Ay bana boyle motive edici yazilar yazin kaldi bilac gun coook sagol canim
Insallah dedigin hibi pek aci hisetmem ya
Benide izlermisin ameliyatan once sherkezin fotolarina bakayim merak ediyorum
Kac taksam kac etsem diye
Boyumuzda ayni belki aynisini isterim
ayh canım sen şanslı kısımsın demek ki.metabolizman ii çalışıo.benim metabolizmamın olduğundan bile şüpheliyim ben o dereceya arkadaşlar ben anlamıyorum niye kilo veremiyosunuz. gecede 1 ekmek yerim istediğimde.. ne kadar abur cubur varsada tüketirim. uykudan uyanıp nutella çikolata yeme alışkanlığım çok fenadır.
ama her sabah sıcak suyla mutlaka limon suyu bal ve tarçın ekler içerim aç karnına. uyandığımda mutlaka 30 mekik çekerim
hareketliyim. spora gidiyorum ama sürekli değil.
Kıyamam yaaaayh canım sen şanslı kısımsın demek ki.metabolizman ii çalışıo.benim metabolizmamın olduğundan bile şüpheliyim ben o derece
Denemem mi denedim tabi giy çıkar,giy çıkarAaa bu zamana kadar denemedinmi hicc ayip etmissin o guzel goguslere vallasende dantellilerde vardir simdi ben olsam giyer giyer cikartirim
Hahahaİzliyorum zaten hatun.. görmedinmi :) sen yükledinmi fotoğraf. bi yükle de bakalım acep nasıl olacak
az gül hadi bi video yolluyorum, TEMSİLİDİR , il duş deneyiminde sırtını kaşıyıp kurulayan ben :)
https://www.facebook.com/
Evet canım ilaç gibi geldi . Dinlen dinlen sıkılıyor insanAy koltuk mu ittin sen canina yazik ya zorlama bu kadar yat dinlen sonucta bi ameliyat gecirdin dr.unda one cekmesi iyi olmus aklin kalmaz en azindan
ne nazarı , sen yapmışsın.. itme çekme hiçbişi yapma.. ben damacanadan su doldurmaya bile yeni başladım. çok dikkat et . hala üst raflara uzanmıyorum. 2 ay çok önemli ..[/QUOTEE
Evet biraz geç anladım :) insan kendini iyi hissedince herşeyi yapacağım zannediyor bide ben tez canlıyım ama artık dinleniyorum
oysho dan aldığımı buldum netten. rahat dediğim buydu. sürekli sporcu sutyeni takmaktan içiniz şiştiğinde bunu alabilirsiniz. telsiz , çok rahat sıkmıyo da.. tabiki bende bu hatundaki gibi durmuyo. heuehueh hatun göğüssüz Eki Görüntüle 1801476 Eki Görüntüle 1801476
öyle pek seksi bişi değil ama, tipik sporcu sutyeninden iyidir ve rahatsız edici özelliği olmadığı ve azcık dantel falan olduğu için giyilebilirGüzelmiş! ilerleyen zamanda alınacak listesine eklenmiştir :)
Hadi hayırlı olsun , güzel geçsin bakalım.. iyi haberlerini bekliyoruz hepimşzç 3 saat çok değilmi ya. seni çok mu uğraşmalıydıHerkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
ayh hadi inşallah canım güzel geçeceğine inanıyorum benHerkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
Mantı süperdi.sabah sıcak suya limon sıktım tarçın koydum bal bitmişti pekmez koydum içtim. 30 mekik çektim .rejimdeyim tamam tamam kızmatam dayaklıksın .. başkada yorum yapmiicam..
not , mantuya bayılırım :) güzelmiydi bari
İnşallah ağustos canımAy cok komiksin yaa
Verirsin canim ameliyatina nekadar kaldi ki
Hayırlı olsun canım benim.dualarımız seninle.Allahım yardımcın olsunHerkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
heuhehe çok fenaydı öle böle diil..
eskiden sutyensiz yatmazdım, ancak öyle taş gibi duruyodu şimdi cıbıl yatıyorum :)
Ayy arsiv guzel fikirmis ic camasiri katologu gibiDenemem mi denedim tabi giy çıkar,giy çıkarher ay resim çekip arşiv yapıyorum değişimi anlamak için ama ben tam olarak profilindeki pozun aynısını yapmadım ama yapıcam hatta kendi profil resmim yapıcam yuhuu
Ay ayni kuzeenim gibisin ya cok komiksinMantı süperdi.sabah sıcak suya limon sıktım tarçın koydum bal bitmişti pekmez koydum içtim. 30 mekik çektim .rejimdeyim tamam tamam kızma
Herkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
Electraa cok alem kadinsin yaİzliyorum zaten hatun.. görmedinmi :) sen yükledinmi fotoğraf. bi yükle de bakalım acep nasıl olacak
az gül hadi bi video yolluyorum, TEMSİLİDİR , il duş deneyiminde sırtını kaşıyıp kurulayan ben :)
https://www.facebook.com/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?