Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu arada profil resmine bayıldım

Sizlere desteğiniz için çok teşekkür ederim

ameliyat olanlar olacaklar nasılsınızzzz? Defne_ efe ayh canım çok sevindim sürecinin ağrısız geçmesine.maaşallah ameliyat olacak herkesin öyle olur inş.
Canım tşk ederim umarım senin ve bütün ameliyat olacak arkadaşların ağrısız sızısız geçer ben günden güne daha iyi oluyorum. 3. Günden beri yemeklerimi yapabiliyorum kendimi en kötüsüne hazırlamıştım :) herşey maşallah tam istediğim gibi gidiyor. Fazla büyütmüşüm gözümde :)

Ay super boyle yorumlar gorunce motive oluyorum yaa herkez cok kotu cok acili yazior iskence gibi geliyodu bana
Insallah iyi geceerrrrr

Kızlar dün kontrole gittim dikislerimi aldı Doktor. Masaj vermiyorum sana dedi masajsiz olur mu bana mantıklı gelmedi söylemediği halde yapmalı miyim sizce
Kaçıncı günde aldı dikişlerinizi. Acıdımı? Bende kısmetse cuma günü gideceğim. Ama Doktorumla konuşmaya gittiğimde sormuştum msj veriyormusunuz diye , iki meme yakınlaşsın diye dıştan içe doğru , aşağı insin diye yukardan aşağı şeklinde anlatmıştı . Siz yinede Dr dinleyin derim herkesin tedavi şekli farklı :)

çok sevndimmmmmm böyle devam eder inşallah.

Insallah yaaa
Ben pazartesi istanbula ucuyorum sali hem kontroller var hem ameliyat
Ne gibi kontrollerden geciliyor acaba???
doktorunla önceden konuş da canım en az 8 saatlik açlık gerekiyo diye biliyorum ben. ona göre hazırlıklı git. kontrolden sonra hemen ameliyata almak isterse belki sorun olmasın

Nasılsın canım girdinmi ameliyata

Hayırlısıyla çık ameliyattan sonra oturup ''neden geçen sene iptal ettirmiştim ne güzelmiş bunlar''diyeceksin .
Eşim dün beni uyardı ''yeter artık magic abarttın ne zaman sana baksam memelerine bakıyorsun, hayranlıkla izliyorsun'' dedi ''eeee ne yapayım 39 yaşından sonra memeli oldum olacak okadar dimi yani dedim'' kafayı mı yedim ne?

doktorunla önceden konuş da canım en az 8 saatlik açlık gerekiyo diye biliyorum ben. ona göre hazırlıklı git. kontrolden sonra hemen ameliyata almak isterse belki sorun olmasın
Geceden bisey yemem artik sali konrol ve ameliyat dedi doktorum
Su bile icemicrkmiyim acaba?
Ne gibi kpntroller var ki kan aliniyor baska ne var???

Sekizinci günümde alındı canım yok hiç acımadı ben masaj yapıcam ya zaten ortası ayrık belki masajla biraz toparlar :) doktorum sütyen falan da hiç al demedi hala ameliyatta takılan sütyenim ben de sormayı unuttum

Geceden bisey yemem artik sali konrol ve ameliyat dedi doktorum
Su bile icemicrkmiyim acaba?
Ne gibi kpntroller var ki kan aliniyor baska ne var???
Kan testleriyle beraber meme ultrasonu istemesi lazım yani normali bu diye biliyorum.
Ben bunları yapmıştım ..

Ameliyat sütyeninin rengi çok tuhaf:) ben Ayyıldız operasyon sonrası sütyeni almayı düşünüyorum canım en azından birini gece takarım diğerini gündüz tişörtlerl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…