Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Pisi pisi hem buyutme hem diklestirme ameliyatimi oldu?

Dimi ama ya bende öyleyim kendimi hem daha iyi hissediyorum hem daha pozitif drenler bende 9 gün kaldı poşet hiç aklıma gelmemişti hatta ceplerime koymakta Dr söylemese belki oda aklıma gelmezdi

Insallah hersey yolunda gececek. Takipteyiz.

Haa oyledir ben farkinda degilim
Galiba oyuzden agrisi fazlaydi cunku diklestirme daha agrili diye okumustum insallah simdi coookk iyidir

Kizlar ben valizimi hazirladim
Corap ic camasiri ev terligi
3 tane hirka 1 panco
2 askili
1 bol bi üst
1 tayt ve picama alti
Parfum toka kucuk bi yastik
Kucuk bataniye
Baska ne lazimmmm aklima gelmiyorrr

Merhaba ben 14martta ameliyat olcaktim bir problem çıktı olamadım yarın inşallah saat 5 te diklestirme ve protez olucam benim gibi iki operasyon yaptırmış olanlardan bilgi almak istiyorum ve dualarinizi istiyorum

Merhaba ben 14martta ameliyat olcaktim bir problem çıktı olamadım yarın inşallah saat 5 te diklestirme ve protez olucam benim gibi iki operasyon yaptırmış olanlardan bilgi almak istiyorum ve dualarinizi istiyorum
Merhaba canım Allah yardımcın olsun hiç korkma hiçbir şey hissetmeyeceksin ağrı elbetteki olacak sonuçta parmağımız kesilse 3 gün ağrımıyor mu? Bende hem dikleştirme hem protez oldum sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin

Insallah cok guzel gecer seninde aminnn
Bende sali olucam yarin istanbula ucucamm sali operasyon allahin izniyleee

Canım bu konuyla ilgili arzum77 bir başlık açmış meme estetiği forumunda oraya Bi bak istersen bana çok faydası oldu ama ben sana ilk aklıma gelen en çok kullandığım şeyi söyleyeyim "ıslak mendil" çünkü her dakika ayağa kalkıp lavaboya gidemiyorsun hele de benim gibi titiz biriysen birkaç paket bulundurman gerekiyor

Benim aklima bisi gelmedi ama istanbul soguk haberin olsunsimdiden iyi yolculuklar yelizcim. Yarin aklina gelen herseyi sor dr.una.

Neler yaşadın ve ne kadar oldu izler nasıl bunları merak ediorum

kızlar perşembe günü ameliyatım var ve grip oluyorum şansıma bakarmısınız ya ne yapayım şimdi ben doktorumu arayıp haber vermeliyim galiba offgg

Kızlar 15.günüm foto ekledim. Şekil alıyo artık ufaktan ama heralde biraz ayrık olcaklar sanki :/ göğüs yapısıyla alakalı diolar ama göğüs yokken anlaşılmıyoki bitişik ayrık
dogru diyosun olmayinca nerden anliycazaman meme olsunda azda ayrik olsun nazarligi olsun sutyenlerle istedigin gibi sekil verirsin baktim resmine istedigin gibi dogal olacaklar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…