Aynen bunada şükür:) yok cnm ne meşguliyetii, 365 cc kas altı damla oldu benim. Damla istemiyodum ama kararı doktor verdi :) olabilr ama ençok sütyen yaptı die dşünüyorm. Ayyıldız taktılar magic form aldm ben bde o daha rahat gbi bakalm iyileşsn artk kesikler :)Bunada şükür diyelimiyi olmana sevindim mesgul etmiyosam seni kac cc kas altimi seninki? Zorluyomusun acaba o yuzdenmi sanci giriyoki
Teşekkür ederim Canım inşaallah herkesin istediği gibi olur Aminumarım istediğin gibi olur.. bende yaptırmayıdüşünüyorum.... muhtemelendevlet hastaneside olacağım fiyatlar yükseksanırım haladişlerimintedavisi 2 haftaya bitecek sonrasınd.... doğrudevlet hastanesine şimdidoktor araştırmalarımsürmekte
orduda varmı yaptıranacaba?
5 nisan da kolay dönersin üzülme... kimdi dr un nerde oluyorsun ameliyat
Aslında tam olarak ağrı demeyelim baskı hissi diyelim.
Yani memişlerinin üzerine öküz oturmuş farzet öyle bir his
Yapmayiiiiin...Valla nekadar da oturursan otur o oturmanın bide kalkmasıvar neyse yaşa ve gör diyelim artık
Gogus dokun azda olsa vardi o zaman. Ben 1 aydir falan bayan dr. ariyodum gecenlerde gorustum bi tanesiyle 290 kas alti yuvarlak dedi bana. İlk dr. gorusmem tabi soracaklarimida unuttum gitti resmenAynen bunada şükür:) yok cnm ne meşguliyetii, 365 cc kas altı damla oldu benim. Damla istemiyodum ama kararı doktor verdi :) olabilr ama ençok sütyen yaptı die dşünüyorm. Ayyıldız taktılar magic form aldm ben bde o daha rahat gbi bakalm iyileşsn artk kesikler :)
senin amlyat ne zaman ? Kas altı vs bellimi ?
290 biraz küçük olabilir ama herkeste aynı durmuyo işte burda da duymuşsundur :) sen başka doktorlardanda fikir al en iyisi, bayan bulmak daha zor benmde erkekti. İnş sıcaklar gelmeden halletmek lazm çok bekleme kararın netse şimdi tam zamanı:)Gogus dokun azda olsa vardi o zaman. Ben 1 aydir falan bayan dr. ariyodum gecenlerde gorustum bi tanesiyle 290 kas alti yuvarlak dedi bana. İlk dr. gorusmem tabi soracaklarimida unuttum gitti resmenforum yorumlarini falan okuyunca kucuk geldi tabi bana bi kac dr. daha düsünüyorum. Ins en gec onumuzdeki ay sonuna kadar olurum sicaklarda o sutyenlerle düsünemiyorum bu arada sutyen seciminide ögreniyorum sizden su anki resmimi koydum bi bak istersen cc olayi ne kadar kafa karistiriyo yahu izliyorum seni
Sırt ağrılarından hiç bahsetmiyorum bile sonra vazgeçersin falanHahah guldurdun beni cok saol
Sanki spor yapmissin da kas agrisi gibi yani
Bazilari sirtim cok agrio yazmis belim agtio demisler
Senin dr biraz çatlak anlaşılan,Bugün son görüşmemi yaptım doktorumla 350 cc den 375 cc ye çıkartmak için çabalarken bana 325 cc de olabilir ameliyatta herşey her an değişebilir deyıp azarladı :)))) Sağlıklı güzel görüntü önemli olan biz erkekler genelde çapıyla değil öne doğru olmasıyla tahrik oluyoruz dediiiii kızlar allahIm allahIm inşallah 350 den aşağı takmaz
Bence de çatlakSenin dr biraz çatlak anlaşılan,tahrik olayınıda öğrenmiş olduk
Yok yok netim bu firsati yakalamisken kaciramam290 biraz küçük olabilir ama herkeste aynı durmuyo işte burda da duymuşsundur :) sen başka doktorlardanda fikir al en iyisi, bayan bulmak daha zor benmde erkekti. İnş sıcaklar gelmeden halletmek lazm çok bekleme kararın netse şimdi tam zamanı:)
İyi direnlerin çabuk çıkmış gör bak çabuk iyileşeceksin tekrar geçmiş olsun canımGeçmiş olsun dilekerini yazan arkadaşlarım hepinize tek tek yazamıyorum çok tşk ederim .ben çok iyiyim ,ameliyat iyi geçti fazla ağrım olmadı direnlerim şimdi çıkarıldı biraz sonra eve geçiyorum hepinizi öpüyorum:)
Üzgünüm öğretmenlik öyle kolay değil canım hiç hareket etmesen bile güçlü bir sese ve dolayısıyla güçlü göğüs ve karın kası demek bu.otursan bile sesin az çıkar .sen sussan öğrenciler konuşur.sınıfın hakimiyetini ele alman ve anlattığın dersle dikkatlerini çekmen gerekir.10 gün sonra anca.aylardır yorumları okuya okuya ameliyat olmuş kadar oldum.bir meme eksikArkadaşlar ben ogretmenim. 1 haftadan once 6. Gunde ise baslayacagim. Siniflara girer otururum artik diyorum. ,))
Canım yaaaa geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin.çabucak iyileşmen ve güzel memelerle dolaşman dileğiyleCumartesi oldum bende cnm 1 haftam doluyo taze taze anlatayım :)
Benim acı eşiğim yüksektir, 3 günde işe dönebileceğimi düşünüyordum doktor 4 diyelim diye düzeltti ve 4.gün hala yardım alıyodum iznimi 1 haftaya çıkardım.
Babanla samimiyetin burda çok önemli, sana yardımcı olabilecekmi ? Tuvalete yalnız gidemiyosun derken yürümene eşlik etmesi gerekiyor ilk gün birinin kapıda bekleyip alacak geri yatıracak narkozlu olduğun için başın da dönüyor. Yatıp kalkmak çok zor, ilk günler kesin yardım lazım. Giyinirken de bir nebze destek lazım. Ne kadar önden kapanan giysin varsa al yanına, başından kıyafet geçirmeyi düşünme :) rahat bikaç askılı da al tabi, sporcu sütyen üzerine askılı üzerine hırka şeklinde geziyorum 1 haftadır. Askılı da alttan giyebileceğin esnek bişeyler olsun. Bir de sana ve tüm olacak arkadaşlara tavsiyem adetinizi iyi takip edin, 1 hafta var diyodum 2.günümde oldum ağrıyı çok artırıyo tam eziyet :/
Geçmiş olsun dilekerini yazan arkadaşlarım hepinize tek tek yazamıyorum çok tşk ederim .ben çok iyiyim ,ameliyat iyi geçti fazla ağrım olmadı direnlerim şimdi çıkarıldı biraz sonra eve geçiyorum hepinizi öpüyorum:)
Dün sabah 9:00 da. Oldum canım burada anlatılanlar kadar ağrım olmadı eve gidince Nasıl olacak bakalım:)Nezaman oldun ameliyati cnm
Agrin olmadimi??
Anam doktora bak hele:) o Nasıl laf ya :)Bugün son görüşmemi yaptım doktorumla 350 cc den 375 cc ye çıkartmak için çabalarken bana 325 cc de olabilir ameliyatta herşey her an değişebilir deyıp azarladı :)))) Sağlıklı güzel görüntü önemli olan biz erkekler genelde çapıyla değil öne doğru olmasıyla tahrik oluyoruz dediiiii kızlar allahIm allahIm inşallah 350 den aşağı takmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?