Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

nasilsin tam olarak cnm
Gun gectikce iyi oluyormusun
Akşamüstü çooook kötüydüm ağlıyodum şimdi sanki sırt ağrım hafifledi geçiyor diye umut ediyorum yataktan şimdi yardımsız kalkmam benim için mucize. Ama bel ve Karnım feci olarak şiş yavaş yavaş geçicek inşallah. Çooook dua ettim Allahım oğlumdan ayrı kaldığım zamana deysin pişman etme Allahım diye üzerimde ki halsizlik de atılır inşallah

Gecicek allahin izniyle
Herkezin bunyesi degisik sende cok hasasin ondandir ama bak herkez yaptiriyor sen en zorunu basardin bide iylesme surecini atlat bitti gitti
Ama bennnnn
Boyle seyleri duyunca geri fites yapiyorum

Bu durumda hastanede olman daha iyi olmus ama.en azindan daha kuvvetli agri kesici serum falan verirler.dogru diyosun ufacik kesikten nasil canimiz yanar ben bi kac dr.lada tlfn ve mail yoluyla gorusmustum.ayni gunde taburcu edebiliyoruz demisti biri bunlar palavrami atiyo ne ahh en zoru azda olsun atlattin. Ins yarinki kontrolunde daha iyi haberler veririsin bize

Az kalmis seninde bayagi simdiden hayirli olsunbazi dr.lar pek istege bakmio valla ben gorustum bitanesiyle 290 cc deneriz dedi.ufak gibi geldi banadabaskasiyla goruscem bakalm ne diyecek gogus dokun varmi senin kas altimi olcak
Kas altı olucak benim doktorum sen nasıl istersen öyle yaparız dedi sadece damla silikon kullanmıyormuş

Banada dedi 1 gece hastanede kal oyuzden otel ayarladim
Insallah acisiz gecer
Allah herkeze yardim etsin

İnşallah hepimizin istediği gibi olsunhayır yüklemedim yüklemek istiyorum ama herkes görmesin onu nasıl ayarlıyabilirim
Yine kendi ismine tikladigin zaman orda album ayarlari var canim ordan ayarliyosun.takip ettigim uyeler diye.o zaman sadece senin takip ettigin uyeler gorebiliyor resmini

Yine kendi ismine tikladigin zaman orda album ayarlari var canim ordan ayarliyosun.takip ettigim uyeler diye.o zaman sadece senin takip ettigin uyeler gorebiliyor resmini
Çok teşekkür ediyorum sayende öğreniyorum bilmediğim şeyleri inşallah hiç ağrısı olmayanlardan olursun ve inşallah istediğin ölçüde memişlerin olur

Çok teşekkür ediyorum sayende öğreniyorum bilmediğim şeyleri inşallah hiç ağrısı olmayanlardan olursun ve inşallah istediğin ölçüde memişlerin olur
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin ins sende az agrili iyilesenlerden olursun ve bizle yasadiklarini bol bol paylasirsin

Aynı gün pek mümkün gibi görünmüyor ama ertesi gün narkozu atıp çıkanlar oluyormuş. Çok şükür atlattık. Dün bir yazı okudum bu ameliyatla ilgili sonrası diye zaten iyileşme süreci 3- 4 hafta sürermiş kendimizi yormamak gerekirmiş. Bazı hastalarda yorgunluk uzun bir süre devam edermiş. Senin çok iyi geçer Allahın izniyle.

Gecicek allahin izniyle
Herkezin bunyesi degisik sende cok hasasin ondandir ama bak herkez yaptiriyor sen en zorunu basardin bide iylesme surecini atlat bitti gitti
Ama bennnnn
Boyle seyleri duyunca geri fites yapiyorum
Asla vazgeçme millet kaç estetik ameliyat geçiriyor arka arkaya bu durum benimle alakalı herkese denk gelebilecek sorunlar değil çok az insan benim gibi ağır geçiriyormuş istatistiklere göre senin benim durumdan daha iyi geçeceğinden eminim. Can sıkma bi de bünyeni tanıyorsan hiç sıkma. Ben herşeye cesaret edebiliyorum ama bünyem zayıf onu da biliyorum. Duam seninle Yeliz yildizz

Bence senin dr o kremlerden prim alıyor baksana tlf nmr kadar vermiş ve çok pahaalı bence hiç gerek yok benim kullandığım 4o tl civari ve çok memnunum ama kendin bilirsin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…