- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Aman sakın haaa vazgeçmeinan o anlatılanlar ağrı değil bir çok kez yazdım burada sadece BASKI HİSSİ lütfen vazgeçme 10 gün dişini sıkacaksın inan daha önceden olmadığın için pişman bile olacaksın ...
ARKADAŞLAR YENİ AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARIMIZI KORKUTMAYALIM LÜTFEN AĞRI DEĞİL BASKI HİSSİ DİYE BELİRTELİM ki vazgeçmesinler inanaın çok güzel bir duygu her kadın memeli olmayı hak ediyor lütfen SABIR!!!!!
Ameliyattan önce çok merak edip izlemek için açmıştım ,açmamla kapamam bir oldu dedimki eğer ben bu videoyu izlersem biliyorum ki hiç aklmdan çıkmayacak hatta memelerime dokunamıyacağım bile ,çok garip bir duygu oluşmuştu kesinlikle izlemedim sen de çok meraklıymışsın anacım nasıl izledin?Ben hem korkagim hem merakli youtubeden izledim fenalastim
Hatta birinin yüzü bile sismis narkozdanmi bilemedim
Neyse hayirlisi olsun
Hadiizliyorum seni resimlere bak belki gaza gelirsin haa?Ben hem korkagim hem merakli youtubeden izledim fenalastim
Hatta birinin yüzü bile sismis narkozdanmi bilemedim
Neyse hayirlisi olsun
Ayila bayila izledim malesef hatta fenalastim asiri korkagim cunku sonra anneme dedim anne okuyup ufle bana fenalasiomAmeliyattan önce çok merak edip izlemek için açmıştım ,açmamla kapamam bir oldu dedimki eğer ben bu videoyu izlersem biliyorum ki hiç aklmdan çıkmayacak hatta memelerime dokunamıyacağım bile ,çok garip bir duygu oluşmuştu kesinlikle izlemedim sen de çok meraklıymışsın anacım nasıl izledin?
İnşallah olmaz at sonrtşk edeHayır bende his kaybı olmadı hiç... İlk Zaman'lar çok hassastı hatta. İnşallah sizdede olmaz
Amin inşallah olmaz tşk ederim ArzuHayır bende his kaybı olmadı hiç... İlk Zaman'lar çok hassastı hatta. İnşallah sizdede olmaz
Geçmiş olsun cnm umarım bir an önce ağrıların geçer....Tekrar dan herkese merhaba çok bişey yazamicam ağrım dünden beri feci sırtım böğrüm kollarım çooook ağrıyor nefes almada güçlük çekiyorum sanki 80 darbesi nde işkence görmüş gibiyim 350 cc kas altı yuvarlak.
Gaza geldim gercekten superler bende aynisindan istiyorummm :)Hadiizliyorum seni resimlere bak belki gaza gelirsin haa?
Süpersin teşekkür ederiz valla bu kadar ağrılı anlatınca daha çok korkuyorumAman sakın haaa vazgeçmeinan o anlatılanlar ağrı değil bir çok kez yazdım burada sadece BASKI HİSSİ lütfen vazgeçme 10 gün dişini sıkacaksın inan daha önceden olmadığın için pişman bile olacaksın ...
ARKADAŞLAR YENİ AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARIMIZI KORKUTMAYALIM LÜTFEN AĞRI DEĞİL BASKI HİSSİ DİYE BELİRTELİM ki vazgeçmesinler inanaın çok güzel bir duygu her kadın memeli olmayı hak ediyor lütfen SABIR!!!!!
şuan tam olarak şüphelendiğim bii var diyemem Pınarcım da , bi baktım ohoo ben herkesi izliyormuşum.. bizim mememiz yoktu arkadaş. ama utanmadık çektik fotoğraf koyduk. herkes izlesin herkese kırk defa baştan anlat. elbette aynı durumdan bizde geçtik. bana da anlatan çok oldu da.. kimisi hiçbirşey yazmıyor bakıyor fotoğraflarına sonra yazıyor ben 3 ay önce ameliyat oldum işte şölede bölede ,yok göğsümde bişi var sizde de varmı. abi sen yeni üye olmuşsun , yada eski üyesin ama tek msj atmamışsın .. ben papağan gibi gırtlak patlatayım.. ne bileyim bi enerji sinerji bi elektrik olsun aa dimi şimdi aramızda .. bi forum ruhu olsun öyle gel banacanım çok doğru yazmışsın çok haklısın.hayırdır şüphelendiğin birileri mi var?
beni 12 gibi ameliyathaneye aldılar , 13: 30 da odamdaydım.. ayılma mevzuunu mu soruyorsun. zaten aşağıda ayılıp odana çıkıyorsun ya.. gerçi ben o 5 dakikalık süreçte her ameliyatımda tekrar dalıyorum :))) sonra odada ayılıyorum bi 5 - 10 dakka içindeKizlar normal meme buyutme operasyonu 45 dk ile 1 saat arasi surmuyormu
Ve tam nezaman kendine geliosun ameliyatdan sonra
öldüm bittim ya, "başucunda nutellayla uyuyanlardanmısınız" moduna girmek güzelAnaaaa geceleri nutella kaşıklamakta yanlız değilmişim
Aynen nekadar abur cubur varsa talı,çikolata,kek,börek çörek ne varsa yerim ama gram kilo alamam haaa istiyorum ama alamıyorum sadece ekmeği sabahları kahvaltı harici yemem onuda isteyerek değil istesemde yiyemem
Ameliyattan önce 50 kiloydum şimdi 52 zaten memeler 1 kiloanca 1 kilo alabilmişim
Ama şu nutella olayını gerçekten anlamış değilim bir insan her gece uykusundan uyanıp gözler yarı kapalı kaşık kaşık yermi yav?kızım evde kavanozları ayırdı senin yüzünden hemen bitiyor diye kendi kavanozunada etiket yapıştırmış sakın buna dokunma bu benim diye durum okadar vahim
Ya zaten göğsü olup daha büyük olsun diye yaptıranlara kızıyo insan değermi diye :)Valla bilemiorum yaa gercekten galiba gun azaldikca insanin piskolojisi etkilenio zaten ben cok hasas bi kizim
Bayilip duruyorum ama mecburiyetten yaptiricam sag memem hic yok sol da kucuk ama ehh normal dugunum olcak yazin kocamin beni boyle gormesini istemiorum ben bile tiksiniorum memelerimden degilki bi erkek yani
Kendime ozguvenim kalmadi sirf bundan yaptiricam
Ama o izlediklerim ve okuduklarim sanki para veripde iskence cekmek icin
ekmeksiz bi dünya düşünemem.. ölürüm ekmeksiz.. çorbaya bile bocalarım. Bu arada ben turizmciyim, pek çok 5 yıldızlı otelde yöneticilik yaptığım zamanlarda o herşey dahil büfeler varya :) tatlıyla başlar içim baydığı için sonra yemek yerdim.. sonra gene ağzım tatlansın diye tatlıya dalardım.. kardeşimle birlikte otelde takıldığımız zamanlarda da hep kızardı 2 gıdım mezeyle bi ekmek yedin be, o kadar yemek var bi tatlıya bide ekmeğe dalıyosun diye :)))Bende şanslı olanlardanım sanırım :)kahvaltı dışında fazla ekmek yemem ama makarna , pilavla bile ekmek yemeyi severim :) 54 kiloyum Nutella yemeyi severim ama kilo için değil selülit olmasından Korktuğum için kendimi kısıtlarım
Tekrar hoşgeldin, tekrar geçmiş olsun..Tekrar dan herkese merhaba çok bişey yazamicam ağrım dünden beri feci sırtım böğrüm kollarım çooook ağrıyor nefes almada güçlük çekiyorum sanki 80 darbesi nde işkence görmüş gibiyim 350 cc kas altı yuvarlak.
hhhhahahaha doğru diyosun canım benim. valla benim var ne yalan söyleyim.insan kendini enayi yerine konmuş hissediyo.ben de kıl oluyorum öyle yapana.milletinkine bak kendininkine gelince tık yok. insanlar değişikşuan tam olarak şüphelendiğim bii var diyemem Pınarcım da , bi baktım ohoo ben herkesi izliyormuşum.. bizim mememiz yoktu arkadaş. ama utanmadık çektik fotoğraf koyduk. herkes izlesin herkese kırk defa baştan anlat. elbette aynı durumdan bizde geçtik. bana da anlatan çok oldu da.. kimisi hiçbirşey yazmıyor bakıyor fotoğraflarına sonra yazıyor ben 3 ay önce ameliyat oldum işte şölede bölede ,yok göğsümde bişi var sizde de varmı. abi sen yeni üye olmuşsun , yada eski üyesin ama tek msj atmamışsın .. ben papağan gibi gırtlak patlatayım.. ne bileyim bi enerji sinerji bi elektrik olsun aa dimi şimdi aramızda .. bi forum ruhu olsun öyle gel bana
ayh canım geçmiş olsun hadi çok şükür atlattın ameliyatı.ilk 3-4 gün böyle geçermiş ama hep öyle okumadık mı?zor olanı atlattın günden güne iyileşirsin inşallah.bu arada benzetmene de bi kahkaha atmadım desem yalan
Ben ekmeği küçüklüğümden beri çok az yerim yani annem yemeklerde hep derdiki''karnını ekmekle değil yemekle doyur''küçükken mahallede oynarken ne özenirdim ekmek arası yiyenler ama yok annemden istediğim zaman'' hemen eve gel yemek ye'' derdi hep hasret kaldım küçükken mahallede oyun oynarken ekmek arası yemeye şimdide hiç yiyemiyorumekmeksiz bi dünya düşünemem.. ölürüm ekmeksiz.. çorbaya bile bocalarım. Bu arada ben turizmciyim, pek çok 5 yıldızlı otelde yöneticilik yaptığım zamanlarda o herşey dahil büfeler varya :) tatlıyla başlar içim baydığı için sonra yemek yerdim.. sonra gene ağzım tatlansın diye tatlıya dalardım.. kardeşimle birlikte otelde takıldığımız zamanlarda da hep kızardı 2 gıdım mezeyle bi ekmek yedin be, o kadar yemek var bi tatlıya bide ekmeğe dalıyosun diye :)))
seni dövebilir miyimInsallah hemen gecer agrin sizin
Ayyyy bende korktum simdi yaaaa
Sali perasyonum varrr
Cokmu agriliiii
Galiba bi tokata ihtiyacim var valla gel dov :)seni dövebilir miyimkonum at geliyorum :)
yeliz az önceki seni dövebilir miyimden bi basamak daha yukarı çıktım şimdi. popona şaplağı da yiyecen. izlemesene be yavrum.. ben herşeyi izledim ama korkmam ..gaddarım .. bakma artık. bana bak iptal edersen atarız seni forumdan. dışlarız..psikolojik baskı yaparız memesiz sen çekil burdan diye.. en güzel seksi fotolarla döveriz seni ..Kizlar ben vazgecme noktasina geliyorum sanirim demin youtubedende videolara baktim baya agrili oluyor
Birisi olucem sanki filan demis
Ayyy bilmiyorum yaaaaaaa offf
yaş kaç anam.. evde kalcan haberin yok :))Valla bilemiorum yaa gercekten galiba gun azaldikca insanin piskolojisi etkilenio zaten ben cok hasas bi kizim
Bayilip duruyorum ama mecburiyetten yaptiricam sag memem hic yok sol da kucuk ama ehh normal dugunum olcak yazin kocamin beni boyle gormesini istemiorum ben bile tiksiniorum memelerimden degilki bi erkek yani
Kendime ozguvenim kalmadi sirf bundan yaptiricam
Ama o izlediklerim ve okuduklarim sanki para veripde iskence cekmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?