Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım papatyam saol.. bende adım gibiyim :) gülerim bol bol herkesde gülsün isterim. Şu aralar bomba yazılar yazıyorumda pek bizim forum tadında değil.. malum memleket gündemi çok bomba. oraya arada gönderme yapıyorum.

ilk fırsatta tekrar komik anılara yer vericem.. Geçen Penti de memeleri gözüne soktuğum hani süngerli sütyen bakan bıyıklı kız modeli rüküş kızı ezmiştim ya heuheuhe ay çok kötüyüm , işte gene bi uğrayım ben bi doncuya sutyenciye ..yeni malzeme toplayım

ahhhhhh yaramı deşmeeeeeee diyetisyene gidiyorum bir de spora. ameliyattan önce başlık açıcam.orda kilo verme sürecimi de anlatmayı düşünüyorum
ya arkadaşlar ben anlamıyorum niye kilo veremiyosunuz. gecede 1 ekmek yerim istediğimde.. ne kadar abur cubur varsada tüketirim. uykudan uyanıp nutella çikolata yeme alışkanlığım çok fenadır.

ama her sabah sıcak suyla mutlaka limon suyu bal ve tarçın ekler içerim aç karnına. uyandığımda mutlaka 30 mekik çekerim
hareketliyim. spora gidiyorum ama sürekli değil.

Merak etme tek degilsinbende oyleyim ya varya imkanim olsa estetik manyagi olurum kesin ben
abartmayın ... kalkın gidin Fit in Time tarzı yerlere ..estetikle olmaz bacak . ben 36 giyiyordum ameliyattan önce fit in time a gittim çok değil sanırım 6 ders . sonra ara verdim ameliyat olayından. hemen etki etmiş. 34 pantalon aldım bikaç tane.. şuan iki beden arasındayım.

ben hiç kilo almadım.. 170 boyum 53 kiloyum .
aynı kilom sabit.. spora ara vermiştim. başlıycam. ama kilo değişmedi . hatta daha da az yedim bikaç hafta
Ay manken gibiymissin masallah
Umarim bende zayiflarim yaza kadar bi 55 olurummmmm

aynısını tattoo için diyorlardı .. ben ilk dövmemi yaptırdıktan sonra çıldırdım ikincisi için. ilki küçüktü. sonra büyük vede renkli bi tane yaptırdım. en fazla 5 ay bekledim galiba.. kaç yıldır gene istiyorum da .. doldurmayım diyorum bi sürü bi sürü

saol canım.. gerçekten çok uzundur bacak boyum benim..tek takıntım göğüstü. hallettik. bi tane foto koyayım da bakarsınız.. ben çok memnun kaldım aletli pilates ve fit in time dan.. ikisine aynı zamanda gitmedim ama .. aletli pilates bikaç sene önce gittim. fit in time a bu sene ameliyat öncesi , o kadar

Ohooo senin masallahin varmis zaten gozumun onunden tatlilar cikolatalar geciyor gözümü kapatiyorum fit vücut dolgun gögusler bide tatli dilin daha ne olsun

Ohooo senin masallahin varmis zaten gozumun onunden tatlilar cikolatalar geciyor gözümü kapatiyorum fit vücut dolgun gögusler bide tatli dilin daha ne olsun

36 beden halimi yükledim kızlar albümlere .. eylülde sanırım o foto.. şimdi 2- 3 kilo daha vermiş halim .. gerçi 650 cc protez eklendi üstüne .. heuehueh

yelizcim düğünden önce halledicez inşallah.. sanırım bende bu yaz sonu evlenicem.. beklediğimiz bi görümce düğünü olduğu için tarih hep muallakta ama .. eylüle yetişemezsek ekimde halledicez .. yaşasın yeni vücutlar , yeni biz

Tutku haline dönüsüyo desene seviyorum bende degisik olmayi ayyy ama kocam var tabii

Ameliyat sütyeninin rengi çok tuhaf:) ben Ayyıldız operasyon sonrası sütyeni almayı düşünüyorum canım en azından birini gece takarım diğerini gündüz tişörtlerl:)
ayyıldızdan memnun kalırsın .. onu kullan. ben geçen hafta osyho da buldum bi tane . ten rengi ince askılı aldım. hiç rahatsız etmiyo.. 1 yada 1, 5 ay sonra ondan da alabilirsiniz. olmadı çeker foto yükler,m. giysilerden belli olmuyo. telsiz sıkıştırmıyo. rahatsız etmiyo güzel.. çok ince sünger gibi. göğüs ucuda belli etmiyo. biz o yastık gibi süngerli sutyenlerle hiç göğüs ucu derdi çekmiyomuşuz.. şimdi inceciklerle o dert çıktı :)

Oo super hadi istedigimiz gibi oluruz dugune kadar
Bide balayi var bikinileri degistire degistire giyerizzzzz yupppiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…