Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar resim nasıl yükleniyor benide eklermisiniz bende perşembe günü olucam ameliyat

İyi akşamlar kızlar. Doktorum dikiş izleri için 60 ml i 220 tl olan bi krem almamı söyledi adını verdi yazdı tel verdi buradan sipariş et dedi. Siz ne kullandınız izler için? Bir de hala ameliyatta takılan sutyeni kullanıyorum bu normal mi doktorum bu konuda bilgi vermedi sormayı da unuttum :)

Fotoğraf koydum ama berbat memeler doktor pansuman yapıp diren çekti o sıra fotomu çekmişler onlardan aldım. Sütyenliyide şimdi çektim doktor güzelleşecekler dedi bakalım bu ağrılara değse iyi olur
Canım benim öncelikle çok geçmiş ve hayırlı olsun. İki hafta önce ben de ağrılar içinde kıvranıyordum bir daha hiç iyilesemeyecegimi hayatıma yarım insan olarak devam edeceğimi düşünüyordum .. ama inan GE Cİ YOR gün gün hafiflicek ağrıların yeter ki sonucu güzel olsun hiç pişman olup sıkma canını

ben de iki hafta önce ataşehir acıbademde oldum doktorumuz aynı mı acaba

Ay benim gibi de varmış ekmekçi değil yemekciyim ben de ekmek arası gecistirmeklik şeyler hiç bana göre değildir

Malesef belli diil hala ins onumuzdeki hafta bi dr.la daha goruscem.ama nisan ayinda olmam gerek.yaz geliyo cunkusicaklarda bandajla sutyenle zor olur senin bellimi tarih cc falan?
Ben perşembe günü ameliyatımı olucam izmir su hastahanesinde dr ebru durmuş cc daha belli deil ama benim düşüncem 375cc

Ben perşembe günü ameliyatımı olucam izmir su hastahanesinde dr ebru durmuş cc daha belli deil ama benim düşüncem 375cc
Az kalmis seninde bayagi simdiden hayirli olsunbazi dr.lar pek istege bakmio valla ben gorustum bitanesiyle 290 cc deneriz dedi.ufak gibi geldi banadabaskasiyla goruscem bakalm ne diyecek gogus dokun varmi senin kas altimi olcak

Kizlad ben saliiii oluyorum ameliyatiii
Ve morelim git gide sifirlarda
Hele baskalarin acilarini okudukca icim parcalaniyor
Agliyorum gun boyu piskolojim allak bullak yaaaaa

Amin canım

Icimi sizlattin ya Pisi pisi 26 seni anlayamam belki ben daha ameliyat olmadim ama Allahim yardimcin olsun agrilarin cabuk dinsin insallahhastanedemisin hala dr. agrilarin icin bi yorumda bulundumu
Amin inşallah canım Evet 4. Günüm bugün hastanedeyim. Doktor ağrım için şöyle dedi biz bu ameliyattan hergün binlerce hastaya yapıyoruz herkesin durumu farklı seyrediyor. Bazısı ağrısız geçirirken bazısı senin gibi ağır geçiriyor şimdilik aksi bir durum yok ama yarın sabah tekrar muayene edicem. Mutfakta domates doğrarken parmağın kesildiğinde 3 gün sızlar düşün ki biz yabancı bir cismi senin kasını kesip yerleştiriyoruz ve bu kadar ağrın çok olması bence normal ama geçicek umarım biz elimizden geleni yapıcaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…