Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hayır canım önümüzddki hafta ama şimdiden uykularım kaçtı yaaaa nerde ameliyat olucaksın ?

Bende korkuyorum acıya dayanırım ama sonuç önemli umarım ikimizinde herşey istediği gibi olsun :)

Bende korkuyorum acıya dayanırım ama sonuç önemli umarım ikimizinde herşey istediği gibi olsun :)
Ayyy insallah cnm yaa herkezin guzel gecsin basarili gecsin
Sonuclarda istedigimiz gibi olsun
Benim hic memislerim yok
Kac taktiricagimi bile bilmiyorum
Boyum da uzun 170
60 kiloyum kucuk taksam bosuna aciyi cekmis olurum
Sen kac boyundasin peki bide kilon

Benim memişler de çok ufak dolgulu sütyen takmaktan bıktım boy 1.68 kilom 54 ben biraz dolgun istiyorum göğüslerimi onca ağrıya sızıya ve bu uykusuz korkulu gecelere değsin inşallah

Ay superrr yaaaaa
Benim nisanlim cok karsiydi ya ona soylemedim olup oyle soylicem
Babamla birlikte gidicez zaten istanbula
Ozendim sana masallah
bizim ailede ayıp falan diil böyle şeyler..hatta dedim annemle babama hadi bakalım bana borçlusunuz. siz beni yapmışsınız olmamış. memesiz yapmışsınız memeyi doktor tamamladı.. silikon paramı alıcam sizden diye pek gülüştük. bitek müstakbel kayınvalidem geçmiş olsuna aradığında pek kaygılıydı bişi olurmu tehlikesi varmı, yok çocuk olursa terslik olurmu falan. neyseki rahatladı sanırım sonradan

Bu arada sen kac cc taktin cunku ikimizin boyu ayni tabi sen daha zayifsin 53 kilo
Ben 60 ama yinede merak ettim
325 cc yuvarlak high profil benimki .. 350 olsamıydı diye düşünüyorum ama büyümesi daha bitişik yapmıyor.
Dün denedim gene bikaç iç çamaşır. bitişik olmadığı için göğüs büyüdükte o sevmediğim top gibi görüntü artacakmış. takviyeli sutyenlerden birinin içini çıkarıp denedim. maşallah pamela oldum. yanlardan toplayıp yukarı kaldırdığı için sungeri çıkarsanda fırlıyolar tabiki Cup kısmıda küçük olduğu için. ama üst kısmına bakınca silikon gibi duruyo o zaman. geçen kuaföre gittiğimde orda k bi kadın dedi ayy hiç silikon gibi değil çok doğal diye. bende dolgun olsun istiyorum ama fırlak olmasından hep korktum. daha doğum yapmadık

ne nazarı , sen yapmışsın.. itme çekme hiçbişi yapma.. ben damacanadan su doldurmaya bile yeni başladım. çok dikkat et . hala üst raflara uzanmıyorum. 2 ay çok önemli ..

canım nasıl oldular.
ortası bırlesıkmı nasıl duruyorlar :)

Evet :)) biz ne yapacağız bu göğüs uçlarını!küçük memişlerde sanki daha büyük oluyor şimdi ortaya çıktılar . Sen al bizde senden görüp alırız :)
oysho dan aldığımı buldum netten. rahat dediğim buydu. sürekli sporcu sutyeni takmaktan içiniz şiştiğinde bunu alabilirsiniz. telsiz , çok rahat sıkmıyo da.. tabiki bende bu hatundaki gibi durmuyo. heuehueh hatun göğüssüz

Evet :)) biz ne yapacağız bu göğüs uçlarını!küçük memişlerde sanki daha büyük oluyor şimdi ortaya çıktılar . Sen al bizde senden görüp alırız :)
defnecim benım zaten küçücüktü ucu da , geniş değildir. ama sonuçta ince sutyenle hepsi belli oluyo. bant aldım ben 2- 3 kez öyle yaptım napiim

tam dayaklıksın .. başkada yorum yapmiicam..
not , mantuya bayılırım :) güzelmiydi bari

kafamı keseyimmi fotodan.. yada fotoyu sileyim mi ..gören gördü .. amacına ulaştı :)

bana bir karelik gelmedi.. ayrıca daha yeni.. gerçi benim görüntümde çok değişiklik olmadı. üst kısımlardaki şişlik 10 gün yada 15 gün sonra inmişti galiba.. sonrasında hep aynı sanki.. az daha bekle, sonra dr a sor

Kas alti hem daha dogal duruyormus hemde emzirebiliyorsun
Ama daha cok agrio diyorlar
Ay bende sali olucam yaaa
Sen yaeinmi olcan kizz

Yelizcim şu panik havandan çık artık..sakin ol.. ameliyata öyle girme.. ne kadar sakin girersen o kadar iyi güzel ve sorunsuz geçer.. kaslarını da gerersen kendin gerilip, ameliyat sonrası ağrın olur.. şurda ilk 3 gün, ara ara sancısı acısı olacak , bak ara ara diyorum tüm gün değil..arada bi sızlama oluyo. uzun süre yattıktan sonra ayağa kalkınca biraz yanma acıma oluyor. ben o zaman derin nefes alırdım, hani filmlerde doğum egzersizi yapanlar oluyo ya. onun gibi bişi..bikaç dakkaya geçerdi.. birinin elini sıkardım yada yastığımı. bak okurken sana uzunmuş gibi gelebilir. en fazla 4 - 5 dakka sürüyo sonra hafifleyip geçiyo acısı. ama öküzler sabit tabi bi süre.. dua et öküz acıtmıyo sadece baskı hissi var

canım nasıl oldular.
ortası bırlesıkmı nasıl duruyorlar :)
Bitişmiyor ya, o göğüs yapısı.. silikonu zaten ortadan başlatamıyorlar belli. göğsün ayrıksa ayrık oluyor. küçük göğüslüde olsan bir yapısı var ben onu anladım. evde sıkıştıran sutyenlerle denedim. bitişiyo gibi oluyo ama o zamandan üst kısımdan top gibi duruyolar. belki zamanla değişir şekil 2 ay bile bitmedi henüz benim.

Ay bana boyle motive edici yazilar yazin kaldi bilac gun coook sagol canim
Insallah dedigin hibi pek aci hisetmem ya
Benide izlermisin ameliyatan once sherkezin fotolarina bakayim merak ediyorum
Kac taksam kac etsem diye
Boyumuzda ayni belki aynisini isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…