hiç gözünde büyütme inankı gözünü kapatıyıorsun amaliyatını yapıyorlur açtığında iki tane füze olmuş,sana tavsiyem ne istediğini iyi düşün, kaç cc istiyorsun,kaç cc lik seni tatmin eder görünütsü nasıl olmalı bunu doktoruna mutlaka göster,kararlı git keşke yıllar önce olsaymışım diyceceksin emin ol şurda bir kaç gün sıkıntı çekiyorsun o da ağrı kesicilerle dayanılır hale getiriyor,ağrı yok baskı var unutmaDarısı ben ve benim gibilerin başına....
Verdiğin cesaret için çok teşekkür ediyorum sana canımhiç gözünde büyütme inankı gözünü kapatıyıorsun amaliyatını yapıyorlur açtığında iki tane füze olmuş,sana tavsiyem ne istediğini iyi düşün, kaç cc istiyorsun,kaç cc lik seni tatmin eder görünütsü nasıl olmalı bunu doktoruna mutlaka göster,kararlı git keşke yıllar önce olsaymışım diyceceksin emin ol şurda bir kaç gün sıkıntı çekiyorsun o da ağrı kesicilerle dayanılır hale getiriyor,ağrı yok baskı var unutma
Ekledim cnmBenide eklermisin cnmm.. bende utanmistim cook
canım kafana ne takılırsa sor ben burdan çok şey öğrendim geçen sene karar verdim bir senedir olmak istiyordum maddi açıdan biraz beklemek zorunda kaldım,ve mart ayını kafaya takmıştım,ve 12 martta oldum,gözünde büyütme sakın yaptırdığım en güzel amilayattı sonuçta güzellik adına yapılan bir amaliyat,benim de büyük kızım 8 yaşında bana yardımcı oldu,banyo konusunda saçlarımı o yıkadı iyi kese attı banaSihirli parmaklr hosgeldin..okurken cok keyif aldim. Cok sry ogrendim burdan. Simdide senden.. benim bekledogim tarih 27 nisan yarin olsa keske!! En tedirgin oldugum konu 2 yasindaki oglum ama 10 yasjndaki kizim yardim edecek diye dusunuyorum
hoşbulduk canım,Sihirli parmaklr hosgeldin..okurken cok keyif aldim. Cok sry ogrendim burdan. Simdide senden.. benim bekledogim tarih 27 nisan yarin olsa keske!! En tedirgin oldugum konu 2 yasindaki oglum ama 10 yasjndaki kizim yardim edecek diye dusunuyorum
Cok aydinlatici bi yazi olmus valla. Ayy ne guzel senin iyilesme surecin supermisTekrar Merhaba kızlar,öncelikle beni tanımayanlara kısca anlatayım 2 kız annesiyim çok küçük yaşlarda göğsümün büyümeyeceğini anladım inanın avucumu zor dolduruyordu küçük ama dikti,n badi giydiğimde içine birşeyler doldurmaya çalışıyordum çorap meselaözellikle bikini giydiğimde eğilmekten korkardım ki ucu gözükmesin diye sürekli frikik verirdim rezillik diz boyu adeta uacu gözüküyordu,kendime olan güvenim gitmişti, amaliyata şöyle karar verdim ikinci kızımdan sonra göğsüm sönmüş balon gibiydi,sönük duruyordu,kafalarını bükmüş vaziyetteydiler adeta kafalarına vurup nerdesiniz kalkın kalkın diye vuruyordum sonra psikilojik bunalıma girdim.Arkadaşımın önerisi üzerine amaliyat olmaya karar verdim,bir senedir amaliyat olacağım günü bekliyordum 3 aydır da sizleri araştırıyordum kızlar çok teşekkürler bana çok fikir verdiniz her ne kadar beni tanımasanız da uzaktan hep takipteydim....
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ankarada plastik cerrah Volkan Tayfura amaliyat olmaya karar verdim, ben 400 altı istemiyordum ve yuvarlak protez ve kas altı olmasını istiyordum,e,Ankaraya giderken çok heyecanlıydım ama korku yoktu kesinlikle acaip cesaretli ve soğukkanlı biriyim,Doktorumla görüşme anı geldi içeri girdim, kendiimi ifade ettim ne zorluklar çektiğimi, göğüs olmadığı için südyenin kıyafetlerden nasıl yukarı çıkarak görüldüğünüherşeyi anlattım,doktorumu kesinlikle tavsiye ederim bu kadar sempatik,kalbı ısıtan ses tonu ve güven veren karakteri,akademik geçmişiyle beni etkiledi,iyiki ona olmuşum amaliyatımı,hiçbir doktor araştırmadan gözüm kapalı kesinlikle bu doktor yapmalı dedim amaliyatım.Sıra implant denemeye gelmişti kesinlikle 400 altı istemiyorum üst lobum boş dolu dolu dolgun memeler istiyorum hatta çatal olsun dedim,ve beğendiğim resimelri doktora gösterdim fikir olsun diye,neyse orda bana atlet giydirip içine 420 cc lik olanı taktı aynadaki kadına bayıldım,bana amaliyattta 450 ye kadar deniyceğini söyledi,neyse ertesi sabah Ankara Medicana hastahanesine yatışımı yaptırıp odama geçdim dokturum gelip çizimlerimi yaptı,sonra eşimle arkadaşımla vedalaşıp beni aldılar asansörde koluma narkoz verdiler sanırım,aşağıda amaliyathaneye almadan benim uyumamı beklediler gelen geçen bana soru soruyordu uyuyup uyumadığımı kontrol ediyorlardı acaip komikti,uyandığımda kızlar anestezi uzmanına kızıyordum beni uyandırdığı için "yaa ben duruşmada ifade alıyordum beni niye kaldırıyorsun"diye hayıflanıyordum o sırada doktorum yanıma gelip elimi sıpsıkı tuttu "Aysun hanim çok başarılı bir amaliyat geçti nasılsın "dedi,bende doktoru görünce duygulandım ağladım,size çoook teşekkür ederim bana yıllardır hasretliğini çektiğim şeyi yaptınız dedim ve kaç cc olduğunu sordum doktor"415 cc kas altı Natrella marka implant takti ve koltuk altımdan oldum. Uyandığımda ağrı yoktu saedce göğsümde baskı,gerginlik vardı güle oynaya amaliyathaneden çıkıp odama geçtim,ilk gün ayağa hemen kalktım rahat rahat yürüdüm,biraz sırtımdağ ağrımsi birşey vardı,ama merak edip göğüslerime bakamadım,çok geriliyordu o bölgem çünkü,ama orda birşeyler vardı südyen ve bandaj altından dolu dolu meme olduğu hissediliyordu, ikinci günde taburcu oldum,yolda evime gelirken direnlerimi poşete koydum,dinlenme tesislerinde sanki millet bana bakıyordu yemek bile yedim kızlarıma hediye baktım,yavuş yavaş yürüyerek,sonra bir anda ağrı geldi çünkü ağrı kesicinin etkisi gitmeye başlamıştı ilacımı içtikten sonra rahatladım,amaliyatımın ikinci günü göğüslerimde baskı vardı sabahlara kadar defalarca kalkıyordum çünkü rahat uyuma pozizyonum yoktu,kalkıp evde tur atıyordum,yanlız sabahları kaslar soğuk olduğu için kalkarken çok zarlandım tam kalkarken implantlar aşağı doğru kayıyormuş gibi hisse kapılıyordum ve sanki birz 1,2 dakkalık sancı geliyordu kaslar soğuk oludğu için size tavsiyem,kalkarken biraz bel hareketleri yaparak kalkın ki kaslarınız ısınsın ilk hafta öküzler bana da uğradı böylelikle o nasıl bir öküzmüş öyle hep merak etmiştim,sanki göğsünün üstünde oturuyor,valla kızlar ben hızla iyileşme sürecine girdim ilk günden beri rahatım,ilk 3 gün hafif ağrı baskı oluyor alışıyorsun,ben evde tez canlıydım her işi yapmaya kalkıştığım oldu, tabi ağır kaldırmamak şartıyla,çünkü koltuk altı kesisi olduğu için parmaklarımla güç veremiyordum,şuan 2. haftam doldu ve müthişim öküzlere de bay bay yaptım dün doktorum kontrole gittiğimde sargılamarımı çıkarmadı yeniledi,hala amaliyat südyenim var, çıplak kaldığımda gözlerimi alamıyorum memişlere dokunmak çok hoşuma gidiyor orda varlıklarını hissetmek müthiş,dün doktorum masaj hareketlerini de gösterdi,sabah akşam 100 kez yapıcakmışım, bir de duvara parmaklarımla tırmanma sporu verdi,göğüslerimi ilk gördüğümde yapay görüntüsü vardı tuhaf duruyordu gergindi sertti ama gün geçtikçe güzelleşiyorlar sanki hala sert ama yumuşama olmuş gib ide, masajlara bugün başladm,Ayy kızlar çok yazdım kendimi tutamadım sihirli parmaklar kaptırdı kendini
inşallah canım inşallah,bilmiyorum benim ağrı eşiğim dayanıklı.aşırı cesaretli biriyim,ondan bu düşüncelerim amaliyata da yansıyor rahat bi şekilde çıkıyorum,yaa bundan mı korkuyorlar mış dedim çıktığımda,acı yok kiii ağrı kesici veriyorlar saatinde alırsan sıkıntı yok diyelim ağrın tekrar başladı hemen ağrı kesici içiyorsun, saedce alışık olmadığm bir göğüs gerginliği vardı o bil egüzeldiCok aydinlatici bi yazi olmus valla. Ayy ne guzel senin iyilesme surecin supermiso corap olayi banada yabanci diil ergenlikten sonra yapmisligim cok vardir ahh olmayinca olmuyor iste sen boyle anlatinca benim yarin ameliyat masasina gidip yatasim geldi inan ins senin kadar sansli olurum
benide izlermisin cnmEkledim cnm
Bende cesaretliyimdir tabi son dkkaya kadarinşallah canım inşallah,bilmiyorum benim ağrı eşiğim dayanıklı.aşırı cesaretli biriyim,ondan bu düşüncelerim amaliyata da yansıyor rahat bi şekilde çıkıyorum,yaa bundan mı korkuyorlar mış dedim çıktığımda,acı yok kiii ağrı kesici veriyorlar saatinde alırsan sıkıntı yok diyelim ağrın tekrar başladı hemen ağrı kesici içiyorsun, saedce alışık olmadığm bir göğüs gerginliği vardı o bil egüzeldine demek göğüs bölgende bir ağırlık var eskiden o da yoktu hiçbir yok tu bomboş tu en azından geriğinlkle beraber ağırlıklarını hissediyorsun,
iki sezeryan geçizrdim aslında ben çatır çatır doğurmaya gitmiştim amaa açılma olmdaı, birinci kızım genel anestezi oldu ikinci kızımda amaliyat anını yaşamak istedim spiral oldu, inan o amaliyatım biraz da zordu uyuşukluk gidince karnımda bıçak acısını çok hissetmiştim, ama ağrı kesicilerle dayanmıştım yinede, ama bu amaliyat çok farklı eksikliğini istediğiniz bir şey için güzellik için yatıyorsunuz amaliyat masasına ya korku olmuyor, zaten bana da amaliyat ortamını göstermediler uyumaya yakın dışarda beklediler uyandığım da da dışardaydım yani amaliyat ortamını hiç görmedim,merak etme sende olucaksın memeligillerdenBende cesaretliyimdir tabi son dkkaya kadardicem zaten ameliyathaneye girmeden beni uyutun sonra napiyosaniz yapin die ayy ben dogumda sozde korkmuyorum ameliyathaneye aldilar beni.agri geldikce buldugum adama sarildim valla ee tabi zaman gecince insan unutuyo guluyo yaptiklarina ins canim senin dedigin gibi olurda bizde memeliler kervanina katiliriz
sezeryanda acı hissetmediysen bu çocuk oyuncağı gelir inan ki,diyorum ya ağrı yok baskı var....
Bu arada kızlar bana takılan diren 4 gün kaldı,onlarla yaşamak tuhaftı doğrusu,hastahanede direnlerle gezerken posetin içine koyup yürüdüm,taburcu olduğum gün poşetimin içindeydi öylece dinlenme tesislerinde gezeledim fellik fellikbu arada ayyy kızlar aklıma geldi düşünsenize direnleri çıkartmaya 4. gün gitmiştim onlar poşetin içinde elimde sıkı sıkı tutuyordum, hırsızın biri ya gelip poşetimi çekip kaçmaya çalışsaydı ayyy direnlerle beraber süreklenseydim sonra kendiliğinden çıksaydı Akıllara zarar neyseki kazasız belasız aldırdım, bu arada ben diren çıkartmaktan çok korkuyordum burdaki yorumlar beni korkutmuştu acı vereceğini düşünüyordum doktorum bana şöyle demişti" ben 3,4 yıl direnleri nerden takarsam acı vermez diye düşündüm araştırdım v esonunda buldum dedi inan bana hissetmeyeceksin bile dedi"ve kızlar direnler çıkarken sağlık memuru aldı,hortumu çıkartı ipi çekti ben anlamadım bile hissedilmiyor bile,ama direnler çıktıktan sonra inanılmaz rahatlıyorsun hareketlerin rahatlıyor kollarımı daha rahat hareket ettirmeye başlamıştım
Epidural oldum bende canimiki sezeryan geçizrdim aslında ben çatır çatır doğurmaya gitmiştim amaa açılma olmdaı, birinci kızım genel anestezi oldu ikinci kızımda amaliyat anını yaşamak istedim spiral oldu, inan o amaliyatım biraz da zordu uyuşukluk gidince karnımda bıçak acısını çok hissetmiştim, ama ağrı kesicilerle dayanmıştım yinede, ama bu amaliyat çok farklı eksikliğini istediğiniz bir şey için güzellik için yatıyorsunuz amaliyat masasına ya korku olmuyor, zaten bana da amaliyat ortamını göstermediler uyumaya yakın dışarda beklediler uyandığım da da dışardaydım yani amaliyat ortamını hiç görmedim,merak etme sende olucaksın memeligillerdensonra diyceksin niye bu kadar beklemişim diye bi göğüslerimi açıp salına salına yürüyeydim daha onu yapamadım
Çamaşır,önden fermuarlı üst, ister pijama ister eşofman ben bunları götürmüştümAmeliyatını olmuş hatunlar hastahaneye giderken yanımıza neler alalım tavsiyeleriniz çok lazım bize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?