Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bunada şükür diyelim iyi olmana sevindim mesgul etmiyosam seni kac cc kas altimi seninki? Zorluyomusun acaba o yuzdenmi sanci giriyoki
Aynen bunada şükür:) yok cnm ne meşguliyetii, 365 cc kas altı damla oldu benim. Damla istemiyodum ama kararı doktor verdi :) olabilr ama ençok sütyen yaptı die dşünüyorm. Ayyıldız taktılar magic form aldm ben bde o daha rahat gbi bakalm iyileşsn artk kesikler :)
senin amlyat ne zaman ? Kas altı vs bellimi ?

Teşekkür ederim Canım inşaallah herkesin istediği gibi olur Amin

Aslında tam olarak ağrı demeyelim baskı hissi diyelim.
Yani memişlerinin üzerine öküz oturmuş farzet öyle bir his

Hahah guldurdun beni cok saol
Sanki spor yapmissin da kas agrisi gibi yani
Bazilari sirtim cok agrio yazmis belim agtio demisler

Gogus dokun azda olsa vardi o zaman. Ben 1 aydir falan bayan dr. ariyodum gecenlerde gorustum bi tanesiyle 290 kas alti yuvarlak dedi bana. İlk dr. gorusmem tabi soracaklarimida unuttum gitti resmen forum yorumlarini falan okuyunca kucuk geldi tabi bana bi kac dr. daha düsünüyorum. Ins en gec onumuzdeki ay sonuna kadar olurumsicaklarda o sutyenlerle düsünemiyorum bu arada sutyen seciminide ögreniyorum sizden su anki resmimi koydum bi bak istersen cc olayi ne kadar kafa karistiriyo yahu izliyorum seni

290 biraz küçük olabilir ama herkeste aynı durmuyo işte burda da duymuşsundur :) sen başka doktorlardanda fikir al en iyisi, bayan bulmak daha zor benmde erkekti. İnş sıcaklar gelmeden halletmek lazm çok bekleme kararın netse şimdi tam zamanı:)

Hahah guldurdun beni cok saol
Sanki spor yapmissin da kas agrisi gibi yani
Bazilari sirtim cok agrio yazmis belim agtio demisler
Sırt ağrılarından hiç bahsetmiyorum bile sonra vazgeçersin falan
Şaka bi yana ben en çok sırt ağrılarından çektim öküz olayı beni çok etkilemedi açıkçası ama napalım gülü seven dikenine katlanır şimdi keyfini çıkarıyorum hadi seni çok korkutmayalım 10 gün sonra hepsi geçiyor merak etme Yeliz yildizz

Senin dr biraz çatlak anlaşılan,tahrik olayınıda öğrenmiş olduk

Yok yok netim bu firsati yakalamisken kaciramambenim koca kadin die tutturdu malum erkek tavri suan kendi tanidik buldu malum fiyatlar yuksek inan bayan dr. az die midir nedir daha pahali gibi geldi ama onun buldugu da erkek

İyi direnlerin çabuk çıkmış gör bak çabuk iyileşeceksin tekrar geçmiş olsun canım

Arkadaşlar ben ogretmenim. 1 haftadan once 6. Gunde ise baslayacagim. Siniflara girer otururum artik diyorum. ,))
Üzgünüm öğretmenlik öyle kolay değil canım hiç hareket etmesen bile güçlü bir sese ve dolayısıyla güçlü göğüs ve karın kası demek bu.otursan bile sesin az çıkar .sen sussan öğrenciler konuşur.sınıfın hakimiyetini ele alman ve anlattığın dersle dikkatlerini çekmen gerekir.10 gün sonra anca.aylardır yorumları okuya okuya ameliyat olmuş kadar oldum.bir meme eksik

Canım yaaaa geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.çabucak iyileşmen ve güzel memelerle dolaşman dileğiyle

Nezaman oldun ameliyati cnm
Agrin olmadimi??

Anam doktora bak hele:) o Nasıl laf ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…