyoruz.Öküzleri gönderdin mi?Nasıl yumuşadılar mı?
Bugün son görüşmemi yaptım doktorumla 350 cc den 375 cc ye çıkartmak için çabalarken bana 325 cc de olabilir ameliyatta herşey her an değişebilir deyıp azarladı :)))) Sağlıklı güzel görüntü önemli olan biz erkekler genelde çapıyla değil öne doğru olmasıyla tahrik oluyoruz dediiiii kızlar allahIm allahIm inşallah 350 den aşağı takmaz

Ahh o gunleri sabirsizlikla bekliyorum tadini cikarmak icin senin keyif sürme zamani sezaryan oldum bakalim o aciyla bi kiyaslama yapacagim kesincevabin icin tesekkurler

mrh, yazınıokudum ve içim rahatladı diyebilirim... bende uzun zamandır bu operasyonu geçirmek istemekteyim ancakfiyatlar çok fazla ama devlet hastanelerinde daha makul hep okudugum kadarıyla ve çokda memnun olanlar var... ben yeni katıldım bu platforma. umarım bende mutlu paylaşımlar yaparım... devlet hastanesinde olmayı düşünüyorumiyideniyiyiye :)

umarım istediğin gibi olur.. bende yaptırmayıdüşünüyorum.... muhtemelendevlet hastaneside olacağım fiyatlar yükseksanırım hala dişlerimintedavisi 2 haftaya bitecek sonrasınd.... doğrudevlet hastanesine şimdidoktor araştırmalarımsürmekte
orduda varmı yaptıranacaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…