Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Anaaaa geceleri nutella kaşıklamakta yanlız değilmişim
Aynen nekadar abur cubur varsa talı,çikolata,kek,börek çörek ne varsa yerim ama gram kilo alamam haaa istiyorum ama alamıyorum sadece ekmeği sabahları kahvaltı harici yemem onuda isteyerek değil istesemde yiyemem
Ameliyattan önce 50 kiloydum şimdi 52 zaten memeler 1 kilo anca 1 kilo alabilmişim
Ama şu nutella olayını gerçekten anlamış değilim bir insan her gece uykusundan uyanıp gözler yarı kapalı kaşık kaşık yermi yav?kızım evde kavanozları ayırdı senin yüzünden hemen bitiyor diye kendi kavanozunada etiket yapıştırmış sakın buna dokunma bu benim diye durum okadar vahim

arzum77 kantaron yağını ne kadar sonra kullandınız dikiş izlerinde?
Ben karın germe ameliyatımda kullandım Kantoron yağını. Doktorum önermişti.
Dikişler düşüp temizlenince yani temiz görüntü olunca kullanılmaya başlanabilir. Yaklaşık birinci ayımdan itibaren kullanmıştım karın germe ameliyatımda..

Masallah masallah sen ve electraa Allahin sansli kullarindansiniz valla nutellamiii ayyy tadini unuttum yahu

Bende şanslı olanlardanım sanırım :)kahvaltı dışında fazla ekmek yemem ama makarna , pilavla bile ekmek yemeyi severim :) 54 kiloyum Nutella yemeyi severim ama kilo için değil selülit olmasından Korktuğum için kendimi kısıtlarım

Tekrar dan herkese merhaba çok bişey yazamicam ağrım dünden beri feci sırtım böğrüm kollarım çooook ağrıyor nefes almada güçlük çekiyorum sanki 80 darbesi nde işkence görmüş gibiyim 350 cc kas altı yuvarlak.

ayh işin garip yanı ben tatlı yemeyi de sevmem.nutella fln kaşıklamayı geçtim yılda 3 kere fln belki sürerim ekmeğe.ayh bünye meselesi işte yaaa.diyorum ben böyle oldum allahım çocuklarım yiyip yiyip zayıf kalsın bari

ayh canım geçmiş olsun hadi çok şükür atlattın ameliyatı.ilk 3-4 gün böyle geçermiş ama hep öyle okumadık mı?zor olanı atlattın günden güne iyileşirsin inşallah. bu arada benzetmene de bi kahkaha atmadım desem yalan

Tekrar gecmis olsun. Agrilarin sizilarin tez zamanda gecer ins. Mutlu haberlerini bekliyoruz

Vayy vayy herkesin masallahi var valla aman kem gozlerden korusun hepinizi

Kizlar ben vazgecme noktasina geliyorum sanirim demin youtubedende videolara baktim baya agrili oluyor
Birisi olucem sanki filan demis
Ayyy bilmiyorum yaaaaaaa offf

Çok geçmiş olsun zor zamanları atlatınca haberlerini bekliyoruz bolca ağrı kesici ve sabır şart bugünlerinde :)

Kizlar ben vazgecme noktasina geliyorum sanirim demin youtubedende videolara baktim baya agrili oluyor

Otel, uçak, doktor herşey hazırken dönme artık kararından karart gözünü 1 kez olcak sonuçta, onca insan katlanıyoruz bişekilde atlatrsn sende :)

Çok geçmişler olsun .Desene öküzler sanada uğradıevet nesef alamad ciid sıkıntı çekiyorsun hele o sırt ağrıları ben ağlıyordum resmen ne b.... yedim diye ama 10 gün sonra hepsi geçiyor bol bol yürüyüş yapıp oturur vaziyette yatmanı tavsiye ederim...

Otel, uçak, doktor herşey hazırken dönme artık kararından karart gözünü 1 kez olcak sonuçta, onca insan katlanıyoruz bişekilde atlatrsn sende :)

Valla bilemiorum yaa gercekten galiba gun azaldikca insanin piskolojisi etkilenio zaten ben cok hasas bi kizim
Bayilip duruyorum ama mecburiyetten yaptiricam sag memem hic yok sol da kucuk ama ehh normal dugunum olcak yazin kocamin beni boyle gormesini istemiorum ben bile tiksiniorum memelerimden degilki bi erkek yani
Kendime ozguvenim kalmadi sirf bundan yaptiricam
Ama o izlediklerim ve okuduklarim sanki para veripde iskence cekmek icin

Aman sakın haaa vazgeçme inan o anlatılanlar ağrı değil bir çok kez yazdım burada sadece BASKI HİSSİ lütfen vazgeçme 10 gün dişini sıkacaksın inan daha önceden olmadığın için pişman bile olacaksın ...
ARKADAŞLAR YENİ AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARIMIZI KORKUTMAYALIM LÜTFEN AĞRI DEĞİL BASKI HİSSİ DİYE BELİRTELİM ki vazgeçmesinler inanaın çok güzel bir duygu her kadın memeli olmayı hak ediyor lütfen SABIR!!!!!

Yelizcim bak fazla hirpaliyosun kendini.gercekten istiyorsan vazgecme derim ben.sonucta bu bir ameliyat illaki agrin sancin olacak.kimse pat diye ayaga kalkip hayatina devam edeceksin diyemez sanailerde hamile kaldiginda hayir ben korkuyorum doguramammi diyecwksin bak ben uzun zamandir forumlari yorumlari okuyorum ama inan bi kere acipta bu ameliyat nasil diye izlemedim herkesin kaldirabilecegi birsey degil bu cunku.beni daha cok korkutacagini biliyorum cunku.sureci arastir tabi hic bisi bilmeden gozu kapali ameliyat kimse olmaz.sonucta bu zorunlu bi ameliyat degil senin kendinin istedigi bisey.bunlari dusun ve oyle karar ver canim.

Tesekurler kizlar annemlerde diyor simdi kararini verdin sonra olmazsan pisman olucaksin omut boyu keske diceksin
Onlarda benim sorunlarimi biliyor
Yaptirmami istiyorlar dir dirrr etigim icin surekli :)

Neyse pazartesiye kadar iyice dusuncem insallahhhh vazgecmem kendimi kotu hisetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…