Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben hem korkagim hem merakli youtubeden izledim fenalastim
Hatta birinin yüzü bile sismis narkozdanmi bilemedim
Neyse hayirlisi olsun

Ben hem korkagim hem merakli youtubeden izledim fenalastim
Hatta birinin yüzü bile sismis narkozdanmi bilemedim
Neyse hayirlisi olsun
Ameliyattan önce çok merak edip izlemek için açmıştım ,açmamla kapamam bir oldu dedimki eğer ben bu videoyu izlersem biliyorum ki hiç aklmdan çıkmayacak hatta memelerime dokunamıyacağım bile ,çok garip bir duygu oluşmuştu kesinlikle izlemedim sen de çok meraklıymışsın anacım nasıl izledin?

Ayila bayila izledim malesef hatta fenalastim asiri korkagim cunku sonra anneme dedim anne okuyup ufle bana fenalasiom
Annnemde icin kaldirmicaksa ne izliyosun diye bagirdi valla bende boyleyim
Insallah umdugum kadar zor gecmez yaaaa

Hayır bende his kaybı olmadı hiç... İlk Zaman'lar çok hassastı hatta. İnşallah sizdede olmaz
İnşallah olmaz at sonrtşk ede
Hayır bende his kaybı olmadı hiç... İlk Zaman'lar çok hassastı hatta. İnşallah sizdede olmaz
Amin inşallah olmaz tşk ederim Arzu
Geçmiş olsun cnm umarım bir an önce ağrıların geçer....

Süpersin teşekkür ederiz valla bu kadar ağrılı anlatınca daha çok korkuyorum

canım çok doğru yazmışsın çok haklısın.hayırdır şüphelendiğin birileri mi var?
şuan tam olarak şüphelendiğim bii var diyemem Pınarcım da , bi baktım ohoo ben herkesi izliyormuşum.. bizim mememiz yoktu arkadaş. ama utanmadık çektik fotoğraf koyduk. herkes izlesin herkese kırk defa baştan anlat. elbette aynı durumdan bizde geçtik. bana da anlatan çok oldu da.. kimisi hiçbirşey yazmıyor bakıyor fotoğraflarına sonra yazıyor ben 3 ay önce ameliyat oldum işte şölede bölede ,yok göğsümde bişi var sizde de varmı. abi sen yeni üye olmuşsun , yada eski üyesin ama tek msj atmamışsın .. ben papağan gibi gırtlak patlatayım.. ne bileyim bi enerji sinerji bi elektrik olsun aa dimi şimdi aramızda .. bi forum ruhu olsun öyle gel bana

Kizlar normal meme buyutme operasyonu 45 dk ile 1 saat arasi surmuyormu

Ve tam nezaman kendine geliosun ameliyatdan sonra
beni 12 gibi ameliyathaneye aldılar , 13: 30 da odamdaydım.. ayılma mevzuunu mu soruyorsun. zaten aşağıda ayılıp odana çıkıyorsun ya.. gerçi ben o 5 dakikalık süreçte her ameliyatımda tekrar dalıyorum :))) sonra odada ayılıyorum bi 5 - 10 dakka içinde

öldüm bittim ya, "başucunda nutellayla uyuyanlardanmısınız" moduna girmek güzel
uyumadan diş fırçalarım yatarım, biraz sonra off agzımın tadı gitti bari şekerli bişiler yiyeyim derim. kaşıklarım sonra içim bayar , su içerim yatarım. bi kaç saat sonra uyanırım gene aynı şey ayyy ağzımın tadi gitmiş bikaç kaşık daha .. sonra acıkırım da ; ekmek arası kaşar salam modu..mayonezsiz olmaz.. allahımmm ay bide çocukken bi arkadaşımdan özenirdim, salçalı ekmek :) annem hep kızardı. yann komşunun oğlu pek yerdi. bide sana yağ ile şekerli ekmek :)
way be birden NOSTALCİ yaptım memedaşlar :)

Ya zaten göğsü olup daha büyük olsun diye yaptıranlara kızıyo insan değermi diye :)
Ama madem ihtiyacın var ve takıyosun sende bunu yaptırcaksın bizim gibi :) videolardanda uzak dur bizim fotolara bak sadece sonuç odaklı olalım ben vazgeçmemek için düzgün araştırma bile yapmadım foto vs bile bakmamıştım düzgün
Bak 9.günden beri çalışıyorum ben ağrı sızı biyere kadar yani hayat devam ediyo bi hafta sabrediceksin :)

ekmeksiz bi dünya düşünemem.. ölürüm ekmeksiz.. çorbaya bile bocalarım. Bu arada ben turizmciyim, pek çok 5 yıldızlı otelde yöneticilik yaptığım zamanlarda o herşey dahil büfeler varya :) tatlıyla başlar içim baydığı için sonra yemek yerdim.. sonra gene ağzım tatlansın diye tatlıya dalardım.. kardeşimle birlikte otelde takıldığımız zamanlarda da hep kızardı 2 gıdım mezeyle bi ekmek yedin be, o kadar yemek var bi tatlıya bide ekmeğe dalıyosun diye :)))

Tekrar hoşgeldin, tekrar geçmiş olsun..
tecrubelerimize benzer hisler yaşıyorsun sanırım.. O gerilme kol mol sırt ağrısını yaşadın. daha çok yeni. az sabret geçecek. ilk 3 gün zorlanırsın ama rahatlamak için 2 haftayı bekle genede.. öküzler ne alemde :)

hhhhahahaha doğru diyosun canım benim. valla benim var ne yalan söyleyim.insan kendini enayi yerine konmuş hissediyo.ben de kıl oluyorum öyle yapana.milletinkine bak kendininkine gelince tık yok. insanlar değişik

Pisi pisi 26 walla benzetmeye bende koptum.. acılı anlarda fena laflar çıkıyor. haydi kaleme kuvvet :) yaratıcılık bombaaa
ben bi küfür ettim ameliyattan sonraki ilk gün odamda.. canım yanarken nası bi küfür anlatamam.. bişiden bahsediyoduk anne baba ben.. hadi leeeeyn dedim nara atarak , ben onun ............. ....................... babam şok.. yuh ben erkeğim o lafı etmiyorum diye.. o acı fena .. :)

Ben ekmeği küçüklüğümden beri çok az yerim yani annem yemeklerde hep derdiki''karnını ekmekle değil yemekle doyur''küçükken mahallede oynarken ne özenirdim ekmek arası yiyenler ama yok annemden istediğim zaman'' hemen eve gel yemek ye'' derdi hep hasret kaldım küçükken mahallede oyun oynarken ekmek arası yemeye şimdide hiç yiyemiyorum

Kizlar ben vazgecme noktasina geliyorum sanirim demin youtubedende videolara baktim baya agrili oluyor
Birisi olucem sanki filan demis
Ayyy bilmiyorum yaaaaaaa offf
yeliz az önceki seni dövebilir miyimden bi basamak daha yukarı çıktım şimdi. popona şaplağı da yiyecen. izlemesene be yavrum.. ben herşeyi izledim ama korkmam ..gaddarım .. bakma artık. bana bak iptal edersen atarız seni forumdan. dışlarız..psikolojik baskı yaparız memesiz sen çekil burdan diye.. en güzel seksi fotolarla döveriz seni ..

cırlama şimdi .. nutella havuzuna atarım memesiz halinle , üste çıkacak seni kaldıracak silikonunda yok..kalırsın öyle haa

yaş kaç anam.. evde kalcan haberin yok :))
geyik yapıyorum tabiki gül diye.. olmaz öyle asimetri meme .. yaptır gitsin ..korkak diilsin sen sadece panik oldun. yahu biz nası yıkılmadık ayaktayız.. öküzleri kurban bayramına dek beslemeyecen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…