Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Senin mustakbel kocan biliyormu acaba estetik oldugunu
Ben daha soylemedim

Bilmezmi, ameliyattan çıkar çıkmaz geldi.. annem babam ve o , 3 lü meme geyiğime katılıp dam üstünde un eler olayını kutladık hastanede o gece.. hatta yani hemen aç bakayım nası oldular diye atladı .. benim sargılı değildi. üst kısımda bi bant vardı kalın.. o yüzden gözüküyorlardı.. çok istiyodu zaten o , adam 1 senedir el sürmüyodu kızım ..şimdi elini çekmez oldu :)

Ay superrr yaaaaa
Benim nisanlim cok karsiydi ya ona soylemedim olup oyle soylicem
Babamla birlikte gidicez zaten istanbula
Ozendim sana masallah

Bu arada sen kac cc taktin cunku ikimizin boyu ayni tabi sen daha zayifsin 53 kilo
Ben 60 ama yinede merak ettim

Ayy masallah vallahi sana nazar etmeyelim zorunu atlatmissin gercekten. ben sezaryen oldum bakalm karsilastirma yapacagim kesin
Ay ben kendi kendime nazar deydirdim galiba kendimi iyi hissettiğim içim yanımda kardeşim olmasına ve bütün işleri yapmasına rağmen durmadım gittim koltuğu ittim birden sancı gibi bişey girdi. Şimdi biraz ağrım var. Yarın bandajlarımı çıkarmak için gidince söyleyeceğim tesadüfen Dr bi gün öne çekti allahtan

Yillarin hasretligi gideriliyo tabi

Evet :)) biz ne yapacağız bu göğüs uçlarını!küçük memişlerde sanki daha büyük oluyor şimdi ortaya çıktılar . Sen al bizde senden görüp alırız :)

Ay koltuk mu ittin sen canina yazik ya zorlama bu kadar yat dinlen sonucta bi ameliyat gecirdindr.unda one cekmesi iyi olmus aklin kalmaz en azindan

Hatun acil diyorum acil dikkat ediyosun. ameliyattan önce kilo vermen lazım.. sonra hareket kısıtlanıyo
Bugün öğle arası okula keşkek geldi yedik.akşam eşim mantı almış yaptım yedik.şuan patlamak üzereyim.ben bu iştahı nasıl kapatcam yaaaaaa sigaraya geri başlasam aslında hemen veririm ama 5 ayım boşa gider.5 ay eşittir 10 kilo oooooffffffff.kendimi sehpanın üzerinden atıp intihar etcem

36 beden halimi yükledim kızlar albümlere .. eylülde sanırım o foto.. şimdi 2- 3 kilo daha vermiş halim .. gerçi 650 cc protez eklendi üstüne .. heuehueh
Bebeğim çok güzel bir hatunmuşsun maşallah boy sende zarafet sende güzellik sende meme sende beceriklilik sende tatlı dil sende kız seni alan yaşadı.yalnız yüzünü çiçeklerle kapatsan nasıl olur kuzum.fazlamı evhamlıyım acep bilmem.anne içgüdüsü sanırım kuzum.çok öptüm güzellik

Merhaba kızlar moralim biraz bozuldu arkadaşım memelerimi gördü ve begenmedi meme gibi değil bunlar resmen kare moralini bozmak için söylemiyorum ama bi terslik olabilir Doktorumla konuş dedi. Daha çok yeni olduğunu ödemli şiş ve gergin olduğunu anlattım. Ama insan böyle durumlarda yine de kafaya takiyor. Albüme yeni foto koydum lütfen yorum yapın kızlar bi terslik varsa söyleyin nesnel davranacaginiza inanıyorum

Ay cok komiksin yaa
Verirsin canim ameliyatina nekadar kaldi ki

Ay kizlarre icimde kotu bi his var yaaaa
Az kaldi diyemi yoksaaaa

Kas altı ve kas üstümü oluyormuş ameliyotlar bende perşembe olucam tek korkum istediğim gibi olur mu

Kas altı ve kas üstümü oluyormuş ameliyotlar bende perşembe olucam tek korkum istediğim gibi olur mu

Kas alti hem daha dogal duruyormus hemde emzirebiliyorsun
Ama daha cok agrio diyorlar
Ay bende sali olucam yaaa
Sen yaeinmi olcan kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…