- 19 Kasım 2015
- 218
- 317
- 103
- 48
Ameliyat sonrası hastanede fazla ağrı çekmedim ağrı kesici farklı bi serum taktılar sizde Dr. Söyleyin taksın . Evde kız kardeşim var herşeyi o yapıyor iş yemek vs. Yapamadığım yan yatmak sadece buda beni deli ediyor dün 4. Günümdü cesaret ettim yattım. Kollarımı rahatlıkla kullanabiliyorum bu gün hatta biraz yardımla saçlarını bile yıkadım:) dünya varmış. Resim koymadım hala bandajlarım var cuma kısmetse çıkıcaklar koymayı düşünüyorumEe biraz bahsedernisin en taze sensin.. fotograf koydunmu? Agrilarin nasil? Yapamadigin seyler varmi?
Zor kismi bitmis desene.. gexmis olsun. Insallah gordugunde begenirsin icine siner.. hepimiz icinde en onemlisi bu gibi geliyor yasananlardan sonra sonuc iyi olmaliAmeliyat sonrası hastanede fazla ağrı çekmedim ağrı kesici farklı bi serum taktılar sizde Dr. Söyleyin taksın . Evde kız kardeşim var herşeyi o yapıyor iş yemek vs. Yapamadığım yan yatmak sadece buda beni deli ediyor dün 4. Günümdü cesaret ettim yattım. Kollarımı rahatlıkla kullanabiliyorum bu gün hatta biraz yardımla saçlarını bile yıkadım:) dünya varmış. Resim koymadım hala bandajlarım var cuma kısmetse çıkıcaklar koymayı düşünüyorum
Evet en zor kısmı aslında karar vermek sonra herşey kolay oluyor . Hepimiz doğuştan memişsiz olduğumuz için hep hayallerimizde ameliyat olmak var Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı sonuçlar versinZor kismi bitmis desene.. gexmis olsun. Insallah gordugunde begenirsin icine siner.. hepimiz icinde en onemlisi bu gibi geliyor yasananlardan sonra sonuc iyi olmali
BURSADA DEĞİLİM ORDU, VE MALİYETİ HAYLİ FAZLAYMIŞ BANA GÖRE TABİ:) ÇOK ÇOK MUTLU OLURSN UMARIM :) İYİGEÇSİN HERŞEYTeşekkürler :) bakalm şekil daha net deil zamanla güzel olr diye umuyorum :) bursada estetik internationala yaptrdm 7 civarı tuttu. ödeme şekli doktor vs detay verebilirim bursadaysan
kaç gün kalıyor çok uzun süre kalmıyordur herhalde.... cevapladığın içinde ayrıca tşklr cansınDaha fazla endişelenmeden ben açıklayayım isterseniz.. Diren sanılanın aksine oldukçayararlı bir müdahale vücudunuzda ileride oluşturabilecek komplikasyonlara karşın kirli kanı dışarı çıkartmaya yarayan bir tür serum borusu gibi bişi düşünün siz.. Göğsünüze takılıyor bu tüpler borular yardımı ile kan kirli kan atık sıvılar v.b iltihap olduu gibii temizleniyor :)
Bu arada ben gunluk 4 5 tane sigara iciodum bugun biraktim eski yorumlari okurken birileri yazmis birakilmasi gerekio diye
Haftaya ameliyatim olucak aslinda az iciodum zaten insallah bisey olmaz
Merak etme bende günde bir paket içiyorum ameliyat sabahına kadar içtim hatta eve geldiğim gün gizli gizli içmeye devam ettim ama inan zaten içemiyorsun.O baskı varya içine çekerken bile çok rahatsız olup hemen söndürüyorsun haaaaa içmedin mi de içtim ama hep yarım bıraktımBen sigara kullanmıyorum ama doktorum kullanıp kullanmadığımı sordu yani bırakmakla iyi yapmışsın
Haaa ben cc olayini sorcaktim
Boyum 170 ve 60 kiloyum
Hic memelerim yok acaba kac taktirsam ya
Olmusken buyuk olsun diyorum bari bosa agri cekmiyim para ziyan olmasin sizce???[/QUOTE
Sakın küçük yaptırma sonra burda benim gibi pişman olanlardan olma emin ol bir çoğumuz keşke biraz büyük olaydı diyor kesinlikle herşeye değsin 375cc den aşağısını düşünme bile !!!!!!!Haaa ben cc olayini sorcaktim
Boyum 170 ve 60 kiloyum
Hic memelerim yok acaba kac taktirsam ya
Olmusken buyuk olsun diyorum bari bosa agri cekmiyim para ziyan olmasin sizce???
Cok tesekur ederimMerak etme bende günde bir paket içiyorum ameliyat sabahına kadar içtim hatta eve geldiğim gün gizli gizli içmeye devam ettim ama inan zaten içemiyorsun.O baskı varya içine çekerken bile çok rahatsız olup hemen söndürüyorsun haaaaa içmedin mi de içtim ama hep yarım bıraktım
Teşekkür ederim inş güzel olur :) devlette yaptıran arkadaşlarda memnun karar verince uygun yer bulunur bi şekilde :)BURSADA DEĞİLİM ORDU, VE MALİYETİ HAYLİ FAZLAYMIŞ BANA GÖRE TABİ:) ÇOK ÇOK MUTLU OLURSN UMARIM :) İYİGEÇSİN HERŞEY
Senin adina cok sevindimAmeliyat sonrası hastanede fazla ağrı çekmedim ağrı kesici farklı bi serum taktılar sizde Dr. Söyleyin taksın . Evde kız kardeşim var herşeyi o yapıyor iş yemek vs. Yapamadığım yan yatmak sadece buda beni deli ediyor dün 4. Günümdü cesaret ettim yattım. Kollarımı rahatlıkla kullanabiliyorum bu gün hatta biraz yardımla saçlarını bile yıkadım:) dünya varmış. Resim koymadım hala bandajlarım var cuma kısmetse çıkıcaklar koymayı düşünüyorum
Yarin yanlis hatirlamiyorsamameliyat olanlar olacaklar nasılsınızzzz?Defne_ efe ayh canım çok sevindim sürecinin ağrısız geçmesine.maaşallah ameliyat olacak herkesin öyle olur inş.
Evettttt
Ama yapma böyle benimde oglum var insan en sevdigini düşünürmüs yaEvetttttLütfen dua edin oğluma kavuşayım bana ihtiyacı var
Allahim yardim etsin insallah acisiz basarili gecer ameliyatinEvetttttLütfen dua edin oğluma kavuşayım bana ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?