Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

dogru diyosun olmayinca nerden anliycazaman meme olsunda azda ayrik olsun nazarligi olsun sutyenlerle istedigin gibi sekil verirsin baktim resmine istedigin gibi dogal olacaklar bence
Aynen yumuşayınca sütyen yakın izlenimi verir zaten
Masaj falanda yapmadım ama çabuk düzeliyo gibi bakalım :)

kızlar perşembe günü ameliyatım var ve grip oluyorum şansıma bakarmısınız ya ne yapayım şimdi ben doktorumu arayıp haber vermeliyim galiba offgg
Cnm bende 3 gün kala üşütmüştüm mide bağrsak vs ilaca başladım doktoru aradım ilaçları söledim sorun olmaz dedi sende tedavine başla doktorunla görüşüp. Adet tarihi çok önemli ama ağrılar feci artıyo ona çok dikkat edin

Aynen yumuşayınca sütyen yakın izlenimi verir zaten
Masaj falanda yapmadım ama çabuk düzeliyo gibi bakalım :)
Aman masallah diyelim masaji bilmiyorum valla dr.un verdiyse yap tabi daha da cabuk sekli oturur sanirim o konuda caylagim daha ben sizden ogreniyorum

Aynen kızlar yarın doktorumu arayayım bu arada adetim yeni bitti Allaha şükür çünkü ağrım acım çok oluyor etlerim hassaslaşıyor birde ameliyatı aynı anda kaldıramazdım.... Tşk ederim

Merhaba ben 14martta ameliyat olcaktim bir problem çıktı olamadım yarın inşallah saat 5 te diklestirme ve protez olucam benim gibi iki operasyon yaptırmış olanlardan bilgi almak istiyorum ve dualarinizi istiyorum
Maleseff o konuda yardimci olamiycam sana ama geriye donuk aysmir ve Pisi pisi 26 nin yazilarini okursan fikir edinirsin. Gecmis olsun simdiden

Aman masallah diyelim masaji bilmiyorum valla dr.un verdiyse yap tabi daha da cabuk sekli oturur sanirim o konuda caylagim daha ben sizden ogreniyorum
Çoğu arkadaş masaj yapıyormuş ama doktorum önermedi benimde kafama yatmıyo dikişler açısından yapmıyorum o yüzden, daha geç olsada kendi iner :) tabi cnm zaten bizde burdan bişeyler öğreniyoruz sizde bizden öğrenin işte sırayla

Electra beni iyi motive etti
Iyiki var yaa sozleriyle dovdu zatennnn hahah super bi kadin
Su ameliyattan oncesini atlatsam zatennn super olucak en kotusu dusunmek
çok güzel bi sohbetti.. pek güldük eğlendik. sabahtan yoğunum ofiste arayamadım, sanırım bindin uçağa .. iyi yolculuklar.. gel gel yeni bi dünyaya merhaba diyeceksin..

baby_27 Yeliz yildizz seviom sizi hatunlar :) sizde bombasınız, memelerden sonra süpernova bomba olacaksınız..geçecek geçecek dioz şurda inanın gitsin işte

intertten bulabilirsin Mederma .. çok daha büyük ameliyat izlerim içinn kullandım mucizedir.. amerikadan almıştım. avrupada varmı bilmem .. ama internetten bak fiyatı daha uygun . TR ye shipping yapan yer var

Kizlad ben saliiii oluyorum ameliyatiii
Ve morelim git gide sifirlarda
Hele baskalarin acilarini okudukca icim parcalaniyor
Agliyorum gun boyu piskolojim allak bullak yaaaaa

ay tatlım ne dedim ben sana.. bak gelebilirsem gelcem hastaneye de iş işten geçmiş olacak. bugün ve yarın çok yoğunum. Projenin testleri var çıkamıyorum ofisten .. neyse uçaktasın sanırım. inince konuşuruz

waay hatunlar burda FBI ajanı gibi gizliden izleyen biri varmış ya, ben şimdi normalde cırlarım dimi ama.. çıkıveririm salon kadını çizgimden :) ama neyseki başarılı analizleri var. O zamansa arkadaşımıza hoşgeldiniz diyeyim bende. siz zaten demişsinizdir.. bi sürü yorum birikmiş ben daha yeni okuyorum.. gerçi şuan uçaktan iner inmez Yeliz yildizz i bi pataklamam lazım, ama getireceği alamanya çikolatlarının hatırına susuyorum :) bide pekte tatlı ki kıyamadım..

Sevgili Sponge bon fanı arkadaşımz,sihirli parmakları görelimi ee paylaş sende acı tatlı herbir şeyi o zamansa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…