Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mesajını yeni gördüm şimdi de foruma hisleri mi yazdım kısaca özet geçersem ağrılar içindeyim. 10 çocuk doğur deseler şu an doğururum bu ağrılar çekilecek dert değil
Çok zor atlatanlardansın demekki,şans.. Sabırlı ol tatlım,geçecek ... Ağrı kesicilerini ihmal etme muhakkak saatinde al..

Çok zor atlatanlardansın demekki,şans.. Sabırlı ol tatlım,geçecek ... Ağrı kesicilerini ihmal etme muhakkak saatinde al..
Bana taburcusun demişti muayeneyi tekrar yaptı şimdi bugünde yatırabilirim haber vericem dedi bir sorun mu var acaba

Ay ben burdaki acilari okudukca motivem dusuyor yaaa offffff
Allah herkeze yardim etsinnnnn
Tatlım herkesin süreci farklı geçiyor . Başkası ile kıyaslama yapmak pek doğru degil aslında. Bence Pisi pisi 26 arkadaşımızın çok farklı bir durum. Ben senelerdir bu foruma üyeyim ama bu kadar sıkıntı yazanı okumadım açıkcası.. Doktor eli farklı oluyor,durum farklı oluyor,ilerleyen süreç farklı olabilir.. Eğer sana durumun sıkıntı veriyorsa ve ameliyat olmak istiyorsan bence vazgeçme. Sonuçta doktor yardımcı olacak sana her konuda. Ağrı'lar geçici sonuç kalıcı

Bana taburcusun demişti muayeneyi tekrar yaptı şimdi bugünde yatırabilirim haber vericem dedi bir sorun mu var acaba
Fotolarına baktım şimdi . Meme altı kısmın değişik görünüyor. Bu bir sıkıntı oldugu anlamında degildir doktorun bilir sonuçta ama gerekli olanlarda yapılır endişe etme.. Hastanede yatırması daha iyi olur senin için,üzülme.. Dren vardı degilmi sende?

S senin yazdıklarını okudukça rahatlıyorum benimde içimde bir korku var ama memesiz özgüvenim yok ve bunun için kendi mutluluğum için bir an önce ameliyat olmak istiyorum sana resimleri atıp fikrini alırım

Cok gecmis olsun.tez zamanda ins agrilarin gecer

Evet iki taraftan diren vardı en çok sol mememde ağrı var

Katılıyorum herkesin bedeni farklı doğumlarda bile farklı acılar çekiliyor benim sancımda 14 saat sürmüştü.... Arkadaşımın 9 saat sürdü. Yapı meselesi.

Cok mu agrili geciyor ya
Suan hala agrin varmi veya morarma gibi
Morarma şişlik sırt bel ağrısı baş ağrısı hepsi bende mevcut ama bu sen de de böyle olacak diye düşünme benim yapım zayıf doğumumda bile çok zorlandım 14 saat sancı çektim açılma olmadı suni sancıyla 14 saat sonunda dogurdum. Bedenden bedene değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…