- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Anaaaa geceleri nutella kaşıklamakta yanlız değilmişimya arkadaşlar ben anlamıyorum niye kilo veremiyosunuz. gecede 1 ekmek yerim istediğimde.. ne kadar abur cubur varsada tüketirim. uykudan uyanıp nutella çikolata yeme alışkanlığım çok fenadır.
ama her sabah sıcak suyla mutlaka limon suyu bal ve tarçın ekler içerim aç karnına. uyandığımda mutlaka 30 mekik çekerim
hareketliyim. spora gidiyorum ama sürekli değil.
Hayır bende his kaybı olmadı hiç... İlk Zaman'lar çok hassastı hatta. İnşallah sizdede olmazarzum77 sizinde ameliyat meme ucu olmuş galiba bende meme ucundan olucam his kaybı oluyor mu çok heycanlıyım
Ben karın germe ameliyatımda kullandım Kantoron yağını. Doktorum önermişti.arzum77 kantaron yağını ne kadar sonra kullandınız dikiş izlerinde?
Anaaaa geceleri nutella kaşıklamakta yanlız değilmişim
Aynen nekadar abur cubur varsa talı,çikolata,kek,börek çörek ne varsa yerim ama gram kilo alamam haaa istiyorum ama alamıyorum sadece ekmeği sabahları kahvaltı harici yemem onuda isteyerek değil istesemde yiyemem
Ameliyattan önce 50 kiloydum şimdi 52 zaten memeler 1 kiloanca 1 kilo alabilmişim
Ama şu nutella olayını gerçekten anlamış değilim bir insan her gece uykusundan uyanıp gözler yarı kapalı kaşık kaşık yermi yav?kızım evde kavanozları ayırdı senin yüzünden hemen bitiyor diye kendi kavanozunada etiket yapıştırmış sakın buna dokunma bu benim diye durum okadar vahim
Bende şanslı olanlardanım sanırım :)kahvaltı dışında fazla ekmek yemem ama makarna , pilavla bile ekmek yemeyi severim :) 54 kiloyum Nutella yemeyi severim ama kilo için değil selülit olmasından Korktuğum için kendimi kısıtlarımAnaaaa geceleri nutella kaşıklamakta yanlız değilmişim
Aynen nekadar abur cubur varsa talı,çikolata,kek,börek çörek ne varsa yerim ama gram kilo alamam haaa istiyorum ama alamıyorum sadece ekmeği sabahları kahvaltı harici yemem onuda isteyerek değil istesemde yiyemem
Ameliyattan önce 50 kiloydum şimdi 52 zaten memeler 1 kiloanca 1 kilo alabilmişim
Ama şu nutella olayını gerçekten anlamış değilim bir insan her gece uykusundan uyanıp gözler yarı kapalı kaşık kaşık yermi yav?kızım evde kavanozları ayırdı senin yüzünden hemen bitiyor diye kendi kavanozunada etiket yapıştırmış sakın buna dokunma bu benim diye durum okadar vahim
ayh canım geçmiş olsun hadi çok şükür atlattın ameliyatı.ilk 3-4 gün böyle geçermiş ama hep öyle okumadık mı?zor olanı atlattın günden güne iyileşirsin inşallah.Tekrar dan herkese merhaba çok bişey yazamicam ağrım dünden beri feci sırtım böğrüm kollarım çooook ağrıyor nefes almada güçlük çekiyorum sanki 80 darbesi nde işkence görmüş gibiyim 350 cc kas altı yuvarlak.
Tekrar dan herkese merhaba çok bişey yazamicam ağrım dünden beri feci sırtım böğrüm kollarım çooook ağrıyor nefes almada güçlük çekiyorum sanki 80 darbesi nde işkence görmüş gibiyim 350 cc kas altı yuvarlak.
Vayy vayy herkesin masallahi var valla aman kem gozlerden korusun hepiniziBende şanslı olanlardanım sanırım :)kahvaltı dışında fazla ekmek yemem ama makarna , pilavla bile ekmek yemeyi severim :) 54 kiloyum Nutella yemeyi severim ama kilo için değil selülit olmasından Korktuğum için kendimi kısıtlarım
Insallah hemen gecer agrin sizinTekrar gecmis olsun. Agrilarin sizilarin tez zamanda gecer ins. Mutlu haberlerini bekliyoruz
İnşallah olmaz at sonrtşk edeHayır bende his kaybı olmadı hiç... İlk Zaman'lar çok hassastı hatta. İnşallah sizdede olmaz
Amin inşallah olmaz tşk ederim Arzu hanımHayır bende his kaybı olmadı hiç... İlk Zaman'lar çok hassastı hatta. İnşallah sizdede olmaz
Çok geçmiş olsun zor zamanları atlatınca haberlerini bekliyoruz bolca ağrı kesici ve sabır şart bugünlerinde :)Tekrar dan herkese merhaba çok bişey yazamicam ağrım dünden beri feci sırtım böğrüm kollarım çooook ağrıyor nefes almada güçlük çekiyorum sanki 80 darbesi nde işkence görmüş gibiyim 350 cc kas altı yuvarlak.
Kizlar ben vazgecme noktasina geliyorum sanirim demin youtubedende videolara baktim baya agrili oluyor
Birisi olucem sanki filan demis
Ayyy bilmiyorum yaaaaaaa offf
Çok geçmişler olsun .Desene öküzler sanada uğradıTekrar dan herkese merhaba çok bişey yazamicam ağrım dünden beri feci sırtım böğrüm kollarım çooook ağrıyor nefes almada güçlük çekiyorum sanki 80 darbesi nde işkence görmüş gibiyim 350 cc kas altı yuvarlak.
Otel, uçak, doktor herşey hazırken dönme artık kararından karart gözünü 1 kez olcak sonuçta, onca insan katlanıyoruz bişekilde atlatrsn sende :)
Aman sakın haaa vazgeçmeKizlar ben vazgecme noktasina geliyorum sanirim demin youtubedende videolara baktim baya agrili oluyor
Yelizcim bak fazla hirpaliyosun kendini.gercekten istiyorsan vazgecme derim ben.sonucta bu bir ameliyat illaki agrin sancin olacak.kimse pat diye ayaga kalkip hayatina devam edeceksin diyemez sanaKizlar ben vazgecme noktasina geliyorum sanirim demin youtubedende videolara baktim baya agrili oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?