- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Maşallah de maşallah de kendi kendine nazar değdirecen güzelim10. gün biz daldık olaya.. o zaman hafif elle müdahale vardı ..fazla yaklaştırmadım. 1. ay dolduğunda da gayet rahattım.
geçen gün benimki yorum yaptı artık iyice normale döndüler heralde baya bi yüklendim sesin çıkmadı diye :) 42 gün oldu benim :)
iyiyim canım ben de gün sayıyorum daha var ama.26 nisan benim ameliyatımSelammm ben iyiyim Can'ım buralardayım sen ne yaptın ameliyat ne zaman
ayh hadi şimdiden geçmiş olsun canımGünaydınn hastanedeyim!! Damar yolum açıldı kanım alındı, ameliyat steril önlüğüm giydim bekliyorum birazdan uyuyup uyanacağım herşey bitmiş olucak inşl:))
Günaydınn hastanedeyim!! Damar yolum açıldı kanım alındı, ameliyat steril önlüğüm giydim bekliyorum birazdan uyuyup uyanacağım herşey bitmiş olucak inşl:))
Gecmis olsun şimdidenGünaydınn hastanedeyim!! Damar yolum açıldı kanım alındı, ameliyat steril önlüğüm giydim bekliyorum birazdan uyuyup uyanacağım herşey bitmiş olucak inşl:))
Bende bu hafta oldum cnm A4 e kist aldırdığımı ve 7 gün istirahatin uygun olduğunu yazdılar altına doktor imza ve kaşesiCalisan arkadaslar. Kurumumun estetik oldugumu bilmesini istemiyorum. Sizler ne dediniz? Rapor aldisaniz ne yaziyordu?
Çok geçmiş olsun ağrısı az bi iyileşme sürecin olur inş burdan bildir bize de :)Günaydınn hastanedeyim!! Damar yolum açıldı kanım alındı, ameliyat steril önlüğüm giydim bekliyorum birazdan uyuyup uyanacağım herşey bitmiş olucak inşl:))
Cumartesi oldum bende cnm 1 haftam doluyo taze taze anlatayım :)Tabi soylicem ama amleyatdan sonra yoksa yapma etme der cunku cok karsi estetik ameliyatlara
Ay ama en cok acidan korkuyorum yaaa bide babamla gidicez istanbula ucakla tualete giderken yanliz gidebilicekmiyim diye dusunuyorum yoksa o kadar sidetlimi agricak acaba
Beni kan bile tutuyorken ameliyata kalkistim insallah cok basarili ve agrisoz gecer
Agrisi ne sidetle acaba birisi tam anlatabilirmi?
Kas altı mı senin canım benim de dokum hiç yok dediğin gibi memeye kilo alamıyorum perşembe taktırıyorum acaba ben de yaşarmıyIm öyle yaaa üzüldüm şimdipoşet ellemiş gibi. okadar moralim bozldu kiben yüz kilo da alsam göğsüme gitmiyor kilolar kilo da çözüm değil. görüntü ile idare ediyorum
canım geçmiş olsun. sorunsuz süreçler olsun inşallah.ya bu fermuarlı şeylerin içine body giyince baskı yapmıo mu?Cumartesi oldum bende cnm 1 haftam doluyo taze taze anlatayım :)
Benim acı eşiğim yüksektir, 3 günde işe dönebileceğimi düşünüyordum doktor 4 diyelim diye düzeltti ve 4.gün hala yardım alıyodum iznimi 1 haftaya çıkardım.
Babanla samimiyetin burda çok önemli, sana yardımcı olabilecekmi ? Tuvalete yalnız gidemiyosun derken yürümene eşlik etmesi gerekiyor ilk gün birinin kapıda bekleyip alacak geri yatıracak narkozlu olduğun için başın da dönüyor. Yatıp kalkmak çok zor, ilk günler kesin yardım lazım. Giyinirken de bir nebze destek lazım. Ne kadar önden kapanan giysin varsa al yanına, başından kıyafet geçirmeyi düşünme :) rahat bikaç askılı da al tabi, sporcu sütyen üzerine askılı üzerine hırka şeklinde geziyorum 1 haftadır. Askılı da alttan giyebileceğin esnek bişeyler olsun. Bir de sana ve tüm olacak arkadaşlara tavsiyem adetinizi iyi takip edin, 1 hafta var diyodum 2.günümde oldum ağrıyı çok artırıyo tam eziyet :/
Cok teaekur ederim cevapladigin icinCumartesi oldum bende cnm 1 haftam doluyo taze taze anlatayım :)
Benim acı eşiğim yüksektir, 3 günde işe dönebileceğimi düşünüyordum doktor 4 diyelim diye düzeltti ve 4.gün hala yardım alıyodum iznimi 1 haftaya çıkardım.
Babanla samimiyetin burda çok önemli, sana yardımcı olabilecekmi ? Tuvalete yalnız gidemiyosun derken yürümene eşlik etmesi gerekiyor ilk gün birinin kapıda bekleyip alacak geri yatıracak narkozlu olduğun için başın da dönüyor. Yatıp kalkmak çok zor, ilk günler kesin yardım lazım. Giyinirken de bir nebze destek lazım. Ne kadar önden kapanan giysin varsa al yanına, başından kıyafet geçirmeyi düşünme :) rahat bikaç askılı da al tabi, sporcu sütyen üzerine askılı üzerine hırka şeklinde geziyorum 1 haftadır. Askılı da alttan giyebileceğin esnek bişeyler olsun. Bir de sana ve tüm olacak arkadaşlara tavsiyem adetinizi iyi takip edin, 1 hafta var diyodum 2.günümde oldum ağrıyı çok artırıyo tam eziyet :/
Cnm pamuklu bol askılı seçiyorum alttan giyip çıkarabilcek kadar esnek olduğu için çok sıkmıyo. Boş hırka da giyebilirsiniz tabi ama sporcu sütyeninden hafif uç belli oluyo diye rahat edemedim ben. Bide sporcu sütyeni sıkıyo epey dikiş izlerimn acısı geçmedi bi :/ 2.yi aldm yine olmadı altı bantlı tercih edin tam dikişte bitmesincanım geçmiş olsun. sorunsuz süreçler olsun inşallah.ya bu fermuarlı şeylerin içine body giyince baskı yapmıo mu?
İnşallah cnm. Aynen bende kazak falan götrmüştm boşa taşıma :) altına da eşofman altı tabiki 2.gün kendm giyiniyodum iyi kötü ama şişe açarken bile yardım gerekiyo babana çok iş düşüyo :) sor tabiki elimden geldiğince cevaplarımCok teaekur ederim cevapladigin icin
Bende ne alip ne almicagimi tam bilmiyordum
Ne giyinem gerektigini vs.
Babama tembihledim boyle boyle diye tamam bakarim kizim dedi :)
Insallah iyi gecer bende 28 martda ucucam 29 mart ameliyat 5 nisan geri donus almanyaya 12 de isbasi insallah
Allah yardim etsin
Eger sorularim olursa size sorarim tekrardannnn :))
Suan nasilsin perte 1hafta gecince hala birilerine ihtiyac duyuyormusun? Yatip kalkarken gunluk isleri yapabiliyormusun azda olsaCumartesi oldum bende cnm 1 haftam doluyo taze taze anlatayım :)
hımmm anladım hangi türden bahsettiğiniCnm pamuklu bol askılı seçiyorum alttan giyip çıkarabilcek kadar esnek olduğu için çok sıkmıyo. Boş hırka da giyebilirsiniz tabi ama sporcu sütyeninden hafif uç belli oluyo diye rahat edemedim ben. Bide sporcu sütyeni sıkıyo epey dikiş izlerimn acısı geçmedi bi :/ 2.yi aldm yine olmadı altı bantlı tercih edin tam dikişte bitmesin
Giyinme yatıp kalkma gibi şeyleri kendim hallediyorum tamamen hatta kendi tabağını alma kahveni yapma gibi kısımlar da sorun deil :) sancı girince kilitleniyorum bitek sonra geçiyo o da benim dkişlerle alakalı sizde olmaz inş :)Suan nasilsin perte 1hafta gecince hala birilerine ihtiyac duyuyormusun? Yatip kalkarken gunluk isleri yapabiliyormusun azda olsa
Aslında tam olarak ağrı demeyelim baskı hissi diyelim.Yaaaa cokmu agrili geciyor gercekten yaaaa offffff deloricdmmm
29 mart ameliyat gunum ve cok korkuyorum
Demin dusune dusune aglamaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?