Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu arada ben gunluk 4 5 tane sigara iciodum bugun biraktim eski yorumlari okurken birileri yazmis birakilmasi gerekio diye
Haftaya ameliyatim olucak aslinda az iciodum zaten insallah bisey olmaz

Aminnnn inşallahhhh hem heycanlıyım hem korku var içimde
Ay bide bana sor yaaa ben cok korkagimdir ve kendi kendimi negativ dusununerek bayiltiyorum
Asiri korkum var ya asiri hemde simdiye kadar hastaneye dahi gitmemis biri olarak dahada artio korku

Bu arada ben gunluk 4 5 tane sigara iciodum bugun biraktim eski yorumlari okurken birileri yazmis birakilmasi gerekio diye
Haftaya ameliyatim olucak aslinda az iciodum zaten insallah bisey olmaz
Ben sigara kullanmıyorum ama doktorum kullanıp kullanmadığımı sordu yani bırakmakla iyi yapmışsın

Selam kizlar,
Yarin sabah ameliyatim var ama hala Meme ucu mu meme altimi olsam karar veremedim. Meme ucundan ameliyat olan var mi? Hisler ve izler hakkinda geri donus olursa cok makbule gecer :)
Evet ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum. 2011 de ameliyat oldum ben eskiyim :))
Diyorum ister meme altı kesisi ister meme ucu hangisini istersen Dedi,iki yöntemede uygundum.
Meme altında iz olmasını istemedim açıkcası. Yazın altı ince ipli bikini giyiniyorum . Uzanınca,kolları atlata attığımda bikini yukarı kaydığında izler belli olmasın istedim.
Açıkcası çok memnunum kesi yönteminden. İzlerim çok güzel iyileşti,hiç belli olmuyor. His kaybı olmadı bende..
Doktorun bu konuda uzmansa,daha önce bu kesi yöntemini yapmışsa,sana öneriyor ve tavsiye ediyorsa benve meme ucu kesisini kabul et.

Genrlde doktorlar meme alti tercih ediyorlar
Brnde meme alti istiyorum acikcasi
Ameliyatin cok guzel gecsin insalahhh
Dureci anlarirsin artik :)
Bende haftaya olucammmm
Tesekkurler Yeliz ve mutluluk :)
Valla kararsizliktan yariliyorum. Yarin artik yazi tura atip karar verecem :)
Yani meme ucu yaptiranlar mutlaka paylasmistir ama bu forum basliginda 1478 sayfa paylasim olmus, yarin sabaha yetismez ilgili yorumlari bulmam
Neyse srumu daha spesifiklestireyim: meme ucu olduktan sonra hamile olup emziren var mi aramizda?

Bende meme ucundan ameliyat olucam senin yazdıkların sayesinde doğru karar aldığıma daha da emin oldum tşk ederim

Tesekkurler Arzum. Simdi gordum mesajini

Sen kac yasindasin acaba canim
36 yasindayim. 4 sene kararsizlik bocalamalardan sonra nihayet kesin karar verdim yaptirmaya ve yarin sabah da oluyorum. Su an gerginim biraz :) ama neyse narkoz alana
Kadar da boyle kalicam sanirim. Gecen sene aon anda ameliyathaneye girmeden vazgectim. Ama yarin kesin giricem Buyutene kadar kurtulamayacam bu takintidan onu anladim. Neyse sorumu tekrarlamak isterim : meme ucundan olup da sonradan emziren var mi aramizda?
Bu arada Arzum sen iz kalmadi demissin, yani tamamen belirsiz mi? aslinda meme ucu kamuflaj olmasi acisindan tercih ediliyo ama meme ucu nihayetinde memenin odak/ilgi merkezi. Oradaki en ufak bir iz meme altindaki izden daha rahatsiz edici olabilir diye Dusunuyorum. Tecrubeleriniz nedir?

Sana özelden meme ucu kesisi fotosunu atıyorum . Bak bakalım kesi izini bulabilecekmisin ?

Simdiden gecmis olsun diyorum lutfen sureci burdan paylas. Sirada bizler variz. Fotograflarinida bekliyoruZ

Sana özelden meme ucu kesisi fotosunu atıyorum . Bak bakalım kesi izini bulabilecekmisin ?
Cok tesekkurler Arzum. Gercekten sahane hic mi hic iz yok ayol
Valla cildin de kaliteli sanirim. Masallah!!
Valla o zaman ben de meme ucu olayim. Oh senin ne guzel 5 sene olmus hersy yerine oturmus. ben de keske bu kadar Beklemeseydim.

Cok tesekkurler Arzum. Gercekten sahane hic mi hic iz yok ayol
Valla cildin de kaliteli sanirim. Masallah!!
Valla o zaman ben de meme ucu olayim. Oh senin ne guzel 5 sene olmus hersy yerine oturmus. ben de keske bu kadar Beklemeseydim.
Karın germe ameliyatındaki izimde çok güzel iyileşti benim maşallah
Ama tabi sabırlı olmak gerekiyor,birde dikkat etmek Siğara içme lütfen,öncesindede sonrasındada.. Yazı geliyor,bikini altında kalsada ize çöl yüksek faktörlü güneş koruyucu sür ve denize havuza girdikçe tekrarla.. Güneş kesi izini koyulaştırır... Siğara koyulaştırır..
Doktorun iz için krem bant önerirse kullan muhakkak. Bana önermedi,birşey kullanmadım. Ama mesela karın germede Kantoron yağı kullandım kesi izi için bir ay sonra. Aklında olsun iyi geliyor
Ayrıca şekillenmesi içinde sabırlı olmalısın. Hemen hooop şekli belli olmuyor. İlk başta yapay görüntü oluyor sert oluyor.. İlk üç ay altı ay ancak yavaş yavaş

Simdiden gecmis olsun diyorum lutfen sureci burdan paylas. Sirada bizler variz. Fotograflarinida bekliyoruZ
Tesekkurler. Paylasirim tabii

Tesekkurler Arzum. Sigara icmiyorum ama cildim pek kaliteli degil malesef. Hadi bakalim simdi yatiyorum, heyecandan uyuyabilirsem tabii
Haber ederi. Gelismlerden

Tesekkurler. Paylasirim tabii

Tesekkurler Arzum. Sigara icmiyorum ama cildim pek kaliteli degil malesef. Hadi bakalim simdi yatiyorum, heyecandan uyuyabilirsem tabii
Haber ederi. Gelismlerden
Canım çok heyecan yapma benim bugün 5. Günüm yeni ameliyat oldum hiç anlamadım bile çıktığımı anneme sormuşum narkozlu iken ameliyat oldumu diye :) hala kendimi arabada sanıyorum:) bende bandajların çıkmasını bekliyorum cuma inş umarım çok güzel geçer iyi geceler

Ee biraz bahsedernisin en taze sensin.. fotograf koydunmu? Agrilarin nasil? Yapamadigin seyler varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…