tabiki payTesekkur ederim iyi dileklerin icinins sende az agrili iyilesenlerden olursun ve bizle yasadiklarini bol bol paylasirsin
Tabiki paylaşırım seni izlemeye aldım sende beni alırsan sevinirim cnmTesekkur ederim iyi dileklerin icinins sende az agrili iyilesenlerden olursun ve bizle yasadiklarini bol bol paylasirsin
ScarEX JEL kremin adı bi araştır istersenBence senin dr o kremlerden prim alıyorbaksana tlf nmr kadar vermiş ve çok pahaalı bence hiç gerek yok benim kullandığım 4o tl civari ve çok memnunum ama kendin bilirsin tabiki
Hayırlı olsun, hoşgeldin sonradan memeliler kervanınaSelam kızlarrrrr sonunda bende üyeyim,ne zamandır üye olup sizlerle sohbet etmek isterdim,ama yoğunluktan bir türlü fırsat bulamadım aylardır uzaktan takip edenlerdenim, kim kaç cc takmış,kim ne acılar çekmiş,kim en komik,kim en pimpirikli hepinizi biliyorum elecktra her yorumuna gülmekten ölüyorum acaip enerji veren bir kadınsın,memetor sende süper bilgiler verdin sayende bende aldığım bilgilerle amaliyatımı oldum,pisi pisi çok geçmiş olsun herkesin ağrı eşiği farklı tabi sen zor olanı yaşamışsın ağır atlatıyorsun ama geçicek emin ol,mutluluk 2015 te çok şeker biri,bir de yeni amaliyat olucak Yeliz Yeliz var şimdiden Allah kurtarsın hiç korkma o korkun bugün gidicek benim yorumlarımı okuyunca amaliyat sonrası hallerimi duyunca,ismini hatırlamadığım daha bir sürü arkadaşlar... Aranıza beni de alın olur mu,Bu arada amaliyatımı olalı 2 hafta oldu
magıc merhaba canım seni de çok takip ettim çooookHayırlı olsun, hoşgeldin sonradan memeliler kervanına
Aramıza hemen girmen için enazından bir resmini yüklersen hemen aramıza girersin bu senin için özel olan birşey değil sadece güven verme açısından sonrasında herkez seni izlemeye rahatlıkla alır
Kaç cc? tombul tombul deyince merak ettimmagıc merhaba canım seni de çok takip ettim çooookmerhaba canım, tabikiii o durumları biliyorum aranıza girmem için şu süper füzelerimden atmam lazım dimiii evet evet atıcam tabiki durun heyecan yaptım daha yeni açtım üyeliğimi şimdi onaylandı,dün doktoruma kontrole giderken yolda üye olmaya çalıştım ancak bugün e postama bakabildim,valla nasıl yükleniyor falan inan bilmiyorum telefonumda her açıdan fotolarım var daha henüz 2 haftalık ama bomba gibiler izlerim de gitmeye başladı, önce nasıl atılıyor birkaç kişiyi izlemeye alayım da biraz fransızım bu işlere bakalım nasıl bulucaksınız benim tombul tombul memelerimi
415 ccKaç cc? tombul tombul deyince merak ettim
Vazgeçmemmmm ameliyattan sonra resim yüklüyeceğimCC kararından vazgeçme sakınherşeye değsin
Ayyy çok merak ettim gerçekten tombul tombulmuş hadi hemen resim eklede görelim415 cc
Agrim oldu tabii ama ilk gün en şiddetli sonra gün gün hafifliyor gelip geçiyor yani , korkacak bir şey yokmuş şimdi geriye dönüp bakınca .. ağrıdan çok memelerin ödemi sekilsiz ligi benim canımı daha çok sıkmisti
Kesinlikle 375 abartı bir büyüklük değil benim 375 yuvarlak fazla büyük gelmiyor gözüme ödemli olduğu haldeCC kararından vazgeçme sakınherşeye değsin
400cc kaç beden oluyor ki kızlar çok cahilim bu konuda benKesinlikle 375 abartı bir büyüklük değil benim 375 yuvarlak fazla büyük gelmiyor gözüme ödemli olduğu halde
Valla ev berbat durumda 2 haftadir izindeyim biraz toplayimda atmayi dusunuyorum cok abartilu buyuk degil kucuk de degil tam istedigim boyutta suan telefondan zor yaziyorum birazdan bilgisayardan sihirli parmaklar detaylari anlaticakAyyy çok merak ettim gerçekten tombul tombulmuş hadi hemen resim eklede görelim
85 ideal bencegüle güle kullan canımBeden kişiden kişiye değişiyor heralde .. ben daha sütyen takmaya başlamadım ama en fazla 85 olur daha fazla olacağını hiç sanmıyorum.
415415 cc
Oncesi resim bekliyoruz canim atki fikir olsun ben ve diger olmayan arkadaslaraVazgeçmemmmm ameliyattan sonra resim yüklüyeceğim
Valla bende merak ediyorum benimki 415 cc henuz sporcu sudyeni ve bandajlarim duruyo,daha nekadar daha takicam bilmiyorum evdeki dolgulu yorgan gibi icini dolduramadigim sudyenler olmuyor memelerimin ucunda kaliyo400cc kaç beden oluyor ki kızlar çok cahilim bu konuda ben
Valla ben 400 alti istmem diyerek gittim 420 lik denedi doktorum amaliyatta 450 ye kadar denemis en guzel bu olmus kas alti yuvarlak,bel bolgem ince kalcaliyim bana en uygunu bu yakismis ahh gozum acik olaydida bende doktora su olmadi hayir bu olsun diye direktif vereydim valla canim doktorum tam ideal yapmis boyuma fizik yapima gore hatta daha da buyuk olsaydi nasil olurdu aklimdan gecmedi degil ama doktorum dun keainlikle yakiamadi tasti 450 de dedi hic dogal degil cirkin oldu dedi415hic gormemistim paylasirsan gormek isterim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?