- 5 Şubat 2016
- 22
- 8
- 86
- 27
Ayy bende ayniyim hamileyken cesaret edip dogum videosu bile izlememistimAmeliyattan önce çok merak edip izlemek için açmıştım ,açmamla kapamam bir oldu dedimki eğer ben bu videoyu izlersem biliyorum ki hiç aklmdan çıkmayacak hatta memelerime dokunamıyacağım bile ,çok garip bir duygu oluşmuştu kesinlikle izlemedim sen de çok meraklıymışsın anacım nasıl izledin?
Suan nasil hisediosun kendini canimÜstümdeler :)))
öküzlere bizden çok selam.. tez vakitte kov gitsin. merak etme misafirler bi süreliğine ve unutma.. memedeki öküz hayatındaki erkek öküzlerden iyidir.. en azından gitmesini biliyo :)))Üstümdeler :)))
walla ben yurt dışında bilimum şeyleri denedim.. olmuyo öle silikon gibi. ne varsa protezde varYa İbrahim Saraçoğlu nün göğüs büyütme kuru var .2 ay falan uyguluyosun 2 beden falan büyütüyor
Bence ameliyat olmadan önce onu dene
Seksi memelerle döverizyeliz az önceki seni dövebilir miyimden bi basamak daha yukarı çıktım şimdi. popona şaplağı da yiyecen. izlemesene be yavrum.. ben herşeyi izledim ama korkmam ..gaddarım .. bakma artık. bana bak iptal edersen atarız seni forumdan. dışlarız..psikolojik baskı yaparız memesiz sen çekil burdan diye.. en güzel seksi fotolarla döveriz seni ..
cırlama şimdi .. nutella havuzuna atarım memesiz halinle , üste çıkacak seni kaldıracak silikonunda yok..kalırsın öyle haa
Electra beni iyi motive ettiSeksi memelerle döveriz
Bilmiyorum ama gerçekten faydası var yanı denemekle bisey kaybetmesine benceewalla ben yurt dışında bilimum şeyleri denedim.. olmuyo öle silikon gibi. ne varsa protezde var
Mesajını yeni gördüm şimdi de foruma hisleri mi yazdım kısaca özet geçersem ağrılar içindeyim. 10 çocuk doğur deseler şu an doğururum bu ağrılar çekilecek dert değilSuan nasil hisediosun kendini canim
Eger iyiysen anlatirmisin surecii
Çok geçmiş olsun ameliyatı nerde oldun cnmFotoğraf koydum ama berbat memeler doktor pansuman yapıp diren çekti o sıra fotomu çekmişler onlardan aldım. Sütyenliyide şimdi çektim doktor güzelleşecekler dedi bakalım bu ağrılara değse iyi olur
Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi EskişehirÇok geçmiş olsun ameliyatı nerde oldun cnm
Çok güzel olucaklar eminim bu çektiğin ağrılara değicek inşallah tekrara geçmiş olsunOsmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Eskişehir
Çok geçmiş olsun canımGünaydın hastaneden öğlen taburcu olucam hiç uyuyamadım ağrılardan. Ağlıyorum dün geceden beri. Aklıma o hiç olmayan ama ağrımayan memelerim geliyor. Çıkarttırmak istiyorum inanın daha memelerime bakamadım feci ağrı verdikleri için. Çooook büyük cesaretmiş ilk kez ve bir çok kez Ajda Pekkan ın önünde saygıyla eğilip alkışlıyorum. Helal sana huuuhuuu Ajda Pekkan.
Berbatmış anladımÇok geçmiş olsun canımevet kolay bi ameliyat değil . Geceleri yatmak gerçekten çok zor . Ben 4. Günü cesaret ettim yan yattım ama biraz ağrım oldu sabah hala iyileşmiş değilim. 9.günüm bugün
Dayan canım zoru başardın.bundan sonrası sadece mutluluğa ve güzelliğe geri sayım.Allahım acil şifalar versin.Berbatmış anladım
Ayrıca daha şimdiden şekilleri çok muntazam.eminim çok güzel olcaklarBerbatmış anladım
Evet super bi hatun masallah electraaElectra beni iyi motive etti
Iyiki var yaa sozleriyle dovdu zatennnn hahah super bi kadin
Su ameliyattan oncesini atlatsam zatennn super olucak en kotusu dusunmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?