acaaaaip süper bir amaliyat oldum valla o kadar manyağım ki tekrar olasım var amaliyat ortamına bayılıyorum sormayın gitsinbunu doktoruma söylesem çatlak der deli mi bu kadın der kesin bu kadar rahat amaliyat olmamıştım ömrümde, binlerce kez şükürler olsun doktorum süper ötesi bir adam.güle oynaya çıktım amaliyattan,acı mı o da ne kiii ben tadmadım bilmiyorum neyseeeeem görüşürüz yine anlatıcağımmm çok şey var özellikle de yeni amaliyat olucaklara iyi moral olur bysss
OHAAAA diyorum , henüz görmedik te415 cc
he ya , bizimkiler mini baby kaldı yanında.. ben daha göremedim de Tombulları :)İzliyorum seni sen de benim minikleri gör bari@Sihirliparmaklar
izle bakalım bizi, bizde izleyelim.. fikr verelim :)Resim koydum kızlar şimdiki hali birde perşembe sonrası halini koyucam dışarıya açık deil demi fotoğrafım kızlarAyyy çok utanırım
Aaa ben soz dinliyorum electraababy_27 @Yeliz yildizz seviom sizi hatunlar :) sizde bombasınız, memelerden sonra süpernova bomba olacaksınız..geçecek geçecek dioz şurda inanın gitsin işte
tatlım hoş geldin.. özletme kendini bu kadar..Merhaba kızlar öncelikle geçmiş olsunPisi pisi 26 gözün aydın canım aramıza hoşgeldin ben en çok senin memişleri merak ediyordum çünkü bu forumda beni izleyenler arasında pek dikleştirme olan yok bu yüzden senin sürecini de memelerini de çok merak ediyorum ve okuduğum kadarıyla zor bir süreçten geçiyorsun merak etme hepsi geçecek ve hepsini unutacaksın bende çok zor geçirdim ama şimdi rüya gibi geliyor kızkardeşlerim söylemese hatırlamıyorum bile.ilk gün taburcu olayına bende karşıyım sonuçta narkoz alıyoruz o kadar gözetim altında tutmaları daha sağlıklı olmaz mı
bi ara yıldızla olan geyiklerimizi anlatırım..öldük gülmekten.. birlikte gitsek şu hatuna süper olurdu yaaaAaa ben soz dinliyorum electraahuhuuu hatun senin kadar olamam valla
Haa oyledir ben farkinda degilim
Galiba oyuzden agrisi fazlaydi cunku diklestirme daha agrili diye okumustum insallah simdi coookk iyidir
Kizlar ben valizimi hazirladim
Corap ic camasiri ev terligi
3 tane hirka 1 panco
2 askili
1 bol bi üst
1 tayt ve picama alti
Parfum toka kucuk bi yastik
Kucuk bataniye
Baska ne lazimmmm aklima gelmiyorrr
OHAAAA diyorum , henüz görmedik te
Mont almayı unutma istanbula kış geri geldiHaa oyledir ben farkinda degilim
Galiba oyuzden agrisi fazlaydi cunku diklestirme daha agrili diye okumustum insallah simdi coookk iyidir
Kizlar ben valizimi hazirladim
Corap ic camasiri ev terligi
3 tane hirka 1 panco
2 askili
1 bol bi üst
1 tayt ve picama alti
Parfum toka kucuk bi yastik
Kucuk bataniye
Baska ne lazimmmm aklima gelmiyorrr
o zaman bizim memeler meme diil yani.. ölelim mi adaş :)Bende merakla bekliyorum valla
havaalanındaymış henüz.. uçağa binmemişler.. almadıysa alsın bare ordan :)Mont almayı unutma istanbula kış geri geldi
Ayy evet super moral olur yelizebi ara yıldızla olan geyiklerimizi anlatırım..öldük gülmekten.. birlikte gitsek şu hatuna süper olurdu yaaa
Huhuuu electraaa ben daha yaptirmadimkio zaman bizim memeler meme diil yani.. ölelim mi adaş :)
Aksam dedim ona ben ama ins almistirhavaalanındaymış henüz.. uçağa binmemişler.. almadıysa alsın bare ordan :)
almış almış.. anneside son dakika karar vermiş o da geliyomuş.. alandalar şuan bineceklerAksam dedim ona ben ama ins almistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?