Drende ağrı yapar. Borular temizlenince Drenler çıkınca çok rahatlayacaksın .. Sabır Can'ım.. Doktoruna söyle güçlü ağrı kesiciler yapsınlar madem.Evet iki taraftan diren vardı en çok sol mememde ağrı var
Kuzum senin için dua ediyorum.Rabbim yardımcın olsunÇoook fenayım geçsin diye dua ediyorum bel çevreme kadar şiştim
Icimi sizlattin yaKeşke böylesine ağrı yaşamasaydım 27 yaşındayım ve ağrı için ağlıyorum
Icimi sizlattin yaPisi pisi 26 seni anlayamam belki ben daha ameliyat olmadim ama Allahim yardimcin olsun agrilarin cabuk dinsin insallah hastanedemisin hala dr. agrilarin icin bi yorumda bulundumu
Canım benim öncelikle çok geçmiş ve hayırlı olsun. İki hafta önce ben de ağrılar içinde kıvranıyordum bir daha hiç iyilesemeyecegimi hayatıma yarım insan olarak devam edeceğimi düşünüyordum .. ama inan GE Cİ YOR gün gün hafiflicek ağrıların yeter ki sonucu güzel olsun hiç pişman olup sıkma canınıFotoğraf koydum ama berbat memeler doktor pansuman yapıp diren çekti o sıra fotomu çekmişler onlardan aldım. Sütyenliyide şimdi çektim doktor güzelleşecekler dedi bakalım bu ağrılara değse iyi olur
Belim ve karnım benim de şişti ödem yaptı heralde sıkma canını lütfenÇoook fenayım geçsin diye dua ediyorum bel çevreme kadar şiştim
ben de iki hafta önce ataşehir acıbademde oldum doktorumuz aynı mı acabaayy çok uzak bana , neyse hbrleşiriz tabiki..bende ataşehir acıbadem de olmuştum ne büyümüştü yol gözümde
sen merak etme zaten saat başı gelip uyandırırlar seni ateş ti tansiyondu bilmemne . bakacaklar herseye
Kendi ismine tikla masumcaxd ordan profiline gir fotograf vs. Var yonlendiriyo seni zatenKızlar resim nasıl yükleniyor benide eklermisiniz bende perşembe günü olucam ameliyat
Ay benim gibi de varmış ekmekçi değil yemekciyim ben de ekmek arası gecistirmeklik şeyler hiç bana göre değildirBen ekmeği küçüklüğümden beri çok az yerim yani annem yemeklerde hep derdiki''karnını ekmekle değil yemekle doyur''küçükken mahallede oynarken ne özenirdim ekmek arası yiyenler ama yok annemden istediğim zaman'' hemen eve gel yemek ye'' derdi hep hasret kaldım küçükken mahallede oyun oynarken ekmek arası yemeye şimdide hiç yiyemiyorum
Malesef belli diil halababy_27 sen nerde ne zmn ameliyat olucaksın?
Tşk ederim canımKendi ismine tikla masumcaxd ordan profiline gir fotograf vs. Var yonlendiriyo seni zaten
Ben perşembe günü ameliyatımı olucam izmir su hastahanesinde dr ebru durmuş cc daha belli deil ama benim düşüncem 375ccMalesef belli diil halains onumuzdeki hafta bi dr.la daha goruscem.ama nisan ayinda olmam gerek.yaz geliyo cunku sicaklarda bandajla sutyenle zor olur senin bellimi tarih cc falan?
Az kalmis seninde bayagi simdiden hayirli olsunBen perşembe günü ameliyatımı olucam izmir su hastahanesinde dr ebru durmuş cc daha belli deil ama benim düşüncem 375cc
Geçicek inşallahBelim ve karnım benim de şişti ödem yaptı heralde sıkma canını lütfen
Amin canımCanım benim öncelikle çok geçmiş ve hayırlı olsun. İki hafta önce ben de ağrılar içinde kıvranıyordum bir daha hiç iyilesemeyecegimi hayatıma yarım insan olarak devam edeceğimi düşünüyordum .. ama inan GE Cİ YOR gün gün hafiflicek ağrıların yeter ki sonucu güzel olsun hiç pişman olup sıkma canını
Insallah gecer senin butun agrilar herseyinAmin canım
Amin inşallah canım Evet 4. Günüm bugün hastanedeyim. Doktor ağrım için şöyle dedi biz bu ameliyattan hergün binlerce hastaya yapıyoruz herkesin durumu farklı seyrediyor. Bazısı ağrısız geçirirken bazısı senin gibi ağır geçiriyor şimdilik aksi bir durum yok ama yarın sabah tekrar muayene edicem. Mutfakta domates doğrarken parmağın kesildiğinde 3 gün sızlar düşün ki biz yabancı bir cismi senin kasını kesip yerleştiriyoruz ve bu kadar ağrın çok olması bence normal ama geçicek umarım biz elimizden geleni yapıcaz dedi.Icimi sizlattin yaPisi pisi 26 seni anlayamam belki ben daha ameliyat olmadim ama Allahim yardimcin olsun agrilarin cabuk dinsin insallah hastanedemisin hala dr. agrilarin icin bi yorumda bulundumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?