- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Ay insallah yaaBende 31 martta olucam meme ucundan kızlar umarım fazla ağrımız olmaz
Aminnnn inşallahhhh hem heycanlıyım hem korku var içimdeAy insallah yaa
Cok basarili guszel gecer hepimizinnnnnnn
Ay bide bana sor yaaa ben cok korkagimdir ve kendi kendimi negativ dusununerek bayiltiyorumAminnnn inşallahhhh hem heycanlıyım hem korku var içimde
Ben sigara kullanmıyorum ama doktorum kullanıp kullanmadığımı sordu yani bırakmakla iyi yapmışsınBu arada ben gunluk 4 5 tane sigara iciodum bugun biraktim eski yorumlari okurken birileri yazmis birakilmasi gerekio diye
Haftaya ameliyatim olucak aslinda az iciodum zaten insallah bisey olmaz
Evet ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum. 2011 de ameliyat oldum ben eskiyim :))Selam kizlar,
Yarin sabah ameliyatim var ama hala Meme ucu mu meme altimi olsam karar veremedim. Meme ucundan ameliyat olan var mi? Hisler ve izler hakkinda geri donus olursa cok makbule gecer :)
Tesekkurler Yeliz ve mutluluk :)Genrlde doktorlar meme alti tercih ediyorlar
Brnde meme alti istiyorum acikcasi
Ameliyatin cok guzel gecsin insalahhh
Dureci anlarirsin artik :)
Bende haftaya olucammmm
Bende meme ucundan ameliyat olucam senin yazdıkların sayesinde doğru karar aldığıma daha da emin oldum tşk ederimEvet ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum. 2011 de ameliyat oldum ben eskiyim :))
Diyorum ister meme altı kesisi ister meme ucu hangisini istersen Dedi,iki yöntemede uygundum.
Meme altında iz olmasını istemedim açıkcası. Yazın altı ince ipli bikini giyiniyorum . Uzanınca,kolları atlata attığımda bikini yukarı kaydığında izler belli olmasın istedim.
Açıkcası çok memnunum kesi yönteminden. İzlerim çok güzel iyileşti,hiç belli olmuyor. His kaybı olmadı bende..
Doktorun bu konuda uzmansa,daha önce bu kesi yöntemini yapmışsa,sana öneriyor ve tavsiye ediyorsa benve meme ucu kesisini kabul et.
Tesekkurler Arzum. Simdi gordum mesajiniEvet ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum. 2011 de ameliyat oldum ben eskiyim :))
Diyorum ister meme altı kesisi ister meme ucu hangisini istersen Dedi,iki yöntemede uygundum.
Meme altında iz olmasını istemedim açıkcası. Yazın altı ince ipli bikini giyiniyorum . Uzanınca,kolları atlata attığımda bikini yukarı kaydığında izler belli olmasın istedim.
Açıkcası çok memnunum kesi yönteminden. İzlerim çok güzel iyileşti,hiç belli olmuyor. His kaybı olmadı bende..
Doktorun bu konuda uzmansa,daha önce bu kesi yöntemini yapmışsa,sana öneriyor ve tavsiye ediyorsa benve meme ucu kesisini kabul et.
Sen kac yasindasin acaba canimTesekkurler Arzum. Simdi gordum mesajini
1979 doğumluyum izmirde Ebru Durmuş ameliyat olucam sen kaçlısınSen kac yasindasin acaba canim
36 yasindayim. 4 sene kararsizlik bocalamalardan sonra nihayet kesin karar verdim yaptirmaya ve yarin sabah da oluyorum. Su an gerginim biraz :) ama neyse narkoz alanaSen kac yasindasin acaba canim
Sana özelden meme ucu kesisi fotosunu atıyorum . Bak bakalım kesi izini bulabilecekmisin ?36 yasindayim. 4 sene kararsizlik bocalamalardan sonra nihayet kesin karar verdim yaptirmaya ve yarin sabah da oluyorum. Su an gerginim biraz :) ama neyse narkoz alana
Kadar da boyle kalicam sanirim. Gecen sene aon anda ameliyathaneye girmeden vazgectim. Ama yarin kesin giricem Buyutene kadar kurtulamayacam bu takintidan onu anladim. Neyse sorumu tekrarlamak isterim : meme ucundan olup da sonradan emziren var mi aramizda?
Bu arada Arzum sen iz kalmadi demissin, yani tamamen belirsiz mi? aslinda meme ucu kamuflaj olmasi acisindan tercih ediliyo ama meme ucu nihayetinde memenin odak/ilgi merkezi. Oradaki en ufak bir iz meme altindaki izden daha rahatsiz edici olabilir diye Dusunuyorum. Tecrubeleriniz nedir?
Simdiden gecmis olsun diyorum lutfen sureci burdan paylas. Sirada bizler variz. Fotograflarinida bekliyoruZ36 yasindayim. 4 sene kararsizlik bocalamalardan sonra nihayet kesin karar verdim yaptirmaya ve yarin sabah da oluyorum. Su an gerginim biraz :) ama neyse narkoz alana
Kadar da boyle kalicam sanirim. Gecen sene aon anda ameliyathaneye girmeden vazgectim. Ama yarin kesin giricem Buyutene kadar kurtulamayacam bu takintidan onu anladim. Neyse sorumu tekrarlamak isterim : meme ucundan olup da sonradan emziren var mi aramizda?
Bu arada Arzum sen iz kalmadi demissin, yani tamamen belirsiz mi? aslinda meme ucu kamuflaj olmasi acisindan tercih ediliyo ama meme ucu nihayetinde memenin odak/ilgi merkezi. Oradaki en ufak bir iz meme altindaki izden daha rahatsiz edici olabilir diye Dusunuyorum. Tecrubeleriniz nedir?
Cok tesekkurler Arzum. Gercekten sahane hic mi hic iz yok ayolSana özelden meme ucu kesisi fotosunu atıyorum . Bak bakalım kesi izini bulabilecekmisin ?
Karın germe ameliyatındaki izimde çok güzel iyileşti benim maşallahCok tesekkurler Arzum. Gercekten sahane hic mi hic iz yok ayol
Valla cildin de kaliteli sanirim. Masallah!!
Valla o zaman ben de meme ucu olayim. Oh senin ne guzel 5 sene olmus hersy yerine oturmus. ben de keske bu kadar Beklemeseydim.
Tesekkurler. Paylasirim tabiiSimdiden gecmis olsun diyorum lutfen sureci burdan paylas. Sirada bizler variz. Fotograflarinida bekliyoruZ
Güzel haberlerle gel aramızaTesekkurler. Paylasirim tabii
Tesekkurler Arzum. Sigara icmiyorum ama cildim pek kaliteli degil malesef. Hadi bakalim simdi yatiyorum, heyecandan uyuyabilirsem tabii
Haber ederi. Gelismlerden
Canım çok heyecan yapma benim bugün 5. Günüm yeni ameliyat oldum hiç anlamadım bile çıktığımı anneme sormuşum narkozlu iken ameliyat oldumu diye :) hala kendimi arabada sanıyorum:) bende bandajların çıkmasını bekliyorum cuma inş umarım çok güzel geçer iyi gecelerTesekkurler. Paylasirim tabii
Tesekkurler Arzum. Sigara icmiyorum ama cildim pek kaliteli degil malesef. Hadi bakalim simdi yatiyorum, heyecandan uyuyabilirsem tabii
Haber ederi. Gelismlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?