- 13 Mart 2016
- 113
- 92
- 103
- 36
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımInsallah gecer senin butun agrilar herseyin
Dua ediyorum tez zamanda iyi ol insallahhhhhh
nasilsin tam olarak cnmÇok teşekkür ederim Allah razı olsun canım
Akşamüstü çooook kötüydüm ağlıyodum şimdi sanki sırt ağrım hafifledi geçiyor diye umut ediyorum yataktan şimdi yardımsız kalkmam benim için mucize. Ama bel ve Karnım feci olarak şiş yavaş yavaş geçicek inşallah. Çooook dua ettim Allahım oğlumdan ayrı kaldığım zamana deysin pişman etme Allahım diye üzerimde ki halsizlik de atılır inşallahnasilsin tam olarak cnm
Gun gectikce iyi oluyormusun
Gecicek allahin izniyleAkşamüstü çooook kötüydüm ağlıyodum şimdi sanki sırt ağrım hafifledi geçiyor diye umut ediyorum yataktan şimdi yardımsız kalkmam benim için mucize. Ama bel ve Karnım feci olarak şiş yavaş yavaş geçicek inşallah. Çooook dua ettim Allahım oğlumdan ayrı kaldığım zamana deysin pişman etme Allahım diye üzerimde ki halsizlik de atılır inşallah
Bu durumda hastanede olman daha iyi olmus ama.en azindan daha kuvvetli agri kesici serum falan verirler.dogru diyosun ufacik kesikten nasil canimiz yanarAmin inşallah canım Evet 4. Günüm bugün hastanedeyim. Doktor ağrım için şöyle dedi biz bu ameliyattan hergün binlerce hastaya yapıyoruz herkesin durumu farklı seyrediyor. Bazısı ağrısız geçirirken bazısı senin gibi ağır geçiriyor şimdilik aksi bir durum yok ama yarın sabah tekrar muayene edicem. Mutfakta domates doğrarken parmağın kesildiğinde 3 gün sızlar düşün ki biz yabancı bir cismi senin kasını kesip yerleştiriyoruz ve bu kadar ağrın çok olması bence normal ama geçicek umarım biz elimizden geleni yapıcaz dedi.
Kas altı olucak benim doktorum sen nasıl istersen öyle yaparız dedi sadece damla silikon kullanmıyormuşAz kalmis seninde bayagi simdiden hayirli olsunbazi dr.lar pek istege bakmio valla ben gorustum bitanesiyle 290 cc deneriz dedi.ufak gibi geldi banada baskasiyla goruscem bakalm ne diyecek gogus dokun varmi senin kas altimi olcak
Bu durumda hastanede olman daha iyi olmus ama.en azindan daha kuvvetli agri kesici serum falan verirler.dogru diyosun ufacik kesikten nasil canimiz yanarben bi kac dr.lada tlfn ve mail yoluyla gorusmustum.ayni gunde taburcu edebiliyoruz demisti biri bunlar palavrami atiyo ne ahh en zoru azda olsun atlattin. Ins yarinki kontrolunde daha iyi haberler veririsin bize
Olmusken en dolgunundan istiyo tabi insan cekecegi agriya deysinKas altı olucak benim doktorum sen nasıl istersen öyle yaparız dedi sadece damla silikon kullanmıyormuş
İnşallah hepimizin istediği gibi olsunhayır yüklemedim yüklemek istiyorum ama herkes görmesin onu nasıl ayarlıyabilirimOlmusken en dolgunundan istiyo tabi insan cekecegi agriya deysingonlune gore olur ins. Simdiki halini yukledinmi
Aminnnn.. en azindan onceden ayarlaman iyi olmus. En yakin ameliyat senin artik yelizBanada dedi 1 gece hastanede kal oyuzden otel ayarladim
Insallah acisiz gecer
Allah herkeze yardim etsin
Yine kendi ismine tikladigin zaman orda album ayarlari var canim ordan ayarliyosun.takip ettigim uyeler diye.o zaman sadece senin takip ettigin uyeler gorebiliyor resminiİnşallah hepimizin istediği gibi olsunhayır yüklemedim yüklemek istiyorum ama herkes görmesin onu nasıl ayarlıyabilirim
Çok teşekkür ediyorum sayende öğreniyorum bilmediğim şeyleri inşallah hiç ağrısı olmayanlardan olursun ve inşallah istediğin ölçüde memişlerin olurYine kendi ismine tikladigin zaman orda album ayarlari var canim ordan ayarliyosun.takip ettigim uyeler diye.o zaman sadece senin takip ettigin uyeler gorebiliyor resmini
Tesekkur ederim iyi dileklerin icinÇok teşekkür ediyorum sayende öğreniyorum bilmediğim şeyleri inşallah hiç ağrısı olmayanlardan olursun ve inşallah istediğin ölçüde memişlerin olur
Aynı gün pek mümkün gibi görünmüyor ama ertesi gün narkozu atıp çıkanlar oluyormuş. Çok şükür atlattık. Dün bir yazı okudum bu ameliyatla ilgili sonrası diye zaten iyileşme süreci 3- 4 hafta sürermiş kendimizi yormamak gerekirmiş. Bazı hastalarda yorgunluk uzun bir süre devam edermiş. Senin çok iyi geçer Allahın izniyle.Bu durumda hastanede olman daha iyi olmus ama.en azindan daha kuvvetli agri kesici serum falan verirler.dogru diyosun ufacik kesikten nasil canimiz yanarben bi kac dr.lada tlfn ve mail yoluyla gorusmustum.ayni gunde taburcu edebiliyoruz demisti biri bunlar palavrami atiyo ne ahh en zoru azda olsun atlattin. Ins yarinki kontrolunde daha iyi haberler veririsin bize
Asla vazgeçme millet kaç estetik ameliyat geçiriyor arka arkaya bu durum benimle alakalı herkese denk gelebilecek sorunlar değil çok az insan benim gibi ağır geçiriyormuş istatistiklere göre senin benim durumdan daha iyi geçeceğinden eminim. Can sıkma bi de bünyeni tanıyorsan hiç sıkma. Ben herşeye cesaret edebiliyorum ama bünyem zayıf onu da biliyorum. Duam seninleGecicek allahin izniyle
Herkezin bunyesi degisik sende cok hasasin ondandir ama bak herkez yaptiriyor sen en zorunu basardin bide iylesme surecini atlat bitti gitti
Ama bennnnn
Boyle seyleri duyunca geri fites yapiyorum
Bence senin dr o kremlerden prim alıyorİyi akşamlar kızlar. Doktorum dikiş izleri için 60 ml i 220 tl olan bi krem almamı söyledi adını verdi yazdı tel verdi buradan sipariş et dedi. Siz ne kullandınız izler için? Bir de hala ameliyatta takılan sutyeni kullanıyorum bu normal mi doktorum bu konuda bilgi vermedi sormayı da unuttum :)
Tam bizlik olmuş .
CC kararından vazgeçme sakınBen perşembe günü ameliyatımı olucam izmir su hastahanesinde dr ebru durmuş cc daha belli deil ama benim düşüncem 375cc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?