Çok zor atlatanlardansın demekki,şans.. Sabırlı ol tatlım,geçecek ... Ağrı kesicilerini ihmal etme muhakkak saatinde al..Mesajını yeni gördüm şimdi de foruma hisleri mi yazdım kısaca özet geçersem ağrılar içindeyim. 10 çocuk doğur deseler şu an doğururum bu ağrılar çekilecek dert değil
Bana taburcusun demişti muayeneyi tekrar yaptı şimdi bugünde yatırabilirim haber vericem dedi bir sorun mu var acabaÇok zor atlatanlardansın demekki,şans.. Sabırlı ol tatlım,geçecek ... Ağrı kesicilerini ihmal etme muhakkak saatinde al..
Amin canımAy ben burdaki acilari okudukca motivem dusuyor yaaa offffff
Allah herkeze yardim etsinnnnn
Cok mu agrili geciyor yaAmin canım
Tatlım herkesin süreci farklı geçiyor . Başkası ile kıyaslama yapmak pek doğru degil aslında. BenceAy ben burdaki acilari okudukca motivem dusuyor yaaa offffff
Allah herkeze yardim etsinnnnn
Fotolarına baktım şimdi . Meme altı kısmın değişik görünüyor. Bu bir sıkıntı oldugu anlamında degildir doktorun bilir sonuçta ama gerekli olanlarda yapılır endişe etme.. Hastanede yatırması daha iyi olur senin için,üzülme.. Dren vardı degilmi sende?Bana taburcusun demişti muayeneyi tekrar yaptı şimdi bugünde yatırabilirim haber vericem dedi bir sorun mu var acaba
Günaydın hastaneden öğlen taburcu olucam hiç uyuyamadım ağrılardan. Ağlıyorum dün geceden beri. Aklıma o hiç olmayan ama ağrımayan memelerim geliyor. Çıkarttırmak istiyorum inanın daha memelerime bakamadım feci ağrı verdikleri için. Çooook büyük cesaretmiş ilk kez ve bir çok kez Ajda Pekkan ın önünde saygıyla eğilip alkışlıyorum. Helal sana huuuhuuu Ajda Pekkan.
Agrin fazla diye belki eve gondermek istemiyordur seniBana taburcusun demişti muayeneyi tekrar yaptı şimdi bugünde yatırabilirim haber vericem dedi bir sorun mu var acaba
Kuzum nasılsınAmin canım
Çoook fenayım geçsin diye dua ediyorum bel çevreme kadar şiştimKuzum nasılsın
Keşke böylesine ağrı yaşamasaydım 27 yaşındayım ve ağrı için ağlıyorumAgrin fazla diye belki eve gondermek istemiyordur seni
İnşallah kurban olduğum AllahımCok gecmis olsun.tez zamanda ins agrilarin gecer
Evet iki taraftan diren vardı en çok sol mememde ağrı varFotolarına baktım şimdi . Meme altı kısmın değişik görünüyor. Bu bir sıkıntı oldugu anlamında degildir doktorun bilir sonuçta ama gerekli olanlarda yapılır endişe etme.. Hastanede yatırması daha iyi olur senin için,üzülme.. Dren vardı degilmi sende?
Katılıyorum herkesin bedeni farklı doğumlarda bile farklı acılar çekiliyor benim sancımda 14 saat sürmüştü.... Arkadaşımın 9 saat sürdü. Yapı meselesi.Tatlım herkesin süreci farklı geçiyor . Başkası ile kıyaslama yapmak pek doğru degil aslında. BencePisi pisi 26 arkadaşımızın çok farklı bir durum. Ben senelerdir bu foruma üyeyim ama bu kadar sıkıntı yazanı okumadım açıkcası.. Doktor eli farklı oluyor,durum farklı oluyor,ilerleyen süreç farklı olabilir.. Eğer sana durumun sıkıntı veriyorsa ve ameliyat olmak istiyorsan bence vazgeçme. Sonuçta doktor yardımcı olacak sana her konuda. Ağrı'lar geçici sonuç kalıcı
Morarma şişlik sırt bel ağrısı baş ağrısı hepsi bende mevcut ama bu sen de de böyle olacak diye düşünme benim yapım zayıf doğumumda bile çok zorlandım 14 saat sancı çektim açılma olmadı suni sancıyla 14 saat sonunda dogurdum. Bedenden bedene değişiyorCok mu agrili geciyor ya
Suan hala agrin varmi veya morarma gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?