Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İzliyorum zaten hatun.. görmedinmi :) sen yükledinmi fotoğraf. bi yükle de bakalım acep nasıl olacak

az gül hadi bi video yolluyorum, TEMSİLİDİR , il duş deneyiminde sırtını kaşıyıp kurulayan ben :)

https://www.facebook.com/

ayh canım sen şanslı kısımsın demek ki.metabolizman ii çalışıo.benim metabolizmamın olduğundan bile şüpheliyim ben o derece

Aaa bu zamana kadar denemedinmi hicc ayip etmissin o guzel goguslere vallasende dantellilerde vardir simdi ben olsam giyer giyer cikartirim
Denemem mi denedim tabi giy çıkar,giy çıkar her ay resim çekip arşiv yapıyorum değişimi anlamak için ama ben tam olarak profilindeki pozun aynısını yapmadım ama yapıcam hatta kendi profil resmim yapıcam yuhuu

Hahaha
Bende foto eklicem ameliyatdan sonra hem eski hem yeni olarak eklerim
Demissin ya high profil aralarindaki fark ne ki

Ay koltuk mu ittin sen canina yazik ya zorlama bu kadar yat dinlen sonucta bi ameliyat gecirdindr.unda one cekmesi iyi olmus aklin kalmaz en azindan
Evet canım ilaç gibi geldi . Dinlen dinlen sıkılıyor insan

Hadi hayırlı olsun , güzel geçsin bakalım.. iyi haberlerini bekliyoruz hepimşzç 3 saat çok değilmi ya. seni çok mu uğraşmalıydı

ayh hadi inşallah canım güzel geçeceğine inanıyorum ben güzel haberlerini bekliyoruz.senin dikleştirme de mi olcak?

Hayırlı olsun canım benim.dualarımız seninle.Allahım yardımcın olsun

Ayy arsiv guzel fikirmis ic camasiri katologu gibi wowww bekliyoruz merakla magic angel

Hadi allahin izniyle cok guzel gecicek
Sureci yazarsin canim merakla beklicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…