- 15 Aralık 2015
- 408
- 292
- 18
- 35
Pisi pisi hem buyutme hem diklestirme ameliyatimi oldu?Merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsun @Pisi pisi 26 gözün aydın canım aramıza hoşgeldin ben en çok senin memişleri merak ediyordum çünkü bu forumda beni izleyenler arasında pek dikleştirme olan yok bu yüzden senin sürecini de memelerini de çok merak ediyorum ve okuduğum kadarıyla zor bir süreçten geçiyorsun merak etme hepsi geçecek ve hepsini unutacaksın bende çok zor geçirdim ama şimdi rüya gibi geliyor kızkardeşlerim söylemese hatırlamıyorum bile.ilk gün taburcu olayına bende karşıyım sonuçta narkoz alıyoruz o kadar gözetim altında tutmaları daha sağlıklı olmaz mı
Beni izlemiyorsun goremiyorumDaha foto koyamadim ama gecen hafta cekindiklerim var firsat bulayim koyucam bende
Dimi ama ya bende öyleyim kendimi hem daha iyi hissediyorum hem daha pozitifaynen bende çok süslüyümdürmutlu hissediyorum kendime baktıkça amaliyat sonrası da kendimi toparlamamda fayda sağladı makyaj fermuarlı eşofmanımın içindeydi direnler poşetin içindeydi ama hortumlarıda poştei göbeğime yaslayarak kapattım çok komikti yaaa özledim direnlerimi dermişim
Ben öyle sanıyordum öyle değil mi ?Pisi pisi hem buyutme hem diklestirme ameliyatimi oldu?
Insallah hersey yolunda gececek. Takipteyiz.Ay asiri korkagim yaaa
Benim boyum 170 kilo 60 belkide 61 olmusumdir stressden yemege verdim kendimi de
325 cc olur gibi geliyor ama ben karari doktora birakicam o bilir heralde insallahhhh
Ayyyy dehset korkuyorum yaaa yarin ucucaz babamla istanbula lutfen duaa edinnn lutfen cok guzel gecsinnnñ
Aglicammmmm
Benim bildigim kadariylada oyle aysmirBen öyle sanıyordum öyle değil mi ?Yeliz yildizz
Yani evet en azından benim ki öyle olduBenim bildigim kadariylada oyle aysmirlolipop kese o yuzden yapilmiyo mu zaten
Merhaba canım Allah yardımcın olsun hiç korkma hiçbir şey hissetmeyeceksin ağrı elbetteki olacak sonuçta parmağımız kesilse 3 gün ağrımıyor mu? Bende hem dikleştirme hem protez oldum sormak istediğin birşey varsa sorabilirsinMerhaba ben 14martta ameliyat olcaktim bir problem çıktı olamadım yarın inşallah saat 5 te diklestirme ve protez olucam benim gibi iki operasyon yaptırmış olanlardan bilgi almak istiyorum ve dualarinizi istiyorum
Insallah cok guzel gecer seninde aminnnMerhaba ben 14martta ameliyat olcaktim bir problem çıktı olamadım yarın inşallah saat 5 te diklestirme ve protez olucam benim gibi iki operasyon yaptırmış olanlardan bilgi almak istiyorum ve dualarinizi istiyorum
Canım bu konuyla ilgiliHaa oyledir ben farkinda degilim
Galiba oyuzden agrisi fazlaydi cunku diklestirme daha agrili diye okumustum insallah simdi coookk iyidir
Kizlar ben valizimi hazirladim
Corap ic camasiri ev terligi
3 tane hirka 1 panco
2 askili
1 bol bi üst
1 tayt ve picama alti
Parfum toka kucuk bi yastik
Kucuk bataniye
Baska ne lazimmmm aklima gelmiyorrr
Benim aklima bisi gelmedi ama istanbul soguk haberin olsunHaa oyledir ben farkinda degilim
Galiba oyuzden agrisi fazlaydi cunku diklestirme daha agrili diye okumustum insallah simdi coookk iyidir
Kizlar ben valizimi hazirladim
Corap ic camasiri ev terligi
3 tane hirka 1 panco
2 askili
1 bol bi üst
1 tayt ve picama alti
Parfum toka kucuk bi yastik
Kucuk bataniye
Baska ne lazimmmm aklima gelmiyorrr
Neler yaşadın ve ne kadar oldu izler nasıl bunları merak ediorumMerhaba canım Allah yardımcın olsun hiç korkma hiçbir şey hissetmeyeceksin ağrı elbetteki olacak sonuçta parmağımız kesilse 3 gün ağrımıyor mu? Bende hem dikleştirme hem protez oldum sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin
Birde sigara kullaniyormuydun ben kullanıyorum ve birakamadimNeler yaşadın ve ne kadar oldu izler nasıl bunları merak ediorum
İzlermsn cnmKızlar 15.günüm foto ekledim. Şekil alıyo artık ufaktan ama heralde biraz ayrık olcaklar sanki :/ göğüs yapısıyla alakalı diolar ama göğüs yokken anlaşılmıyoki bitişik ayrık
Merhaba ben 14martta ameliyat olcaktim bir problem çıktı olamadım yarın inşallah saat 5 te diklestirme ve protez olucam benim gibi iki operasyon yaptırmış olanlardan bilgi almak istiyorum ve dualarinizi istiyorum
Kızlar 15.günüm foto ekledim. Şekil alıyo artık ufaktan ama heralde biraz ayrık olcaklar sanki :/ göğüs yapısıyla alakalı diolar ama göğüs yokken anlaşılmıyoki bitişik ayrık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?