Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Darısı ben ve benim gibilerin başına....
hiç gözünde büyütme inankı gözünü kapatıyıorsun amaliyatını yapıyorlur açtığında iki tane füze olmuş,sana tavsiyem ne istediğini iyi düşün, kaç cc istiyorsun,kaç cc lik seni tatmin eder görünütsü nasıl olmalı bunu doktoruna mutlaka göster,kararlı git keşke yıllar önce olsaymışım diyceceksin emin ol şurda bir kaç gün sıkıntı çekiyorsun o da ağrı kesicilerle dayanılır hale getiriyor,ağrı yok baskı var unutma

Verdiğin cesaret için çok teşekkür ediyorum sana canım

Sihirli parmaklr hosgeldin..okurken cok keyif aldim. Cok sry ogrendim burdan. Simdide senden.. benim bekledogim tarih 27 nisan yarin olsa keske!! En tedirgin oldugum konu 2 yasindaki oglum ama 10 yasjndaki kizim yardim edecek diye dusunuyorum
canım kafana ne takılırsa sor ben burdan çok şey öğrendim geçen sene karar verdim bir senedir olmak istiyordum maddi açıdan biraz beklemek zorunda kaldım,ve mart ayını kafaya takmıştım,ve 12 martta oldum,gözünde büyütme sakın yaptırdığım en güzel amilayattı sonuçta güzellik adına yapılan bir amaliyat,benim de büyük kızım 8 yaşında bana yardımcı oldu,banyo konusunda saçlarımı o yıkadı iyi kese attı bana evimi topladı,kahvaltımı hazırladı,kısaca herşeyime koştu,
Sihirli parmaklr hosgeldin..okurken cok keyif aldim. Cok sry ogrendim burdan. Simdide senden.. benim bekledogim tarih 27 nisan yarin olsa keske!! En tedirgin oldugum konu 2 yasindaki oglum ama 10 yasjndaki kizim yardim edecek diye dusunuyorum
hoşbulduk canım, ohh ne güzel az kaldı sayılır,tedirgin olma heyecan olsun, bende burdan çok şey öğrenerek gittim amaliyata,kararlı ol gerisini doktoruna bırak,burda önemli nokto doktora güvenmek ve ne istediğin önemli, keşke yıllar önce olsaymışım diyorum,iyi ki de yaptırmışım,acısız bir amaliyattı benimkisi, yeni südyen giymek için heyecanlıyım,şuan sıpsıkı sarıılı bandajl ıduruyorlar,bandajı çıkarttığmıda kendilerini bi salıyorlar anlatamam benim de kızım 8 yaşında ve çok yardımcı oldu bana ev işlerinde,temizlikte her şeyde,bende az çok herşeyi yaptım ağırl
ık kaldırma dışında..bu amaliyatın tek sıkıntısı yatış pozisyonu,yani sırt üstü yatmak sıkıyor,2.haftamda yavaş yavaş dönmeye başlıyorum gibi

Cok aydinlatici bi yazi olmus valla. Ayy ne guzel senin iyilesme surecin supermis o corap olayi banada yabanci diil ergenlikten sonra yapmisligim cok vardir ahh olmayinca olmuyor iste sen boyle anlatinca benim yarin ameliyat masasina gidip yatasim geldi inan ins senin kadar sansli olurum

inşallah canım inşallah,bilmiyorum benim ağrı eşiğim dayanıklı.aşırı cesaretli biriyim,ondan bu düşüncelerim amaliyata da yansıyor rahat bi şekilde çıkıyorum,yaa bundan mı korkuyorlar mış dedim çıktığımda,acı yok kiii ağrı kesici veriyorlar saatinde alırsan sıkıntı yok diyelim ağrın tekrar başladı hemen ağrı kesici içiyorsun, saedce alışık olmadığm bir göğüs gerginliği vardı o bil egüzeldi ne demek göğüs bölgende bir ağırlık var eskiden o da yoktu hiçbir yok tu bomboş tu en azından geriğinlkle beraber ağırlıklarını hissediyorsun,

Bu arada kızlar bana takılan diren 4 gün kaldı,onlarla yaşamak tuhaftı doğrusu,hastahanede direnlerle gezerken posetin içine koyup yürüdüm,taburcu olduğum gün poşetimin içindeydi öylece dinlenme tesislerinde gezeledim fellik fellik bu arada ayyy kızlar aklıma geldi düşünsenize direnleri çıkartmaya 4. gün gitmiştim onlar poşetin içinde elimde sıkı sıkı tutuyordum, hırsızın biri ya gelip poşetimi çekip kaçmaya çalışsaydı ayyy direnlerle beraber süreklenseydim sonra kendiliğinden çıksaydı Akıllara zarar neyseki kazasız belasız aldırdım,bu arada ben diren çıkartmaktan çok korkuyordum burdaki yorumlar beni korkutmuştu acı vereceğini düşünüyordum doktorum bana şöyle demişti" ben 3,4 yıl direnleri nerden takarsam acı vermez diye düşündüm araştırdım v esonunda buldum dedi inan bana hissetmeyeceksin bile dedi"ve kızlar direnler çıkarken sağlık memuru aldı,hortumu çıkartı ipi çekti ben anlamadım bile hissedilmiyor bile,ama direnler çıktıktan sonra inanılmaz rahatlıyorsun hareketlerin rahatlıyor kollarımı daha rahat hareket ettirmeye başlamıştım

Bende cesaretliyimdir tabi son dkkaya kadar dicem zaten ameliyathaneye girmeden beni uyutun sonra napiyosaniz yapin die ayy ben dogumda sozde korkmuyorum ameliyathaneye aldilar beni.agri geldikce buldugum adama sarildim valla ee tabi zaman gecince insan unutuyo guluyo yaptiklarina ins canim senin dedigin gibi olurda bizde memeliler kervanina katiliriz

iki sezeryan geçizrdim aslında ben çatır çatır doğurmaya gitmiştim amaa açılma olmdaı, birinci kızım genel anestezi oldu ikinci kızımda amaliyat anını yaşamak istedim spiral oldu, inan o amaliyatım biraz da zordu uyuşukluk gidince karnımda bıçak acısını çok hissetmiştim, ama ağrı kesicilerle dayanmıştım yinede, ama bu amaliyat çok farklı eksikliğini istediğiniz bir şey için güzellik için yatıyorsunuz amaliyat masasına ya korku olmuyor, zaten bana da amaliyat ortamını göstermediler uyumaya yakın dışarda beklediler uyandığım da da dışardaydım yani amaliyat ortamını hiç görmedim,merak etme sende olucaksın memeligillerden sonra diyceksin niye bu kadar beklemişim diye bi göğüslerimi açıp salına salına yürüyeydim daha onu yapamadım

Kızlaaaaaar işyerinden izin alırken 2 haftalık izin aldım soranlara Ankaraya gitcem kafa dinliycem işlerim var dedim,kimse bilmiyor en yakın arkadaşım ailem, biliyor,ve 2 haftalık dinlenme sürecim bitti bomba gibiym,yarın işe başlıyorum çok heyecanlıyım yaa, inşallah anlamazlar südyen takmadan sargılarımla gitcem,biraz bol giyinmeyi düşünüyorum, en yakın arkadaşlarım anlar mı acaba yaa bu güne kadar hep dolgulu südyenle gittim hatta içinde bir dolgu daha katıyordum,amaliyattan döndüğümde anlamasınlar gözleri alışsın diye,birde ben katibim bu hafta perşembe duruşmaya çıkcam akşama kadar ifadeler alıcam inşallah çok yorulmam

Tam macera olmus senin memeler ya

Epidural oldum bende canimo yetti bana olsa bitsede kurtulsak valla artik
Yaz gelio valla sen tadini cikarma durumuna gelmissin az cok

Ameliyatını olmuş hatunlar hastahaneye giderken yanımıza neler alalım tavsiyeleriniz çok lazım bize....

Ameliyatını olmuş hatunlar hastahaneye giderken yanımıza neler alalım tavsiyeleriniz çok lazım bize....
Çamaşır,önden fermuarlı üst, ister pijama ister eşofman ben bunları götürmüştüm
Ama üstün için kesinlikle önden düğmeli veya fermuarlı tercih edersen çok rahat edersin haaa unutuyordum birde tabiki tlfbol bol resim çekmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…