Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ay asiri korkagim yaaa
Benim boyum 170 kilo 60 belkide 61 olmusumdir stressden yemege verdim kendimi de
325 cc olur gibi geliyor ama ben karari doktora birakicam o bilir heralde insallahhhh
Ayyyy dehset korkuyorum yaaa yarin ucucaz babamla istanbula lutfen duaa edinnn lutfen cok guzel gecsinnnñ
Aglicammmmm

Ameliyatını olmuş hatunlar hastahaneye giderken yanımıza neler alalım tavsiyeleriniz çok lazım bize....
Fermuarli yada dugmeli pijama,elastik atlet bi kac tane,bardak,kasik,kahve cezvesi seker,aburcuburbirde icecekleri icerken ben pipet goturmustum,hirka,corap...ayna,ben kitap bile goturmustum okumak icinmakyaj malzemeleri....ben amaliyata bile hafif makyaj yaptim,ciktigimda da hemen zar zor yaptim

Ay sende komikmissin yaaa ben o durumda makyaji dusunemem sanki ama bravo insallah bizimde senin gibi agrisiz guzel gecer :)

Benide izlermisin merak ettim resimleri

Seni tebrik ederim canım hayırlı olsun.memelerinle mutlu mesut bir hayatın olsun.anladığım kadarıyla rahat bir insansın bu çok güzel bir özellik.işe başlıyormuşsun Allahım kolaylıklar versin canım

Can
Ay sende komikmissin yaaa ben o durumda makyaji dusunemem sanki ama bravo insallah bizimde senin gibi agrisiz guzel gecer :)

Benide izlermisin merak ettim resimleri
canim ruh gibi olmayim dedim bana makyaj yapma dediler anestezi uzmani da bayamdi olur mu canim hic sen eski kafalara bakma hafiften yap deodaranta bile izin verdi,kosa kosa yukari cikip arkadasimla hafif makyaj yaptik dudaklara parlatici doktorum geldi bakakaldi,amaliyattan ciktigimda ayna gibi yuzum kapkaraydi sanki cansiz,soluk dudaklarim beyazimsi,baygin gibi bakiyodum

valla makyaj malzememi yanima isteyip hemen tazeledim kendimi iyi hissettim yanliz likit cekemedim kollarimi kaldiramadim,ama kalem kapatici rimel ve ruj surmustumdoktor aksama gediginde yanima masallah hastamiz makyaj yaptigina gore iyilesmis demisti

Daha foto koyamadim ama gecen hafta cekindiklerim var firsat bulayim koyucam bende

Ayyy maşalllah yani ben ne makyajı,ne abur cuburu hiç bişeyi gözüm görmüyordu bana rahat uyumam için iğne yapmışlardı uykudan gözlerimi zor açıyordum.
Hatta hemşire ''iğne yaptım rahat uyuman için'' demişti daha iğneni sokar sokmaz uyumuştum hemşirenin odadan çıktığını bile hatırlamıyorum o derece arkadaşlara duyurulur UYKU İĞNESİ

Ayy sorma yaa hic duramadim yerimde eve gekdim evde bile nazlanamadim direk atliyom herseye...ama cok uyuyamadim yaa surekli biseyle ugrastim ama evde o kadar dinlenemiyodum iyi geldi orasi esimle cocuklar olmadan 2 gun dinlendim

Tmm tşk ederim canım

Merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsun Pisi pisi 26 gözün aydın canım aramıza hoşgeldin ben en çok senin memişleri merak ediyordum çünkü bu forumda beni izleyenler arasında pek dikleştirme olan yok bu yüzden senin sürecini de memelerini de çok merak ediyorum ve okuduğum kadarıyla zor bir süreçten geçiyorsun merak etme hepsi geçecek ve hepsini unutacaksın bende çok zor geçirdim ama şimdi rüya gibi geliyor kızkardeşlerim söylemese hatırlamıyorum bile.ilk gün taburcu olayına bende karşıyım sonuçta narkoz alıyoruz o kadar gözetim altında tutmaları daha sağlıklı olmaz mı

Hahah valla aynı ben bende makyaj malzemelerimi yanımda götürmüştüm ve arada tazeliyordum süslüyüm galiba azıcık Birde dren olayımız çok benziyor ona da çok güldüm bende ceplerime saklayıp geziyordum doktor öyle söylemişti ama kabloları saklayamıyordum pek çok trajikomik bir durumdu

aynen bende çok süslüyümdür mutlu hissediyorum kendime baktıkça amaliyat sonrası da kendimi toparlamamda fayda sağladı makyaj fermuarlı eşofmanımın içindeydi direnler poşetin içindeydi ama hortumlarıda poştei göbeğime yaslayarak kapattım çok komikti yaaa özledim direnlerimi dermişim

kızlar yaa şuan göğüslerim çok sert doktorun verdiği masajlar ne zaman etkisini gösterir,şöyle yumoş yumoş olsalar diyorum birde ben kaç beden südyen giyerim çok merak ediyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…