Ay ben sende once olucam demekkiHayır canım önümüzddki hafta ama şimdiden uykularım kaçtı yaaaa nerde ameliyat olucaksın ?
Ayyy insallah cnm yaa herkezin guzel gecsin basarili gecsinBende korkuyorum acıya dayanırım ama sonuç önemli umarım ikimizinde herşey istediği gibi olsun :)
Teşekkürler canım iyileşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok zormus kimsenin gözünü korkutmak gibi olmayayim da :)
bizim ailede ayıp falan diil böyle şeyler..hatta dedim annemle babama hadi bakalım bana borçlusunuz. siz beni yapmışsınız olmamış. memesiz yapmışsınız memeyi doktor tamamladı.. silikon paramı alıcam sizden diye pek gülüştük. bitek müstakbel kayınvalidem geçmiş olsuna aradığında pek kaygılıydı bişi olurmu tehlikesi varmı, yok çocuk olursa terslik olurmu falan. neyseki rahatladı sanırım sonradanAy superrr yaaaaa
Benim nisanlim cok karsiydi ya ona soylemedim olup oyle soylicem
Babamla birlikte gidicez zaten istanbula
Ozendim sana masallah
325 cc yuvarlak high profil benimki .. 350 olsamıydı diye düşünüyorum ama büyümesi daha bitişik yapmıyor.Bu arada sen kac cc taktin cunku ikimizin boyu ayni tabi sen daha zayifsin 53 kilo
Ben 60 ama yinede merak ettim
heuhehe çok fenaydı öle böle diil..Yillarin hasretligi gideriliyo tabi
ne nazarı , sen yapmışsın.. itme çekme hiçbişi yapma.. ben damacanadan su doldurmaya bile yeni başladım. çok dikkat et . hala üst raflara uzanmıyorum. 2 ay çok önemli ..Ay ben kendi kendime nazar deydirdim galibakendimi iyi hissettiğim içim yanımda kardeşim olmasına ve bütün işleri yapmasına rağmen durmadım gittim koltuğu ittim birden sancı gibi bişey girdi. Şimdi biraz ağrım var. Yarın bandajlarımı çıkarmak için gidince söyleyeceğim tesadüfen Dr bi gün öne çekti allahtan
canım nasıl oldular.10. gün biz daldık olaya.. o zaman hafif elle müdahale vardı ..fazla yaklaştırmadım. 1. ay dolduğunda da gayet rahattım.
geçen gün benimki yorum yaptı artık iyice normale döndüler heralde baya bi yüklendim sesin çıkmadı diye :) 42 gün oldu benim :)
oysho dan aldığımı buldum netten. rahat dediğim buydu. sürekli sporcu sutyeni takmaktan içiniz şiştiğinde bunu alabilirsiniz. telsiz , çok rahat sıkmıyo da.. tabiki bende bu hatundaki gibi durmuyo. heuehueh hatun göğüssüzEvet :)) biz ne yapacağız bu göğüs uçlarını!küçük memişlerde sanki daha büyük oluyor şimdi ortaya çıktılar . Sen al bizde senden görüp alırız :)
defnecim benım zaten küçücüktü ucu da , geniş değildir. ama sonuçta ince sutyenle hepsi belli oluyo. bant aldım ben 2- 3 kez öyle yaptım napiimEvet :)) biz ne yapacağız bu göğüs uçlarını!küçük memişlerde sanki daha büyük oluyor şimdi ortaya çıktılar . Sen al bizde senden görüp alırız :)
tam dayaklıksın .. başkada yorum yapmiicam..Bugün öğle arası okula keşkek geldi yedik.akşam eşim mantı almış yaptım yedik.şuan patlamak üzereyim.ben bu iştahı nasıl kapatcam yaaaaaa sigaraya geri başlasam aslında hemen veririm ama 5 ayım boşa gider.5 ay eşittir 10 kilo oooooffffffff.kendimi sehpanın üzerinden atıp intihar etcem
kafamı keseyimmi fotodan.. yada fotoyu sileyim mi ..gören gördü .. amacına ulaştı :)Bebeğim çok güzel bir hatunmuşsun maşallah boy sende zarafet sende güzellik sende meme sende beceriklilik sende tatlı dil sende kız seni alan yaşadı.yalnız yüzünü çiçeklerle kapatsan nasıl olur kuzum.fazlamı evhamlıyım acep bilmem.anne içgüdüsü sanırım kuzum.çok öptüm güzellik
bana bir karelik gelmedi.. ayrıca daha yeni.. gerçi benim görüntümde çok değişiklik olmadı. üst kısımlardaki şişlik 10 gün yada 15 gün sonra inmişti galiba.. sonrasında hep aynı sanki.. az daha bekle, sonra dr a sorMerhaba kızlar moralim biraz bozuldu arkadaşım memelerimi gördü ve begenmedi meme gibi değil bunlar resmen kare moralini bozmak için söylemiyorum ama bi terslik olabilir Doktorumla konuş dedi. Daha çok yeni olduğunu ödemli şiş ve gergin olduğunu anlattım. Ama insan böyle durumlarda yine de kafaya takiyor. Albüme yeni foto koydum lütfen yorum yapın kızlar bi terslik varsa söyleyin nesnel davranacaginiza inanıyorum
Kas alti hem daha dogal duruyormus hemde emzirebiliyorsun
Ama daha cok agrio diyorlar
Ay bende sali olucam yaaa
Sen yaeinmi olcan kizz
izledim seni.. görebilirsin fotoğraflarımıBenim memişler de çok ufak dolgulu sütyen takmaktan bıktım boy 1.68 kilom 54 ben biraz dolgun istiyorum göğüslerimi onca ağrıya sızıya ve bu uykusuz korkulu gecelere değsin inşallah
Bitişmiyor ya, o göğüs yapısı.. silikonu zaten ortadan başlatamıyorlar belli. göğsün ayrıksa ayrık oluyor. küçük göğüslüde olsan bir yapısı var ben onu anladım. evde sıkıştıran sutyenlerle denedim. bitişiyo gibi oluyo ama o zamandan üst kısımdan top gibi duruyolar. belki zamanla değişir şekil 2 ay bile bitmedi henüz benim.canım nasıl oldular.
ortası bırlesıkmı nasıl duruyorlar :)
Ay bana boyle motive edici yazilar yazin kaldi bilac gun coook sagol canimYelizcim şu panik havandan çık artık..sakin ol.. ameliyata öyle girme.. ne kadar sakin girersen o kadar iyi güzel ve sorunsuz geçer.. kaslarını da gerersen kendin gerilip, ameliyat sonrası ağrın olur.. şurda ilk 3 gün, ara ara sancısı acısı olacak , bak ara ara diyorum tüm gün değil..arada bi sızlama oluyo. uzun süre yattıktan sonra ayağa kalkınca biraz yanma acıma oluyor. ben o zaman derin nefes alırdım, hani filmlerde doğum egzersizi yapanlar oluyo ya. onun gibi bişi..bikaç dakkaya geçerdi.. birinin elini sıkardım yada yastığımı. bak okurken sana uzunmuş gibi gelebilir. en fazla 4 - 5 dakka sürüyo sonra hafifleyip geçiyo acısı. ama öküzler sabit tabi bi süre.. dua et öküz acıtmıyo sadece baskı hissi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?