Bende dikleştirme ve protez ameliyatı oldum..korkma canm 1 hafta zorluģun var sonra rahatlıyorsun...Neler yaşadın ve ne kadar oldu izler nasıl bunları merak ediorum
Aynen yumuşayınca sütyen yakın izlenimi verir zatendogru diyosun olmayinca nerden anliycaz aman meme olsunda azda ayrik olsun nazarligi olsun sutyenlerle istedigin gibi sekil verirsin baktim resmine istedigin gibi dogal olacaklar bence
Haber vermelisin sanirimkızlar perşembe günü ameliyatım var ve grip oluyorum şansıma bakarmısınız ya ne yapayım şimdi ben doktorumu arayıp haber vermeliyim galiba offgg
Cnm bende 3 gün kala üşütmüştüm mide bağrsak vs ilaca başladım doktoru aradım ilaçları söledim sorun olmaz dedi sende tedavine başla doktorunla görüşüp. Adet tarihi çok önemli ama ağrılar feci artıyo ona çok dikkat edinkızlar perşembe günü ameliyatım var ve grip oluyorum şansıma bakarmısınız ya ne yapayım şimdi ben doktorumu arayıp haber vermeliyim galiba offgg
Aman masallah diyelimAynen yumuşayınca sütyen yakın izlenimi verir zaten
Masaj falanda yapmadım ama çabuk düzeliyo gibi bakalım :)
Maleseff o konuda yardimci olamiycam sanaMerhaba ben 14martta ameliyat olcaktim bir problem çıktı olamadım yarın inşallah saat 5 te diklestirme ve protez olucam benim gibi iki operasyon yaptırmış olanlardan bilgi almak istiyorum ve dualarinizi istiyorum
Ne zaman dışarı çıkabiliyoruZBende dikleştirme ve protez ameliyatı oldum..korkma canm 1 hafta zorluģun var sonra rahatlıyorsun...
Kendini iyi hissettiğin Zaman çıkabilirsin:) ben 10. Günümde avm ye gittim mesela ve bebek arabası kullandımNe zaman dışarı çıkabiliyoruZ
Çoğu arkadaş masaj yapıyormuş ama doktorum önermedi benimde kafama yatmıyo dikişler açısından yapmıyorum o yüzden, daha geç olsada kendi iner :) tabi cnm zaten bizde burdan bişeyler öğreniyoruz sizde bizden öğrenin işte sıraylaAman masallah diyelimmasaji bilmiyorum valla dr.un verdiyse yap tabi daha da cabuk sekli oturur sanirim o konuda caylagim daha ben sizden ogreniyorum
Ağrı sızı azaldıkça çıkabiliyosun kişiye göre şekilleniyo biraz :) 7.gün kendim çıktım arkadaşımla buluşmaya, 9.gün çalışmaya başladımNe zaman dışarı çıkabiliyoruZ
ben pek çok şey denedim ona istinaden o yorumu yaptım.. yoksa niye gidip protez yaptırayım. hiçbişey bi memeyi öyle büyütmez benceBilmiyorum ama gerçekten faydası var yanı denemekle bisey kaybetmesine bencee
çok güzel bi sohbetti.. pek güldük eğlendik. sabahtan yoğunum ofiste arayamadım, sanırım bindin uçağa .. iyi yolculuklar.. gel gel yeni bi dünyaya merhaba diyeceksin..Electra beni iyi motive etti
Iyiki var yaa sozleriyle dovdu zatennnn hahah super bi kadin
Su ameliyattan oncesini atlatsam zatennn super olucak en kotusu dusunmek
Evet super bi hatun masallah electraacanim ameliyat gununu sayma kaldi 2 gunun stresli olman normal bende olsam oyle olurdum kesin ama artik arastirmaktan vazgec bence pozitif olmaya calis dusunsene ya nisanlin gozlerini ayiramiyacak kesin yeni cicislerinden
yaşa be arzumcum .. uheueheEki Görüntüle 1802828electraa ve @magic angel Kızlar,bunu görümce aklıma geldiniz paylaşmak istedim
canım selam, anca bu sabah okuyorum forumu . haftasonu bakamadım. nasıl oldun? henüz son msjlara kadar okumadım .umarım daha iyisindir bu sabahÇoook fenayım geçsin diye dua ediyorum bel çevreme kadar şiştim
intertten bulabilirsin Mederma .. çok daha büyük ameliyat izlerim içinn kullandım mucizedir.. amerikadan almıştım. avrupada varmı bilmem .. ama internetten bak fiyatı daha uygun . TR ye shipping yapan yer varİyi akşamlar kızlar. Doktorum dikiş izleri için 60 ml i 220 tl olan bi krem almamı söyledi adını verdi yazdı tel verdi buradan sipariş et dedi. Siz ne kullandınız izler için? Bir de hala ameliyatta takılan sutyeni kullanıyorum bu normal mi doktorum bu konuda bilgi vermedi sormayı da unuttum :)
ben aleni söylüyorum saklamadım hiç.. Akın bey mi :)ben de iki hafta önce ataşehir acıbademde oldum doktorumuz aynı mı acaba
Kizlad ben saliiii oluyorum ameliyatiii
Ve morelim git gide sifirlarda
Hele baskalarin acilarini okudukca icim parcalaniyor
Agliyorum gun boyu piskolojim allak bullak yaaaaa
Selam kızlarrrrr sonunda bende üyeyim,ne zamandır üye olup sizlerle sohbet etmek isterdim,ama yoğunluktan bir türlü fırsat bulamadım aylardır uzaktan takip edenlerdenim, kim kaç cc takmış,kim ne acılar çekmiş,kim en komik,kim en pimpirikli hepinizi biliyorum elecktra her yorumuna gülmekten ölüyorum acaip enerji veren bir kadınsın,memetor sende süper bilgiler verdin sayende bende aldığım bilgilerle amaliyatımı oldum,pisi pisi çok geçmiş olsun herkesin ağrı eşiği farklı tabi sen zor olanı yaşamışsın ağır atlatıyorsun ama geçicek emin ol,mutluluk 2015 te çok şeker biri,bir de yeni amaliyat olucak Yeliz Yeliz var şimdiden Allah kurtarsın hiç korkma o korkun bugün gidicek benim yorumlarımı okuyunca amaliyat sonrası hallerimi duyunca,ismini hatırlamadığım daha bir sürü arkadaşlar... Aranıza beni de alın olur mu,Bu arada amaliyatımı olalı 2 hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?