Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayy bende ayniyim hamileyken cesaret edip dogum videosu bile izlememistim simdide hayatta acip izlemem ruyalarima girer kesin

Kizlar ozel msj nasil yaziliyor
Ben buldumda herkez gormez dimi

Seksi memelerle döveriz

Günaydın hastaneden öğlen taburcu olucam hiç uyuyamadım ağrılardan. Ağlıyorum dün geceden beri. Aklıma o hiç olmayan ama ağrımayan memelerim geliyor. Çıkarttırmak istiyorum inanın daha memelerime bakamadım feci ağrı verdikleri için. Çooook büyük cesaretmiş ilk kez ve bir çok kez Ajda Pekkan ın önünde saygıyla eğilip alkışlıyorum. Helal sana huuuhuuu Ajda Pekkan.

Fotoğraf koydum ama berbat memeler doktor pansuman yapıp diren çekti o sıra fotomu çekmişler onlardan aldım. Sütyenliyide şimdi çektim doktor güzelleşecekler dedi bakalım bu ağrılara değse iyi olur

Çok geçmiş olsun canım evet kolay bi ameliyat değil . Geceleri yatmak gerçekten çok zor . Ben 4. Günü cesaret ettim yan yattım ama biraz ağrım oldu sabah hala iyileşmiş değilim. 9.günüm bugün

Electra beni iyi motive etti
Iyiki var yaa sozleriyle dovdu zatennnn hahah super bi kadin
Su ameliyattan oncesini atlatsam zatennn super olucak en kotusu dusunmek
Evet super bi hatun masallah electraa canim ameliyat gununu sayma kaldi 2 gunun stresli olman normal bende olsam oyle olurdum kesin ama artik arastirmaktan vazgec bence pozitif olmaya calisdusunsene ya nisanlin gozlerini ayiramiyacak kesin yeni cicislerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…