Yani illa ki o kremin muadili bir şey vardır sen ne kullandın canımBence senin dr o kremlerden prim alıyorbaksana tlf nmr kadar vermiş ve çok pahaalı bence hiç gerek yok benim kullandığım 4o tl civari ve çok memnunum ama kendin bilirsin tabiki
ScarEX JELYani illa ki o kremin muadili bir şey vardır sen ne kullandın canım
Yani illa ki o kremin muadili bir şey vardır sen ne kullandın canım
canım gördüğüm kadarıyla sen çok tırsıyorsun sakın korkma olur mu bakarsın benim kadar rahat geçer amaliyatın,ağrı yok sadece baskı gerilme hissediyorsun o kadar sana tavsiyem amaliyat sonrasi pişman olanlar grubuna aktılmaman için cc büyükülğüne iyi karar ver internette araştır hangi cc ler ne kadar büyüklükte oluyor diye,çok küçük yaptırma derim çektiğin acıya ağrıya değsin,
Fermuarli yada dugmeli pijama,elastik atlet bi kac tane,bardak,kasik,kahve cezvesi seker,aburcuburbirde icecekleri icerken ben pipet goturmustum,hirka,corap...ayna,ben kitap bile goturmustum okumak icinmakyaj malzemeleri....ben amaliyata bile hafif makyaj yaptim,ciktigimda da hemen zar zor yaptimAmeliyatını olmuş hatunlar hastahaneye giderken yanımıza neler alalım tavsiyeleriniz çok lazım bize....
Fermuarli yada dugmeli pijama,elastik atlet bi kac tane,bardak,kasik,kahve cezvesi seker,aburcuburbirde icecekleri icerken ben pipet goturmustum,hirka,corap...ayna,ben kitap bile goturmustum okumak icinmakyaj malzemeleri....ben amaliyata bile hafif makyaj yaptim,ciktigimda da hemen zar zor yaptim
Seni tebrik ederim canım hayırlı olsun.memelerinle mutlu mesut bir hayatın olsun.anladığım kadarıyla rahat bir insansın bu çok güzel bir özellik.işe başlıyormuşsun Allahım kolaylıklar versin canımFermuarli yada dugmeli pijama,elastik atlet bi kac tane,bardak,kasik,kahve cezvesi seker,aburcuburbirde icecekleri icerken ben pipet goturmustum,hirka,corap...ayna,ben kitap bile goturmustum okumak icinmakyaj malzemeleri....ben amaliyata bile hafif makyaj yaptim,ciktigimda da hemen zar zor yaptim
CanAy asiri korkagim yaaa
Benim boyum 170 kilo 60 belkide 61 olmusumdir stressden yemege verdim kendimi de
325 cc olur gibi geliyor ama ben karari doktora birakicam o bilir heralde insallahhhh
Ayyyy dehset korkuyorum yaaa yarin ucucaz babamla istanbula lutfen duaa edinnn lutfen cok guzel gecsinnnñ
Aglicammmmm
canim ruh gibi olmayim dedim bana makyaj yapma dediler anestezi uzmani da bayamdi olur mu canim hic sen eski kafalara bakma hafiften yap deodaranta bile izin verdi,kosa kosa yukari cikip arkadasimla hafif makyaj yaptik dudaklara parlatici doktorum geldi bakakaldi,amaliyattan ciktigimda ayna gibi yuzum kapkaraydi sanki cansiz,soluk dudaklarim beyazimsi,baygin gibi bakiyodumAy sende komikmissin yaaa ben o durumda makyaji dusunemem sanki ama bravo insallah bizimde senin gibi agrisiz guzel gecer :)
Benide izlermisin merak ettim resimleri
valla makyaj malzememi yanima isteyip hemen tazeledim kendimi iyi hissettim yanliz likit cekemedim kollarimi kaldiramadim,ama kalem kapatici rimel ve ruj surmustumdoktor aksama gediginde yanima masallah hastamiz makyaj yaptigina gore iyilesmis demistiCan
canim ruh gibi olmayim dedim bana makyaj yapma dediler anestezi uzmani da bayamdi olur mu canim hic sen eski kafalara bakma hafiften yap deodaranta bile izin verdi,kosa kosa yukari cikip arkadasimla hafif makyaj yaptik dudaklara parlatici doktorum geldi bakakaldi,amaliyattan ciktigimda ayna gibi yuzum kapkaraydi sanki cansiz,soluk dudaklarim beyazimsi,baygin gibi bakiyodum
Yaşama sevincinize hayran kaldım vallavalla makyaj malzememi yanima isteyip hemen tazeledim kendimi iyi hissettim yanliz likit cekemedim kollarimi kaldiramadim,ama kalem kapatici rimel ve ruj surmustumdoktor aksama gediginde yanima masallah hastamiz makyaj yaptigina gore iyilesmis demisti
Ayyy maşalllah yani ben ne makyajı,ne abur cuburu hiç bişeyi gözüm görmüyordu bana rahat uyumam için iğne yapmışlardı uykudan gözlerimi zor açıyordum.valla makyaj malzememi yanima isteyip hemen tazeledim kendimi iyi hissettim yanliz likit cekemedim kollarimi kaldiramadim,ama kalem kapatici rimel ve ruj surmustumdoktor aksama gediginde yanima masallah hastamiz makyaj yaptigina gore iyilesmis demisti
Yasamayi hayati seviyirum hayat doluyum her ne kadar acilarin kadini olsamdaYaşama sevincinize hayran kaldım valla
Ayy sorma yaa hic duramadim yerimde eve gekdim evde bile nazlanamadim direk atliyom herseye...ama cok uyuyamadim yaa surekli biseyle ugrastim ama evde o kadar dinlenemiyodum iyi geldi orasi esimle cocuklar olmadan 2 gun dinlendimAyyy maşalllah yani ben ne makyajı,ne abur cuburu hiç bişeyi gözüm görmüyordu bana rahat uyumam için iğne yapmışlardı uykudan gözlerimi zor açıyordum.
Hatta hemşire ''iğne yaptım rahat uyuman için'' demişti daha iğneni sokar sokmaz uyumuştum hemşirenin odadan çıktığını bile hatırlamıyorum o derece arkadaşlara duyurulur UYKU İĞNESİ
Tmm tşk ederim canımFermuarli yada dugmeli pijama,elastik atlet bi kac tane,bardak,kasik,kahve cezvesi seker,aburcuburbirde icecekleri icerken ben pipet goturmustum,hirka,corap...ayna,ben kitap bile goturmustum okumak icinmakyaj malzemeleri....ben amaliyata bile hafif makyaj yaptim,ciktigimda da hemen zar zor yaptim
Merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsunAynı gün pek mümkün gibi görünmüyor ama ertesi gün narkozu atıp çıkanlar oluyormuş. Çok şükür atlattık. Dün bir yazı okudum bu ameliyatla ilgili sonrası diye zaten iyileşme süreci 3- 4 hafta sürermiş kendimizi yormamak gerekirmiş. Bazı hastalarda yorgunluk uzun bir süre devam edermiş. Senin çok iyi geçer Allahın izniyle.
Hahah valla aynı ben bende makyaj malzemelerimi yanımda götürmüştüm ve arada tazeliyordum süslüyüm galiba azıcıkvalla makyaj malzememi yanima isteyip hemen tazeledim kendimi iyi hissettim yanliz likit cekemedim kollarimi kaldiramadim,ama kalem kapatici rimel ve ruj surmustumdoktor aksama gediginde yanima masallah hastamiz makyaj yaptigina gore iyilesmis demisti
aynen bende çok süslüyümdürHahah valla aynı ben bende makyaj malzemelerimi yanımda götürmüştüm ve arada tazeliyordum süslüyüm galiba azıcıkBirde dren olayımız çok benziyor ona da çok güldüm bende ceplerime saklayıp geziyordum doktor öyle söylemişti ama kabloları saklayamıyordum pek çok trajikomik bir durumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?