Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar manyaq bu yaaaa

M meltem260 arkadasim egerki gercekten ameliyat olmayi dusunuyorsan yardimci olayim veya hepberaber olalim.sor ne sormak istiyorsan aklina takilan varsa? Bende yeni uyeyim ama burasi sanal ortam sonucta az cok guven vermelisin.bu sirf senin icin gecerli diil tabi ben yada baskasi icinde gecerli.ama senin istedigin sadece silikonlu gogus gormekse yanlis yerdesin..

tatlım hoş geldin.. özletme kendini bu kadar..

nişanlı fotosu , onun aldığı bi hediye.. oyuncak falan yokmu..onlarıda alaydın :)

ayy benim ameliyattan önce sonra fotom var ama pekte paylaşmak istemiyorum.. olmadı suratımızı mı kapatsam.. 1 yaşından beri dünyanın her yanına sürüklediğim oyuncağım.. annem kızdı leş olmuş bu sürükleme hastaneye diye.. sonra sevgilimin yakın zamanda aldığı çok konuşan minyon oyuncak onu baa benzetiyo.. hastanede onlarlaydım .. ameliyattan sonrada onlarla yattım .. :)

Mont almayı unutma istanbula kış geri geldi

electraa ayh mederma ben de buldum nihayet sorcaktım bugün sen yazmışsın zaten. içinde fln yazdığı kadar ii mi cidden ya?prospektüsü baya iddialı çünkü merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…