Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun canim ve simdiden cok gecmis olsun iyi haberlerinle seni bekliyoruz

Hadi hayırlısı :) güzel haberlerini bekliyoruz . Sende bizim Memişli Gurubuna dail oldun gözün aydın :)

Mantı süperdi.sabah sıcak suya limon sıktım tarçın koydum bal bitmişti pekmez koydum içtim. 30 mekik çektim .rejimdeyim tamam tamam kızma

heyyooo , aferin canım zararı olmaz dene bak ..hem vücud direncini arttırır. her yerde yazar bi bak netten yani benim uyduruğum değil. Bu arada bi arkadaşımdan duyduğum yoğurt kırmızı biber olayını da denedim. O da süper . yalnız midenize dokunuyorsa yapamazsanız. Küçük kase yoğurt a yarım limon yada 1 de olabilir, 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber.. bunu akşam yatmadan yapıcaksın. Ben zaten yoğurt çok severim. Acıda severim. Tadınıda çok sevdim. Mide karın bel bölgesi için gayet iyi. Orayı inceltirsin. Mekiği bırakma. Bak gör fark edeceksin bikaç haftaya

Arkadaşlar fotoğraf görmek istiyorsunuz , yalnız ameliyat olmasanız da sizde şimdiki halini koyun. Gerçekten burda sahte profillerde var. bende daha önce bazen kızardım arkadaşlara ama , fotoğraf yoksa bende kendi fotoğraflarımın görülmesine sıcak bakmıyorum. Kimi zamanda samimiyet güven meselesi o yüzden izliyorum yada izliyoruz. facebook tan da ekli olup haberleştiğim birkaç arkadaşım da oldu .Benim profilimde sahte değil ben benim.. ama dediğim gibi herkesi izlemeye almıyorum. Anlayış için teşekkürler

canım çok doğru yazmışsın çok haklısın.hayırdır şüphelendiğin birileri mi var?

kaç gün kalıyor çok uzun süre kalmıyordur herhalde.... cevapladığın içinde ayrıca tşklr cansın

Buna doktor karar verir. Maximum 7 gün ama yaygın olarak 3 4 günde çeken doktorlar var. Benim gibi pinpirikliysen doktoru dinlemeyip bu kan durmuyor biraz daha kalsın diyerek 3 günlük dreni 5 gün tutma sakın :) Nasıl dikiş kaynıyorsa dren boruları da derinle kaynamaya başlar ve çıkartılırken zorluk yaşarsın Tıpkı benim doktorun neşterle 1, 2 cm derimi kesip boruları ancak öyle çekebilmesi gibi.. : ((

peki enuygunolan ne ise öyleyaparım artık. çoktşklr verdiğinbilgiler için... çokgeçmişolsun tekrar

Bakıcam artık şuan kare olmasa da şekli hoşuma gitmiyor pek, yani böyle kalırsa sıkıntı

Kizlar normal meme buyutme operasyonu 45 dk ile 1 saat arasi surmuyormu

Ve tam nezaman kendine geliosun ameliyatdan sonra

Evet :)) biz ne yapacağız bu göğüs uçlarını!küçük memişlerde sanki daha büyük oluyor şimdi ortaya çıktılar . Sen al bizde senden görüp alırız :)
Aynı dert bende de var göğüs ucu yav meme yoktu yaptırdık sütyen kullanmıyalım dedik ama nafile
pentiden göğüs ucu silikonları var onlardan aldım ,çok kullanışlı anca öyle sütyensiz gezebiliyorum

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…