- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
İzliyorum seni sen de benim minikleri gör bariValla ben 400 alti istmem diyerek gittim 420 lik denedi doktorum amaliyatta 450 ye kadar denemis en guzel bu olmus kas alti yuvarlak,bel bolgem ince kalcaliyim bana en uygunu bu yakismis ahh gozum acik olaydida bende doktora su olmadi hayir bu olsun diye direktif vereydim valla canim doktorum tam ideal yapmis boyuma fizik yapima gore hatta daha da buyuk olsaydi nasil olurdu aklimdan gecmedi degil ama doktorum dun keainlikle yakiamadi tasti 450 de dedi hic dogal degil cirkin oldu dedi
Kızlar göğüslerimi çekip atıyorsunuz sütyensiz bende atıcam nasıl atayım bilemedimOncesi resim bekliyoruz canim atki fikir olsun ben ve diger olmayan arkadaslara
gördüm canım harika harika kendimi görür gibi oldum bende seni görünce,maşallahhh...ilk sana izin vericem benim en değerlimi göstermek içinİzliyorum seni sen de benim minikleri gör bariSihirlii
Selam kızlarrrrr sonunda bende üyeyim,ne zamandır üye olup sizlerle sohbet etmek isterdim,ama yoğunluktan bir türlü fırsat bulamadım aylardır uzaktan takip edenlerdenim, kim kaç cc takmış,kim ne acılar çekmiş,kim en komik,kim en pimpirikli hepinizi biliyorum elecktra her yorumuna gülmekten ölüyorum acaip enerji veren bir kadınsın,memetor sende süper bilgiler verdin sayende bende aldığım bilgilerle amaliyatımı oldum,pisi pisi çok geçmiş olsun herkesin ağrı eşiği farklı tabi sen zor olanı yaşamışsın ağır atlatıyorsun ama geçicek emin ol,mutluluk 2015 te çok şeker biri,bir de yeni amaliyat olucak Yeliz Yeliz var şimdiden Allah kurtarsın hiç korkma o korkun bugün gidicek benim yorumlarımı okuyunca amaliyat sonrası hallerimi duyunca,ismini hatırlamadığım daha bir sürü arkadaşlar... Aranıza beni de alın olur mu,Bu arada amaliyatımı olalı 2 hafta oldu
kesinlikle sonra pişman olma 290 az değil mi bilmiyorum herkesin fizik yapısı ölçeliri farklıdır ama o kadar ağrıya o kadar paraya değsin dimi vücudunun alabileceği en büyüğü iste derim,375 altına düşme derim doktorlara bakma sen genelde büyük yapmaya yanaşmıyorlar ama benim doktorcuğum bitane bitdane benim isteklerimi gözardı etmedi hem ölçelrim tuttu gogüs kafesim bayağ bi alabiliyor muş iyi düşün iyi karar ver özellikle doktora gitmeden önce cc ye evde karar ver,ve doktoro kesinlikle resim göster böyle olsun şöyle olsun gibisinden senin ne istediğini tam olarak doktoruna anlat derim290da neymis yahuuubu kadin bana meme diil mandalina yapacak heralde ayy iyiki uye olmusum yoksa pisi pisine olcaktim ameliyat sonrada bunlar olmadi diyip hobaaaa sil bastan
Ayy evet canim ilk gun bende onu cok dusundum tabi bilmeyinceKızlar göğüslerimi çekip atıyorsunuz sütyensiz bende atıcam nasıl atayım bilemedim
Valla minnak oldukları için özgüven 0 neyse hepimiz aynı dertten muzdaribiz atayım bariiiAyy evet canim ilk gun bende onu cok dusundum tabi bilmeyinceciplak atiyosun olmayinca tabi tuhaf oluyo o kadar net kocam bile gormemistir beni yahuu
Ilk gorusmemde net tavir verdi dr. Canim.. ee bilmiyorum tabi ne sorcagimida bilemedim sacma sapan bi gorusmeydi anliyacaginkesinlikle sonra pişman olma 290 az değil mi bilmiyorum herkesin fizik yapısı ölçeliri farklıdır ama o kadar ağrıya o kadar paraya değsin dimi vücudunun alabileceği en büyüğü iste derim,375 altına düşme derim doktorlara bakma sen genelde büyük yapmaya yanaşmıyorlar ama benim doktorcuğum bitane bitdane benim isteklerimi gözardı etmedi hem ölçelrim tuttu gogüs kafesim bayağ bi alabiliyor muş iyi düşün iyi karar ver özellikle doktora gitmeden önce cc ye evde karar ver,ve doktoro kesinlikle resim göster böyle olsun şöyle olsun gibisinden senin ne istediğini tam olarak doktoruna anlat derim
Disariya acik degil cnm ben goremedim cunkuResim koydum kızlar şimdiki hali birde perşembe sonrası halini koyucam dışarıya açık deil demi fotoğrafım kızlarAyyy çok utanırım
Bende daha ameliyat olmadım cnm bu ameliyat öncesiDisariya acik degil cnm ben goremedim cunku
Benide izlermisin merak etttim
Sali operasyonum malum
Yardimin dokunur
canım gördüğüm kadarıyla sen çok tırsıyorsun sakın korkma olur mu bakarsın benim kadar rahat geçer amaliyatın,ağrı yok sadece baskı gerilme hissediyorsun o kadar sana tavsiyem amaliyat sonrasi pişman olanlar grubuna aktılmaman için cc büyükülğüne iyi karar ver internette araştır hangi cc ler ne kadar büyüklükte oluyor diye,çok küçük yaptırma derim çektiğin acıya ağrıya değsin,Disariya acik degil cnm ben goremedim cunku
Benide izlermisin merak etttim
Sali operasyonum malum
Yardimin dokunur
Darısı ben ve benim gibilerin başına....kızlar biraz uzun oldu idare edin içim bayağ doluymuş
Benide eklermisin cnmm.. bende utanmistim cookResim koydum kızlar şimdiki hali birde perşembe sonrası halini koyucam dışarıya açık deil demi fotoğrafım kızlarAyyy çok utanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?