Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ee biraz bahsedernisin en taze sensin.. fotograf koydunmu? Agrilarin nasil? Yapamadigin seyler varmi?
Ameliyat sonrası hastanede fazla ağrı çekmedim ağrı kesici farklı bi serum taktılar sizde Dr. Söyleyin taksın . Evde kız kardeşim var herşeyi o yapıyor iş yemek vs. Yapamadığım yan yatmak sadece buda beni deli ediyor dün 4. Günümdü cesaret ettim yattım. Kollarımı rahatlıkla kullanabiliyorum bu gün hatta biraz yardımla saçlarını bile yıkadım:) dünya varmış. Resim koymadım hala bandajlarım var cuma kısmetse çıkıcaklar koymayı düşünüyorum

Zor kismi bitmis desene.. gexmis olsun. Insallah gordugunde begenirsin icine siner.. hepimiz icinde en onemlisi bu gibi geliyor yasananlardan sonra sonuc iyi olmali

Zor kismi bitmis desene.. gexmis olsun. Insallah gordugunde begenirsin icine siner.. hepimiz icinde en onemlisi bu gibi geliyor yasananlardan sonra sonuc iyi olmali
Evet en zor kısmı aslında karar vermek sonra herşey kolay oluyor . Hepimiz doğuştan memişsiz olduğumuz için hep hayallerimizde ameliyat olmak var Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı sonuçlar versin

Ay neguzel fazla agrin yokmus cok sevindim yaa insallah bizimde olmaz
Bubarada ben 90 liyim oyuzden bende kas alti yapicam ki illerde emzirebileyim
Ay bisey sorucaktim unutum yaa
Neyse sonra sorarim ))

Haaa ben cc olayini sorcaktim
Boyum 170 ve 60 kiloyum
Hic memelerim yok acaba kac taktirsam ya
Olmusken buyuk olsun diyorum bari bosa agri cekmiyim para ziyan olmasin sizce???

Teşekkürler :) bakalm şekil daha net deil zamanla güzel olr diye umuyorum :) bursada estetik internationala yaptrdm 7 civarı tuttu. ödeme şekli doktor vs detay verebilirim bursadaysan
BURSADA DEĞİLİM ORDU, VE MALİYETİ HAYLİ FAZLAYMIŞ BANA GÖRE TABİ:) ÇOK ÇOK MUTLU OLURSN UMARIM :) İYİGEÇSİN HERŞEY

kaç gün kalıyor çok uzun süre kalmıyordur herhalde.... cevapladığın içinde ayrıca tşklr cansın

Ben sigara kullanmıyorum ama doktorum kullanıp kullanmadığımı sordu yani bırakmakla iyi yapmışsın
Merak etme bende günde bir paket içiyorum ameliyat sabahına kadar içtim hatta eve geldiğim gün gizli gizli içmeye devam ettim ama inan zaten içemiyorsun.O baskı varya içine çekerken bile çok rahatsız olup hemen söndürüyorsun haaaaa içmedin mi de içtim ama hep yarım bıraktım

Cok tesekur ederim

Aynen bende olmusken biraz dolgun olsun diyorum
Ve kas alti olucagi icin zaten oldugundan kucuk durucak
Insallah guzel olur

BURSADA DEĞİLİM ORDU, VE MALİYETİ HAYLİ FAZLAYMIŞ BANA GÖRE TABİ:) ÇOK ÇOK MUTLU OLURSN UMARIM :) İYİGEÇSİN HERŞEY
Teşekkür ederim inş güzel olur :) devlette yaptıran arkadaşlarda memnun karar verince uygun yer bulunur bi şekilde :)

Senin adina cok sevindim ne guzel mutlu haberler veriyorsun hepimize seninki gibi az agrili ameliyatlar ins

Insallah yaaa
Ben pazartesi istanbula ucuyorum sali hem kontroller var hem ameliyat
Ne gibi kontrollerden geciliyor acaba???

Evettttt Lütfen dua edin oğluma kavuşayım bana ihtiyacı var
Ama yapma böyle benimde oglum var insan en sevdigini düşünürmüs ya Emin ol sen yeni memislerine kavusunca cok mutlu olacaksin evlatlar annelerinin mutlulugunuda uzuntusunude hissediyor sen pozitif olki oglusunuda üzme sakin son gün oldugu icin gerginlik duygusallik diz boyuhersey güzel olacak dualrimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…