- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Bu arada profil resmine bayıldımAma yapma böyle benimde oglum var insan en sevdigini düşünürmüs yaEmin ol sen yeni memislerine kavusunca cok mutlu olacaksin evlatlar annelerinin mutlulugunuda uzuntusunude hissediyor sen pozitif olki oglusunuda üzme sakin son gün oldugu icin gerginlik duygusallik diz boyu hersey güzel olacak dualrimiz seninle
Sizlere desteğiniz için çok teşekkür ederimAma yapma böyle benimde oglum var insan en sevdigini düşünürmüs yaEmin ol sen yeni memislerine kavusunca cok mutlu olacaksin evlatlar annelerinin mutlulugunuda uzuntusunude hissediyor sen pozitif olki oglusunuda üzme sakin son gün oldugu icin gerginlik duygusallik diz boyu hersey güzel olacak dualrimiz seninle
Desteğiniz için teşekkür ederim inşallah aminAllahim yardim etsin insallah acisiz basarili gecer ameliyatin
Sureci yazarsin artik
Demi ya bende bendeBu arada profil resmine bayıldım
Canım tşk ederim umarım senin ve bütün ameliyat olacak arkadaşların ağrısız sızısız geçerameliyat olanlar olacaklar nasılsınızzzz?Defne_ efe ayh canım çok sevindim sürecinin ağrısız geçmesine.maaşallah ameliyat olacak herkesin öyle olur inş.
Ay super boyle yorumlar gorunce motive oluyorum yaa herkez cok kotu cok acili yazior iskence gibi geliyodu banaCanım tşk ederim umarım senin ve bütün ameliyat olacak arkadaşların ağrısız sızısız geçerben günden güne daha iyi oluyorum. 3. Günden beri yemeklerimi yapabiliyorum kendimi en kötüsüne hazırlamıştım :) herşey maşallah tam istediğim gibi gidiyor. Fazla büyütmüşüm gözümde :)
Kaçıncı günde aldı dikişlerinizi. Acıdımı? Bende kısmetse cuma günü gideceğim. Ama Doktorumla konuşmaya gittiğimde sormuştum msj veriyormusunuz diye , iki meme yakınlaşsın diye dıştan içe doğru , aşağı insin diye yukardan aşağı şeklinde anlatmıştı . Siz yinede Dr dinleyin derim herkesin tedavi şekli farklı :)Kızlar dün kontrole gittim dikislerimi aldı Doktor. Masaj vermiyorum sana dedi masajsiz olur mu bana mantıklı gelmedi söylemediği halde yapmalı miyim sizce
ayh canım niye böyle konuşuyosun?aaaaaa.. pozitif ol ki pozitif uyan..ne güzel istediğin bir şeyi yaşıcaksınEvetttttLütfen dua edin oğluma kavuşayım bana ihtiyacı var
çok sevndimmmmmmCanım tşk ederim umarım senin ve bütün ameliyat olacak arkadaşların ağrısız sızısız geçerben günden güne daha iyi oluyorum. 3. Günden beri yemeklerimi yapabiliyorum kendimi en kötüsüne hazırlamıştım :) herşey maşallah tam istediğim gibi gidiyor. Fazla büyütmüşüm gözümde :)
doktorunla önceden konuş da canım en az 8 saatlik açlık gerekiyo diye biliyorum ben. ona göre hazırlıklı git. kontrolden sonra hemen ameliyata almak isterse belki sorun olmasınInsallah yaaa
Ben pazartesi istanbula ucuyorum sali hem kontroller var hem ameliyat
Ne gibi kontrollerden geciliyor acaba???
Başarılar kardeeeeeeeşEvetttttLütfen dua edin oğluma kavuşayım bana ihtiyacı var
Aminn canım :)darısı senin başına:)çok sevndimmmmmmböyle devam eder inşallah.
Dur kız bende meme var akşama hemen deneyeyim bariDemi ya bende bendecicislerim olsun ayni pozu vercem
Nasılsın canım girdinmi ameliyata36 yasindayim. 4 sene kararsizlik bocalamalardan sonra nihayet kesin karar verdim yaptirmaya ve yarin sabah da oluyorum. Su an gerginim biraz :) ama neyse narkoz alana
Kadar da boyle kalicam sanirim. Gecen sene aon anda ameliyathaneye girmeden vazgectim. Ama yarin kesin giricem Buyutene kadar kurtulamayacam bu takintidan onu anladim. Neyse sorumu tekrarlamak isterim : meme ucundan olup da sonradan emziren var mi aramizda?
Bu arada Arzum sen iz kalmadi demissin, yani tamamen belirsiz mi? aslinda meme ucu kamuflaj olmasi acisindan tercih ediliyo ama meme ucu nihayetinde memenin odak/ilgi merkezi. Oradaki en ufak bir iz meme altindaki izden daha rahatsiz edici olabilir diye Dusunuyorum. Tecrubeleriniz nedir?
Hayırlısıyla çık ameliyattan sonra oturup ''neden geçen sene iptal ettirmiştim ne güzelmiş bunlar''diyeceksin .36 yasindayim. 4 sene kararsizlik bocalamalardan sonra nihayet kesin karar verdim yaptirmaya ve yarin sabah da oluyorum. Su an gerginim biraz :) ama neyse narkoz alana
Kadar da boyle kalicam sanirim. Gecen sene aon anda ameliyathaneye girmeden vazgectim. Ama yarin kesin giricem Buyutene kadar kurtulamayacam bu takintidan onu anladim. Neyse sorumu tekrarlamak isterim : meme ucundan olup da sonradan emziren var mi aramizda?
Bu arada Arzum sen iz kalmadi demissin, yani tamamen belirsiz mi? aslinda meme ucu kamuflaj olmasi acisindan tercih ediliyo ama meme ucu nihayetinde memenin odak/ilgi merkezi. Oradaki en ufak bir iz meme altindaki izden daha rahatsiz edici olabilir diye Dusunuyorum. Tecrubeleriniz nedir?
Geceden bisey yemem artik sali konrol ve ameliyat dedi doktorumdoktorunla önceden konuş da canım en az 8 saatlik açlık gerekiyo diye biliyorum ben. ona göre hazırlıklı git. kontrolden sonra hemen ameliyata almak isterse belki sorun olmasın
Sekizinci günümde alındı canım yok hiç acımadıKaçıncı günde aldı dikişlerinizi. Acıdımı? Bende kısmetse cuma günü gideceğim. Ama Doktorumla konuşmaya gittiğimde sormuştum msj veriyormusunuz diye , iki meme yakınlaşsın diye dıştan içe doğru , aşağı insin diye yukardan aşağı şeklinde anlatmıştı . Siz yinede Dr dinleyin derim herkesin tedavi şekli farklı :)
Kan testleriyle beraber meme ultrasonu istemesi lazım yani normali bu diye biliyorum.Geceden bisey yemem artik sali konrol ve ameliyat dedi doktorum
Su bile icemicrkmiyim acaba?
Ne gibi kpntroller var ki kan aliniyor baska ne var???
Ameliyat sütyeninin rengi çok tuhaf:) ben Ayyıldız operasyon sonrası sütyeni almayı düşünüyorum canım en azından birini gece takarım diğerini gündüz tişörtlerl:)Sekizinci günümde alındı canım yok hiç acımadıben masaj yapıcam ya zaten ortası ayrık belki masajla biraz toparlar :) doktorum sütyen falan da hiç al demedi hala ameliyatta takılan sütyenim ben de sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?