merak etttim yakın sürede bende yaptırıcam izle bnideizledim seni.. görebilirsin fotoğraflarımı
Allah yardimcin olsun canim ve simdiden cok gecmis olsun iyi haberlerinle seni bekliyoruzHerkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
Hadi hayırlısı :) güzel haberlerini bekliyoruz . Sende bizim Memişli Gurubuna dail oldun gözün aydın :)Herkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
Mantı süperdi.sabah sıcak suya limon sıktım tarçın koydum bal bitmişti pekmez koydum içtim. 30 mekik çektim .rejimdeyim tamam tamam kızma
şuan izleyip bikez daha güldüm.. kendimi getirdim gözüme :)Electraa cok alem kadinsin yamoral deposusun
Hahah biraz da memelerim yapıldıktan sonra ben dansıİzliyorum zaten hatun.. görmedinmi :) sen yükledinmi fotoğraf. bi yükle de bakalım acep nasıl olacak
az gül hadi bi video yolluyorum, TEMSİLİDİR , il duş deneyiminde sırtını kaşıyıp kurulayan ben :)
https://www.facebook.com/
canım çok doğru yazmışsın çok haklısın.hayırdır şüphelendiğin birileri mi var?Arkadaşlar fotoğraf görmek istiyorsunuz , yalnız ameliyat olmasanız da sizde şimdiki halini koyun. Gerçekten burda sahte profillerde var. bende daha önce bazen kızardım arkadaşlara ama , fotoğraf yoksa bende kendi fotoğraflarımın görülmesine sıcak bakmıyorum. Kimi zamanda samimiyet güven meselesi o yüzden izliyorum yada izliyoruz. facebook tan da ekli olup haberleştiğim birkaç arkadaşım da oldu .Benim profilimde sahte değil ben benim.. ama dediğim gibi herkesi izlemeye almıyorum. Anlayış için teşekkürler
kaç gün kalıyor çok uzun süre kalmıyordur herhalde.... cevapladığın içinde ayrıca tşklr cansın
peki enuygunolan ne ise öyleyaparım artık. çoktşklr verdiğinbilgiler için... çokgeçmişolsun tekrarBuna doktor karar verir. Maximum 7 gün ama yaygın olarak 3 4 günde çeken doktorlar var. Benim gibi pinpirikliysen doktoru dinlemeyip bu kan durmuyor biraz daha kalsın diyerek 3 günlük dreni 5 gün tutma sakın :) Nasıl dikiş kaynıyorsa dren boruları da derinle kaynamaya başlar ve çıkartılırken zorluk yaşarsınTıpkı benim doktorun neşterle 1, 2 cm derimi kesip boruları ancak öyle çekebilmesi gibi.. : ((
korkma ağrılar gelip geçicikorkutma ya bende yaptırcam
Bakıcam artık şuan kare olmasa da şekli hoşuma gitmiyor pek, yani böyle kalırsa sıkıntıbana bir karelik gelmedi.. ayrıca daha yeni.. gerçi benim görüntümde çok değişiklik olmadı. üst kısımlardaki şişlik 10 gün yada 15 gün sonra inmişti galiba.. sonrasında hep aynı sanki.. az daha bekle, sonra dr a sor
Aynı dert bende de var göğüs ucu yav meme yoktu yaptırdık sütyen kullanmıyalım dedik ama nafileEvet :)) biz ne yapacağız bu göğüs uçlarını!küçük memişlerde sanki daha büyük oluyor şimdi ortaya çıktılar . Sen al bizde senden görüp alırız :)
Hayırlı olsunHerkese hayırlı günler Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nden yazıyorum odama yerleştim. 12.30 da ameliyatım başlayacak.Doktorum 3 saat süreceğini Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir şekilde ameliyattan çıkacağımı söyledi.
İniallah istediğin gibi olur hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliyoruzHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?