- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Oo super hadi istedigimiz gibi oluruz dugune kadar
Bide balayi var bikinileri degistire degistire giyerizzzzz yupppiiiii
ben denedim hep evde.. bazılarını giyebilicem ama asla giyemeyeceğim var.. yani giysen giyersinde yarısından fazlası bikiniden taşıyo. benımki giydirmezOo super hadi istedigimiz gibi oluruz dugune kadar
Bide balayi var bikinileri degistire degistire giyerizzzzz yupppiiiii
Senin mustakbel kocan biliyormu acaba estetik oldugunu
Ben daha soylemedim
Hahaha süpersin sisleri insin de minciklicam bol bol ☺arada mıncıklayın işte.. biz öyle yapıyoruz. banada masaj vermemişti :)
Ay superrr yaaaaaBilmezmi, ameliyattan çıkar çıkmaz geldi.. annem babam ve o , 3 lü meme geyiğime katılıp dam üstünde un eler olayını kutladık hastanede o gece.. hatta yani hemen aç bakayım nası oldular diye atladı .. benim sargılı değildi. üst kısımda bi bant vardı kalın.. o yüzden gözüküyorlardı.. çok istiyodu zaten o , adam 1 senedir el sürmüyodu kızım ..şimdi elini çekmez oldu :)
Ay ben kendi kendime nazar deydirdim galibaAyy masallah vallahi sana nazar etmeyelimzorunu atlatmissin gercekten. ben sezaryen oldum bakalm karsilastirma yapacagim kesin
Yillarin hasretligi gideriliyo tabiBilmezmi, ameliyattan çıkar çıkmaz geldi.. annem babam ve o , 3 lü meme geyiğime katılıp dam üstünde un eler olayını kutladık hastanede o gece.. hatta yani hemen aç bakayım nası oldular diye atladı .. benim sargılı değildi. üst kısımda bi bant vardı kalın.. o yüzden gözüküyorlardı.. çok istiyodu zaten o , adam 1 senedir el sürmüyodu kızım ..şimdi elini çekmez oldu :)
Evet :)) biz ne yapacağız bu göğüs uçlarını!küçük memişlerde sanki daha büyük oluyor şimdi ortaya çıktılar . Sen al bizde senden görüp alırız :)ayyıldızdan memnun kalırsın .. onu kullan. ben geçen hafta osyho da buldum bi tane . ten rengi ince askılı aldım. hiç rahatsız etmiyo.. 1 yada 1, 5 ay sonra ondan da alabilirsiniz. olmadı çeker foto yükler,m. giysilerden belli olmuyo. telsiz sıkıştırmıyo. rahatsız etmiyo güzel.. çok ince sünger gibi. göğüs ucuda belli etmiyo. biz o yastık gibi süngerli sutyenlerle hiç göğüs ucu derdi çekmiyomuşuz.. şimdi inceciklerle o dert çıktı :)
Ay ben kendi kendime nazar deydirdim galibakendimi iyi hissettiğim içim yanımda kardeşim olmasına ve bütün işleri yapmasına rağmen durmadım gittim koltuğu ittim birden sancı gibi bişey girdi. Şimdi biraz ağrım var. Yarın bandajlarımı çıkarmak için gidince söyleyeceğim tesadüfen Dr bi gün öne çekti allahtan
Bugün öğle arası okula keşkek geldi yedik.akşam eşim mantı almış yaptım yedik.şuan patlamak üzereyim.ben bu iştahı nasıl kapatcam yaaaaaa sigaraya geri başlasam aslında hemen veririm ama 5 ayım boşa gider.5 ay eşittir 10 kilo oooooffffffff.kendimi sehpanın üzerinden atıp intihar etcemHatun acil diyorum acil dikkat ediyosun. ameliyattan önce kilo vermen lazım.. sonra hareket kısıtlanıyo
Bebeğim çok güzel bir hatunmuşsun maşallah boy sende zarafet sende güzellik sende meme sende beceriklilik sende tatlı dil sende kız seni alan yaşadı.yalnız yüzünü çiçeklerle kapatsan nasıl olur kuzum.fazlamı evhamlıyım acep bilmem.anne içgüdüsü sanırım kuzum.çok öptüm güzellik36 beden halimi yükledim kızlar albümlere .. eylülde sanırım o foto.. şimdi 2- 3 kilo daha vermiş halim .. gerçi 650 cc protez eklendi üstüne .. heuehueh
Ay cok komiksin yaaBugün öğle arası okula keşkek geldi yedik.akşam eşim mantı almış yaptım yedik.şuan patlamak üzereyim.ben bu iştahı nasıl kapatcam yaaaaaa sigaraya geri başlasam aslında hemen veririm ama 5 ayım boşa gider.5 ay eşittir 10 kilo oooooffffffff.kendimi sehpanın üzerinden atıp intihar etcem
Benim sali olucak ameliyat 29 mart yaniSenin ameliyat ne zamandı yeliz kas altımı olucak?
Kas altı ve kas üstümü oluyormuş ameliyotlar bende perşembe olucam tek korkum istediğim gibi olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?