Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İzliyorum seni sen de benim minikleri gör bari Sihirlii

290da neymis yahuuu bu kadin bana meme diil mandalina yapacak heralde ayy iyiki uye olmusum yoksa pisi pisine olcaktim ameliyat sonrada bunlar olmadi diyip hobaaaa sil bastan

Yarin sabah istanbula ucuyorum babamla
Obut hafta sali geri biletimizi aldik
Bu sali ameliyat obur sali geri ucus
8 gun sonra yani
Insallah ucak sarsmaz
Veee asiriiii heycanliyimmmmm yaaaa

Benim nekadar korkak oldugumu gormussundur
Bence KK da enn korkagi beni secin
Asiri korkuyorum yaa oyle boyle degil
Zsten hastaneye girmek tansiyonjmu dururup bayilticak kessin

290da neymis yahuuu bu kadin bana meme diil mandalina yapacak heralde ayy iyiki uye olmusum yoksa pisi pisine olcaktim ameliyat sonrada bunlar olmadi diyip hobaaaa sil bastan
kesinlikle sonra pişman olma 290 az değil mi bilmiyorum herkesin fizik yapısı ölçeliri farklıdır ama o kadar ağrıya o kadar paraya değsin dimi vücudunun alabileceği en büyüğü iste derim,375 altına düşme derim doktorlara bakma sen genelde büyük yapmaya yanaşmıyorlar ama benim doktorcuğum bitane bitdane benim isteklerimi gözardı etmedi hem ölçelrim tuttu gogüs kafesim bayağ bi alabiliyor muş iyi düşün iyi karar ver özellikle doktora gitmeden önce cc ye evde karar ver,ve doktoro kesinlikle resim göster böyle olsun şöyle olsun gibisinden senin ne istediğini tam olarak doktoruna anlat derim

Ilk gorusmemde net tavir verdi dr. Canim.. ee bilmiyorum tabi ne sorcagimida bilemedim sacma sapan bi gorusmeydi anliyacaginboyum kisa belki ondan oturu kucuk tutmak istedi. Baska dr.la sansimi deneyecegim pisman olmak istemem sonucta

Resim koydum kızlar şimdiki hali birde perşembe sonrası halini koyucam dışarıya açık deil demi fotoğrafım kızlar Ayyy çok utanırım
Disariya acik degil cnm ben goremedim cunku
Benide izlermisin merak etttim
Sali operasyonum malum
Yardimin dokunur

Tekrar Merhaba kızlar,öncelikle beni tanımayanlara kısca anlatayım 2 kız annesiyim çok küçük yaşlarda göğsümün büyümeyeceğini anladım inanın avucumu zor dolduruyordu küçük ama dikti,n badi giydiğimde içine birşeyler doldurmaya çalışıyordum çorap mesela özellikle bikini giydiğimde eğilmekten korkardım ki ucu gözükmesin diye sürekli frikik verirdim rezillik diz boyu adeta uacu gözüküyordu,kendime olan güvenim gitmişti, amaliyata şöyle karar verdim ikinci kızımdan sonra göğsüm sönmüş balon gibiydi,sönük duruyordu,kafalarını bükmüş vaziyetteydiler adeta kafalarına vurup nerdesiniz kalkın kalkın diye vuruyordum sonra psikilojik bunalıma girdim.Arkadaşımın önerisi üzerine amaliyat olmaya karar verdim,bir senedir amaliyat olacağım günü bekliyordum 3 aydır da sizleri araştırıyordum kızlar çok teşekkürler bana çok fikir verdiniz her ne kadar beni tanımasanız da uzaktan hep takipteydim....
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ankarada plastik cerrah Volkan Tayfura amaliyat olmaya karar verdim, ben 400 altı istemiyordum ve yuvarlak protez ve kas altı olmasını istiyordum,e,Ankaraya giderken çok heyecanlıydım ama korku yoktu kesinlikle acaip cesaretli ve soğukkanlı biriyim,Doktorumla görüşme anı geldi içeri girdim, kendiimi ifade ettim ne zorluklar çektiğimi, göğüs olmadığı için südyenin kıyafetlerden nasıl yukarı çıkarak görüldüğünüherşeyi anlattım,doktorumu kesinlikle tavsiye ederim bu kadar sempatik,kalbı ısıtan ses tonu ve güven veren karakteri,akademik geçmişiyle beni etkiledi,iyiki ona olmuşum amaliyatımı,hiçbir doktor araştırmadan gözüm kapalı kesinlikle bu doktor yapmalı dedim amaliyatım.Sıra implant denemeye gelmişti kesinlikle 400 altı istemiyorum üst lobum boş dolu dolu dolgun memeler istiyorum hatta çatal olsun dedim,ve beğendiğim resimelri doktora gösterdim fikir olsun diye,neyse orda bana atlet giydirip içine 420 cc lik olanı taktı aynadaki kadına bayıldım,bana amaliyattta 450 ye kadar deniyceğini söyledi,neyse ertesi sabah Ankara Medicana hastahanesine yatışımı yaptırıp odama geçdim dokturum gelip çizimlerimi yaptı,sonra eşimle arkadaşımla vedalaşıp beni aldılar asansörde koluma narkoz verdiler sanırım,aşağıda amaliyathaneye almadan benim uyumamı beklediler gelen geçen bana soru soruyordu uyuyup uyumadığımı kontrol ediyorlardı acaip komikti,uyandığımda kızlar anestezi uzmanına kızıyordum beni uyandırdığı için "yaa ben duruşmada ifade alıyordum beni niye kaldırıyorsun"diye hayıflanıyordum o sırada doktorum yanıma gelip elimi sıpsıkı tuttu "Aysun hanim çok başarılı bir amaliyat geçti nasılsın "dedi,bende doktoru görünce duygulandım ağladım,size çoook teşekkür ederim bana yıllardır hasretliğini çektiğim şeyi yaptınız dedim ve kaç cc olduğunu sordum doktor"415 cc kas altı Natrella marka implant takti ve koltuk altımdan oldum. Uyandığımda ağrı yoktu saedce göğsümde baskı,gerginlik vardı güle oynaya amaliyathaneden çıkıp odama geçtim,ilk gün ayağa hemen kalktım rahat rahat yürüdüm,biraz sırtımdağ ağrımsi birşey vardı,ama merak edip göğüslerime bakamadım,çok geriliyordu o bölgem çünkü,ama orda birşeyler vardı südyen ve bandaj altından dolu dolu meme olduğu hissediliyordu, ikinci günde taburcu oldum,yolda evime gelirken direnlerimi poşete koydum,dinlenme tesislerinde sanki millet bana bakıyordu yemek bile yedim kızlarıma hediye baktım,yavuş yavaş yürüyerek,sonra bir anda ağrı geldi çünkü ağrı kesicinin etkisi gitmeye başlamıştı ilacımı içtikten sonra rahatladım,amaliyatımın ikinci günü göğüslerimde baskı vardı sabahlara kadar defalarca kalkıyordum çünkü rahat uyuma pozizyonum yoktu,kalkıp evde tur atıyordum,yanlız sabahları kaslar soğuk olduğu için kalkarken çok zarlandım tam kalkarken implantlar aşağı doğru kayıyormuş gibi hisse kapılıyordum ve sanki birz 1,2 dakkalık sancı geliyordu kaslar soğuk oludğu için size tavsiyem,kalkarken biraz bel hareketleri yaparak kalkın ki kaslarınız ısınsın ilk hafta öküzler bana da uğradı böylelikle o nasıl bir öküzmüş öyle hep merak etmiştim,sanki göğsünün üstünde oturuyor,valla kızlar ben hızla iyileşme sürecine girdim ilk günden beri rahatım,ilk 3 gün hafif ağrı baskı oluyor alışıyorsun,ben evde tez canlıydım her işi yapmaya kalkıştığım oldu, tabi ağır kaldırmamak şartıyla,çünkü koltuk altı kesisi olduğu için parmaklarımla güç veremiyordum,şuan 2. haftam doldu ve müthişim öküzlere de bay bay yaptım dün doktorum kontrole gittiğimde sargılamarımı çıkarmadı yeniledi,hala amaliyat südyenim var, çıplak kaldığımda gözlerimi alamıyorum memişlere dokunmak çok hoşuma gidiyor orda varlıklarını hissetmek müthiş,dün doktorum masaj hareketlerini de gösterdi,sabah akşam 100 kez yapıcakmışım, bir de duvara parmaklarımla tırmanma sporu verdi,göğüslerimi ilk gördüğümde yapay görüntüsü vardı tuhaf duruyordu gergindi sertti ama gün geçtikçe güzelleşiyorlar sanki hala sert ama yumuşama olmuş gib ide, masajlara bugün başladm,Ayy kızlar çok yazdım kendimi tutamadım sihirli parmaklar kaptırdı kendini

Disariya acik degil cnm ben goremedim cunku
Benide izlermisin merak etttim
Sali operasyonum malum
Yardimin dokunur
canım gördüğüm kadarıyla sen çok tırsıyorsun sakın korkma olur mu bakarsın benim kadar rahat geçer amaliyatın,ağrı yok sadece baskı gerilme hissediyorsun o kadar sana tavsiyem amaliyat sonrasi pişman olanlar grubuna aktılmaman için cc büyükülğüne iyi karar ver internette araştır hangi cc ler ne kadar büyüklükte oluyor diye,çok küçük yaptırma derim çektiğin acıya ağrıya değsin,

Sihirli parmaklr hosgeldin..okurken cok keyif aldim. Cok sry ogrendim burdan. Simdide senden.. benim bekledogim tarih 27 nisan yarin olsa keske!! En tedirgin oldugum konu 2 yasindaki oglum ama 10 yasjndaki kizim yardim edecek diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…