- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Canım bu kadar aceleci olma önce bi ameliyat ol . Bedenin belli olsun sonra bakarsın alırsın en kolay iş :)Operasyon sonrasi onlar mi takiyor sudyeni
Bandaj gibimi cokmu sıkıyooo
Nezaman kendimiz alicaz peki o spor sudyenlerini
Ay hic bilmiyorum biriniz yazabilirmi
Zaten operasyondan sonra onlar takio dimiCanım bu kadar aceleci olma önce bi ameliyat ol . Bedenin belli olsun sonra bakarsın alırsın en kolay iş :)
bazen hastaneden de veriolar onu.benimki öyle olcakmış sanırım.doktor söylemişti muayene için gittiğimde.ama isterseniz dışardan da alabilirsiniz demişti.Zaten operasyondan sonra onlar takio dimi
Cok sıkıyomu acaba o taktiklari
Desteğiniz için teşekkür ederimayh canım niye böyle konuşuyosun?aaaaaa.. pozitif ol ki pozitif uyan..ne güzel istediğin bir şeyi yaşıcaksınsaat kaçta ameliyatın?
Desteğiniz için teşekkür ederim sabah 9.30 da yatış yapıcam öğleden sonra ameliyatımayh canım niye böyle konuşuyosun?aaaaaa.. pozitif ol ki pozitif uyan..ne güzel istediğin bir şeyi yaşıcaksınsaat kaçta ameliyatın?
Çok teşekkür ederimBaşarılar kardeeeeeeeş
hadi hayırlısıyla inşallah girip çıkarsın hiç kasma kendini.dua ederiz biz burdan sana için rahat olsun.Desteğiniz için teşekkür ederim
Desteğiniz için teşekkür ederim sabah 9.30 da yatış yapıcam öğleden sonra ameliyatım
Aaa bu zamana kadar denemedinmi hicc ayip etmissin o guzel goguslere vallaDur kız bende meme var akşama hemen deneyeyim bari
Dualarınızla oğluma kavuşurum inşallahhadi hayırlısıyla inşallah girip çıkarsın hiç kasma kendini.dua ederiz biz burdan sana için rahat olsun.
inşallah canım.ben seni izliyorum ama sen de beni izler misin foto koymuş muydun?Dualarınızla oğluma kavuşurum inşallah
MasallahCanım tşk ederim umarım senin ve bütün ameliyat olacak arkadaşların ağrısız sızısız geçerben günden güne daha iyi oluyorum. 3. Günden beri yemeklerimi yapabiliyorum kendimi en kötüsüne hazırlamıştım :) herşey maşallah tam istediğim gibi gidiyor. Fazla büyütmüşüm gözümde :)
Hayırlısıyla çık ameliyattan sonra oturup ''neden geçen sene iptal ettirmiştim ne güzelmiş bunlar''diyeceksin .
Eşim dün beni uyardı ''yeter artık magic abarttın ne zaman sana baksam memelerine bakıyorsun, hayranlıkla izliyorsun'' dedi ''eeee ne yapayım 39 yaşından sonra memeli oldum olacak okadar dimi yani dedim'' kafayı mı yedim ne?
Evet vücutla alakalı galibaMasallahcok iyi toparlamissin
Allah herkeze nasip etsinEvet vücutla alakalı galibadoğumlarımda normal doğum hiç fazla acı çekmedim
maniaaqq , çok meraklısın öküz olayına.. inşş senin öküzler semirmiş öküz gibi olmaz.Once bi okuzleri tatmami
Hahha ben gorecem günümü biliyorum
unutma ilk duş deneyiminiDua edin cok guzel gecsin soz veriyorum saniye saniyesini anlaticam hatta bikicaksiniz benden cok uzun yazarim kessin :)
Duanizi eksik etmeyinnnn
Bence kitabini tamamlamalisin canim
bana bir tek ağrı kesici cataflam verdi bide antibiotik vardı 1000 lik.. augmentin di galibaKizlar ameliyat sonrasi hangi ilaclarla eve dönüyorsunuz ?
ben hiç kilo almadım.. 170 boyum 53 kiloyum .Kizlar eski msjlara bakiodum ve bikac arkadas ameliyatan sonra kilo aldiklarini soylemis acaba oyle bisey oluyormu yaaa
Ben zaten 4 kilo aldim yazdan sonra
170 boyundayim 60 kiloyum
Yaza kadar 4 5 kilo vermek istiyorum dugunum var
Acaba gercekten kilo alan varmo ameliyatan sonra?????
Evet şimdiki hali varinşallah canım.ben seni izliyorum ama sen de beni izler misin foto koymuş muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?